anyone's log


AndersL
 Share

Recommended Posts

er det knæbindene der har givet så meget i squat?

Nej, ikke helt… RAW regner jeg med at kunne squate 165-170kg. Jeg har kæde-squattet 173kg med min gamle squatstil mens jeg var på diæt. Jeg har siden fået en meget bedre squatstil og er meget, meget stærkere i benene, jeg er ikke på diæt længere og jeg er startet på kreatin. Jeg regner med at knæbind gi'r ca. 10kg, men det bliver spændene at finde ud af i næste uge! Jeg glæder mig helt vildt! :4jumpy:

Edited by anyone
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

var din kædesquat på 173kg medregnet kædernes vægt?? hvornår skal du have knæbind på??

Jeps, 140+33, men ifølge Watts var de justeret forkerte så de slog for hurtigt til i bunden. Uanset, jeg squattede helt anderledes på det tidspunkt, så jeg skal nok ikke ligge for meget i det! Jeg regner dog uanset med at placere deroppe ad! (Hvis jeg ikke gøre bliver jeg ikke skuffet, jeg gi'r bar emin storkeben skylden :tongue: )

Jeg har haft knæbind på en enkelt gang, meget løse dog. Jeg skal ha' dem på igen på mandag når jeg skal MAXE! :w00t:

Link to comment
Share on other sites

skal du også prøve dragt?? For hvis du skal det, så er det da ihvertfald godt at du har skrevet MINIMUM 180, for mon så ikke der var til lidt mere?? ;)

Edited by Prehn
Link to comment
Share on other sites

skal du også prøve dragt?? For hvis du skal det, så er det da ihvertfald godt at du har skrevet MINIMUM 180, for mon så ikke der var til lidt mere?? ;)

Ikke nogen dragt liiige pt. Jeg har stadig nogen gamle "RAW-principper" i baghovedet! ;)

Jeg skal over 150kg RAW i bænkpres før jeg hopper i trøje og over 200kg (ikke 100% RAW, men med knæbind, knæbind er TRODS alt mest for at holde sig skadesfri *hosthost*) i squat før jeg hopper i squatdragt! :tongue:

Men jeg regner da med at være fuldt "uniformeret" når tiden kommer til min første konkurrence.

Link to comment
Share on other sites

Deload | Onsdag d. 4 Juni 2003

Squat

80kg x 3reps x 4set

Squat Walkout

180kg x 10sek x 1set

200kg x 10sek x 1set

220kg x 10sek x 2set

Bænkpres

70kg x 3reps x 4set

Bænkpres Rackout

140kg x 10sek x 1set

150kg x 10sek x 1set

160kg x 10sek x 2set

Dødløft

105kg x 3reps x 4set

Kommentar

Det gik rigtig godt og stille og roligt! Walkouts og Rackouts gik LANGT bedre idag.

Min mormor er desværre lige død torsdag morgen efter en uge i koma grundet en hjerneblødning. Så jeg ved ikke helt endnu om jeg er frisk på at maxe mandag, det kan jeg mærke på dagen.

Link to comment
Share on other sites

MAX-test

Squat

- opvarming -

80kg x 5reps x 2set

100kg x 2reps

120kg x 2reps

140kg x 2reps (kørte supernemt og eksplosvit, der var VIRKELIG power i benene)

- workset med knæbind -

160kg x 1rep PR

170kg x 1rep PR

180kg x 1rep MISS

Jeg havde virkelig god power i benene idag!!! Og det så ud til virkelig at blive med gode resultater! Desværre blev knæbindende bundet SÅ stramt at jeg slet ikke kunne tænke! Det gjorde sygeligt ondt! På de 180kg tågede alt for mine øjne og jeg kunne slet ikke fokusere på andet end smerten! :( Jeg fik intet ud af knæbindene idag, tværtimod. Lidt skuffende, men stadig en fremgang på 15kg i squat. Jeg har store sår i knæhaserne nu, og jeg kunne dårligt gå hjem pga forkrampede haser. Til MOL træf skal Watts binde mine knæbind! ;)

Bænk

- opvarming -

70kg x 5reps

80kg x 3reps

100kg x 3reps

- workset -

120kg x 1rep PR med pause

130kg x 1rep PR med pause

135kg x 1rep MISS

Allerede her var jeg helt drænet for energi! Mit opspænd var til hundede pga min haser der krampede, fik dog stadig hevet et godt løft hjem, ikke helt så højt som jeg havde håbet på, men fint nok. :)

Dødløft

- opvarming -

105kg x 3reps

125kg x 3reps

145kg x 3reps

- workset -

165kg x 1rep

185kg x 1rep

205kg x 1rep PR

Dødløften skuffede lidt, men jeg havde vitterlig INGEN energi tilbage!!! Så jeg må hellere være lidt flink ved mig selv og erklære mig tilfreds. ;)

Total

505kg

30kg fra guldkrav i min vægtklasse (100 Junior - 535kg), uden udstyr på, det må siges at være godt nok.

En øgning på min total med 30kg samtidig med at jeg vejde 10kg mindre end sidste maxtest. Jeg har glemt at æde kreatin i min deload uge, så jeg vejde kun ind på 93kg.

Til MOL træf regner jeg med at starte på: 160 - 120 - 190. Jeg håber at der er lidt mere energi den dag, da det ligger senere på dagen.

Link to comment
Share on other sites

Mange tak allesammen! :)

MOL træf er jo allerede om 12 dage! :w00t:

På onsdag og mandag træner jeg 1. og 2. dagene af Sheiko BT1 uge 4, det er de tunge dage og jeg håber lidt på at få lidt overreach effekt ud af det, og så deloader jeg igen næste uge op til MOL træf.

Jeg er ikke skuffet med vægten på squatten, jeg er skuffet fordi jeg havde SÅ meget power i benene idag, at det burde ha' været lidt højere, jeg kan jo bare håbe at det er blevet gemt lidt i godteposen til MOL træf! B)

Dr. pattøj

Hehe… Det kunne være sjovt at se! Nu er dødsmetal jo ikke min typiske genre, men det er altid underholdende at se på "mankesvingere". :tongue:

Link to comment
Share on other sites

tillykke med de nye PRs :king:

det med knæbindende kender jeg også lidt til - det er utroligt så meget smerten fylder i hovedet på en :D dog kunne det godt virke som om dine har været lagt noget strammere end mine, for det der lyder sindsygt :blink:

Link to comment
Share on other sites

Mange tak gutter!!!

Jeg ved ikke hvad der skete med de knæbind! På de 160kg og 170kg var de ifølge Klaus der lagde dem "Løst smidt på." og på de 180kg var de "Lagt rigtig på". :blink: :retard:

Jeg var lige over for at hente mig lidt mamse hos det lokale pizzaria, jeg kunne dårligt gå derover fordi min haser smerter!!! Og hvis jeg sidder på en stol med bukkede ben kramper de helt sammen, kan kun sidde med strakte ben!

Hehehe… Det er nok bare mig der en tøsedreng! :weeping: ;)

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med de fine rekorder..

jah, jeg er egentlig noget overrasket over at du ikke fik de 180 kg i squat, for de 140 kg var GODT NOK LETTE... og knæbind giver jo 20-30 kg... når Claus lægger dem...hehe.. men det er nok pga. du skal lære at anvende dem...at have mere fart på i bunden på vej ned..så du kan komme op af hullet..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share