Mariannes log


Mizzrasmussen
 Share

Recommended Posts

Træning onsdag den 17. oktober

Løb 15 km

heraf 10 km nogenlunde effektiv træning :tongue: :

gns tid: 4.50 min/km

gns puls: 162

maks: 174

Brugte lige lidt tid på at komme igang - og til slut kunne jeg næsten ikke slæbe mig hjem. Følte mig af en eller anden grund pænt sukkerkold....Ville egentlig have løbet lidt bakkehalløj i frederiksberg have, men det var ikke lige faldet mig ind, at det måske var lidt mørkt derinde på sådan en regnvåd morgen, så det blev til en tur rundt om søndermarken i stedet, hvilket faktisk viste sig at være en ok tur.

Egentlig sjovt; jeg stod forleden og snakkede om løbekadence nede i Endurance Sport (ja sikke et held, at der findes steder, hvor man kan gå hen med sine nørdede diskussioner :tongue: ), og fik at vide at 90 i mange tilfælde var en optimal kadence. Det har man længe sagt i forbindelse med chi-running. I min bevidsthed er 90 højt, men jeg har ikke holdt så meget øje med lige præcis de tal på det seneste, selvom jeg har et ur, der kan måle kadence. Nu har jeg lige kigget igennem de senste træningslogs, og det viser sig at jeg faktisk løber med en gennemsnitskadence omkring 90. Aha. Sikke et held man har et ur, der kan fortælle en, at man løber med optimal kadence :tongue::wink:

Edited by Mizzrasmussen
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Træning torsdag den 18. oktober

Løb 15 km

gns puls: 142

gns tid: 5.25 min/km

Følte mig godt nok halvslidt, så jeg tog den med ro og skar et hjørne af...Forsøgte mig ellers med at fylde godt med mad på i går, da jeg havde den tomme fornemmelse af at have brug for det. Men det var åbenbart ikke nok til at jeg var flyvende i dag :tongue:

Jeg ved ikke rigtig, hvor jeg skal gøre af mig selv, nu hvor det for alvor går op for mig, at der ikke kommer flere bøger af Stieg Larsson...de var så gode, og så er alle bøger man forsøger at læse bagefter nærmest et antiklimaks :dry: Altså så længe jeg ikke får større problemer, så går det jo nok.... :laugh: men man kunne godt tænke sig bare lidt mere af samme skuffe :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Træning lørdag den 20. oktober

Løb 15 km

Heraf 10,5 km med lidt tempo og lidt bakker:

gns puls: 170

gns tid: 4.45 min/km

Træning søndag den 21. oktober

Løb 12 km

gns tid: 5.33 min/km

gns puls: 138

Skoddag i dag! Det var meningen, jeg ville have løbet en lidt længere tur, men var helt flad. I øvrigt var det på en eller anden måde lykkes mig at anskaffe mig en vabel på hælen i går, så jeg måtte hjem midt i det hele og tage andre sko på. Gad ikke dyrke vablen yderligere :sneaky2:

Synes jeg render ind i det ene efter det andet med mine fødder for tiden...ved ikke om det har noget med indlæggene at gøre, at jeg pludselig har fået vabler på hælen (plejer at få vabler mange steder men ikke på hælen), men jeg har jo løbet i dem en del gange efterhånden, og det er først nu det viser sig...Er meget træt af mine fødder lige nu :cry3::cry3:

Måske man skulle konvertere til forfods- eller mellemfodslanding...så behøvede man ikke bekymre sig så meget om hælen. Onde tunger siger desværre at det ligesom tager noget tid at skifte løbestil, og det kan man jo godt forestille sig. Normalt løber man jo bare, og det kan være lidt svært at ændre noget, man bare gør...

Løb ialt uge 42: 81 km

Link to comment
Share on other sites

Træning mandag den 22. oktober

Løb 11 km

gns tid: 5.28 min/km

gns puls: 143

Endnu en rolig dag - tror jeg ligger lidt lavt frem til New York. Ingen grund til at få en dårligere tur end højst nødvendigt...selvom løbet er rimeligt sekundært :tongue: - jeg mener det er jo New York og dollarkursen er lav, så der er massevis med ting, man kan tage sig til :wink:

Må ringe til bandagisten i dag og snakke om min vabel på hælen...håber ikke han begynder at græde, når han hører min stemme :blush:

Link to comment
Share on other sites

Træning tirsdag den 23. oktober

Løb 12 km

tid: 1.06

gns puls: 136

Nå godt så! Tog det roligt, da jeg var ude i mine indlæg, som er blevet rettet til igen-igen-igen-igen...Ingen nye vabler (endnu), så nu håber vi den er der. 7 gang er lykkens gang (eller hvad nummer tilretning vi efterhånden er på). Kan mærke at de gør hvad de skal ved hælen, men synes stadig de er lidt hårde at løbe på (nu er mine ben heller ikke ligefrem i tip-top-form for tiden men alligevel... :tongue: ). Det er åbenbart sin sag at få lavet noget, der passer :blink:

Sådan som alt udvikler sig er målet bare at overleve i New York, og det skal jeg vel nok kunne klare... :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Træning onsdag den 24. oktober

Løb 12 km

gns puls: 138

tid: 1.04

Dels skal jeg vænne mig til indlæggene, som altså stadig er lidt hårde at løbe på, og dels er vinden så kold at min krop sikkert ikke kan komme rigtigt i omdrejninger :cold: Jeg skal snart overgå til fuldt vinter-outfit på løbeturene - jeg løber p.t. bare med windbreaker-vest, og mine arme var ved at fryse af på modvindsstykkerne...

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal snart overgå til fuldt vinter-outfit på løbeturene - jeg løber p.t. bare med windbreaker-vest, og mine arme var ved at fryse af på modvindsstykkerne...

Hej Marianne

Det skal du altså passe på med - det kan gå virkelig galt, hvis man fryser armene for meget. De kan faktisk falde af.

:tongue:

post-10703-1193214153_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Træning torsdag den 25. oktober

Løb 13,5 km

tid: 1.10

gns puls: 155

Bentøj og fødder havde det noget bedre i dag end de sidste par dage. Og det er jo altid noget.

Og så skal vi jo til valg. Nu sagde Helle T. jo også, at hun havde sovet med stilletterne på i flere uger, så det må være på tide at de kommer i sving :tongue: Godt det kun kan blive en kort valgkamp - jeg synes allerede de begyndte at gentage sig selv i går, og det var bare den første dag...

Link to comment
Share on other sites

Træning fredag den 26. oktober

Løb 12,5 km

gns puls: 150

tid: 1.02

Godt så - det har vidst ikke tænkt sig for alvor at blive lyst i dag...nå men vi henslæber dagen i mørke - sådan skal det da heller ikke være :tongue:

Har undret mig lidt over fænomenet Ny Alliance og alle de kendisser, der stiller op for dem...hvad er det egentlig ny alliance kan og vil? Det med de 40% i skat, ingen blokpolitik og ingen dansk folkeparti har jeg forstået, men findes der andet? Ja man undrer sig... :blink: Nå men de har da fået nogle potentielle stemmeslugere på plakaten må man sige.

Link to comment
Share on other sites

Træning lørdag den 27. oktober

Løb 9 km

gns puls: 152

tid: 45 min

Træning søndag den 28. oktober

Marathon Start Op 10 km

tid: 44.25

gns puls: 182

Af en eller anden grund bankede min puls afsted fra morgenstunden (måske kan jeg bare ikke stille til konkurrence uden at have angstgalop i hele nervesystemet :laugh: ), så den var egentlig høj fra starten. Men jeg havde ellers en ok tur. Men den erklærede målsætning om at stille meget mere op til korte konkurrencer er vidst rimelig nok - min disponeringsevne er ikke helt i top; jeg passerede de første 5 km i en tid under 22 min (21.45 eller deromkring), så det er faktisk rimeligt meget tid jeg har sat til på de sidste 5 km :blush:

Det væltede nærmest med mennesker - noget med 4000 tilmeldte, hvilket jo er ret meget til sådan et lille hyggeløb en blæsende dag i oktober.

Det væltede derfor også ind med bekendte fra alle indfaldsvejene; gamle kolleger, gamle træningskolleger, gamle studievenner og så videre.

Løb ialt uge 43: 80 km

Edit: så lige tiden, Sparta havde registreret...2 sekunder hurtigere end min egen (lidt har også ret :tongue: ). Den tid bringer mig faktisk ind som nr 15 ud af 530 kvinder, og det er da fint, når man tager i betragtning at jeg ikke ligefrem er 10 km-løber...jeg har løbet næsten 50 sekunder langsommere på den sidste 5 km, men jeg gik optimistik til værks med ideen, at hvis det nu holder hjem... :blush:

Edited by Mizzrasmussen
Link to comment
Share on other sites

bliver spændende med NY. Det er jo et kæmpe løb, og nok en del stop og forhindringer undervejs, men alligevel har du et mål?

Nøhh ikke rigtig. Jeg kan godt mærke at jeg har løbet rigtig meget i år, og jeg er slet ikke i så god form som jeg var i sommer. Vi tager det som en oplevelse! Nu får vi se, hvordan jeg ser på sagerne, når jeg står i startfeltet, men lige p.t. er der ikke sådan nogen ambitioner :wink: Jeg er vild med New York, så det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke kun er løbet, der er i fokus - jeg skal lege dum turist så det står efter :tongue:

I øvrigt...

Christian Bang fra Endurance Sport har skrevet et meget skægt indlæg over sin tur til marathon start op, som næsten kunne have været en beskrivelse af mit løb med dårlig disponering...han kommer så i mål noget hurtigere end mig, og det er selvfølgelig en slags forskel :laugh: Han får også lige gjort sig lystig over de, der var ude og gå en tur til et motionsløb... :tongue:

Edited by Mizzrasmussen
Link to comment
Share on other sites

Nøhh ikke rigtig. Jeg kan godt mærke at jeg har løbet rigtig meget i år, og jeg er slet ikke i så god form som jeg var i sommer. Vi tager det som en oplevelse! Nu får vi se, hvordan jeg ser på sagerne, når jeg står i startfeltet, men lige p.t. er der ikke sådan nogen ambitioner :wink:

Du skal vinde skal du. Ellers er der jo ingen grund til at stille op :tongue: God tur!

Link to comment
Share on other sites

Træning onsdag den 31. oktober

Løb ca 9 km

tid: 46 min

gns puls: 146

Søndagens 10 km-løb sidder stadig lidt i benene, men det har indtil flere dage til at forsvinde :tongue:

Du skal vinde skal du. Ellers er der jo ingen grund til at stille op :tongue: God tur!

Det er rigtig ja - undskyld :wink::tongue: Vi må se hvordan jeg har det og ser på sagerne, når jeg står i startfeltet - nogle gange ændrer ens perspektiv og ambitioner sig helt på det tidspunkt :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Træning torsdag den 31. oktober

Løb ca 10 km

tid: 49 min

Ingen pulsur eller noget - bare en tur for at lade op til flyturen...I'm off :superman:

Mon ikke du alligevel giver den gas, når du står ved starten sammen med alle de andre. Tilskuerne skulle også gøre sit til at få en igang :laugh:

God tur, jeg er slet ikke misundelig!! :tongue:

Ja man ved jo aldrig :wink: Fik lige en mail i går aftes, hvor en jeg kender venligt havde regnet ud, at jeg - i forhold til min 10 km-tid - skulle løbe i mål i tiden 3.28 på søndag...men det har jeg jo skullet mange gange - det er bare ikke lykkes endnu :laugh::wink:

Nå vi ser på det - hvis jeg har gode ben og det kører, kan jeg jo ligeså godt forsøge noget et eller andet...har jeg ikke gode ben skal jeg bare i mål :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Træning torsdag den 31. oktober

Løb ca 10 km

tid: 49 min

Ingen pulsur eller noget - bare en tur for at lade op til flyturen...I'm off :superman:

Ja man ved jo aldrig :wink: Fik lige en mail i går aftes, hvor en jeg kender venligt havde regnet ud, at jeg - i forhold til min 10 km-tid - skulle løbe i mål i tiden 3.28 på søndag...men det har jeg jo skullet mange gange - det er bare ikke lykkes endnu :laugh::wink:

Nå vi ser på det - hvis jeg har gode ben og det kører, kan jeg jo ligeså godt forsøge noget et eller andet...har jeg ikke gode ben skal jeg bare i mål :bigsmile:

Selvfølgelig har du gode ben på søndag!! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share