Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Fint at få styr på det, selvom jeg nåede at blive en kende bekymret pga. tempoet. Men jo kun dejligt, at der blev gjort noget med det samme.

Har lige lavet min første øjenlågsmassage - youtube er en fabelagtigt hjælper, når man skal rode sig ud i noget nyt. Og helt vildt som det væltede frem med “olie” fra kirtlerne. 
Det er sjovt at opdage, når kroppen laver noget jeg ikke anede hverken skulle eller kunne laves.

Hvis man giver det en tanke, så det er jo (næsten) naturstridigt, så mange funktioner der “tonser rundt” i os. Store som små - men vigtige brikker i det store spil.

….
Pæn DOMS i lægge. Ellers er jeg bare træt med træt på.

Link to comment
Share on other sites

I går et sæt dips, læg og kropshævninger, bare for at være i gang.

Lortenat. Naboen havde damebesøg i går aftes. Så skal han af en eller grund grund vise at hans overarme er i stand til at smække med hoveddøren. Og hver gang, så stod overboen op og kørte skydedørene til side, knaldede lokumsbrættet i kummen, tissede af og bankede så skydedørene i igen.
Alligevel var han oppe 6:45 for at støvsuge trappen. Der er ingen etageisolering, der er bare trappetrinene imellem lejlighederne, så det støjer pænt. Gad vide om det var en hævn fordi han troede det var mig. Han plejer at vågne efter mig, på de dage han ikke skal gå. Jeg har jo selv brugt samme manøvre, da hende festaben boede nedenunder for nogle år siden. :blush:

Nå men jeg kom på skrumlet - 50 minutter.
IMG_5302.thumb.jpeg.5b70ac127aeaf05d43c3929e6cdf1ea4.jpeg
Inden, var jeg ude på altanen for at hente vasketøjsbøtterne ind, for at gør dem klar til vasketiden lige bagefter. Der var lidt sol og med de 8-9 grader udendørs, så kunne døren stå åben i nogle timer :wub:
Jeg har spildt dagen på ingenting, andet end at vente på at skulle på Skrumlet igen. 45 minutter i zone 2. Den tid…. Den drillede også de andre fridage, hvor jeg jeg på cyklen to gange.

Jeg er så ikke den eneste der ikke holder tiden.
Motionscenteret i blokken, der skulle være åbnet den første, lader vente på sig.
Min bror skulle også være kommet hjem den første. Men hans ægteskabsvisum er ikke gået igennem, så de kæmper de lidt med.
Nå, men så kommer jeg da lidt på tur i morgen, når jeg skal vande hans blomster :smile: 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg glemte at skrive i går… umiddelbart efter anden tur på skrumlet, tog jeg de 22 kg på ryggen og nappede 5 sæt stående læg på hvert ben.
Alt for meget mad.

Klemte mig lige under 94 kg, alligevel.
Overboen totalt byld i røven i dag. Meget mere støjende end normalt. Når han skal på potten, slår/smadrer hen ikke kun brættet i kummen for at slå det ned, men gør det 3-4-5 gange efter hinanden. Han har også stået og hoppet i soveværelset :mad:

Godt med ørebøffer og støjreduktion - selvom jeg egentlig ikke gider høre musik eller radio i en hel dag, så…..

90 minutter på Skrumlet. Vanlig opvarmning og så finde et sprint-program på Zwift.
Sprint og sprint. Men OK. 5 x 20 sekunder stående på 800 w (havde lagt 25% på) bliver hårdt til sidst, når der kun er under 5 minutters pause imellem. I hvert fald for en gammel mand, hvor kroppen skal bruge lidt mere tid på at “rydde op” end for 10-20 år siden :dry:
Kørte den samme træning igen, bare på de watt som Zwift foreslog, og kørte dem så siddende.
Nedkøling indtil pulsen ramte zone 2 og så finde en bot, der lagde mig i zone 4, indtil 3 minutter før de 90 minutter og så bare 50 watt for resten, så pulsen faldt hurtigt. 
Jeg ville egentlig havde kørt mere men jeg var løbet tør for vand og mine bibs var drivvåde og ikke rare at sidde i, så stoppede.
(Der kommer ingen kurver, for det blev kørt som 4 separate ture på zwift)

Fortsatte i stedet med:
Stående læg: 3 sæt BW
Kropshævninger: 4 sæt - 2 med hvert sit greb
Dips: 3 sæt
Mavebøjninger: 2 sæt
Vipers: 2 sæt

På dansk er køleskab et logisk ord. De har flere af den slags i Holland end vi har.
Køleskab har de naturligvis også
Koelkast (oe udtales u).

Men de har også ladekast - direkte oversat: skuffeskab. De bruger dog også ordet kommode.
Men kan også støde på dressoir. Det er egentlig en skænk men hvis kommoden ser gammeldags og rustik ud, så må det godt lyde lidt fransk :tongue: 
(det sidste er blot erfaring fra at have set reklamer).

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hvilket hold træner du egentlig med tirsdag?

11-13 eller 13-15

Jeg har fået mulighed for at tage en tidlig træning i morgen, så regner med at komme til den åbne kl. 13. Går ud fra kl. 11 holdet er 'lukket'. Ellers kunne jeg nok finde på at køre begge :4jumpy: Anyhow, så kunne det være hyggeligt lige at hilse på irl igen :cool:

Link to comment
Share on other sites

Jeg kører klokken 11 - men de næste tre tirsdage er jeg arbejdsramt, så der kommer jeg ikke :cry3:
Jeg gider ikke holdet kl 13. Det er langt hen ad vejen de samme mennesker fra mandagsholdet, som bagtalte mig, dengang der kun var et hold. Det var også derfor jeg kun kørte onsdag aften til sidst, inden arbejdet stoppede mig helt.  

Inden regnen ramte, fik jeg trillet 48 km på vintergeden. På ingen måde prangende men benene var i det mindste ikke ved at brænde sammen til sidst, trods generel halvstram kæde.
Lidt anearobt pres en håndfuld gange og de to vanlige spurter spurter. Kan jeg forbedre dem med en snas i løbet af sommeren som jeg plejer, kunne det godt ende fornuftigt.

Så skulle det gå lidt hurtigt, med det resultat at jeg fik spist alt for lidt og næsten ingen carbs.
Men jeg kom omkring cykelhandleren og ud på cykelbanen med et tandhjul magen til det som jeg lånte. Og så til Hillerød og vande blomster.

Til aften var jeg helt off i forhold til at tage tur nummer to på Skrumlet. Jeg var drænet for energi. Var træt og gad ikke. Fik kørt en halv time i zone to men stoppede så. Det skal altså ikke være en plage. Har siden, desværre, voldtaget køleskabet. Heldigvis fik jeg lagt bunden med gulerødder og peberfrugter men smart var det ikke. 

De tre fridage er gået fint mht. træning og praktiske gøremål. Men ordentlig mig-tid, har jeg stadig ikke fundet ud af at tage mig sammen til.
Øjet har fået det godt igen. Øjenløgsmassage bliver efter behov. Det er lidt bøvlet og det var kun den første gang det væltede frem med “smøremiddel”, så formoder at proppen har løsnet sig. 

Link to comment
Share on other sites

Overboen sørgede for at jeg kunne styrketræne før arbejde i går. Men benene var slidte, så jeg gav dem små 12 timers hvile, før jeg hældte mere træning i dem. I stedet bundede jeg en energidrik på min sidste tur, og gik i motionskælderen kl 21:30. Selv for mig er det lige sent nok.

Læg i benpres: 4-5 x 10-12 reps
Rowsmaskine: 3 x 10
Arnold pres: 12, 12, 7 (med en tungere vægt)
Bænkpres, DB: 2 x 12
Benpres 1 bens: 5 x 10
Rumænsk DL: 2 x ca 15
Mave i stativ: 30
Hvis jeg skulle med det tog hjem, som jeg havde bestemt mig for, så kunne jeg ikke nå mere. Jeg ville faktisk gerne hjem, så droppede det sidste.

Jeg ved ikke om det var energidrikken, men jeg sov først omkring kl 1 og sjatvågnede konstant indtil kl 3, hvor jeg stod op. Det kan også være fordi der var koldt i soveværelset, så jeg tændte for varmen. Efter lidt tid gik jeg i seng og sov fint indtil 9:20.

Har lige lavet 3 sæt stående læg med 22 kg. Det var ikke så mange reps i dem som normalt, så ikke dagen af brænde dem helt af.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lidt statisk hold i loftbøjlerne før arbejde i går. 1m 4-5 sek v 90 grader. Det er en god tid, når man er mig.
Ellers en halvdårlig dag. Jeg forsøger med at spise i kantinen. Der var masser af mad i går (modsat de dage, hvor der var for lidt) men min mave var ikke glad for ris og sovs osv. kl 15, så endte med ondt i maven og skulle på potten flere gange, hvor det var umulig, mens jeg kørte. Det bliver maven ikke mindre irriteret af.
Risen havde sikkert også bundet en masse vand, for jeg var tørstig og generelt utilpas, da jeg kom hjem. Droppede ritualerne og fandt relativt hurtigt sengen.

Alligevel først oppe efter 9. Skulle jeg på Skrumlet før min vasketid kl 12 ville det ikke være rart, så jeg reserverede igen kl 14.

Igen en skidt tur på Skrumlet - mere senere.
Kunne nå i Rødovre Centrum og købe badebukser, før jeg skulle vaske. Kollegaen og familie har lejet sommerhus m pool og har inviteret mig ned et par dage. Så jeg manglede noget at have på.

Jeg havde håbet at nå det før sneen kom, men ak nej. Og andre havde vist samme ide. For kors, der var klamt mange mennesker. I min kluntethed, fik jeg ikke engang badebukserne med i vaskemaskinen.

Benene er som beton og jeg har det som jeg næsten ikke har sovet og taber og spilder alt jeg rører ved. Så indtil videre en lidt kikset start på fridagsblokken. Men det bliver forhåbentlig bedre i løbet af dagen.

Fik kørt opvarming og 3 x 3/2. Vanlige watt men var helt ude i hegnet, for at gennemføre det tredje interval. Stoppede. Jeg har haft en fornemmelse af, at formen bliver ringere og i dag bekræftede det bare. Har selvfølgelig nogle tanker om det, men de må vente til næste tur. Nu skal der hentes tøj……

Link to comment
Share on other sites

For h…. da nej :tongue: kemien i badebukserne ville jo hurtigt blive fortyndet.
Og jo, jeg begyndte at fryse i løbet af i går. På med termosokker og ulne underhylere og godt med skrald på varmen. Termometeret viste 24 i stuen, så det var svært hyggeligt :wub:

Var stoppet i det ene næsebor, da jeg var oppe ved tre-tiden i nat. Intet i morges, udover at jeg var lidt groggy af varmen.

Helbredet holdt i løbet af dagen, så ud på eftermiddagen på Skrumlet. 2 x 15 minutter ftp/ss, uden at være helt ud og skide. Næste gang skal jeg prøve med 2 x 20 minutter og se om det går.

Jeg er god til at glemme tosserierne…. Efter cykleriet:
3 x 100 stående læg “vælt muren”
2 x 25 læg siddende på hug

Jeg overvejer nu stadig, at det måske ikke helt fungerer med at køre to gange på mine fridage. Eller rettere, at jeg kører det forkerte. 
Jeg kører færre intervaller end før.
Og mere zone 2. Og jeg tror mindre og mindre på konceptet for mosjo´er, der ikke slider flere dæk på en sæson og i forvejen kører nogenlunde varieret. Er også stødt en enkelt nyere youtube video, der deler tvivlen, så jeg er ikke HELT alene.

IMG_5330.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det giver mening med zone 2 i relation til 'noget' i specifikke sammenhænge, men hvis træningsmål ikke er defineret, så bliver det straks sværere at retfærdiggøre. Du træner alligevel en del og vil gerne kunne køre lidt længere ture til sommer, så jeg tænker stimulation af fedtforbrænding/udholdenhed og restitutionstræning giver mening for dig. Jeg kører det sjældent selv, da jeg træner for lidt og hellere vil hilde intensiteten høj. Det koster så på udholdenhed, men er ok for Vo2 maks...

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan ikke udelukke at du har ret. Jeg tror, og det bliver jo kun tro, at det er lige så fint at rode lidt rundt i gryden med zone 1,2 og 3 og kun kortvarig være oppe i de højere zoner, så længe turen samlet set ikke opleves krævende.

Jeg kunne også godt tænke mig, at det blev forsket mere i om det er ens for alle, uanset om man primært er bygget på hvide hurtige muskelfibre, eller langsomme røde. Hvis man primært har hvide fibre, så er “det røde maskineri” meget mindre og kunne man ikke forestille sig, at det ville være væsentligt udfordret af nidkært zone 2-arbejde?
Personligt kan jeg godt afskrive dagen efter en zone 2-tur. Jeg er totalt stegt i stængerne, men kører jeg en let men mere blandet, ville jeg sagtens kunne fyre den af.
Kollegaen (ham med de store lår) har det på samme måde. 
Kermit, der jo også er udstyret med et solidt sæt skinker, har også skrevet at zone 2 ikke er så nemt endda.
Eller også har jeg bare set mig arrig på zonen og leder efter undskyldninger :tongue:

Men dagens tur på Zwift blev nu primært kørt i zone 1 og lidt i zone 2. Og så omkring 5 minutter i zone 3 og 4, lidt hist og pist på bakkerne.
2 spurter på 15 sekunder
2 spurter på 20 sekunder (første gang jeg “turde” gå efter det på turboen)
2 spurter på 10 sekunder.
- det hele jævn fordelt, så 10-20 minutters pauser imellem. I princippet havde jeg gerne kørt mere men kontaktfladen til cykelbukserne :blush: begyndte at føles irriteret, så stoppede.
Jeg har haft lyst til at tage ind og styrketræne men jeg skal først møde 12:57 i morgen, så venter.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

OK, eet enkelt carnavalsnummer slipper I ikke for. Formodentlig årets hit og helt sikkert det med den sjoveste video.

Og titlen er der også kød på:
Het is pas feest als de politie is geweest. Ord for ord:
Det er kun fest når politiet er været.

Er det den underlige sætningsopbygning, jeg vil grave i? Nej.
Er det så “er været”? Nix.
Næ, det er det lille ellers så simple ord “kun”, som de overkomplicerer ret så meget.
Man skal vælge mellen:

Slechts. En bøjning af slecht = dårlig. Noget dårligt = iets slechts. Bruges som KUN, når antallet er stort. 
Slechts 80% van de fietsen heeft verlichting 
Kun 80 af cyklerne har lys (på)

Maar betyder men. Bruges som KUN når antallet er lille.
Ik heb maar vier fietsen  
Jeg har kun fire cykler

Pas kan ikke oversættes til noget brugbart. Bruges som KUN i stedet for maar, når der forventes mere.
Ik heb pas twee kopjes koffie gedronken
Jeg har kun to kopper kaffe drukket (og forventer at drikke flere)

Når der er tale om tid, kan man kun bruge PAS 
Ik woon pas 12 jaar in Avedøre
Jeg bor kun 12 år i Avedøre (og bor der stadigvæk). 
Hvis jeg brugte “har boet”-konstruktionen, så boede jeg der ikke mere, da den på hollandsk hedder “den fuldførte tid”.
Jaar er år i ental. Det er et af de ord som ikke sættes i flertal, når der er et specifikt antal foran :wacko:

Alleen betyder alene. Bruges når man udelukker noget. 
Ik wil alleen een kleine auto
Jeg vil kun have en lille bil

I talesprog kan man erstatte alleen med alleen maar, hvis det er ikke er alt for specifikt.
Ik wil alleen maar gezond eten
Jeg vil kun sundt spise

(Gad vide om 1:56 og frem er optaget oppe hos overboen???)

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg opdagede lige, at pause #2 næsten er en time lang. Der kan jeg jo godt nå at benpresse og flette læg, bryst og skulder ind i mellem.

Før jeg gik bad og tog toget på arbejde:
Kropshævninger: 4 sæt - 2 med hvert sit greb
Mavbøjninger: 2 sæt
Vipers: 2 sæt

Men inden, var jeg også på skrumlet. 50 minutters pseude-zone 2. Snitpuls ramte det jeg plejer at lande med, når jeg køre med bot Maria. Det var bare lidt mere blandet. Til gengæld var jeg super frisk i benene bagefter - trætheden fra spurterne fra i går forsvandt endda også.
 

IMG_0849.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Dejlig aftentræning.
Mens jeg varmede knæene op i benpressen, supersættede jeg med 6 sæt læg med flere reps end før. Og tre sæt arnold pres - også det bedste set længe.
Benpressen var på linie med mens jeg var på kreatin - dog med færre sæt, men følte nu ikke at jeg var ved at brænde sammen.
Vist også flest reps 35´erne i bænkpressen, i de sidste par år.

Så mangler det bare, at de gode takter også finder over på cyklen :poking:

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Gregers TF skrev:

Mens jeg varmede knæene op i benpressen, supersættede jeg med 6 sæt læg med flere reps end før. Og tre sæt arnold pres - også det bedste set længe.
Benpressen var på linie med mens jeg var på kreatin - dog med færre sæt, men følte nu ikke at jeg var ved at brænde sammen.
Vist også flest reps 35´erne i bænkpressen, i de sidste par år.

ALT, hvad du skriver der, er sort snak for mig, men jeg noterer mig, at du er tilfreds :cooldance:

 

Link to comment
Share on other sites

Hæhæ, det afhænger nok af hvad man nørder med. Jeg står nemlig helt og aldeles af. når det bliver brugt løbe-notifikationer, og fatter hverken hvad intervallerne går ud på eller hvad hastigheden er.

Det var tæt på at jeg hoppede på cyklen her til formiddag. Vejret er OK, omend vejene våde, og det skal man jo ellers udnytte når chancen er der.
Men jeg vågnede for sent til at det kunne blive andet end en mikrotur og det gad jeg ikke et større “cirkus rengøring” for.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ved ikke om det relaterer til muskelfibertyper, men umiddelbart vil jeg gætte nej. Alle der er nogenlunde på landevej må også have relativt mange type 1 uanset, for ellers kunne de ikke arbejde effektivt særligt længe. Derfor kan restitutionsproces godt være individuel, ligesom oplevelsen er forskellig. Der er jo også nogle der bliver ramt at DOMS selvom de er vant til at lave en bestemt bevægelse, hvor de fleste oplever det ved uvante bevægelser. Jeg hælder mere til at det er meget monotomt hvis i kører i én zone. Det må både opleves begrænsende mentalt, men måske også 'låse' kørestilling uhensigtsmæssigt. Summasummarum så tænker jeg også du bare skal hygge på nogle af de lange ture og være ligeglad med om du svinger lidt mellem zonerne.

Link to comment
Share on other sites

Måske har du ret.
Omvendt så er der forskel på en afpillet Michael Rasmussen og Peter Sagan. Eller Lars Brian “ham med lårene” Nielsen.
Jeg ved godt at moderne cykelryttere er skolet anderledes, og sprintere og bjergryttere efterhånden ser ens ud. Og at Cavendish er begyndt at køre zone 2. Men de er også bare et andet sted, end mosjo´er der henter inspiration på YouTube og insta. 
Nå pyt - jeg gider ike meget mere af det, i hvert fald.

Efter et par dage med kantinemad, overskred jeg en af de berømte røde linier, da vægten passerede 94 kg. Tilbage til mine flade madpakker.
Fik også talt kalorier i går og landede på 2900. 93,4 kg til formiddag (jeg stod op 9:25).

Kørt før arbejde, et ganske kort kvarter på Skrumlet, for at puste liv i benene til intervallerne i morgen. Der var ikke rigtigt tid, så det blev tredje dag i træk, jeg så bagenden af toget og kunne stå og vente på det næste. Godt jeg går til fridage, så jeg også kan komme ud af DEN dumme vane :tongue:

 

IMG_0850.jpeg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det tror jeg også.

Skodstart på dagen. Eller… 92,6 kg efter 2900 kcal var jo fint nok.

Jeg har en zwift-aftale kl 17 med Dansk Jernbanefritid. For at få den i stand, har jeg bøvlet rundt med Zwift (jeg kørte ellers under alias og med rettet vægt for at få det til at gå op med zone 2) og Companion-appen for at kunne få mig tilmeldt. Cykelløb gider jeg ikke og de har sat en “kaffetur” op, vist mest for min skyld, så må hellere….

Lidt intervaller ved frokosttid - fandt en kort tur på Zwift. Eller…..
Allerede i opvarmningen, var jeg ved at koge over. Ved 150-160 watt, føltes det som 210-240 i min normale opvarmning. Godt nok spiser jeg mindre men er jo ikke på sultekur.
Mens jeg sidder og panikker i hovedet over at det er så voldsomt hårdt, kom der en SMS. En til. 5 på kort tid. Min brors Japan-planer er tiltet en del (han kom derfor heller ikke hjem for 2 uger siden), så stoppede for at læse dem. Det var så kollegaen, der øffede over at køre tog i regnvejr.

Tilbage på Skrumlet - nu med 30/30 i stedet. Reddet af telefoen der bimlede notifikationer i vildskab, for jeg var ved at brænde sammen allerede anden gang de 30 sekunder blev hårde. Der var så den skide Companion-app, der sendte notifikationer i hobetal. Dvs… der var intet at læse.
Blev irriteret og stoppede - og havde også vasketid en halv time senere.
Tur nummer to på Zwift er halvt væk. Den står på Companion-appen men hverken i Garmin eller TP.

Jeg hader alt det moderne krimskrams, altså. Min telefon opdager også når jeg flytter på den, så hver gang jeg lægger i jakken for at gøre klar til at tage toget på arbejde, så vågner den og sender notifikationer om en masse ligegyldigt lort. Lige når jeg har mest travl.

Med vaskeappen, så har den nok dinget mellem 40 og 50 gange i dag. Det havde været betydeligt mere afslappende at være på arbejde. Når jeg har kørt kl 17, bliver Companion slettet igen, for den står for langt over halvdelen. Kunne man være heldig, at den også lave kuk i wattene, nu den generelt laver sære ting

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

70 minutter på Skrumlet. Til at begynde med, lå med jeg med ca 120 watt for at have pulsen i zone 2 - mod omkring 170 ellers. Pulsen forsvandt så. Og så blev wattene mere normale. Enten har jeg kørt røvdårligt eller også manglede der stadig lidt. Mod slutningen kom der små perioder, hvor de “blev små” igen og så tilbage.

I princippet kan det også være Skrumlet der er blevet opdateret. I starten viste den 20% forkert, så kan kunne jo sagtens 
Jeg gider ikke nu. Men i morgen må jeg slette alle apps der er koblet på Skrumlet og tage batterierne ud, så den kan blive nulstillet. Og evt sætte wattpedalerne på den og se hvad f….. den laver.
 

IMG_5345.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Companion-app slettet. Nye batterier i Skrumlet.
Også nye batterier i wattmåleren på vintergeden - den har øffet lavt batteriniveau. Fik også flyttet klokken over fra sommercyklen.

Fint vejr, så hellere køre ude end inde. Dog først ud på eftermiddagen, da de gamle ben kunne mærke turen fra i går.

Wattene på cykelcomputeren var godt nok vilde efter batteriskiftet, så efter 10 minutter holdt jeg ind for at kalibrere wattpedalerne. Det kunne den ikke. Kørte lidt og prøvede igen. Stadig ikke.
Efter mit menisk-uheld forrige år, gik min højre/venstre-balance fra 52-48 til noget der ligner 60-40. Spøjst nok med flest watt i den side, hvor menisken blev flosset, hvilket jeg ikke fatter en brik af. Nå men jeg prøvede at klikke benet ud og kun træde med 40%-benet. Korrekt teori (at den gangede de høje watt-tal med 2), for nul watt. Prøvede at frakoble og parre den igen, men det hjalp ikke. 

Frakoblede igen, for ikke at lægge en masse urealistiske watt-tal ind i diverse apps. Fik kørt 7 antrit på 5-7 sekunder og roligt hjem.

Skiftede over til lette cykelbukser og hoppede på Skrumlet med bot Maria. Fornemmelsen burde sidde så fast i kroppen, at selvom jeg lige havde kørt noget andet, så burde jeg kunne mærke om belastningen passer med de watt der skal holder for at ligge i gruppen. 172 snitwatt. Jeg plejer at ligge på 171, så alt i orden :alright:

Nu i bad og så handle mens cykel(vinter)kludene er i en lynvask i vaskekælderen og så prøve at få liv i den døde wattpedal.

45 minutter ude og 10 minutter i stuen. Det er ikke det. Jeg skal heldigvis først møde kl 12:52 i morgen, så bør kunne nå at rette lidt op på det.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

…. til sidst kunne jeg ikke huske hvad jeg havde spist og måtte droppe at tælle kalorier i går. Alligevel 92,2 kg til formiddag.
De sidste dage er jeg vågnet mellen 7 og 8 men har puttet dutter i ørerne og sovet videre. I dag ville jeg stå op og cykle, før regnen nåede København.
Men jeg vågnede før overboen og først lidt over 9.

Jeg tror ellers, at jeg fik styr på wattpedalerne - de kunne hvert fald kalibreres. 
I stedet på Skrumlet. Jeg er ikke særlig energisk, så fandt bare en “sikker” tur på Swift. 5 x 30/30 og 10 minuttters sweet spot. 5 min pause og en tur mere. 50 minutter

Desperat panik for at nå toget på arbejde, så jeg har ingen kurve.
Til gengæld kom jeg til at tage toget 10 minutter før planlagt :tongue:

Min højre akillessene blev øm i løbet i går aftes. Formoder at den ikke var glad for at køre antrit i virkeligheden. Jeg mærkede det heldigvis ikke på Skrumlet og ellers var jeg også stoppet.
Lægtræning er dog sat på pause indtil den er god igen. Måske skulle jeg lave nogle små hop, til den tid, så der kommer lidt mere “akut” belastning på den. Mere at den ikke falder af :unhappy:

Link to comment
Share on other sites

Altså, det hele er jo sjovt. Men kængurustylterne var ved at koste, at jeg spruttede kaffe ud over det hele.
Jeg har ikke set dem før, så jeg takker og bukker for et godt grin.

Vi skal lige have en søndags-NL:
Sidste uge så vi, at maar kunne betyde både men og kun.
Der er også en tredje betydning som svarer til please på engelsk.
Kom maar
Doe mij maar een kopje koffie - gør mig men en kop kaffe = jeg vil gerne bede om en kop kaffe
Og i bagedysten: Bakkers klaar - bakken maar = bagere klar - bag

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share