1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   391.4k
   posts
  2. 128.3k
   posts
  3. 27.3k
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42.5k
   posts
  5. 40.2k
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62.7k
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48.6k
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10.3k
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61.2k
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3.3k
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9.8k
   posts
  12. Billedgalleri   (248,513 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Synes det giver god mening med at tilføre kulhydrater. I en alt andet lige situation, så vil det forringe påvirkning af Vo2 max at kører på med lavt glykogen indhold pga af faldende RQ værdi. Særligt hvis du ikke har nævneværdige udfordringer med vægten iøvrigt.
  • En nogenlunde velskrevet reklame til en afveksling... 
  • Hvilken type kettlebell skal jeg vælge? Der findes som udgangspunkt 3 forskellige typer kettlebells: kettlebells i plast, kettlebells i stål og Competition kettlebells.   Kettlebell i plast En kettlebell i plast er den billigste type kettlebell. Selvom de er billige, er der en række fordele ved at vælge kettlebells i plast. De er lette at rengøre og holde pæne. De har en blødere overflade, hvilket gør dem mere behagelige at bruge. De er modstandsdygtige over for slid og kan bruges på alle typer gulve. Kettlebells i plast med cement fyld er mindre holdbare end kettlebells i stål og kan gå i stykker hvis du smider med dem. De er ikke egnede til konkurrencer, da de ikke opfylder de officielle krav. Hvis du er nybegynder eller let øvet, kan kettlebells i plast være et godt og billigt valg.   Kettlebell i stål Der er mange fordele ved kettlebells i stål. De er mere holdbare og kan tåle hård træning. De har en overflade, der giver en bedre greb og mindre slid på hænderne. Kettlebells i stål har en god vægtfordeling, hvilket gør dem mere stabil. De er egnet til både træning i fitnesscenteret eller i hjemmet. De fleste kettlebells i stål er beklædt med vinyl eller gummi for at beskytte gulvet og for at gøre kettlebellen mere behagelig at bruge. Kettlebells i stål er dyrere end kettlebells i plast, men de vil holde længere tid og kan bruges til alle typer af kettlebell træning. En kettlebell i stål med vinyl er et godt valg, hvis du ønsker den bedste kvalitet til den laveste pris.   Competition kettlebell En competition kettlebell adskiller sig fra kettlebells i stål på flere måder. For det første er de lavet af støbejern, hvilket giver en mere glat og jævn overflade. Competition kettlebells er også konstrueret således, at de altid har samme størrelse uanset vægt. Dette gør dem mere ergonomiske og behagelige at bruge. Selvom Competition kettlebells er dyrere end kettlebells i plast og stål. Er de det foretrukne valg til crossfit og konkurrencer. Hvis du er seriøs omkring din træning, kan en Competition kettlebell være det rigtige valg for dig. Du kan læse mere om de forskellige typer her: Kettlebell
  • .. når bare jeg er kommer i gang, så går det. Men DET er så også svært Vægten ligger og rumler lige under 93 kg. Der er jeg meget tilfreds med efter jeg både kedet mig og været på kursus. Pga. kursus  også helt OK at jeg ikke fik trænet i går. Men jeg er glad for at jeg er tilbage i rumlen og også har badevand. I dag blot en kort tur at starte op på. Jeg har været lidt “bange” for den tur jeg lavede med 30/30 (40/20)-intervaller, fordi den er så hård. I dag kørte jeg kun de to blokke af tre og så var det mentalt meget mere spiseligt at hoppe ud i den.
 • Recent Status Updates