1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   390.6k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (246,831 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 37 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • .. og trods de 9 dl der vist er i en SodaStream-flaske, vågnede jeg tørstig. Og til lortevejr. Ergo en omgang hjemmestyrk. Fin mental tænding, så både sjovt og hårdt idet jeg fik presset godt med TUT ind. Udover lidt specifik opvarming: Kropshævninger: 6, 6, 6 ss Tåhævninger på et ben: 25, 22(fail), 17(fail) Bicepcurl: 10x13/16, 10x13/16, 10x13/16 Siddende læg (skal jo holdes vedlige): 20, 20, kun venstre: 16(fail) Dibs med ekstra belastning fra elastik, 6, 7, 8 Arnold pres: 12x13, 12x13 ss Knæbøjninger: 20, 20 Bulgarsk split squat: 10, 10+14kg, 10+14kg ss Laterals: 10x7, 10x7 Skateboard-squat: 20, 20+14kg, 20+14kg - faldt på trappen da jeg ville op i køkkenet og have en tår vand, da lårene “slukkede” under mig trippelsættet med Fransk pres: 15x9, 15x9 og Mavebøjninger: 30, 30 Nu på arbejde
  • Aaargg, har lige haft krampe i højre quad. Ikke den helt vilde, hvor man ikke kan trække vejret og tårerne triller. Det gjorde “kun” alm ondt men det tog et par minutter før den slap. Jeg vågnede lidt i 2 og det lykkedes først at komme ud af sengen og op i stuen 2:17. Tyller vand og håber det virker…..  
  • Det stod hurtigt klart at vejret SLET ikke ville blive som de sidste par dage havde lagt op til. Sikkert derfor, gad jeg ikke rigtigt køre. 3-4 gange i timen var jeg ved telefonen for at se om ikke kollegaen skulle have sendt en SMS. Efter frokost “plinger” en app som sladrer, når noget man er tilknyttet går på Zwift. Og så var håbet “lissom” ude. Men så kom der alligevel et pip om at han have misset at jeg havde fridag. Vi fik hurtig arrangeret at vi begge kom på cyklen. Om det var hans hårde intervaller i går eller den nye rollefordeling, ved jeg ikke. Men han var meget mere afdæmpet i kørslen end normalt og det passede mig fint at køre moderat og krydre med en gang skiltespurter. Desværre er hans gear i udu og hænger tit mellem to gear, så nogle af spurterne blev ret amputerede, eftersom jeg jo er flink og venter til han er færdig med at “skære tænder”. Tempostyringen deltes vi pænt om. Jeg fik sat tempoet (og pulsen) ned efter spurterne, hvor han plejer at holde kæden stram, så det tager lang tid. Flere at bakkerne fik vi også kørt med “tilløb”, i stedet for at skulle smide 6-800 watt i dem. Resten var som det plejer - jeg overvejede om jeg skulle tømme tanken på hjemturen men min udholdenhed er bedre end hans og han var flad, så gemmer bare krudtet til de næste dage. 85 tåhævninger.
  • Det lyder super dejligt. Tillykke - lidt på forhånd. Sjælland har flere fine områder. Omkring Kbh er der ikke så meget at byde på men kommer man lidt væk….
  • Om alt ellers går vel, har vi i øvrigt købt en lille bitte knaldhytte af et fritidshus i det sjællandske, nord for Sorø. Det er jo win-win på flere måder, rent motionsmæssigt. Dels er der en 70-75 km derned, så jeg kan klare en del af træningen ved simpelthen at hoppe på den nyerhvervede racercykel derned - den distance burde jeg kunne klare om nogle uger, og det er altså en fin rute. Dels er området virkelig godt til løbeture i det kuperede terræn. Jeg er ret glad for naturen midt på Sjælland og skal nok finde nogle gode ruter.
 • Recent Status Updates