Motions CrossFit


Guest DBM
 Share

Recommended Posts

Guest DBM

ØV! :cry3: Jeg tabte min kamp!

Jeg har trænet fornuftigt op til kampen, god form, opvarmningen gik godt, gode game plan, og mentalt var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville vinde.

Da jeg kom op i ringen gik alt galt... det var som om jeg aldrig havde kæmpet før, og jeg blev urealistisk træt! Min modstander var lidt uortodoks og super glat. Jeg havde store problemer med at få fat i ham. Kort før tid tabte jeg på en basic benlås, som jeg glemte alle almindelige forsvar mod. Jeg har aldrig været SÅ skuffet over at tabe grappling/bjj kamp...og er det stadig. Ikke så meget over, at jeg tabte, men mere min indsats!! Nok min svageste præstation ever! :unhappy:

Talte lidt med min modstander bagefter... han var super flink, så stort tillykke til ham! Jeg må træne endnu mere....

En oplevelse at være en del af sådan et stort stævne. Der var virkelig mange fede kampe!

(Så når folk siger tillykke i dag, er det desværre med fødselsdagen og ikke kampen. Sådan noget %¤&&%¤¤%!!)

Edited by DBM
Link to comment
Share on other sites

Op med Hovedet, Warrior - Du gjorde hva så mange posers and wannabe´s kun snakker om - dig gik direkte ind i arenaén og kæmpede, som den mand du ér !! Glem ik dét!!

"We are intelligent people who fight from the heart. We are the truest athletes there are. We're what people write about, cry about, and who they want to see. The pure warrior that comes out and just lays it all on the line. We do it for pride, for heart, and for the love of the sport. We don't make tons of money, yet we give our lives for what we do without regrets or fear."

Respekt - L@rs

PS: Tilløx med dawn, Dawg!! :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Øv noget f**k... nok ikke så mange opløftende ord jeg kan komme med.

Som du selv skriver, så er der sku ikke noget værre, når man føler at man kun kan tillægge sig selv skylden. nusse.gif

Men det lyder ikke som om, at der var noget i forberedelsen du kunne havde gjort anderledes. Og da det er sjældent man kommer langt med at blive sur på sig selv/dunke sig selv i hovedet - så prøv at se positivt på det; hvad gik der galt under kampen og som motivation til mere træning, træning, træning!!! :bigsmile:

Og så

5.gif

Det ligner da du har været ganske flink det forgangene år :wink:

Link to comment
Share on other sites

Surt med matchen. Det lyder, som om det mentale spillede dig et puds - som om du var på et andet spændingsniveau, end det du sædvanligvis kæmper og træner på. I individuelle sportsgrene er der forskel på at være tough og på at være match tough. Det kan man gentage for sig selv igen og igen, men alligevel er det en lektion, som man skal genlære tit. Op på (jern)hesten igen! Og så til lykke med det andet!

Candygirl>Jeps, vi er på bagsiden, hvor vi med jævne mellemrum klebager dversse fjel i avisn og hvor de ansvarlige journalister angiveligt afgår ved en pludselig og oftest voldsom død.

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med fødselsdagen - ærgerligt at du ikke fik en lille forsmag på gaverne i går!

Jeg synes du kæmpede flot, kunne ikke se at du var træt.

Jeg har selv et par gange oplevet hvad du beskriver. Det er den tunge fornemmelse man får i kroppen - som om man pludseligt ikke kan noget. Og så kan man heller ikke noget.

Jeg har selv oplevet, at en hamrende hård opvarmning, plus en god coach som kan se at man er nervøs, kan løse problemet et stykke af vejen.

Min egen kamp var jeg stort set ikke nervøs til, og jeg tror måske det skyldes min mentale forberedelse: Det kan ikke tælles hvor mange gange jeg har visualiseret mig selv gå op til ringen, træde ind, give min modstander hånden, og vinde.. Jeg tror det er en god metode :smile:

Link to comment
Share on other sites

Guest DBM

Lars 'Badboy' Besand: Thanx dude! Du har helt ret..dem som aldrig taber, er dem der ikke stiller op. Det var god erfaring til et fedt stævne! (manglede bare lige dig på fightcardet). :superman:

Candygirl: Maaaaange tak... det var jo alligevel lidt opløftende ord. Og ja...mer' træning, træning, træning! Selvfølgelig har jeg da været flink de forgangene år - det' jeg altid :wink:

Musashi, therealstud & Los: Taark!! :cool:

CoqRouge: Ja, det var nok et lidt andet spændingsniveau end normalt. Synes nu ellers jeg var klar..guess not! Jeg har tidligere været i action foran flere tilskuere, men aldrig SÅ mange i individuel sport.

Patrick: Yup, du har også slugt din del af nederlag i ringen på det seneste... vi tager de næste kampe! Grrrr!

Jørgen L: Tak skal du ha. Godt jeg ik så helt umulig ud! :laugh: Som jeg skrev fik jeg kørt en rigtig, rigtig hård opvarmning og havde virkelig god opbakning i hjørnet...

Jeg havde gjort det samme som dig: Havde set mig selv vinde den kamp 100-vis af gange... var klar uanset hvad han ville komme med. Tror ærlig talt også jeg ville slå ham 9/10 gange, men sådan gik det ik denne gang! Måske var det fordi jeg ikke havde min egen indgangsmusik med! :laugh: Men seriøst: Så må jeg bare være så god, at der slet ik' er nogen tvivl. I Ken & Christian har jeg nok nogen af de dygtigste (og mest pædagogiske) trænere i landet....Tror jeg skal krydre det med lidt mere alsidig sparring mod modstandere jeg ikke kender.

Edited by DBM
Link to comment
Share on other sites

Guest DBM
Hvordan havde du det med tilskuerne?

Hej Svendsen - tak for sidst!

Som sagt har jeg jo erfaring med med mange tilskuere fra tidligere (godt nok ikke i individuel sport), så det påvirkede mig ikke - måske ubevidst?? Jeg hørte da godt et par tilråb, men under kampen, var der helt lukket af for dem. Tænker du på noget specielt? Hvad med dig selv?

Du må drage nyttig lærdom ud af kampen.

-

Teløg' med fødselsdagen.

Taarrrrrk, dude!!

Link to comment
Share on other sites

Kom igen, champ :4thumbup: Du ved du har den gode fysiske form, styrke og fart, og du ved hvilke teknikker der virker for dig. At det mentale så glipper i en kamp ændrer ikke ved at du stadigvæk har alle de andre nødvendige redskaber!

Link to comment
Share on other sites

Hej Svendsen - tak for sidst!

Som sagt har jeg jo erfaring med med mange tilskuere fra tidligere (godt nok ikke i individuel sport), så det påvirkede mig ikke - måske ubevidst?? Jeg hørte da godt et par tilråb, men under kampen, var der helt lukket af for dem. Tænker du på noget specielt? Hvad med dig selv?

Nah, kunne godt være det havde betydning. Jeg havde helt svedt din tidligere sportskarriere ud :innocent:

Jeg ser mig somregel lidt sur, eller bare ligegyldig på publikum, fungerer godt for mig "Fuck jer :sneaky2: " :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Guest DBM

Endnu engang tak for alle de mange 'kom igen' indlæg. Super cool! :cool: Den var/er svær at sluge! :crazy:

Hvaaa har der slet ikke været noget træning efter weekenden? ..update please :bigsmile:

Så lad gå da! :tongue: Der er selvfølgelig blevet trænet en smule....

Mandag:

Brazilian Jiu-Jitsu: 1,5 time

- Diverse topgame. Det blev desværre ikke den succesoplevelse jeg havde håbet på. Ingen energi og blev rykket rundt af alt og alle!

Tirsdag:

Løb: Ca. 11 km. tid: 47:55 min.

Pullups: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 x BW

Onsdag:

Intervalløb: 4 x 800 meter (fuld skrue - ingen tid)

Pullups: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 x BW

One arm pushups: 8 x 5/5 x BW

Evil Wheel: 5 x 5 x BW

CoC # 1: 10 x 5/5

- Kroppen er ikke helt på toppen. Nogle parasitter forsøger vist at få ramt på mig... heldigvis bider de ikke så let på granit!! Det kan mærkes, at styrketræningen ikke har fået nok opmærksomhed. Håber på et par gode pas sidst på ugen!

Link to comment
Share on other sites

Hvor er det foruroligende at vi begge har en form for parasit i kroppen, scary :unsure: Jeg holder øje med om der er tydelige tegn på civilizationens undergang. Det kunne ligne dem først at gøre os ukampdygtige, og derefter indsætte nådestødet simultant med et kraftigt KIIIIIIIAAAAAAAAAIIIIIIII :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Sov stort set ikke i nat, og har ikke rigtig været på toppen i dag. Kom så til at tænke på Mike Mahlers 'sick? go train!' artikel, så jeg besluttede mig for at lave lidt!

Dagens træning:

KB Clean & Press:

10 x 5 x 2x24kg

Klatrebjælke Pullups:

1 x 10 x BW

5 x 3 x 24kg

1 x 10 x BW

Pistols:

1 x 5/5 x BW

3 x 3/3 x 24kg

KB Snatch:

1 x 25/25 x 24kg

Fandt et lille videoklip af mine C&P fra begyndelsen af marts. Ser ud til der er røget et par kg af skroget, så styrketræningen må op i gear igen!! :superman:

Guarden: Ingen grund til at frygte nogen, som råber 'KIIIIIIIAAAAAAAAAIIIIIIII' :wink: Skal vi snart i skoven og gi den gas?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share