QueenPearls Toughness Training


QueenPearl
 Share

Recommended Posts

Fredag - IK99

Havde aftalt at mødes med Bogs, og hun synes det var snart på tid at jeg stiftet bekendtskab med IK99, så der tog vi nede. Feeeeeddeee hyggelig kælder de har. :smile:

Havde ingen plan over hvad jeg skulle træne udover at det var på tid til noget DL igen, så jeg hoppet med på Bogs VL træning. Super sjovt at prøve, havde aldrig prøvet den slags før så der var klart en "teknisk udfordring" der!! :laugh: Hele konceptet med at skulle under stangen og det med at hoppe med fødderne føltes meget mærkelig. Fru Erik kunne ikke lade være med at blande sig (heldigvis), så jeg endte med at få en masse rigtig god instruktion af ham :bigsmile: Havde ikke taget noget at skrive med, men det var i hvert fald ikke nogle kg'er der var værd at skrive hjem om - det blev bare til en masse sæt med 15-25kg af råtræk fra hæng og frivend fra hæng ....hvis jeg nu husker navnene :innocent:

Det var egentlig ikke mening jeg skulle squatte, men blev lokket lidt til det så det blev også til et par sæt med 35kg på. Knæet havde det faktisk helt ok med det. Så gik jeg over til dødløft, kan faktisk ikke huske hvor mange sæt jeg tog, men det blev pænt mange med 55-80kg, og tog også nogle pullups imellem sættene. Fik også nogle tekniske tips af Erik omkring min squat og DL så det leger jeg klart videre med, selvom jeg var lidt skuffet over at få at vide at teknikken på squat var pænere end på min DL... :smile:

Bagefter var det hjem til Bogs og spise noget lææækkkert wok mad og noget Ben&Jerry's til dessert...damn jeg elsker den is, de kcal er bare aldrig spildt!! :4mewantfood: :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Søndag - KB@home

Fik overhovedet ikke trænet i går, og motivationen i morges var ikke bedre, så jeg har stenet en hel masse, arbejdede på tekst til min hjemmeside, sponsoransøgninger m.m. Efter en eftermiddagslur og en skuffende tur i Netto (udbytte: 4 øko appelsiner og 10 æg), var energien lidt bedre og blev enig med mig selv om at komme i gang!! :smile:

Har fundet et fedt KB program et eller andet sted som jeg ville prøve af, lidt tilpasset:

Gruppe A

Windmill, 16kg, 5

Renegade Rows, 16kg, 5/5

Double Front Squat, 12kg+16kg, 5

Snatch, 16kg, 10/10

Swing, 16kg, 10/10

Lavede 5 runder af ovenstående, uden pause mellem øvelserne og med et minut mellem runderne. Det var hårdt! :superman: Kombi'en double front squat og så snatches bagefter rammer pulsen riiiiimeeelig godt.... :blink::crazy:

Tid: 26 min

Gruppe B

Double Clean and Press, 12kg+16kg, 6

Double Bent Row, 12kg+16kg, 6/6

Double Military Press, 12kg+16kg, 6

Guarden's Pendulum Swing, 16kg, 16

Double Swings, 12kg+16kg, 10

Lavede 1 runde. Det er mening at man skal lave 5 runder af gruppe B også, eller i hvert fald arbejde sig op til det, så det bliver målet. Jeg sat antal reps til 6, fordi så kan jeg bytte KB'erne rundt og dermed få lige belastning på venstre og højre. "Guarden's Pendulum Swing" er navnet jeg har fundet på til Guardens ny mave øvelse :bigsmile:

Handstand pushups - halvvejs ned

bw, 5, 2 sæt

Knæet har det fortsat fint med alt undtagen grappling. Den brokker sig overhovedet ikke under squat, hverken i dag eller nede i IK i fredags. Kunne mærke lidt på bagsiden i fredags på de tungere DL, men kun lige når det var næsten strakt. Var oppe hos lægen i fredags og fik henvendelse til en fys, problemet er bare at jeg har en privat sundhedssikring som gerne skulle dække fys behandlinger, men der er noget med at de skal godkende behandlingen (eller rettere sagt betalingen!), og gerne inden jeg får behandling, så det ser ud til at det muligvis komme til at trække lidt ud... :dry::mad:

Link to comment
Share on other sites

Mandag - FDK Adelgade

Edit: feat. Musashi og Rosa-Viola!! Som også gav den maaakkksss gas!! :bowdown:

Halv-times multitræning

C2

30/30 arb/hvile, 133-140m, 10 runder

Pullups/Chinups

2, 5 sæt (sæt pr)

supersættet med

Dips

4, 5 sæt

Stiff-legged DL eller noget

30kg, 10

30kg, 10

30kg, 5

Push-Press

30kg, 5

Løb

1km, 4:50 min

HardCore

Sandsæk - Clean til top (?navn), squat med sandsæk på skulder (begge sider), rows. 20kg sandsæk - 1,2,3,4,5,6,7 reps (10min). Det var håååårdddttt :crazy:

KB - TGU + Windmill, 24kg, 10 min ....oh yeah :bigsmile: :bigsmile:

God omgang træning i dag!!! Synes jeg bliver stærkere og stærkere og af en eller anden grund får jeg brugt rygmusklerne rigtig meget i alt det jeg laver for tiden...

Edited by QueenPearl
Link to comment
Share on other sites

Du har da været lidt nærig med kiloerne på stiff legged dead?! Kunne være man skulle dukke op til en runde hardcore, nu hvor alt og alle roser det til skyerne :superman:

Ja ja jeg tog bare en af de der "færdiglavede" stang+vægt i FDK...

Synes klart du skal prøve hardcore - spørgsmålet er bare om du tåler/tør at få pulsen så højt oppe? :tongue::cool:

Link to comment
Share on other sites

Ja ja jeg tog bare en af de der "færdiglavede" stang+vægt i FDK...

Dovne hund...

Synes klart du skal prøve hardcore - spørgsmålet er bare om du tåler/tør at få pulsen så højt oppe? :tongue::cool:

Talk the talk, kvindemenneske! Efter gårsdagens runde squat er der INTET INTET INTET der kan vippe mig af pinden e5cyippee.gif

Edited by Fru Erik
Link to comment
Share on other sites

LOLZ!! Til DM Senior for et par år siden var der en old-boy som lavede det nummer på 125 kilo i kondisko :superman:

Ja ja, og nu ved jeg ikke hvor gamle jeres old-boys er, men jeg synes stadig det er pænt meget at tøsen tager 60kg...

Nå, men videre til dagens træning...

Tirsdag - DL maks i IK99

Var egentlig mening jeg skulle have været til HardCore (igen), men kunne godt mærke de sidste to dages giv-den-gas med KB m.m., så da Bogs spurgt om jeg ville med ned i IK, var jeg nem at lokke til at tage en let dag... :smile:

Dødløft

40kg, 8

50kg, 6

60kg, 5

70kg, 5

75kg, 5, 5 sæt

85kg, 1

105kg, 1 (PR!!!) - ved et uheld... :4thumbup:

107,5kg, 0 (slet ikke op)

107,5kg, 0 (op 15cm, men kunne mærke ryggen gad ikke holde sig lige)

Ja...efter de 5x5 på 75kg fik jeg bare liiige lyst til at smide lidt mere vægt på...og så ved jeg ikke helt hvad der gik galt, men jeg kom åbenbart til at sætte 20kg istedet for 10kg...så der kom 105kg på i stedet for 95kg...og det så jeg først bagefter...Så der var liiige et lille PR der. +5kg siden jul hvor jeg maks'et på 100kg, og hele januar trænede jeg stort set ikke DL pga træning til EM og har ikke kørt noget specifik DL program siden før jul, så det er fint med de 5kg, og jeg ved så hvad jeg skal gå efter til TSC.

Cykel

10km i dag, på trods af sneen!! (men det var nu godt vejr da jeg tog cyklen...)

Link to comment
Share on other sites

Onsdag - VL m.m. i IK99

Ja, havde aftalt med Fru Erik at tage forbi IK99 og prøve at banke lidt VL af. Fik super god instruktion af Erik, kørt en masse af det samme jeg prøvede sidste uge (hmm...navne...noget frivend og råtræk fra hæng??). Stadig kun fokus på teknik og havde derfor kun 15-30kg på. Tror det blev til ca. 3 sæt af hver og tilsvarende også nogle lette OH squats og front squats. Det var helt vild sjovt, men jeg har ingen tålmodighed med mig selv...jeg skal kunne det hele og helst i går. :devil: Ja, sådan har jeg nok altid haft det, men det er også noget jeg arbejder meget med, synes bare ikke rigtig jeg bliver bedre til at have tålmodighed med mig selv!! :blush:

Havde masser af energi tilbage så jeg nåede også nogle squats - havde faktisk lyst til at DL, specielt da Guarden og Erik gik i gang, men havde fået forbud mod DL af Bogs, og kan nok godt se det fornuftige i ikke at DL to dage i træk når den første dag blev lidt tung.

Back squat

30kg, 8

45kg, 5, 5 sæt

Styrken i squatten er stadig absolut ikke imponerende, men sjovt nok er både styrken, teknikken og opspænd blevet meget bedre på trods af at jeg har stort set ikke squattet siden jul... min krop er underlig :laugh:

DB rows

22kg, 5/5

Front squat

40kg, 4, 4 sæt

50kg, 2, 2 sæt (vel PR?)

Har jo ikke rigtig prøvet front squats før, så det var jo også meget fedt at få prøvet, bare lidt svært at holde albuerne oppe! Blev også spottet lidt i alle sæt.

Dejligt med to dages stille og rolig træning, i morgen banker jeg nok kroppen lidt mere igennem til HardCore og måske smider lidt ekstra træning ind inden.

Kosten kører rigtig fint denne uge, poster en opdatering og kostplan i løbet af weekenden...kører på 45/30/25 lige nu og det fungerer ret godt.

Skal til fys i morgen formiddag med knæet - er meget meget spændt på hvad de finder ud af!! Kunne mærke det på høj-rep squat i dag, men kunne mærke begge knæ, ikke bare det skadet. Og udover det er jo alting normal, kan lave det hele.

EDIT: Dagens VL-træning, nu med de rigtige navne:

Overhead squat

Råtræk fra hofte + overhead squat

Stødvend fra knæ + front squat

Omkring 3 sæt af 5 på hver øvelse...

Edited by QueenPearl
Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
en jeg har ingen tålmodighed med mig selv...jeg skal kunne det hele og helst i går. Ja, sådan har jeg nok altid haft det, men det er også noget jeg arbejder meget med, synes bare ikke rigtig jeg bliver bedre til at have tålmodighed med mig selv!!

You go girl! :4thumbup: :superman:

Link to comment
Share on other sites

Rigtig lækker træning!! Ser virkelig godt ud med din styrketræning.... :4thumbup: :devil: Erik lokkede også med en tur i IK i dag, men kunne desværre ikke presse det ind i programmet. Det er rigtig god undervisning (men det skal han ikke vide :wink: )

Link to comment
Share on other sites

Rigtig lækker træning!! Ser virkelig godt ud med din styrketræning.... :4thumbup: :devil: Erik lokkede også med en tur i IK i dag, men kunne desværre ikke presse det ind i programmet. Det er rigtig god undervisning (men det skal han ikke vide :wink: )

Tak...synes også lige pludselig er der sket et ryk med min styrke (+ lidt muskel gains) igen...har ikke helt fundet ud af hvorfor jeg rykker mig, har et par teorier i hovedet, men er jo selvfølgelig kun positiv overrasket og glad hver gang det sker!! :bigsmile: :4thumbup:

Haha ja Erik er god, og jeg må gerne sige det, det kan være hvis jeg er sød så slipper jeg for at blive mast fuldstændig flad når jeg engang skal til at vise ham lidt grappling teknik :wink:

Link to comment
Share on other sites

Tak...synes også lige pludselig er der sket et ryk med min styrke (+ lidt muskel gains) igen...har ikke helt fundet ud af hvorfor jeg rykker mig, har et par teorier i hovedet, men er jo selvfølgelig kun positiv overrasket og glad hver gang det sker!! :bigsmile: :4thumbup:

Haha ja Erik er god, og jeg må gerne sige det, det kan være hvis jeg er sød så slipper jeg for at blive mast fuldstændig flad når jeg engang skal til at vise ham lidt grappling teknik :wink:

Du kan sige hvad du vil. Jeg maser dig fuldstændig flad, hvis vi sparrer :w00t:

Link to comment
Share on other sites

:cry::unhappy::cry::unhappy::cry::unhappy:

Skal jeg straffes bare fordi jeg vejer 40kg mindre?

Hmm, så bliver det no mercy på teknikken...pas på trianglen og RNC... :wink:

Hvad er alternativet? Jeg føler mig ikke rustet til at smide dig i en arm-bar, eller hvad i nu kalder det. Men mod en lettere kvindelig modstander kan pandekagetricket måske komme til sin ret :devil:

Link to comment
Share on other sites

Tak...synes også lige pludselig er der sket et ryk med min styrke (+ lidt muskel gains) igen...har ikke helt fundet ud af hvorfor jeg rykker mig, har et par teorier i hovedet, men er jo selvfølgelig kun positiv overrasket og glad hver gang det sker!! :bigsmile: :4thumbup:

Er det mon B&J der har den effekt? :w00t: Spøg til side, det er da super fedt?!? Vil meget gerne høre lidt om dine teorier???? :devil:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Hvad er alternativet? Jeg føler mig ikke rustet til at smide dig i en arm-bar, eller hvad i nu kalder det. Men mod en lettere kvindelig modstander kan pandekagetricket måske komme til sin ret :devil:

Hvis pandekagetricket ikke kan komme til sin ret imod andet end en let kvindelig modstander, så spiser du ikke nok :4mewantfood: :devil: :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Hvis pandekagetricket ikke kan komme til sin ret imod andet end en let kvindelig modstander, så spiser du ikke nok :4mewantfood: :devil: :4thumbup:

Det siger du kun fordi du maks-gainer lige nu og du prøver at overbevise alle ink. dig selv om at den ekstra blæver du vil til at slæbe rundt på rent faktisk kan bruges til noget. :laugh: :4mewantfood: :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Det siger du kun fordi du maks-gainer lige nu og du prøver at overbevise alle ink. dig selv om at den ekstra blæver du vil til at slæbe rundt på rent faktisk kan bruges til noget. :laugh: :4mewantfood: :tongue:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Touche...

'Touché' er for franske faggots der har spist for mange frølår... når jeg laver pandekagen siger det BAAAANG!! :gun2::wolverine: :moon:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share