Watts


Watts
 Share

Recommended Posts

Lette løft og tegn på bedre tider i bænkpres Kørte en omgang let squat og mellem bænkpres. Lader til at min bænk endelig stiger lidt, da de 60 kg var meget lette, jeg gentager meget lette. Kørte banen med stangen, hvor den skal køres i trøjen på lørdag og der er god power der, så det tegner fornutigt. Så blev Zoa lært op af sadisten Klaus i at give knæbind på. Det er Zoa som skal hjælpe mig til stævnet på lørdag og det gik helt godt med knæbindende til sidst.

Squat:

3x3x60

Bænkpres:

8x20

5x40

1,1,1, x60

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

DM-C/B i Horsens igår. Efter 4 timers søvn stod jeg på toget med Tenace og Zoa og drog afsted til Horsens for at løfte til DM-C. Ugen igennem har jeg haft lidt kriller i halsen og andre symptomer på at kroppen kæmpede med et eller andet, så jeg spændt på hvordan det ville gå. Indvejning og udstyrscheck gik fint. Landede på 82,1 kg og fandt ud af at jeg havde glemt mine dødløftsutter, så jeg måtte låne Xax's (tak for lån :)).

Jeg var afgjort mest nervøs for squatten, dels pga. min fiber i læggen og fordi at jeg ikke har squattet i knæbind mere end 2 gange. Desuden var det Zoa som modigt begav sig ud i at binde knæbind for mig. Startvægten blev 120 og den var let og blev godkendt 3-0, derefter 140 som jeg lavede noget mærkeligt med, men det kan i se på videoklippet. Prøvede 140 i 3. forsøg og det var let og næsten kønt at se på.

Derefter hed det bænk og startede på 80. Den klarede jeg nemt, men måtte sænke stangen et stykke nede på brystet, da trøjen gjorde det svært at få stangen ned. Derefter 90, som også gik godt. Så prøvede jeg 100, men sænkede ikke stangen det rigtige sted og trøjen tog over (se video).

Dødløft er jo kongeøvelsen og havde glædet mig meget til den. Startede på 150 og de var lette som fjer. Derefter 160, som også var lette. Ville gå på 165, men da sedlen blev afleveret for sent, fik jeg en straf på 2,5 kg af stævnelederen og måtte derfor kun komme 162,5 på stange og de var også meget nemme.

Da de 162,5 var meget lette prøvede jeg efter stævnet at smække 170 på stangen og de kom op uden så meget besvær, så det er jo dejligt.

Sluttede med en total på 392,5, hvilket jeg er fuldt ud tilfreds med, da kravet til mig selv "bare" var at gennemfører 3-kampen.

Der skal lyde en stor tak til Tenace og Zoa som måtte høre på mine urimeligheder når udstyret ikke lige sad som det skulle!!!

Efter stævnet var vi nogle stykker der tog hjem til Klaus' hus og så gamle MOL klip, drak kakao, cola light og Classic. Klaus du er både guttermand og "perle" :)

Squat

120 3-0

140 ----

140 3-0

Bænkpres

80 3-0

90 3-0

100 ---

Dødløft

150 3-0

160 3-0

162,5 3-0 PR

------------

170PR :devil:

Dejligt at se de mange MOL-drenge igen. Vi ses snart til MOL-træf 3 B)

Arne->Tak skal du have. :)

Edited by Watts
Link to comment
Share on other sites

Hej mester.

En lille kritik fra min side af. Du skal øve dig med de knæbind, der er alligevel nogen kilo at hente i dem. Nu siger du godt nok at du ikke har brugt dem så meget, men hvis du kan holde til en bænkskjorte så kan du sgu også holde til knæbind :) Når der skal maxes så skal de bare strammes godt til, og så skal du nok også lige have lidt mere øvelse i at lægge dem på, for det så godt nok lidt miserabelt ud... :)

Tillykke med det ellers.

- Rod

Link to comment
Share on other sites

Sluttede med en total på 392,5, hvilket jeg er fuldt ud tilfreds med, da kravet til mig selv "bare" var at gennemfører 3-kampen.

:pumpin: Stort tillykke, også med PR'en i DL! :pumpin:

Superflot og så ovenikøbet med lidt sygdom i kroppen, du så også godt brugt ud i går, da du kom hjem. :tongue:

Spændende at følge udviklingen. Hvor meget overskud var der i squat og dl, tror du?

Link to comment
Share on other sites

AF-> Takker! Min erfaring med en bænkprestrøje, er at den giver mig ca. det samme som jeg er i stand til at tage med boardpres (15 cm board). Dette skyldes måske mit svage bryst og stærke triceps. Desto lavere ens sticking point er, desto mere vil jeg vurdere at bænkpres-trøjen giver. For mig er det omkring 20-25 i forhold til mit rå max.

Rod-> Godt med kritik. Du har ret i hvad du skriver. Knæbindende skal være super stramme i maxforsøg. De to primære årsager til hvorfor de ikke blev bundet stramt igår er min fiberspræning i læggen (som brød lidt op igår) og at jeg er svært ved at komme ned til under parallel med stramme knæbind, uden at belastninger ligger et stykke højere end 140 kg. Som du sagde igår (eller også var det Lars), så KAN man altid komme ned - så mit reele svar er nok nærmere af psykologisk karakter at jeg ikke er så god til at styre smertetærkslen i løftet (endnu) - og kroppen vælger derfor at sige stop FØR jeg når under parallel.

Sputnik-> Ja jeg så godt nok noget slidt ud da jeg kom hjem, men heldigvis er det først idag at forkølelsen er slået igennem for alvor. Jeg vil skyde på at der var et overskud til 170-180 kg i squat med ekstra stramme knæbind og på en god dag. Tror at der er 10 kg i dødløft på en god dag. De 200 kg nærmer sig med hastige skridt...

Kreasvin-> Jo tak, man har lov til at være heldig en gang imellem... Men tror at du skal takke Xax's mest for min PR i dødløft, da jeg lånte hans POWER-slippers :)

Xax-> Ja det var hyggeligt lige at runde det hele af, på ordentlig vis. I Fynboer er heller ikke helt ved siden af.

Det er sgu noget af et skulderklap at åbne sin computer og så er der en ordentlig røvfuld roser. Sikke skønt!!

Link to comment
Share on other sites

Desto lavere ens sticking point er, desto mere vil jeg vurdere at bænkpres-trøjen giver. For mig er det omkring 20-25 i forhold til mit rå max.

Der er absolut dømt "must have" :tongue:

Jeg er som dig klart stærkest i triceps, og mit sticky point er i bunden. Hvis en trøje gør det samme for mig som for dig, så er der dømt danmarksrekord inden for det næste ½ år (når jeg stiller op i et regionalt BP-stævne efter sommer - DM i juni er desværre ikke en mulighed)... :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med 3-kampen skal det lyde herfra. Næste gang møder du nok mig i 75 klassen, så du må hellere stramme op på det squat...  

Hentede lige en quote fra luciferases log.

Jeg tror ikke at du skal gå ned i 75kg klassen, du er alt for høj til at være konkurrencedygtig dernede, du skal nærmere op i 90 eller 100 hvis du vil have nogle flere kilo på stangen, det er i hvert fald min vurdering. Er du ikke 185+ ?

- Rod

Link to comment
Share on other sites

Rod-> Du har helt ret i at det optimale er at træne og spise godt hele tiden, hvis totalen skal have de bedste forudsætninger for at vokse. Dette har jeg gjort i 6 måneder og der er begyndt at sætte sig lidt for meget sul på mavsen, hvilket hverken er godt for wilks eller min egen følelse af atletisk adræthed. Derfor regner jeg med at smide en 5 kg i løbet af et halvt års tid, stille og roligt. Hvis det viser sig at have stor negativ effekt på mit styrkeløft, stopper jeg selvfølgelig igen, men det tvivler jeg på at det har.

XAX-> Nu er jeg tilmeldt... :)

Edited by Watts
Link to comment
Share on other sites

Igang igen efter sygdom som indtrådte i forbindelse med DM-C, men jeg blev dog frisk onsdag og spillede et par timers badminton, hvilket resulterede i at jeg overbelastede mit bagerste skulderhoved. Dagens træning foregik i TSK og planen var at køre let squat og let bænk (afhængig af skulderhovedets tilstand). Fokuserede idag på god teknik, hvilket resulterede i at jeg måtte ned på 60kg for balletmesteren godkendte min stil. I fohold til hvor handicappet jeg er med det bagerste højre skulderhoved, gik det fortræffeligt i bænk. Prøvede at samle skulderbladende noget mere og skyde brystet frem, hvilket jeg havde god erfaring med idag. Zoa hev en PR i squat hjem på 110, hvilket er super godt gået.

Squat

2x60

2x80 (kan ikke gøre det pænt)

5x2x60

Bænkpres

6x2x60

Link to comment
Share on other sites

Hej Watts! Jeg var tilskuer ved B/C-DM og så dine løft. Du klarede dig flot i betragtning af hvor kort tid du har trænet. Men du har abolut ikke ret i at det ville være en god ide at gå ned i 75kg klassen. Du er i forvejen alt for høj til 82,5kg. Hvis du vil op på et højere niveau i SL bliver du nødt til at øge din muskelmasse. Rod har ret når han siger at du skal i 90 eller 100kg.

Link to comment
Share on other sites

Squatfather->Takker for skulderklappet og dine råd til hvad der vil være optimalt for mig hvad angår vægtklasser, som jeg grundlæggende er enig i. Jeg har trænet 1 år nu og jeg er blevet lidt større, men har ikke taget kg på, så meget af det jeg har opnået er gennem teknik og ikke gennem muskelvækst, som jeg ser det. Men som jeg skrev i svar til ROD, så giver jeg det nogle måneder og hvis det har negativ effekt på styrkeløft, så må jeg erkende at antal muskelfibre, sætter en grænse i forhold til hvor langt jeg kan nå. En grænse som jeg pr fornemmer ligger et pænt stykke væk, derfor tror jeg ikke at det kommer til at påvikrke min træning negativt ved at smide et par kg.

Link to comment
Share on other sites

2 træningspas blev det til igår. Det første foregik i TSK hvor squat og bænk stod på programmet. Begge kørte fint. Sluttede af med en omgang mavetræning, hvor at 1. arms dødløft var dagens variant. Den var hårdere end jeg troede. Skulle også lige prøve at slå Klaus' rekord i 2 finger løft (uden brug af tommelfinger) og jeg kunne ikke løfte 60kg dødløft på denne måde, måtte bruge 3 fingre for at få den op.

Det andet træningspas var i Arne's lejlighed sammen med sputnik, hvor vi nørdede med Arnes Concept2 software. Arne opfordrede til at jeg skulle ro, så jeg prøvede en 2000meter. Tror det er 6 måneder siden jeg sidst har lavet en sådan, så resultatet var lidt interessant. Uden opvarmning og med lettere trætte quads slog jeg min gamle rekord med 4 sekunder :devil: - Arne brokkede sig højlydt over min teknik og mener der er en del at hente der, så det bliver jo spændende at se hvad fremtiden bringer i Concept2. Sluttede af med en 10 sekunders watts test, hvor den der fik det højeste gennemsnit vandt, der fik jeg hevet 506 watt i snit, men jeg er jo også det største styrkesvin af os tre.

Squat

6x2x60

Bænk

6x2x60

Mavetræning:

Cable crunches

1-armdødløft 2x4x70kg

Klaus 2-finger dødløft 60kg (1 hand, no thumb) rekordforsøg: Miss :retard:

------------------------

Hjemme hos Arne

Concept 2 2000m: 7.39.6 PR :devil:

10 sek watt test: Gns. 506watt

Link to comment
Share on other sites

Ja der er meget at hente. Du bruger din benstyrke - men får slet ikke brugt ryggen i taget - benspartet slutter langt tid før armene og du er allerede på vej frem på sædet inden du er færdig med at trække. Ser er 20-sek, minst at hent på det - mindst. du roede med kadance 30. Jeg er ret sikker på at du, bis du sænker modstanden en del, og går op i kadance 35-36 vil kunne ro hurtigere - men det er klart at det vil flytte balancen mellem anaerob og aerob kapacitet en smule.

Tak for besøget - det var hyggeligt og sjovt - jeg skal nok komme efter dig på de 10 sek! :devil:

Link to comment
Share on other sites

3 timers badminton med gutterne som jeg skriver bachelor-projekt med. Fik spillet 10 sæt til 10. Vi var kun tre, så vi skiftedes til at spille et sæt, så reelt var det nærmere 2 timers kredsløbs-action. Sidst fik jeg store høvl, men lykkedes mig at spille lige op i første turnering (vi spillede to). Havde desuden taget pulsuret med idag, for at se hvad hjertet havde at sige idag. Efter et par sæt havde jeg det fint med at ligge mellem 185-194 i puls i længere tid af gangen, så det var fint nok. Prøvede efter 2½ time at lunte lidt rundt i hallen og se hvad jeg kunne presse pulsen op på. Den landede på 202 og så stoppede jeg, da jeg lige havde to sæt mere jeg skulle spille. Tror at max-pulsen ligger omkring 210.

Sidst jeg spillede fik jeg lidt bøvl med højre skulder, men det fortog sig i løbet af et par dage. Det samme har jeg vist fået idag, så nu får vi at se hvordan det går til dagens 2. træningspas om 2 timer i TSK.

Link to comment
Share on other sites

Trætte ben havde jeg til dagens træning efter mit 3 timers badminton show tidligere på dagen. Men squatne kørte tilfredsstillende, forholdende taget i betragtning. Det samme gjorde sig gældende for bænk. Skulderen er ikke lige så bustet som den var efter sidste omgang badminton, så det er alle tiders.

Mine umiddelbare tanker omkring hvordan træningen skal struktureres fremover går på at jeg gerne vil implementere Concept2 roning i min ugentlige træning. Dette tror jeg fint kommer til at fungerer i de uger jeg træner let og i den uge hvor den dag, hvor der skal køres tungt bliver der ikke noget concept2 til at stresse benene. Der er derfor tale om en 3 ugers cyklus hvor de to uger er lette (6x2) og hvor der i starten trænes med ro-ergometer, en af dagene hvor jeg ikke træner styrkeløft. Det vil sige at jeg rammer 3 styrkeløft-pas og 1 concept2 pas i de to første uger. I den 3. uge, løftes der tungt i alle tre basisøvelser samme dag med fuldt udstyr. Formålet med dette er at mine max forsøg (eller tæt på max), skal ligne konkurrenceformen, således at de svagheder jeg evt. har med at dødløfte tungt efter tungt squat i samme træningspas kommer til at tone frem, så der kan arbejdes med svaghederne, så den størst mulige total kan opnås til 3-kamp stævnerne.

Squat:

6x2x60

Bænk:

6x2x60

Mave.

Cablecrunches

1-armdødløft: 2x4x60

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share