Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Doh - jeg lod mig friste til en lille tur i FDK. Ultra effektivt med minimale pauser - det hele tog under 40 minutter.

Crosstræner: 5 min, trin 12, ca. 126 SPM

Chins i smith-stativ: 12, 11

Scottcurl: 10x28, 7x33

Bænkpresmaskine: 10x40, 8x80, 8x80

Incline: 8x60, 8x60

Øvre ryg/bagskuldermaskine: 8x35, 8x35

Rotator ud, kabel: 15x21, 15x2½

Lændemaskine: 15x52½, 15x52½

Mavemaskine: 15x52½, 15x52½

Skrå mave: 20x22½, 20x22½

C2: 5 minutter, dragfactor 102, ca. 23 SPM, 1258meter

Der var dømt gelé i benene da jeg gik ned af trapperne til omklædningen :blink: Det kneb også lidt med at ramme nøglehullet til skabet men det kan jeg bedre forstå.

Jeg kunne også konstatere at flere cyklister var ude og lufte deres køretøjer iført korte rør. Lidt misundelig var man jo.

Link to comment
Share on other sites

Morgenvæt igen oppe på 90,8 :dry:

I morges var det tid at tage sommercyklen ud på årets første tur, første fællestur med HCM.

Det var en håndfuld kommende? medlemmer, til gengæld var hele hold 1 fraværende da de er på Mallorca. Der blev et hold 4 med tøserne og et par af de nye og så var vi 8 mand på hold 2½ - heraf tre nye.

Frank var kaptajn og indledte grundigt med rutebeskrivelse m.m. og det var ikke det sædvanlige :thumb:

Der skete ikke alverden udover den ene at de nye kørte forbavsende godt - det viste sig så at han kørte licens sidste år men var rusten i forhold til det men alligevel trak han vel en tredjedel at turen og det i frisk fart.

Sørupbakken var første gang der skulle ske noget og da spurten blev åbnet et stykke inden bakken mens jeg sad og småsov lå jeg pludseligt ret lang bagude mens feltet var trukket langt ud - igen med licensgutten i front. Jeg førsøgte at sætte efter og nåede ret let op til nummer to da jeg måtte ind bagved pga en bil og så var vi tæt på toppen og stoppede. Jeg havde nu næppe fanget ham da rykket fra bagsmækken blev lidt langt og havde tømt sprintlageret. Det var i hvert fald ikke fordi han kørte for hurtigt :tongue: To af de nye stod af efter den her omgang.

Esrumbakken: jeg sad og kaglede med Jan og da vi ramte opkørslen kom der flere biler bagfra så gik bag Jan. Der vil man nu ikke være når det går opad for da bilerne var væk var var de 4 andre også væk så fulgtes bare med Jan op.

Nu var det nedkørslen til Grisebakken kørt bagfra - altså som opkørsel. Og tid til at blive sur :mad:

Licensmanden lå i front og jeg var på hjul - en halv til en hel hjullængde fra ham helt stabilt da jeg bliver overhalet. Vejen er slet ikke bred nok til at køre to og to men i stedet for at gå helt i front lægger han sig i mellem mig og ham foran. Da der kom bil bagfra måtte jeg jo lukke ham ind.

Hvad helvede skulle det til for????? For at gøre det ekstra træls gik der ikke længe inden han visnede og måtte slippe licensmanden og så kunne man sidde der og "trille".

Jeg er helt klar over at jeg generelt kører ret passivt men det siger intet i denne situation for hvorfor kan landevejsfolk ikke holde lidt køkultur? Nogenlunde det samme skete flere gange sidste år og der irriterede det mig også.

Sådan noget var A L D R I G gået på banen - til træning ville sådan et stunt udløse en tur i bad og selv til træningsløbene hvor kørereglerne er noget løsere var der ingen der bare prøvede på den slags mængen.

Ellers kørte vi ret roligt uden spurter eller andet. Var ved at gå sukkerkold på et tidspunkt men fik heldigvis reddet den med en banan.

Da vi nåede Folehaven, kort efter Franks punktering, var der kun Frank og mig tilbage og vi kravlede roligt opad i snakkevenlig intensitet og det passede mig fint for jeg havde ikke haft mere vand i tre kvarters tid og var ved at være stegt igen.

post-1580-1238962726_thumb.png

Umiddelbart kunne turen få stempel som halvkedelig men det var perfekt til mit behov med en lang tur uden udskejelser - nogle stykker af dem og jeg håber på en "ketchupeffekt" så der både er lidt udholdenhed og mulighed for sparke intensiteten helt op. Og ellers er jeg alvorligt på spanden :unsure:

Men det var sq lækkert at køre på sommercyklen hvor wattene går i hjulene og ikke forsvinder ud i rammen. Dog ærgelig at forhjulet er blevet sygt så det ruller trægt. Og så sidder jeg sq mærkelig på den - det er lige før siddestillingen er bedre på vintercyklen. Det smager af en bikefit men synes sq det er lidt dyrt især hvis jeg skal have lavet hjulet og også have ny udstødning på dytten som bonus til restskatten.

Efter bad drog jeg til familien hvor jeg nøjedes med to kopper snurrekaffe og tre kager fra pakken. Til gengæld er jeg kommet i kamp med en bambus - jeg er klart bagud på point men kæmper videre i morgen selv om udfaldet er givet på forhånd.

Tilføjet: har lige gumlet en ciabattabolle og en god skudefuld mysli og lander på godt 3600kcal.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hey,

Bussen er vist kørt uden mig men må se om jeg kan få løbet den op. Hvis ikke det sene arbejde og deraf manglende søvn kommer til at drille, satser jeg på at fange noget af HCMs påsketræning og så holde en særdeles tiltrængt rolig uge i næste uge og så må vi se om der er flyttet noget. Det ser ud som om I giver den god gas, derovre.

Efter lidt kikset telefonkommunikation eller mangel på samme har jeg forsøgt at bestille tid til bikefit på mail, men ved ikke om Nicolai er blevet træt af mig for har intet hørt, meeen han kan jo have travlt.

I går skulle have været en hviledag men det blev til nogle timers havearbejde, primært med spade og en del fliseflytning. Trods at hverken cardio eller styrk bliver passet optimalt er det nu meget fedt intet at kunne mærke i dag når man ellers kan høre mange andre bliver mere eller mindre rædbrækkede af havearbejde. Troede ikke at det kunne lade sig gøre uden dynamit men bambussen tabte alligevel til spaden. Nu håber jeg bare at jeg ikke bliver forkølet for jeg startede om eftermiddagen i t-shirt og opdagede slet ikke at det blev koldt - kun 10 grader da jeg gik ind ->FJOLS!!!! Jeg kom vist også til at nappe lidt dibs til fail da jeg kom hjem.

Jeg har jo ikke logget kosten de sidste dage - den bliver stadig vejet og tastet ind. Som antydet for en uges tid siden er jeg igen hoppet på skemavognen - gad vide hvor meget mere jeg kan finde på at presse ind, hehe

post-1580-1239096882_thumb.png

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Endnu en HCM-træning med Frank som turleder.

6 var mødt frem heraf to nye. Allerede inden vi var nået ud af Hørsholm havde vi tabt en mand. Frank fik lokket den anden nye til at de skulle følges så vi var derefter 4.

Temperaturen var sådan liiige i undenkanten af det tøj jeg havde på men vindjakken i lommen ville være for varm. Vinden fejlede til gengæld ikke noget - den var rigelig.

Ruten var en kort udgave af standartturen - over Fredensborg og til højre og ind på ruten efter Esrumbakken. Frank fes den af på Sørupbakken så den var nem nok at få i hus - Esrumbakken nappede han så i stedet.

Derefter lidt hyggekørsel med Frank mens vi fik bagtroppen med. De to andre var ved at være lidt flade så sjovt nok fik jeg nu lov til at tage føringer især her i modvinden.

Humlebækspurten blev ikke sprunget over i dag - de to valgte at køre den langt udefra og visnede sjovt nok med få sekunders mellemrum og Frank lå og lurede omme bagved så jeg fortsatte bare. Jeg var som sædvanligt alt for forsigtig nede i svinget så Frank havde meget større udgangsfart fra svinget og jeg kunne kun halvere hans forspring. Vindjakken kom på og det hjalp da jeg var begyndt at fryse.

Sidevinden gjorde ikke min hadestrækning ude på Strandvejen mere tiltagende. Frank ville gerne helt til Vedbæk og omkring opkørslen til Vedbæk Kaserne og gerne for mig, så nu kom fællesturen alligevel op på næste 70 km og det kan der jo ikke klage på.

Tempoet er stadig alt alt for lavt til på nogen måde at være tilfredsstillende men bortset fra på Strandvejen var der da lidt overskud det meste af vejen og kunne også lege lidt med uden at gå kold bagefter. En eller anden dag må jeg også se at tage mod til at åbne ballet så jeg ikke starter med at halte bagefter, men husker noget om at det sidste år næsten altid endte med at det så kun var mig der kørte.

post-1580-1239135729_thumb.png

Nu må vi se om træningsplanerne holder. Jeg har fået en bums/byld/knop/et-eller-andet på et ret belastende sted når man sidder på en cykelsaddel og der bliver ingen cyklads før den væk.

Efter lidt pillen, fik jeg forhjulet til at trille fint igen :clap: - stadig ingen reaktion fra bikefit.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Vivs,

Og tak - det er blevet bedre i løbet af natten. Heldigvis.

Og arbejdet kalder skam også her. Det er faktisk hele påsken der ryger og så lidt overarbejde oveni men jeg har jo også lige holdt en masse fri og det kan jo ikke blive ved.

God påske til Jer begge to :sun:

Link to comment
Share on other sites

Det lyder da som om det var en god tur i går. Tror ikke du vil have nogen problemer med at køre med hold 2 i Hillerød. Du kan jo læse min beretning fra træningen i går. Godt med intervaller, og opsamling bagefter. Så se nu at få lettet rumpetten, og kom med ud i morgen! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit,

Nå, så svarer jeg lige her i stedet for ovre hos dig.

Jeg letter skam rumpetten i hvert fald hvis "bylden" er helt væk. Jeg er holder mig nu stadig i sikker havn og triller med Hørsholm - dels fordi jeg skal møde på arbejde henover middag så jeg skulle gerne være på geografisk hjemmebane så jeg evt. kan dreje fra så jeg kan nå det og dels forventer jeg ikke at kunne følge med hold 2 i CCH og hold 3 var jo nogenlunde det samme som HCMs kørsel.

Det så ellers ud til at være en kanon tur i går, lige fuldstændigt præcis sådan noget jeg ønskede mig sidste år. Men der er vist en anden en som ikke ligger langt fra hold 1, va??? Kan godt forstå at Frank i går både rystede på hovedet og grinede af (på den venlige måde, naturligvis) at du skal køre SC i hold 4, han er sikker på at så snart du bliver opdaget, bliver du tvangsoprykket.

Ellers har jeg konstateret at man ikke skal prøve at spare kalorier ved at fedte med maden efter træning og heller ikke vente længe med at spise - fyfforpyffer hvor er jeg kvast i ben på en mærkelig måde. Og jeg sparede alligevel ikke meget, da jeg gik i køleskabet hele tre gange i nat. Lad det være mig en lærestreg.

OT:

NU! er der dømt sommer på arbejde: læderjakken er skiftet ud med sommerjakken og MBT-skoene er kommet på, det kræver lige lidt tilvænning inden jeg er sporsikker i dem igen og må huske at sætte ekstra spadseretid af da jeg endnu ikke magter at gå hurtigt i dem.

Vægten har igen sneget sig over 90 og fedtprocenten over 14 - fandens så sulten man bliver af cyklingen, det ophæver fuldstændigt det man brænder af: ærgeligt ærgeligt, Bøv.

Efter arbejde direkte videre til bestyrelsesmøde så idag bliver en ægte hviledag - men vi skal vist efterthånden også 10-12 dage tilbage før jeg sidst havde en så det er vel også på tide. At 8 timers nattesøvn ikke mere er nok til at vågne veludhvilet er vel også et tegn, et eller andet sted.

Hav en dejlig dag derude :smile:

Link to comment
Share on other sites

I dag er der så blevet ædt igennem. Blodet gik vist til maven for da jeg skulle med toget på arbejde vågnede jeg ikke på Hovedbanen men fortsatte mod Sverige så jeg kom for sent. Jeg plejer ellers at vågne på Nørreport men sovetræthed + fysisk træthed var åbenbart for meget på en gang.

Dagens træning foregik igen i HCMregi på godt og ondt. Da klokken havde passeret 9 var der til to hold - hold 4 der kører som de plejer og så hold 1+2 hvor Frank i mangel af den sædvanlige kaptajn, lagde en rute og gennemgik den grundigt inden vi kørte. Den normale kaptajn kom halsende i sidste øjeblik og så kørte vi. Ude af byen råbte Frank "til højre" som han havde sagt, en enkelt råbte "ligeud" og Frank gentog "NEJ!!, TIL HØJRE" og så drejede Frank og jeg til højre mens de andre fortsatte ligeud. Typisk HCM.

Så det blev til en træningstur alene med Frank op til Nordkysten og hjem igen. Frank er absolut ikke tilhænger af tonserkørsel så det var med nogle temposkift, dog var han træt af flere dages træning så selv for mig gik det også nogenlunde roligt for sig når vi kørte til. Han kører meget pulsorienteret så til sidst begyndte han at hænge lidt på bakkerne - ikke fordi han ikke sagtens kunne træde mere men jeg tror at han har vedtaget et loft over pulsen - han var over cykelcomputeren konstant og hastigsghedskorrigerede tit efter han havde kigget på den.

Efter Grisebakken tager vi den sædvanlige rute hjem og ved Jonstrup kører vi stille og roligt da vi bliver hentet af hold 1 som vi hægter os på. Lige umiddelbart synes jeg at tempoet var rædsomt højt men efter miljøchokket og så lige begynde at ligge på hjul (hele turen med Frank var kørt side om side), gik det OK med at hænge på - tror måske at de havde givet den ekstra gas for at imponere de nyankomne for på Strandvejen tabte vi et par stykker der ikke blev samlet op. Ved overhaling af forældre med barn som holdt fint til højre på cykelstien og vi holdt fint helt til venstre, havnede knægten alligevel i græsset og røg på røven. Havde jeg bestemt, var vi stoppet op for lige at markere at cykelryttere altså ikke er totalt ligeglade med omgivelserne - det er sikkert nogle knap så fine historier de nu fortæller til påskefrokosten.

De fleste gav op og drejede fra inden Folehaven men jeg tog den med sammen med 3 andre heraf Carsten som altså er uhyggelig. Da vi andre stod op med ca 80 i kadance, så maste han sig op siddende med 60 - og overhalede fordi han synes det gik for langsomt. Manden er bindegal. Udover ham, så kørte vi andre ikke spurt opad bare med "pænt" pres på = Laust lignede en som var 10 slag over maxpuls og Frank og jeg lå "bare" på hans hjul.

Jeg kunne ikke nå at tømme pulsuret men vil tro at der er blevet kørt 90-100km i dag.

Satser på at trille igen i morgen men gider simpelthen ikke tonserkørsel i tre timer :puke: og Frank skal have hviledag, så er forberedt på enten at ende alene eller selv lave et hold 2½ med noget frankagtig kørsel. Hvis altså jeg vågner tids nok.

Hjemturen var meget fornuftig på banestien med ægte nedrullen hvor pulsen det sidste stykke lå under 120. Skidesvært at køre den derned men det føltes nu OK når man holdt stille.

Mit lille "problem" er ikke helt forsvundet men havde mine bane-bukser på for at køre med en anden pude og hvis jeg nu tager CCHillerøds på i morgen for en tredje pude så går det sq nok alligevel. Og jeg fik indviet min nye blingbling flaskeholder til sadlen og det lykkedes uden problemer at tømme alle tre flasker undervejs (og også den halve kakao på vej til opsamlingen) men med lidt for varmt tøj på blev der også svedt igennem idag.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg kom op og det endda trods jeg havde sat vækkeuret forkert. Godt man kan vågne af sig selv, så.

Startede med at tømme pulsuret fra i går og havde alligevel fået kørt 107km. Vægten i morges var da også konstant trods et indtag på 4260kcal :4mewantfood:

Der var pænt fremmøde ved Suriana i dag: 15 i alt, heraf 5 kvinder og det er vist ny rekord. De 5 lavede et hold 4, fem "fartbøller" et hold 1 og jeg hoppede på hold 2/3 hvor vi jo også var 5.

Det blev ret stille og roligt - lige lidt mere stille end det var min håb men skidt med det for jeg er alligevel blevet ret ristet i skinkerne. Hastigheden kunne være god nok hvis der ind i mellem havde været noget fartleg for at peppe det op men der var to som normalt kører hold 4 som gerne ville luftes og de var vist ret pressede.

Turen endte desværre allerede i Kokkedal så der manglede også lidt km - jeg overvejede kort at køre turen færdig alene men gad ærligt talt ikke. Ellers var hel del af turen identisk med turen i går. Hvis jeg kørte den et par gange mere så ville jeg formodentlig kunne huske den til senere brug.

Og nu skal jeg sove fem kvarter i timen inden jeg skal på arbejde for jeg er godt nok træt i alle ender og kanter.

Hviledag i morgen.

post-1580-1239365526_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Sådan Gregers. Så er der kommet gang i benene, og det lader da til at du har pænt overskud, også selvom du kører med "lavere" hold. Det du jo hele tiden skal tænke på, er at du pt. får nogle km i benene, men samtidig bliver rørt. Hvis jeg var dig ville jeg komme til CC Hillerød træningen når du får tid, for der får du det du eftersøger med fartleg og det hele.

Nu er der jo efterhånden 2,5 uge til at første afdeling af Sommercuppen skal køres, og ruterne vil i den nærmeste fremtid blive gennemkørt. Vil nok være klogt at komme til de træninger, bl.a. så du også kan mærke hvordan dine klubkonkurrenter kører :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

(det er vist meget godt at jeg alligevel ikke fast bestilte aftenvagter til weekenden så jeg kan køre morgentræning. Man bliver sq ret træt sidst på dagen og i går da jeg skulle vende toget og køre det tomt til Hovedbanen for natparkering, glemte jeg nøglerne i førerbordet så jeg smækkede mig ude. Og så spiser man ret meget når man er oppe fra 7 til 3 om natten)

Hej Kermit,

Du har så ret og min debut i CCH nærmer sig også langsomt men der kommer lige til at gå at par uger endnu. Dels er der dukket et par sociale arrangementer op og dem er her jo ikke så mange af så de har ubetinget førsteprio og så skal jeg have min hvileuge - mine ben er snart så hærgede at jeg ikke kan træde hul i flødebolle uden at blive øm i dem. Første SC-løb er helt sikkert ude og formodentlig også nummer to men så burde der være styr på det. Er også så "negativ" om dem at jeg ikke har prøvet at arbejde mig udenom datoerne, for det passer mig fint at have en måned mere til at få styr på mig.

Ja, det er helt åndssvagt men den lille hyggetur i går udløste DOMS i både lægge, baller og lår og sidstnævnte sidder stadig. Jeg er naturligvis meget obs på ikke at rende ind i overtræning men dagens hvilepuls ligger langt under for tre uger siden så jeg tør godt klemme på et par dage endnu, det er vist kun benene der er "overloaded" men det er de så også.

I dag blev til til en omgang discotræning i FDK:

Crosstræner: 5 min, trin, 12, 122 SPM (ca. 8-10 under normalen)

Kropshævninger med neutralt greb: 12, 12, 9

Bagskulder/øvre rygmaskine: 15x40, 15x40

Maskinrows, begge arme: 10x70, 10x70

Scottcurl: 10x21, 9x21

Bænkpres: 10x40, 10x40, 8x80, 8x80

Kickbacks med strakt arm: 15x10, 15x10

Laterals: 10x7, 10x7

Skulderpres: 10x12, 10x16 - skulle lige prøve. Ved de 12 knasede v. skulder men gjorde ikke ondt, så satte vægten op. Det var ikke en god plan.

Rotator, ud, kabel: 15x2½, 15x2½

Lændemaskine: 15x40 - torsotræningen meget forsigtig da den skal bruges på cyklen i morgen

Total abdominal: 15x60 - OK, alt for let men fik da ikke krampe som før set.

Skrå mave: 15x25, 15x25

Alt gennemført med ultrakorte pauser mellem set på kun 45 minutter, så der var smæk på i dag.

I øvrigt sjældent at der render ægte disco´er rundt i Brikerød men i dag var der to fuldblods af slagsen - det ser altså mærkelig ud når folk er 12 meter over skuldrerne med kæmpe køllearme og så render rundt på ben der er tyndere end mine.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tror absolut ikke du skal dømme første SC løb ude. Det er en forholdsvis flad rute, og det er nok meget sundt at være med til første løb, så man får en fornemmelse af hvordan det løber af stablen, det er i hvert fald min årsag til at komme dertil. Og derudover tror jeg ikke du vil have problemer med at følge med :smile: En tiltrængt "sløv" uge er vidst lige det du har brug for.

Link to comment
Share on other sites

Kermit, du har jo nok ret men jeg kan nok ikke vikle mig ud af planerne nu og slet ikke for det første løb.

Træningsplaner derimod, er til for at bliver overtrådt. Lørdag kom jeg hjem fra arbejde lidt i 03 så da uret ringede søndag 7:15 for dagens HCM træning, kunne cyklen (læs med et glimt i øjet) "rende mig" og jeg lagde mig på den anden side - jeg var også småsnottet og med ondt i halsen, sikkert straffen for sommeruniformen i nogle kolde :cold: aprilaftener/nætter.

Hermed gik jeg for tidligt ind i det som bliver en parodi på rolig uge men den bliver med lav volumen og det må gå an i denne omgang.

Som skrevet i forrige indlæg fik jeg DOMS af den noget langsomme fredagstur og det er stadigvæk ikke helt forsvundet :crazy: jeg fik vist brændt mig mere ned end jeg umiddelbart følte det. Jeg har ikke motioneret siden da men har dog været på havearbejde i nogle timer og er lige kommet hjem fra en dag på fødderne i Bonbon-land (hvor maven har haft det "sjovt" af både diverse forlystelser og en hel dag med cola og junk).

Det er nok ikke skide smart men eftersom jeg ikke faldt igennem til "den rigtige" træning på velodromen sidste uge, åbnede der sig et nyt vindue (veteran-motion er lukket ned) til sæsonens absolut sidste to træninger inden hallen lukkes for ombygning. Man skal nok ikke have læst meget herinde for at gætte at jeg ikke nænner at blive væk fra dem frivilligt - forventer dog at det lander på rigelige mængder snak og ikke så meget kørsel men hvis Ryan-brødrerne kommer og flækker til den, ved man aldrig hvad der sker.

Jeg snupper nok også en lille rolig tur inden jeg har en spinningaftale tirsdag og afhængig af hvordan benene føles tager jeg et uspecificeret antal lalledage begefter. Således de spinkle planer for de kommende 10-14 dage idet jeg håber og gætter på at de ekstra dage i hvile"ugen" kompenserer for at der er tre træninger hvor der trods alt bliver kørt til.

Mærkelig, når jeg trykker edit er der kun den rå tekst men ellers er også grafen over ugens gang som åbner i to vinduer på een gang - der er vist noget editering som er gået i fisk for boardet.

post-1580-1239648794_thumb.png

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uha, det wå bar´ dejli´med dem wiledawe, dér!!!

Som annonceret tidlige var jeg til banetræning og det var godt lige at få lagt en 25øre i selvtillidskassen. Benene var umiddelbart OK at køre med, de blev dog hurtigere trætte end jeg ville forvente med samme belastning men jeg er jo heller ikke gennem den stille uge endnu så mon ikke det bliver endnu bedre. Og hvis man ikke skal blive presset når man kører sammen med 4 licensfolk så ved jeg ikke hvornår man skal (men det er altså underligt at jeg kan følge med dem derinde - på landevejen havde de smidt mig af i løbet af 350 meter).

Jeg har skrevet det før og igen i dag vidste telefonen at det var en dum dag at ringe på. Efter næsten en uge uden opkald ringede den fire gange mellem jeg have fri og skulle til træning - heraf de to mens jeg forsøgte at sove til middag da natten kun gav sølle fire timers søvn. Så jeg fik ikke sovet - til gengæld kom jeg næsten et kvarter for sent.

Det gjorde ikke noget - der var kun een mere på banen :blink: der kom nu tre mere sådan lidt spredt så vi var fem i alt. Det gav en voldsom lang opvarmning på 40 minutter hvor jeg lige var nede og søbe vand et par gange da jeg var ret tørstig.

Men så kørte bussen også, ført an af den ene Ryan. Vi lagde ud med 3x25 omgange af den sædvanlige skuffe, jeg var så "heldig" at have føring på sidste omgang på alle tre ture. Heldigvis var der to der snart skulle køre løb og de ville ikke køre med bundgas men jeg synes nu alligevel at jeg fik nok at bestille.

De to stod af her og vi andre tre fortsatte med "fri leg" da træner-Ryan også var ude.

Først stod den på 30 "tonseromgange" - med to-omgangesføringer til hver. Jeg synes jeg var ved at være flad og den ene havde annonceret af han ville køre sig helt ud så der var enighed om at motionisten bare skulle ligge på hjul. Da der var 6 omgange tilbage måtte den ene slippe hjulet og da jeg jo havde hygget mig i læ kørte jeg mig op og fortsatte og fik lige to føringer dér hvor tempoet blev skruet op. Havde jeg passet på mig selv og accepteret at holde hastigheden fra den langsommere af de to andre, tror jeg nu godt at jeg kunne have taget mine føringer.

Lidt afrulning til lige at få pusten.

Derefter 1½ oppe (i god fart)og 1½ nede (mere roligt) - for mig en helt ny øvelse og det var også første gang nogensinde jeg fik kørt helt oppe ved barrieren andet end for at slå op efter en føring. Der er sq lidt langt ned deroppefra og umiddelbart var jeg ikke helt kæk ved hastigheden - jeg havde gerne kørt lidt hurtigere for at være sikker på ikke at dratte ned men det gik jo fint. Så der blev også trænet lidt bakkekørsel, det er faktisk ret stejlt så der skulle jokkes godt til for at accelerere cyklen op opad.

Derefter øl/sodavand og vingummier. På torsdag når vi lukker og slukker hallen, bliver det til indtagelse af kaffe og hjemmebag - det er altså mere socialt på banen end at æde asfaltkm. Da jeg ville høre til hvordan og hvorledes med genindmeldelse til næste sæson fik jeg lige høstet roser for min kørsel nu jeg stadig var debutant. Den slags er jo altid lækkert :rolleyes:

Men fårk hvor er jeg ristet i mine ben igen nu, men de har også fået lidt smæk i dag og det var også det længste træningspas på banen til dato.

Kørt 61,37 km

Køretid 1t47m11sek

Max: 51,6 km/t

post-1580-1239748708_thumb.png

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I går: sidste banetræning i denne omgang

crying-baby.jpg

Det blev lækkert men optakten var ussel: de kager jeg havde bagt og skulle have med, smuldrede totalt (kunne ikke finde min egen opskrift så fandt en på nettet der åbenbart var noget bæ), da cyklen skulle pumpes blev ventilen hængende i pumpen (kæft hvor er jeg træt af Vredensteins lorteslanger) og pulsuret virkede kun 20 minutter under opvarmning, resten af tiden stod det på nul.

Ellers en opmuntrende træning på meget billig baggrund:

Opvarmning en halv times tid.

Derefter delte træneren egenhændigt op i hold, vi var 12 og han lavede 4 små hold med 3 på hver. Hvordan han kan spotte det det fatter jeg ikke, han havde kun set mig køre i forgårs og under opvarmningen, men satte mig på præcis et fint hold hvor jeg styrkemæssigt lå i midten. Det mest overraskende var at det var oppe på hold 2 også selv om jeg ikke var eneste motionist i dag.

Vi kørte 4 x 24 omgange af den sædvanlige slags. Igen-igen sad sad jeg på sidsteomgangsføringen. Undervejs fik Jeg fik solgt mig selv lidt dyrt, for hold 1 foran havde en lidt langsommere mand i front på mine føringer så jeg kunne køre os op i rumpen på dem og det kunne jeg jo ikke lade være med :innocent: . Til gengæld virkede min boostknap så ikke på sidsteomgangen og et par gange havde jeg den hurtigere mand oppe på siden ved målstregen. Udgangstempoet igen voldsomme 44-46 i timen så må nok erkende at det er slut med at fise den af hvis jeg skal køre med her.

Derefter meldte træneren ud at alle der ikke satsede på en god enkeltstart på søndag skulle køre linieløb (5 minutter+10 omgange) og det gav 9 til start og selv om jeg havde besluttet at kyllinge ud, så måtte jeg jo hellere.

Udgangstempoet var rimeligt nok - to stak ret hurtigt af og tog 100 meter men så heller ikke mere. Først satte vi farten lidt op men så dykkede den ned til de 40 med samme mand i front et par omgange. Pludselig rykkede han og de 3 næste satte efter mens ham foran mig holdt farten. Jeg sprintede ud og fangede dem samtidigt med at de forreste blev hentet og lod sig falde tilbage. Kortvarig lurepasning og så var der een der stak og jeg satte efter som den eneste. Han var lidt svær at køre op men han opdagede heldigvis først at jeg var der efter 1½ omgang så jeg lige kunne ligge på hjul og få pusten. Der var desværre hele 1 minut og 10 omgange tilbage og tempoet kunne jeg ikke holde hjem så lettede gassen på mine føringer og den anden fulgte med ned i fart. Meget langsomt fik vi besøg bagfra - det var ham den hurtige fra min intervalhold. Han var 3 omgange om at lukke hullet de sidste 10 meter og dér skulle vi to have sat farten lidt op og ladet ham stege på mellemhånd. Da han kom op og fik lidt læ når han lå på hjul, fik han samlet sig og kørte fra os da der manglede en omgang. Den anden havde også til et pænt ryk men jeg var stegt og kunne kun sprælle i nettet.

Men blev da 3 af 9 (eller 6 af 12 hvis alle havde kørt med) og i dette selskab er jeg mere end tilfreds.

Men selvfølgelig er de 35 folk som var "fraværende" helt sikkert de mere seriøse som forbereder sig til licensløb og jeg er fuldt ud klar over at de alle kører hurtigere. Alligevel tør jeg næsten konkludere at jeg næste år kan køre med dette hold uden at falde igennem men bare være bundprop.

Kørt: 56,91km

Køretid: 1t36m33s

Max 54,8

Vi sad lige 5 minutter inden det blev tid til kager - heldigvis var der tre andre der havde taget med. Med sitrende lår besteg jeg trapperne på vej til baderummet først. Efter at have ordnet den politiske situation blev det tid for en lille time med løbsanekdoter og klokken var over midnat inden jeg var hjemme.

Nu gik jeg i de mislykkede kager (ikke smart op til sengetid men har da alligevel tabt et kg til i dag) og benene er markant mere friske end normalt dagen derpå. Gad vide om det er et tilfælde eller om jeg skulle opjustere maden efter træning. Jeg læste lige, men kan selvfølgelig ikke finde det igen, at en eller anden anbefalede at indtage 2-3 gange så meget kulhydrat efter træning som jeg plejer. Bortset fra DOMS i den del af lårmusklerne der sidder på indersiden af knæet, mærker jeg ikke meget til alle de tæsk de fik i går.

Men det med hvileugen gik ikke så godt :4whistling: så det bliver den lange udgave.

Som een sagde i baderummet: nu skal vi lige have overstået et halvt år med regn, modvind, bakker og punkteringer. Så slemt er det nu nok ikke men kæft jeg glæder mig til ca. 20/10 når banen skal åbne igen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Natten gik med slagsmål hos underboen - der blev smadret en del møblement og uddelt nogle kindheste eller det der er værre, så jeg kunne ikke sove før efter klokken 4.

Vågnede sent og er lige kommet hjem fra en faktisk ret hyggelig tur på sommerlågen. Temperaturen var oppe så jeg for første gang i år kunne køre i eet lag :4thumbup: og det er altså rarere end at være pakket ind som en roulade. Korte rør (skal lirestriberne tegnes op inden de forsvinder, er det også ved at være nu :tongue:) og den lange trøje fra CC Hillerød - den er faktisk mere end lækker at køre i, selv om den nok burde have været et nummer mindre.

Turen gik til færgerundkørslen i Helsinger men via Dageløkke så jeg ikke skulle koldstarte op af Lave Skov-bakken. Turen var meget kort og jeg burde også have kørt den helt roligt men blev alligevel grebet af det så kom til at trykke lidt for hårdt. Til gengæld huskede jeg at holde kadancen oppe mellem 95 og 110 faktisk hele tiden for at lette det muskulære pres på benene. Der var lige bortset fra Lave Skov på hjemvejen, jeg skulle lige se om pulsen ville lege med og det ville den heldigvis gerne - syrede lige rigeligt hurtigt til i benern men med et par hviledage mere og så tror jeg sq ikke det bliver bedre (om det så er godt eller skidt, hihi).

Udover at jeg kortvarigt havde en brumbasse inden for læberne skete der ikke meget, men det minder mig om at jeg skal have købt antihistaminer som kan ligge i trøjelommen hvis jeg igen i år bliver stukket i munden/halsen. Jeg var ikke så kæk sidste år indtil jeg vidste hvor meget det hævede.

post-1580-1240062179_thumb.png

I morgen forventer jeg at køre forbi FitnessDK og sætte mit medlemsskab på pause - kan jeg nå det træner jeg lige lidt mave+lænd nu jeg er der. Ellers bliver næste træning en gæstespinning på tirsdag, 2-3 hviledage mere og så starter jeg roligt op igen. Og så er det vist på tide at jeg får fundet CCHillerøds træning.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

SLABAM! og så ramte den - men at jeg skulle gå fri to år i træk var jo også for meget forlangt. Det er "selvfølgelig" den sædvanlige forårsdepri der er på spil. Jeg er noget spændt på hvordan det spænder af denne gang da der ikke rigtigt er så meget til at pille mig ud af den som der plejer. Samtidigt bulrer min socialfobi også lystigt afsted i disse dage og at begge dele kører samtidigt er lidt tarveligt synes jeg. Da jeg alligevel er en klynkerøv har jeg besluttet at koge mine indlæg ned indtil humøret er bedre.

I øvrigt var der en der sked på gulvet i mit tog her til aften og der var ikke just hård mave der plagede. Føj for ...... bare det at gå rundt og låse af og sætte klistermærker på dørene :puke:

Link to comment
Share on other sites

Lyder godt nok ikke særlig lækkert med afføring på gulvene i S-Toget, men lader da til at formen er fremadgående. En tur med over 30 i snit, og med den puls er jo ikke just dårligt, og så er det sgu lige meget om det var over 30 eller 60 km. Sgu godt klaret!

Link to comment
Share on other sites

Tak, tak. Havde vist en heldig dag med vinden :innocent:

Jeg GIDER ikke at klynke for meget så jeg vil prøve at fokusere på det positive så langt det nu kan lade sig gøre.

Søndag efter fyraften tog jeg ned til Stege og var hjemme igen onsdag efter midnat. Det blev ikke så afslappende som jeg forventede men var hyggeligt nok.

Spinningen tirsdag var igen meget!!!!! anderledes end det jeg er vant til. Jeg endte dog med mit hidtil vildeste spinners high. I næstsidste serie kørte vi til Medina "kun for mig" som jeg lærte at kende i bilen for en uges tid siden. Sjovt nok havde vi få timer forinden snakket om forskellen på musik alt efter hvor man hører den og nævnte netop det nummer. Det var fed i bilen så fandt den hjemme på youtube hvor den skuffede men forventede at den ville være god til spinning. JEPS!!! Allerede efter 20 sek fik jeg gåsehud og fløj ind i en anden verden. Spinners high holdt i ca. 75 sekunder :blink: og selv om jeg skruede på til sidst havde jeg ikke kørt mig helt ud. Øv.

Så kom der et bonusnummer; det er ellers meget usædvanligt da de dernede går meget op i at holde tiderne. Det var så et kendt nummer som jeg ikke husker titel på men som starter med noget banjo som også kører i omkvædet og så tændte jeg af igen med ny spinners high som også varede i over et minut. Denne gang fik jeg skruet masser på og kæmpede for at flå cyklen i stykker med det resultat at jeg sad og hev efter vejret langt ind i udstrækningen.

Bagefter havde jeg pænt trætte stænger men var alligevel fuldstændigt overgearet så mens vi sad og indtog frugt og proteindrik måtte jeg lige ned i salen og chinne. 22 styk 112% strickte chins stille og roligt blev det til inden festen stoppede og mælkesyren vandt. Lige inden vi gik blev det til 20 med neutralt greb også.

I dag var det omvendt: en times stille trillen med ikke meget over 27 i snit - bare ud og nyde solen og forsøge at rense tankerne (selv om jeg egentlig slet ikke gad at cykle så var det bedre end en fodtur i ghettoen). Det var nu helt forgæves for bagefter kørte jeg til familen hvor der igen er kaos pga. druk og et par ting mere som ikke alle i huset er klar og ikke kan noteres i offentligt forum. Men det gavnede ikke ligefrem humøret.

Vil forsøge at leve mere frit hvad angår kost og motion og tage tingene som de kommer og så ellers prøve at opsøge nogle positive inputs i hverdagen. Jeg gider ikke at være i dårligt humør. Jeg gider heller ikke at jeg ikke gider cyklen. Det må da være muligt at vende begge dele.

I morgen kradser jeg lige en feriedag ud og tager på overarbejde.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg GIDER ikke at klynke for meget så jeg vil prøve at fokusere på det positive så langt det nu kan lade sig gøre.

:4thumbup:

Vil forsøge at leve mere frit hvad angår kost og motion og tage tingene som de kommer og så ellers prøve at opsøge nogle positive inputs i hverdagen. Jeg gider ikke at være i dårligt humør. Jeg gider heller ikke at jeg ikke gider cyklen. Det må da være muligt at vende begge dele.

:4thumbup: :superman::w00t:

Hej Gregers :smile:

Jeg kan godt forstå det er trælst nogengange med de ting du oplever i din nærmeste familie! Det må slå bunden ud på enhver hardcore m/k ! Men jeg syns det lyder som et par gode ideer du kommer med her ovenfor ! Træning skal jo helst være sjovt - og en træning blir næsten kun sjov (og god), hvis man er i nogenlunde godt humør! Og Jeps, jeg ved godt at et træningspas også kan ændre ens mega-negative humør til at blive godt ! Men jeg har efter et par år fundet ud af at det vigtigste er at træning skal være sjovt, at man skal gøre det for sin egen skyld, fordi man selv gerne vil ! Ikke fordi man vil (be) vise andre noget som helst! Ikke altid sjovt at erkende det - og slet ikke højt!

Ellers kan jeg anbefale en meditativ stund, hvis dagen har været lang og trælsom...! Sluk for pc, musik, støj, helst i en alene stund, og glo op i loftet et par timer uden at tænke over noget! eller på noget! det er virkelig noget der rykker ! Prøvede mandag efter laaaang arbejdsdag med rigtig mange e-mails efter sølle 4 dages ferie...

Hmm med den vejrudsigt for weekenden - s020.gif - gad vide om man ikke skulle stoppe den træningsfrie uge (say what ???) i morgen, og køre en tur på raceren ? Det må vel næsten være muligt i korte rør ? ... snart! :shades:

Take care !!

Krams fra

Vivs

Link to comment
Share on other sites

Hej Vivs

Tak for opbakningen både her og den anden kanal - det luner :bigsmile:

Det med at køre i korte rør kan du sagtens, de sidste tre ture jeg har kørt har netop været sådan. Når man kommer lidt ud på eftermiddagen har solen masser af power og kører man 2-4 km ind i landet og væk fra Strandvejens kolde østenvind er der dejligt lunt. Jeg mangler nu stadig at smide de løse ærmer og få luftet spaghettierne også.

I dag havde jeg ellers chancen (bemærk den elegante overgang til dagens træning :tongue:) men sov den væk. 4 timer i nat (afbrudt af et par SMSer fra mor) var for lidt og jeg fulgtes med en kollega hjem i toget så dér fik jeg ikke sovet. Vel hjemme spiste jeg en solid gang mysli og drak 1½ liter vand og lagde mig til at sove tre kvarter inden jeg væltede i bad og så ud på cyklen. Men der var temperaturen for nedadgående og solen stod lavt.

I dag gad jeg godt køre på cyklen, bare ikke noget organiseret. Med vindretningen konstateret var der ingen tvivl om at turen bare skulle ned til Café Jorden Rundt og retur så jeg kunne køre hjem med vinden i ryggen. Det var ikke specielt klogt kørt: bare en tonsertur derudaf efter vind og terræn, blot med et spædt forsøg på en skiltespurt ved Mikkelborg på tilbagevejen men der var ikke noget til overs at spurte med. Så jeg må jo nok konstatere at dagens indsats er hvad det kan blive til for nuværende og det er vel også OK hvis man ser bort fra turens længde eller mangel på samme. Men det var retti retti lækkert at konstatere (i medvinden altså) at cyklen ikke kun virker på den lille klinge.

post-1580-1240607037_thumb.png

Pulsuret var igen i dag stendødt men jeg synes at kunne konstatere et mønster: det er når vægten er høj at det går galt. Umiddelbart sætter det meste af flæsket sig på maven :mad: Naturligvis ikke det hele og synes ellers ikke at jeg er specielt polstret på resten af kroppen men elastikken til pulsremmen er altså så lang som den kan blive men strammer alligevel lige rigeligt. Og når så vægten er over norm, så strammer den så meget at skidtet ikke virker.

Dagens optur: Farum Station sælger Dr. Pepper og trods jeg normalt aldrig køber sodavand og da slet ikke med sukker, så spenderede jeg 15 kroner, så er den vist også betalt, for at komme godt i gang med dagen hjulpet at den ultimative gudedrik.

Jeg kom også til at kværne en pose P-tærter efter at have handlet i Netto så det bliver nok ikke lettere at være i pulsbæltet næste gang, hihi.....hø.....hmm..... host......hrrmmm.

I morgen brænder jeg sidste feriedag af i Stege. Ungerne skal optræde og dels plagede de ret meget om at jeg skulle kigge på og dels var der dømt tudefjæs fra den "store" da jeg gik fordi vi ikke havde haft tid til at lege. Så det vil jeg lige prøve at rette op på - det er sq hyggeligt når dyr og børn har kastet deres kærlighed på en, da man er sikker på at der ikke er lumske bagtanker bag, så det skal der lige værnes om.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg vågnede lidt tidligere end jeg havde tænkt mig. Men så kunne jeg nå en restitutionstur på cyklen.

Efter et kig på dmi trak jeg i tøjet og synes det var for varmt straks jeg kom ud. Meeeen når jeg nu bare skulle ligge og hyggetrille så gik det jo nok og gad ikke at gå op og skifte nu jeg endelig havde vovet mig ud (som det ligger i disse dage kan det godt tage et kvarter eller to fra jeg er i tøjet til jeg forlader lejligheden).

Jeg satte kursen sydover igen i dag og allerede ved Rungsted kogte jeg. Vinterjakken kunne jeg ikke gøre noget ved men de løse ben røg af. Videre. I modvinden kom jeg til at køre over restitutionsniveau og da benene føltes rimelige (det med spise en masse i forbindelse med træning er vist noget der virker) besluttede jeg at køre et par intervaller nu jeg alligevel havde pulsen for højt. Især det første gik meget trægt men da kroppen var blevet vækket gik det fint.

Kørte ad Gøngehusvej og så bare hjem via Rungstedvej, Strandvejen og den nordlige indkørsel til Nivå. Ikke meget og lidt for lange pauser mellem intervallerne men vil kun køre dem uden for bymæssig bebyggelse. I øvrigt er der een fordel ved at træne alene, nemlig at man kan overholde færdselsreglerne. Ikke noget med liiige at tage den for taxagult, liiiige at køre 100 meter i den forkerte side eller liiiiige at glemme cykelstien 800 meter. Det passer mig fint ikke er være tvunget med til julelegene, hernede på motionsplan tror jeg altså ikke at træningen splintrer totalt fordi man letter gassen 30 sekunder hist og her.

Havde jeg haft tid havde jeg nok nappet lidt mere da jeg var OK frisk da jeg kørte ind i Nivå.

post-1580-1240653780_thumb.png

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share