1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   394.2k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (253,540 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Vægten faldet ned til 92,5 - selvom jeg først kom i seng 2.45 Ikke sygt tunge ting at bære på i går men lidt trapper. Ovre hos min søster, kunne vi ikke parkere tæt på, så det skulle gås en del. Mine fødder var godt smadrede da jeg kom hjem og jeg har fået en lille fiber i højre bagskulder - det forventer jeg nu ikke at jeg mærker meget til i det daglige. Ingen træning i dag men har lige været nede og få æltet benene. Jeg har været inde hos hende den hårdhændede igen. Ret inspireret af hende her - det “skal” åbenbart kunne mærkes og nu jeg har siddet og grinet at de andre, så skulle jeg da også lige selv skiftevis klynke og grine https://www.instagram.com/reel/C7ita1hopNR/?igsh=MXZpcThkNHpncGRoZQ==  
  • Ingen træning Mandag, fordi...... Tirsdag: Squat 3x110 3x120 3x130 3x140 - Bælte 3x145 Bælte 3x152,5 Bælte 3x140 De sidste 3 skulle være på 120. Men det er et glimrende eksempel. Fordi jeg var sikker på at der var 120 på stangen, og det bare var mig der var mere udtrættet end jeg troede, så kørte jeg på, og de gik relativt nemt, selv om det var syvende sæt, og uden bælte. 
  • Jeg har fået brugt armen noget mere end sidst. Det har været en hård omgang, netop for at få gang i hele bevægelsen igen, men kan mærke at jeg nu kan bruge min arm markant mere end tidligere, og har bedre bevægelighed. Der er stadig udfordringer hist og her, men det går i den rigtige retning.  Samtidig er jeg kommet på cyklen igen, og kan holde med begge hænder på styret uden de store udfordringer. Faktisk var den største udfordring at banke rusten af cykelformen, hvor selv lav zone 2 var nok til at gøre mig forpustet. Men i går fik jeg en tur på omkring en time uden problemer. Jeg tager det stille og roligt, for der er ingen grund til at overgøre noget nu. Så resten af ugen går på at øge længden af mine træninger, og så kan det være jeg smider noget mere intensitet på i næste uge for at se hvordan det går.  Der er ikke mere smæld i området, hvilket er SUPER rart! Jeg går samtidig til osteopat for at få løsnet op i kroppen. I sidste uge var fokus meget på nakke/skulder, og i dag var der også lidt fokus på bækken/hofte og ben. Jeg har stadig fået et okay slag på venstre side, så det hele er blevet presset lidt sammen. 
  • Tak kære super løber og jeg tror nok, at 60 km ruten kom forbi mål efter 40 k og så skulle de lige ud på 20 ekstra. Den er godt nok barsk. Som jeg hørte mine super livgarde venner, så lå vi meget af tiden omkring de 6 km/t. Det er ikke svært på asfalt men en del af turen var jo både kuperet og på mere ufremkommelige trailstier.  I går begyndte jeg at føle mig mere som mig selv igen men stadig haft behov for at hvile og sove og måske også meget naturligt ovenpå virkelig vild afslutning på job i sidste uge. Har stadig haft ting, som jeg har haft været nødt til at få gjort færdigt men det har haft været ok med bare nogle få timers arbejde.  Træning d 11.6 Løb 15 min roligt løb som opvarmning. Tør næsten ikke skrive det men synes, at det er et godt stykke tid siden, at jeg har haft mærket noget til min hofte Styrke Bentræning med coach Peters program Hip thruster, sumo dødløft, squat, barbell bulgarian split squat og så leg extension i maskine Var i Scandinavian center og kom til at regne helt forkert på de første to øvelser. Tænkte, at det måtte være pga  alt proteinet, at jeg følte mig så stærk men så havde jeg altså 20 kg mindre på, end jeg troede.  Well vil også gerne træne ben i morgen, så i det perspektiv tænker jeg, at det er ok. Stadig dejligt træt bagefter og ja havde så det første tidspunkt, hvor jeg jeg tænkte, at jeg ville kaste op, hvis jeg skulle have endnu et 600 kcal måltid spækket med protein. Spiste bare nogle majskiks med peanutbutter til "aftensmad" og chillede med sidste sæson af "Slow Horses" som jeg bare ikke kan anbefale varmt nok = det er så godt.  Stats: Kaffe dag 183, alkohol dag 4, slik dag 4, morgenvægt 54.7 kg Senere i dag styrketræning overkrop og pønser lidt på om jeg skulle prøve at have noget at Peters HIT træning med = meget tæt på nogle af de overvejelser, som jeg tidligere selv har haft mht at prøve at løfte konditionen mere hurtigt og effektivt.  Nå anyhow dejlig dag til boardet herfra   Nå ja og så må jeg lige have denne vidunderlige cover sang med. Glad for at de yngre generationer får øjnene (ørene) op den.    
  • Ha, haaa, win-win  Når man før i tiden løb det store halvmaraton med start i Lyngby og mål i Nærum, blev man også transporteret tilbage til Lyngby i bus. Dér sad jeg også engang og så striben af løbere, der stadig var ved at kæmpe sig op ad bakken ved Lyngby og manglede hele turen til Nærum. Jeg sendte dem en venlig tanke. Hvor hurtigt går I egentlig, når I virkelig smider kul på kedlen? 6-7 km/timen? Er 5 km/t ikke sådan almindeligt rask gåtempo?
 • Recent Status Updates