jarvig 13 - 2006


jarvig13
 Share

Recommended Posts

Tilbage igen :bigsmile:

Har lige lidt travlt på arbejdet.

3/4 dele af afdelingen er på ferie. Rent faktisk har jeg den sidste uge + denne uge udfyldt hele to roller. På den ene side at tage mig af stort set alle ting som har med kommunens driftøkonomi at gøre, eftersom jeg har været eneste mand til det. På den anden side i realiteten at være kommunens øverste økonomiske ansvarlige, idet min chef (afdelingsleder) og min overchef (økonomidirektøren) alle var på ferie. :4smartass:

Rimeligt cool, at man faktisk pt. er kommunens øverste økonomiske ansvarlige.

Men det giver altså lige en del arbejde.

Vender tilbage med meget mere når jeg får tid. :smile:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Velkommen tilbage... Du er ikke gået glip af meget, den forløbne uge.

Så er det nu du skal vise at du kan varetage større opgaver end dem du normalt er sat til, så kan du få skubbet de to andre forhindringer af pinden. Going-straight-to-the-top

- Waits -

Link to comment
Share on other sites

Well, well, well .... if it isn't Jarvig :sly:

Jarvig, kan du ikke fortælle lidt om, hvad "The sith" betyder i dit liv, lige pt?

Ash goth durbatulûk, ash goth gimbatul, ash goth thrakatulûk agh burzum ishi krimpatul.
Ja, det lyder meget fornuftigt.
Rent faktisk har jeg den sidste uge + denne uge udfyldt hele to roller.

Har du ikke haft 8 forskellige roller igennem det sidste stykke tid? Skizo-Joe...

"Jarvig the Womanizer", "Jarvig the Liberator of Job-Slaves" , "Jarvig the Boss's kissup" ,"Jarvig13 banned and exvhanged with his 2. personality Revenge of the Sith" osv. osv. :w00t::laugh:

God fornøjelse med at sidde øverst på jobbet for tiden - Kan forestille mig, at du står op 1 time før du plejer, blot for at nyde suset af "at være chef" :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Mange af dine indlæg om kærlighed/sex/damer/scoring giver min kvalme. Det er simpelthen så klichefyldt og kunstigt det du skriver. Kærlighed/sex skal opleves, smages og føles – IKKE læses, analyseres og fortolkes. Glem alt det der pjat der står i dine bøger og bare snak med dem (de dejlige damer). Længere er den faktisk ikke.

K

<{POST_SNAPBACK}>

LOL - du har vist ikke helt fanget pointerne i indlæggene så. :smile:

Jeg vil nærmest sige, at jeg føler mig mindre kunstig nu end for et år siden - og der ville jeg havde svoret jeg var total mig selv.

Der er intet kunstigt at forstå at man er lækker og opfører sig derefter.

Link to comment
Share on other sites

Jarvig has finaly fallen to the dark side...  :laugh:  :laugh:  :laugh:
Obi-Wan: You were the chosen one! It was said that you would destroy the Sith, not join them. You were to bring balance to the force, not leave it in darkness!

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

<{POST_SNAPBACK}>

Næææ, det var Revenge of the Sith.

jarvig13 er skam god så dagen er lang den 23.6. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Velkommen tilbage... Du er ikke gået glip af meget, den forløbne uge.

Så er det nu du skal vise at du kan varetage større opgaver end dem du normalt er sat til, så kan du få skubbet de to andre forhindringer af pinden. Going-straight-to-the-top

- Waits -

<{POST_SNAPBACK}>

Hæhæhæhæ, jeg skal ikke bevise noget som helst. :bigsmile:

Jeg synes naturligvis det er sjovt at være "chef" to ugers tid. Men det er nu ikke noget jeg går godter mig med. Det er sjovt i så kort tid det tager - men så heller ikke mere.

PS: Jeg regerer med klogskab og ikke diktatur. :laugh: Jeg var ret smart syntes jeg selv. Jeg sidder i Økonomisk Afdeling og står derfor for den overordnede økonomiske drift i kommunen. Men kommunen er opbygget ved, at hver fagforvaltning har underliggende økonomiske afdelinger som står for meget sagsbehandling inden den kommer ind til endelig behandling hos os. Afdelingen er således dybt afhængig af at folk ude i fagforvaltningerne laver deres ting - og holder tidsplanen. Det er der tit problemer med. For der er et modsætningsforhold mellem de to "niveauer". De økonomiske afdelinger i fagforvaltningerne er jo opsat på at betjene deres fagudvalg bedst muligt - og dette betyder i praksis at hjælpe sager igennem som typisk koster knapper. Omvendt er min afdelings vigtigste prioritet, at kommunens økonomi samlet set holder vand - og dette betyder i praksis at vi ofte er siger nej til mange af de forslag som senes ind fra fagforvaltningerne.

Dette skaber "krig" - og stemningen mellem "os og dem" kan ofte være pænt destruktiv.

Nå, men jeg skulle sikre mig, at de nu også havde fået lavet alle de ting de skulle havde lavet og at disse ting nu også var blevet sendt til mig. Normalt er bare noget så simpelt som dette et hestearbejde. Fagforvaltningerne ser det som at "storebror" hakker på dem og irettesætter dem - og de svare igen med at alt går meget trægt og usammenarbejdsvilligt.

Så jeg sad og tænkte på, hvordan jeg skulle gøre det. Sådan som vi normalt gør eller på en helt ny måde. Jeg brugte en helt ny måde. Ikke en som man kan bruge generelt - men i situationen var den super.

Jeg skrev simpelthen en mail hvor jeg efterspurgte deres hjælp - til at få skabt overblik over situationen. Og så oplistede jeg de ting som "jeg ikke helt havde overblik over".

Lækkert - 15 minutter efter havde alle forvaltninger svaret og fyldigt givet mig alle de oplysninger jeg behøvede. Det havde normalt taget flere dage førend man efter flere opringninger og mails endelig havde fået listet det ud af dem.

Lækkert - jeg vendte en mail med krav og løftede pegefingre til en mail med en forespørgsel om de mon ikke kunne hjælpe mig - og vupti tingene lå der 15 min efter. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Well, well, well .... if it isn't Jarvig :sly:

Jarvig, kan du ikke fortælle lidt om, hvad "The sith" betyder i dit liv, lige pt?

Ja.

Det betyder intet.

Det var en sjov detalje jeg fandt på i situationen. Jeg har Anakin på min avatar og jeg har et citat fra SW i min signatur. Så syntes jeg det var meget oplagt at lave en ny profil med en Anakin som var faldet til mørkets side. Det var jo kun en uge.

Ash goth durbatulûk, ash goth gimbatul, ash goth thrakatulûk agh burzum ishi krimpatul.

Ja, det lyder meget fornuftigt.

Det er nu lige til.

I Ringenes Herre hedder det:

Ash nazg durbatulúk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul

hvilket betyder:

One Ring to rule them all, One Ring to find them,

One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Det skulle lige laves lidt om. Nazg betyder ring på mordorsk - dvs. Black Speech som det tales i Mordor. Synes det var bedre med Master i stedet for Ring. Master hedder Goth på mordorsk. :wink:

Jarvig the Womanizer
Jeg vill ikke mene jeg er womanizer.

I mine øre er en womanizer en mand som gør alle mulige ting for kvinderne for at imponerer dem og endog har succes med det.

Jeg prøver ikke at imponere nogen som helst kvinder.

Jeg har derimod fået en indre ro og selvsikkerhed overfor det modsatte køn som gør at jeg er fri for mærkelige ideer om, at der en sammenhæng mellem det at være god til at score og så ens "værdi". At score er et håndværk. Et håndværk som er svært at lære - fordi det kræver træning, træning og træning - men som alle kan lære hvis de vil.

Jeg er i gang med at lære håndværket. Jeg er blevet uendeligt meget bedre til at håndtere og skabe kemi med lækre kvinder end før jeg begyndte at lære dette håndværk. Men at være natural born chick picker der er der nu lang vej til at være.

Jarvig the Liberator of Job-Slaves

Jeg kedes ihjel af rutiner. Alt arbejde er rutiner efter et par uger. Derfor afskyr jeg at arbejde. Så den har du fanget.

Jarvig the Boss's kissup
Se tidligere indlæg til Waits.
Jarvig13 banned and exvhanged with his 2. personality Revenge of the Sith

Ja, der var en spændende tråd som jeg var midt i, da jeg blev bannet. Jeg fandt karantænen barnagtig og et udtryk for at Arne i et par sekuders affekt glemte propertionerne i det der foregik og således unfair valgte at give mig karantæne.

Det kan jeg naturligvis aldrig få Arne til at indrømme. Fair nok. Men jeg valgte at være trossig overfor noget som noget som ikke var rationelt funderet med derimod funderet i en emotionel betinget handling.

Man kan jo spørge warning-systemet giver mening med min banning in mente. Jeg havde warning = 0 % og sekundet efter jeg havde skrevet et kritisk indlæg i tråden om moderatorene så blev jeg bannet.

Så kan man jo spørge

1. Var indlæget i omtalte tråd så slem at man går fra 0 % warning til banning i et hug

2. Var det en samling af for "grove" indlæg som lagt sammen skulle give banning

Ad 1. Nej selvfølgelig ikke. Læs selv indlæget. Det er der endnu. Der står intet man kan blive bannet for - med mindre man accepterer at moderatorer gerne må gå i små sko og vilkårligt og emotionelt på sekunder vælge banninger som løsninger på kritik

Ad 2. Meget muligt. Men mods og admin har flere gange påpeget, at man får "mange chancer" inden banning - hvilket indbefatter at man warnes et trin og får PM om at dæmpe sig hver gang man går over stregen. Jeg fik ingen warninger eller PM's om warninger. Jeg blev bare bannet.

Well, det fandt jeg useriøst og tåbeligt og valgte så bare at oprette en ny profil og fortsætte den debat jeg var i gang med.

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Jeg har derimod fået en indre ro og selvsikkerhed overfor det modsatte køn som gør at jeg er fri for mærkelige ideer om, at der en sammenhæng mellem det at være god til at score og så ens "værdi".

Jeg har netop lige pointeret detsamme i scoretråden :smile: - og som jeg skrev der, hvis det er roen og selvsikkerheden du har fundet, så er du kommet meget langt og bestemt på rette vej - underordnet hvad man så må mene, om det center, hvorom din ro så drejer :laugh:

Men jeg vil så være lidt påpasselig på med at tro at jeg havde knækket nøden hvad angår kvinder, og hvordan de tænker - og istedet bide mærke i at det eneste du har knækket er hvordan du hviler i dig selv og at dette så også gør at man kan tillade sig lidt flere ting, man er mindre sårbar.

Når du en dag har indset det, så er det nok på tide at revurdere kvindesynet lidt tilgengæld :wink:

Link to comment
Share on other sites

Man kan jo spørge warning-systemet giver mening med min banning in mente. Jeg havde warning = 0 % og sekundet efter jeg havde skrevet et kritisk indlæg i tråden om moderatorene så blev jeg bannet.

Så kan man jo spørge

1. Var indlæget i omtalte tråd så slem at man går fra 0 % warning til banning i et hug

2. Var det en samling af for "grove" indlæg som lagt sammen skulle give banning

Ad 1. Nej selvfølgelig ikke. Læs selv indlæget. Det er der endnu. Der står intet man kan blive bannet for - med mindre man accepterer at moderatorer gerne må gå i små sko og vilkårligt og emotionelt på sekunder vælge banninger som løsninger på kritik

Ad 2. Meget muligt. Men mods og admin har flere gange påpeget, at man får "mange chancer" inden banning - hvilket indbefatter at man warnes et trin og får PM om at dæmpe sig hver gang man går over stregen. Jeg fik ingen warninger eller PM's om warninger. Jeg blev bare bannet.

Nu må du simpelthen stoppe. Når du i et indlæg beder andre brugere om at "kravle op i dit røvhul" så er grænsen på en gang overskredet. Der er ikke behov for warnings, PM`s eller noget andet. Du har været på MOL tilstrækkelig lang tid til at vide at det bare ikke accepteres. Om du så var fuld, på stoffer, eller sur spiller absolut ingen rolle. Det tillades bare ikke.

At du reagerer med at oprette x antal dobbelt profiler viser jo bare at du mener alle er onde imod dig, og det er en stor sammeslutning af Jan hadere. Well hvad med at overveje om de rent faktisk har ret.

:dry:

Link to comment
Share on other sites

Man kan jo spørge warning-systemet giver mening med min banning in mente. Jeg havde warning = 0 % og sekundet efter jeg havde skrevet et kritisk indlæg i tråden om moderatorene så blev jeg bannet.

Så kan man jo spørge

1. Var indlæget i omtalte tråd så slem at man går fra 0 % warning til banning i et hug

2. Var det en samling af for "grove" indlæg som lagt sammen skulle give banning

Ad 1. Nej selvfølgelig ikke. Læs selv indlæget. Det er der endnu. Der står intet man kan blive bannet for - med mindre man accepterer at moderatorer gerne må gå i små sko og vilkårligt og emotionelt på sekunder vælge banninger som løsninger på kritik

Ad 2. Meget muligt. Men mods og admin har flere gange påpeget, at man får "mange chancer" inden banning - hvilket indbefatter at man warnes et trin og får PM om at dæmpe sig hver gang man går over stregen. Jeg fik ingen warninger eller PM's om warninger. Jeg blev bare bannet.

Nu må du simpelthen stoppe. Når du i et indlæg beder andre brugere om at "kravle op i dit røvhul" så er grænsen på en gang overskredet. Der er ikke behov for warnings, PM`s eller noget andet. Du har været på MOL tilstrækkelig lang tid til at vide at det bare ikke accepteres. Om du så var fuld, på stoffer, eller sur spiller absolut ingen rolle. Det tillades bare ikke.

At du reagerer med at oprette x antal dobbelt profiler viser jo bare at du mener alle er onde imod dig, og det er en stor sammeslutning af Jan hadere. Well hvad med at overveje om de rent faktisk har ret.

:dry:

<{POST_SNAPBACK}>

Jeg gik over stregen i det indlæg. Ganske rimeligt blev det modereret (slettet).

Men jeg fik ikke nogen warning for det. Så det kan jo ikke være det jeg blev bannet for. Det var først en dag senere og grundet indlæg i to andre tråde, blev jeg bannet.

Det hænger ikke sammen.

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Jeg gik over stregen i det indlæg. Ganske rimeligt blev det modereret (slettet).

Men jeg fik ikke nogen warning for det. Så det kan jo ikke være det jeg blev bannet for.

Det hænger ikke sammen.

Hvad får dig til at tro at en warning er nødvendig for banning? Hvis man i et ryk gør sig fortjent til en banning er en warning selvfølgelig overflødig.

Du får ikke en bøde af politiet, hvis du gør dig fortjent til at gå direkte i fængsel.

Link to comment
Share on other sites

Jeg gik over stregen i det indlæg. Ganske rimeligt blev det modereret (slettet).

Men jeg fik ikke nogen warning for det. Så det kan jo ikke være det jeg blev bannet for.

Det hænger ikke sammen.

Hvad får dig til at tro at en warning er nødvendig for banning? Hvis man i et ryk gør sig fortjent til en banning er en warning selvfølgelig overflødig.

Du får ikke en bøde af politiet, hvis du gør dig fortjent til at gå direkte i fængsel.

<{POST_SNAPBACK}>

Men jeg blev jo ikke bannet for én enkelt ting. Det er jo det jeg pointerer.

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Men jeg blev jo ikke bannet for én enkelt ting. Det er jo det jeg pointerer.

Nej præcis. Men den enkelte ting havde i sig selv været nok. Når du fyrer 5-6 indlæg af i samme stil, så må man trække en streg, og så er det Game over.

Reglerne på MOL er ikke nye, du har været ude og vende før. Det kan ikke være den helt store overraskelse.

Link to comment
Share on other sites

Men jeg blev jo ikke bannet for én enkelt ting. Det er jo det jeg pointerer.

Nej præcis. Men den enkelte ting havde i sig selv været nok. Når du fyrer 5-6 indlæg af i samme stil, så må man trække en streg, og så er det Game over.

Reglerne på MOL er ikke nye, du har været ude og vende før. Det kan ikke være den helt store overraskelse.

<{POST_SNAPBACK}>

Det hænger ikke sammen og du blander tingene sammen.

Den enkelte kunne havde været nok. Fair. Men det var åbenbart ikke det som gjorde det. En moderator havde været inde og slette indlæget - men mit warnlevel var ikke steget efter dette og der lå ingen PM i min indbakke.

På dansk - slettet - min ingen sanktioner eller advarsler.

Så går der en dag. En ny tråd starter og jeg skriver intet som kan give anledning til banning. Jeg er lidt arrogant og nedladende overfor en person som mener at mennesker skal straffes med døden og lide i smerte undervejs, hvis de laver dyremishandling.

OK, mods mener åbenbart at lige i den sag, da må man ikke gå lidt hårdt til en mand som ønsker død og ødelæggelse over andre mennesker. De vælger at modere mine indlæg.

Men der er stadig ingen warns eller PM's.

Jeg spørge i tråden om moderatorene om de selv mener det er en seriøs linie de kører?

Wupti - jeg er bannet 2,6 sek senere.

Jeg er ked af det blackice, men verden hænger ikke sådan sammen som du tror den gør.

Link to comment
Share on other sites

Det hænger ikke sammen og du blander tingene sammen.

Den enkelte kunne havde været nok. Fair. Men det var åbenbart ikke det som gjorde det. En moderator havde været inde og slette indlæget - men mit warnlevel var ikke steget efter dette og der lå ingen PM i min indbakke.

Har du overvejet at moderator og Banning ikke hænger sammen?

Har du overvejet at de havde travlt pga støj i forummet. Fordi ikke fik PM eller Warn gør ikke dine indlæg legale.

På dansk - slettet - min ingen sanktioner eller advarsler.

Er det ikke også efterhånden lidt skudt forbi at give dig advarsel. Vi er ikke på blå stue mere. Du ved godt hvordan reglerne er. Derfor giver det ikke meget mening at give dig flere advarsler. Min hukommelse siger at du har fået en del af dem gennem tiden.

Så går der en dag. En ny tråd starter og jeg skriver intet som kan give anledning til banning. Jeg er lidt arrogant og nedladende overfor en person som mener at mennesker skal straffes med døden og lide i smerte undervejs, hvis de laver dyremishandling.
Korrekt, og jeg svarer dig, og indberetter i øvrigt dit indlæg.
Jeg spørge i tråden om moderatorene om de selv mener det er en seriøs linie de kører?

Wupti - jeg er bannet 2,6 sek senere.

ja du får det til at lyde meget uretfærdigt. Men når man læser dine indlæg, det sprog brug du bruger, og den tone du tiltaler både Morten og Mods i, så er det svært at være uenig i deres beslutning.

Jeg er ked af det blackice, men verden hænger ikke sådan sammen som du tror den gør.

LOL

Link to comment
Share on other sites

Nu er det ikke for at blande mig og sige hvem der fortjente hvad, hvor hurtigt, hvornår men jeg mindes dyremishandlingstråden, og du var den eneste der kørte personligt på andre. Ud over et par længere indlæg hvor du skrev din holdning til emnet var det hovedsagligt små one-liners af personlige stikpiller der sagtens kunne været pyntet ind i et længere argument mod den tågesnak der kom fra enkelte andre medlemmer. Du er jo fuldt ud i stand til at modargumentere de komplet absurde holdninger der kom til udtryk uden at have været så personlig nedladende. Og du fortsatte (som den eneste) efter at Blackice og andre havde sagt at det var trættende at høre på, inkl det mods havde slettet. Jeg mener at det var den personlige hetz der gjorde udslaget. Retfærdigt eller ej i forhold til det lort der blev lukket ud fra anden side skal jeg holde for mig selv. Men man må også indse at i store dele af den tråd bidrog du ikke med andet en personlig tilsvining/nedladende ord, uden at bidrage med meget. Meezer svarede endda at du kunne skrive pm's med det personlige så ville han/hun gerne svare. Derudover har jeg ikke set noget til de omtalte medlemmer siden, så det er ikke utænkeligt at de også er steget i graderne. Men det var en sjov debat, fordi den blev taget seriøs også selv da den var helt ude på et side spor. Come-on, seriøst mene at man bør pelse en mand der pelser et dyr, selv en rotte :rofl2:

Det vigtigste er at du er tilbage, og forhåbentlig laver nogle gode indlæg uden at blive nedladende og personlig... Så tror jeg også du undgår at få warn. Ses derude

Edited by Waits
Link to comment
Share on other sites

Når du en dag har indset det, så er det nok på tide at revurdere kvindesynet lidt tilgengæld  :wink:

<{POST_SNAPBACK}>

Interessant at du kloger dig på kvindesyn, hvilket du intet kender til.

Men vær specifik. Hvilket kvindesyn er det du mener jeg har?

Så skal jeg nok mane nogen af dine selvopdigtede ideer om dette i jorden.

Link to comment
Share on other sites

Når du en dag har indset det, så er det nok på tide at revurdere kvindesynet lidt tilgengæld  :wink:

<{POST_SNAPBACK}>

Interessant at du kloger dig på kvindesyn, hvilket du intet kender til.

Men vær specifik. Hvilket kvindesyn er det du mener jeg har?

Så skal jeg nok mane nogen af dine selvopdigtede ideer om dette i jorden.

<{POST_SNAPBACK}>

Som jeg læser dine mange indlæg ....

Så er det små eksistenser som ikke skal have et ben til jorden, her er det DIG der bestemmer (eller ihvertfald drømmer om at kunne bestemme), hvis du giver dem en millimeter, så er de kun ude på at jorde dig.

Derudover så kalder du dem konsekvent "pigebørn", medmindre det er i børnehaven du scorer, så er det ihvertfald i mine øjne et negativt ladet udtryk som lige sørger for at pointere - whos their daddy.

De virker ihvertfald ikke som om de i din verden på noget tidspunkt er ligeværdige individer.

Link to comment
Share on other sites

Behøver jeg at sige at jeg er imponeret over at du en dag som i dag, samtidig med at have ansvaret for en hel kommunes økonomi, når at skrive SÅ mange lange indlæg... Har du prefabrikeret dem og gemt dem på komputeren og bare venter på at der er nogle der stiller spørgsmål? :laugh::tongue:

Link to comment
Share on other sites

Everlast ->

OK, mit kvindesyn. :cooldance:

Hmmmm, hvor skal jeg begynde?

Jeg tror at man må opdele et sådant spørgsmål i to.

- Kvinder som individer blandt andre individer.

- Kvinder som seksuelt objekt

Mht. kvinder som individer blandt andre individer

Her er der ingen slinger i valsen. Jeg har altid og vil altid mene, at der selvfølgelig ikke kan laves en opdeling af kvaliteten af mænd og kvinder. Begge er (selvfølgelig) fuldgyldige medlemmer af den menneskelige race. De er lige vigtige. De er lige værdifulde. De har de samme rettigheder. De skal have de sammen muligheder.

Så der er jeg en fuldstændig normal nutidig mand, som ser kvinden som fuldstændig ligeværdig med manden.

Mht. kvinder som seksuelt objekt

Ser det er her det spændende ligger. På det grundlæggende niveau er mænd og kvinder lige vigtige. Men alle de forskelle der trods alt evident er mellem mænd og kvinder skal til syvende og sidst findes i, at manden og kvinden er to forskellige seksuelle objekter.

Og at de er det gør, at de handler og tænker forskelligt. Og nu kommer vi frem til noget interessant.

Som du jo udemærket ved, så fik jeg en ny erkendelse af mand-møder-kvinde-og-sød-musik-opstår for ca. et år siden da jeg læste DeAngelo.

Men helt modsat af, hvad du tror, så er det faktisk sådan at jeg på dette kvidner-som-potentielle-partnere plan faktisk har fået større respekt for dem end før.

Lad mig uddybe.

Jeg har altid været en "moderne" mand, altså både accepterer og gå ind for ligestilling, lige vilkår mellem mand og kvinde osv. Jeg har altid haft respekt for kvinden og det hun stod for.

Men det var altså en overbevisning som seriøst blev stillet til test hele tiden. Her kommer jeg: Sød, interessant, venlig, til at stole på, en som ville gøre alle mulige ting for piger, som var vedholdende, seriøs. Alt det som kvinder siger de lægge vægt på. Og jepper, jeg kender mange kvinder som så at sige elsker mig meget for alt dette. Men hvis jeg lagde an på dem, så gik de helt i selvsving. Afvisninger i læssevis.

Se det kan man jo næsten kun blive ked af og sur over. Hvad sker der for Jer kvinder? Hvad fanden bilder i Jer ind? Hvor latterlige er I? Her er jeg, som i grove træk er sådan som I siger en mand skal være, og så afviser i mig, håner mig, put me down, er arrogante, er uforskammede.

Så det var hårde tider for mit kvindesyn. Jeg respekterede dem skam af overbevisning, men god damn, de gjorde det ikke nemt for en at holde af dem og respekterer dem sådan reelt.

Men nu er det helt omvendt. Nu "forstår" jeg dem.

Evolutionen har givet hvert køn nogen helt specielle spilleregler de nærmest pr. automatik spiller efter.

Millioner af års evolution kan ikke skylles væk af nogen få tusinde års civilisation. Indenunder det avancerede nutidige civiliserede menneske og dets rationelle kognition, da styres vores følelser af ting som i vid udstrækning er lagret instinktivt gennem millioner af års evolution.

Mennesket er et dyr som alle andre. Vores grundlæggende motivationer i livet er overlevelse og reproduktion. Jojo, vi laver malerier som skal udstilles på Tate Gallry, vi laver faldskørmsudspring for fornøjelsens skyld, vi skriver poesi så synger for ørene, vi lære svære tekniske decipliner for forståelse. Grundet vores store hjerne og vores bevidsthed så laver vi så mange ting i tilværelsen af fascinerende karakter - simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Men alt dette er eksistentiel adspredelse. Button line er, at vi blot er nogen dyr som er blevet civiliserede og har bevidsthed. Men vi er stadig dyr. Og ethvert dyrs primære motivationer er overlevelse og reproduktion.

Det er meget muligt at mange ikke tror/føler at når de går i byen, så er det ikke for at finde den perfekte partner til at levere de bedste gener til ens afkom. Bevidst tænker vi ikke sådan. Men uderneden alle vores spil og kultur, der styres det hele grundlæggende af motivationer for overlevelse og reproduktion.

Det er meget muligt at kvinde x har den holdning at hun aldrig skal have børn og hun rent faktisk efterlever dette. Men de partnere hun vælger til sit seksuelliv vil stadig være udvalgt som om han var manden som skulle levere generne til hendes kommende børn.

Kort og godt - såvel manden som kvinden er grundlæggende motiveret i en retning - overlevelse og reproduktion.

Og dette giver nogen helt specielle spilleregler for, hvordan man får fat på sin (potentielle) partner på markedet.

Det er vigtigt. For dermed har jeg endelig forstået, at når piger "put me down" i "score-situationer", så er det ikke fordi det er en personlig vurdering af mig som person og en vurdering af min (mangledende) værdi. Det er derimod et "game". Et "game", hvor hun har nogen spilleregler at holde sig til - for hun har ingen andre at holde sig til. Og i dette game da er det hun gør på sin egen firnurlige individuelle måde simpelthen at teste bejlerne - hele tiden. Det er en test - intet andet. Og når man ved det, så kan man jo bare spille med.

Derfor kan jeg nu roligt sige, at jeg ikke er sur på piger (hvad jeg aldrig har været - men irriteret og mellemfornøjet).

Så jeg har fuld respekt for kvinder.

Men du har bare ikke indset, at når en pige siger noget "groft" og jeg så som svar siger "HAHAHAHAHAHAHA, cute........are you hitting on me", så er det ikke fordi jeg taler ned til hende, men fordi jeg spiller et spil som hun godt kan lide - også selvom hun formentlig aldrig bevidst kan redegøre for, hvorfor dog sådan en opførsel faktisk "virker" på hende.

Nedenfor vil jeg beskrive, hvordan disse spilleregler er opstået, og hvordan de udspiller sig i det daglige liv. Den som ikke er interesseret i en lang "teoretisk" uddybning af problematikken kan bare springe næste indlæg over.

Men det hele begyndte med en klimaændring i the Rift Valley i Østafrika for ca. 5-7 mio. år siden - og dette leder i lige linie til hvorfor reglerne er som de er, når man nu siger "pigebarn" til en nydelig kvinde man faktisk er interesseret i.

Link to comment
Share on other sites

Men det hele begyndte med en klimaændring i the Rift Valley i Østafrika for ca. 5-7 mio. år siden - og dette leder i lige linie til hvorfor reglerne er som de er, når man nu siger "pigebarn" til en nydelig kvinde man faktisk er interesseret i.

<{POST_SNAPBACK}>

:blink: oh no.....

Er der nogen der gider vække mig når vi når sådan til ca. sidst i 1980'erne ?

Edited by EverLast
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share