Jøgge


Jørgen L
 Share

Recommended Posts

Svendsen: Det lyder godt :4thumbup: Jeg må nok dog lige retfærdigvis sige: Jeg har lært at undgå triangle :laugh:

Idag lidt jernløfteri.. De sædvanlige 160 i dødløft føltes MEGET tunge :blink: Ingen særlige presseøvelser, da skulderen stadigt er småbustet (Duh..)

I morgen tager jeg til Kbh, nærmere betemt Vesterbronx :cooldance: Det bliver rent druk, og ingen træning.. Giftigt :strat:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tilbage fra hovedstaden: 2 døgns druk.. I'm too old for this shit :4drunk:

Frekventerede Klub 34 (På Vesterbro), Woodstock og Damhuskroen.... Et par af stederne var hmmmm suspekte! Jeg siger ikke hvilken der var værst :laugh:

Øvede igår minotaurochoke på kammeraterne, hvilket jeg idag ikke kunne huske. Der var et par ømme nakker idag, og jeg var lettere pinligt berørt :blush:

Link to comment
Share on other sites

For satan Jørgen.. Vesterbro og klub 34 - det er jo mit nabolag. Du skulle da ha' kigget forbi til lidt KB træning! :devil:

Det må ha' været Damhuskroen, som var mest suspekt... klub 34 er jo en lille hyggelig beværtning :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Svendsen: Hvis kroppen vil, så tror jeg at jeg er klar på openmat. Forlyder der noget om hvor det afholdes? Det skal sq prøves! Har du været med i nogle af de tidligere? GAINE?? Kalder du mig fed? :laugh:

DBM: Ja havde jeg vidst du hang ud der, skulle vi da lige have rendt sammen. Så kunne du få lov at betale for en fræk fad :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

"Skolderen" - den venstre - er stadigt f..... up i AC leddet.. Så derfor stille og rolig træning på arb.

DB Snatch med højre:

4s x 3r x 16, 22 og 32 kilo

Benpres:

4s x hele stakken x 8r

Halve chins med bredt underhåndsgreb (For ikke at provokere skaden):

4s x 5

Stille og roligt.. :sleeping:

Link to comment
Share on other sites

Det lader til at mit kraveben har forskubbet sig i AC leddet.. Det er svært at sige om det er en gammel skade, som jeg bare ikke har mærket noget til før, men det gør p.... ondt når jeg fører armen ind foran kroppen. Jeg afventer bedring, og undlader submission indtil den er klar.. forhåbentlig...

Igår: 6-7 kilometer løb i det indre Aalborg... Det var dejligt hårdt.

Idag: 21 minutters cykling på vores testcykel. Det blev til 16,9 kilometer, og altså ingen rekord. (Rekorden er 17,2 :dry: )

Pulsen var i perioder oppe på 184, så det er vel OK..

Link to comment
Share on other sites

Igår - 4,5 km morgenløb - det samme idag.. Skulderen tvinger mig til at satse på aerob træning.. Men jeg håber at det ikke går for voldsomt ud over styrken.

Mine nuværende overvejelser går i retning af et bristet ligament imellem skulderbladet og kravebenet. Muligvis en gammel skade, men instabiliteten i AC leddet bekymrer mig en del. Så meget, at jeg overvejer at gå til behandler :raisebrow: Jeg har aldrig i de snart 20 år jeg har trænet kampsport behøvet skadesbehandling fra andre, men denne her tror jeg er uden for "selvbehandlings mulighed"... I værste fald hedder det operation, hvis jeg vil tilbage og kæmpe igen :confused:

Tiden læger nok ikke alle sår :smile:

Link to comment
Share on other sites

Igår havde jeg på arbejdet den fornøjelse, at have besøg af nogle forskere fra SMI. I januar starter 2 projekter, hvor disse forskere skal teste forskellige teser, sammen med en kollega og jeg.

Den ene handler om muskelaktiviteten i et paretisk ben, under stand i et "stå støttebord". Bordet er unikt, idet det tillader mere bevægelse end almindelige borde af denne slags.

Det andet handler om noget - efter min mening - mere spændende. Nemlig FES stimulering på 4 forskellige muskelgrupper hos halvsidige lammede, for at facilitere til en bedre gang tidligt i forløbet.

Musklerne er (indtil videre - der er endnu plads til ændringer) Tibialis anterior, Gastrocnemius, rectus femoris og glut med på kontralaterale side. Det sidste skulle efter sigende modvirke at patienterne "taber" det afficerede ben. Meget spændende nørderi :smile:

Edited by Jørgen L
Link to comment
Share on other sites

Idag: 4,5 km løb. Skulderen skåner jeg fortsat, og har selvfølgeligt ikke fået den undersøgt :laugh:

Lau: Det er en lille boks, hvor man enten starter cyclen med en heel off kontakt, eller med en lille fjernbetjening. Men da det kun er til forskning, og kun på svært ramte patienter (behøver massiv hjælp for at gå 15 meter), bliver løsningen fjernbetjeningen. Pænt svært at ramme det rigtige tidspunkt, skulle jeg hilse at sige :4crutches:

Når programmet er startet, sker aktiveringen af musklerne i den rækkefølge man normalt bruger dem i en gangcyclus. Så når hælen slipper, aktiveres Tib. ant. i ½ sekund, og midt i denne: hofteflex. Hvis en hel gangcycle tager 2 sekunder, vil gastrocn. skulle aktiveres 1,2 sekunder efter heel off (Afsæt).

Det er derfor vigtigt, at man går i et ganske bestemt tempo.

Det er ikke endnu muligt at lave et program som egenhændigt kan få en (halvsidigt lammet) person til at gå, der synes at ligge en grænse ved 6 muskler. Og så er vi slet ikke begyndt at tale om truncus stab endnu :wink:

Fremtiden (5-10 år) bliver måske et progam, som "kopierer" muskelaktiviteten i rask side, og derved stimulerer afficeret side med samme interval, forskudt forståes :laugh:

Det er spændende, og jeg må nogle gange tænke: Utroligt man kan få løn for den slags :laugh: Men det siger vi ikke til min chef..

Måske er det sådan uddanelsen bør være - en snas af lidt af hvert. Du ville alligevel aldrig kunne få alt med på studiet. Man kan som fys ikke være specialist i alt.. Du må bare finde det/de område/r som fanger dig, og bliv så god som muligt :smile:

Link to comment
Share on other sites

Mine nuværende overvejelser går i retning af et bristet ligament imellem skulderbladet og kravebenet. Muligvis en gammel skade, men instabiliteten i AC leddet bekymrer mig en del. Så meget, at jeg overvejer at gå til behandler  :raisebrow: Jeg har aldrig i de snart 20 år jeg har trænet kampsport behøvet skadesbehandling fra andre, men denne her tror jeg er uden for "selvbehandlings mulighed"... I værste fald hedder det operation, hvis jeg vil tilbage og kæmpe igen :confused:

Tiden læger nok ikke alle sår  :smile:

<{POST_SNAPBACK}>

Surt show, god bedring. :smile:

Det lyder forøvrigt vildt spændende det med FES stimuleringen. :4smartass: Kommer der en artikel ud af det?

Link to comment
Share on other sites

Idag: 21 minutters cykling på vores testcykel. Det blev til 16,9 kilometer, og altså ingen rekord. (Rekorden er 17,2 :dry: )

Pulsen var i perioder oppe på 184, så det er vel OK..

<{POST_SNAPBACK}>

Faldt lige over denne her. Har vi en Lance Armstrong in spe iblandt os? Seriøst, hvordan foregår denne måling - det lyder som et meget højt km-tal, næsten 50 km/t i snit.

Link to comment
Share on other sites

Rall

Surt show, god bedring. Det lyder forøvrigt vildt spændende det med FES stimuleringen. Kommer der en artikel ud af det?
Tak.. Jeg ser tiden lidt an..

Der kommer helt sikkert en artikel, men det kommer til at vare længe - projektet er som sagt kun i sin vorden. Men vær sikker på at du ser den her først :4smartass:

Coq

Faldt lige over denne her. Har vi en Lance Armstrong in spe iblandt os? Seriøst, hvordan foregår denne måling - det lyder som et meget højt km-tal, næsten 50 km/t i snit.

Nok snarere Bobby Olsen.. :blush: Jeg cyklede på en Monark testcykel. Det tåler selvfølgelig ingen sammenligning med landevejscykling, da jeg cyklede på mindst mulige modstand - derfor den høje kadence (Svingede mellem 45 og 55 kilometer i timen). Men hårdt, det var det sq :laugh:

Link to comment
Share on other sites

4,5 kilometer løbetur under en næsten skyfri Vendsyssel'sk himmel. Månen står klar og flot i aften. Blog eller log? Jæ' ve' de' ette'...

Jeg er afgjort konservativ, idet mindste hvad angår logs..

Så jeg skifter først når intet kan redde denne gamle kuldsejler. På samme måde har jeg det med lægemidler, og disses anvendelse. Glucosamin lød som det bedste der var sket for styrke atleter og gigtplagede, da det blev lanceret for et par år siden. Nu viser det sig nok at man (som med så meget andet) ikke ukritisk kan bruge løs af det:

Glucosamin bliver ikke trukket tilbage

Lægemiddelstyrelsen opfordrer nu alle brugere af gigtmidlet Glucosamin til at få målt deres kolesteroltal. Man har nemlig fundet, at midlet i nogle tilfælde kan give forhøjet kolesterol, som kan føre til blodpropper. "Vi har ikke fundet så alvorlige bivirkninger, at vi vil trække det tilbage. Men der er ikke tvivl om præparatet hos nogle får kolesteroltallet til at stige", siger overlæge Doris Stenver fra Lægemiddelstyrelsen. Man ved ikke hvor hyppig bivirkningen er, fordi der ikke er foretaget nogle undersøgelser af det. Doris Stenver efterlyser derfor en ordentlig undersøgelse. Glucosamin bruges i dag af mange tusinde danskere mod smerter, først og fremmest i forbindelse med slidgigt.

I Methling, Politiken, 16.12.2004.

Nåhr ja - tog 7 chins i gyngestativ, uden vrøvl fra skulderen. Hvis den stadig er A-OK i morgen, vil jeg nok snart forsøge et par pushups.. :cooldance:

Edited by Jørgen L
Link to comment
Share on other sites

Første jerntræning i århundreder :blush:

Jeg var temmelig skeptisk, da jeg gik igang. Ikke mindst fordi, at jeg ikke har trænet tungt i meeeeget lang tid.. Men det gik fint, og i morgen ved jeg nok om skulderen har klaret skærene. Der er stadigt nogle mystiske "udfald" i venstre skulder, så submission er nok for tidligt. Kravebenet sidder også stadigt skævt, så jeg lurer lige lidt endnu..

Men her er hvad dagen bød på:

Dødløft:

80

120

150

170

180 :blink: Jeg har ikke mistet synderligt med styrke, når man tænker på at min PR hedder 190... Lækkert at den røg op (I triumfbue stil :blush: )

170 x 2

150 x 3

Sådan!!

DB bænkpres:

5r x 25 kg kg i hver hånd

5r x 4s x 30 :cooldance: Skulderen var lige ved at melde fra, men den holdt!! YIPIII!!

Diverse maveøvelser

Rotator cuff - NU laver jeg dem, når først skulderen er i udu :nissecool:

Lidt chins..

Dejlig dag, og musklerne værker lidt - på den fede måde.. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Indtil nu er det blevet til 3 længere løbeture i juleferien (4,5 kilometer) + en træning i OBBC.

Jeg fik dødløftet lidt, og DB bænkpres gik også fint.

Chins og dips gik ligeledes fint - og skulderen brokkede sig stort set ikke. Jeg shoppede lid rund i benpresmaskinerne, og gik ovenpå. Technogymmaskinerne var rigigt gode, og jeg fik bl.a. lavet lidt for rotatorcuffen.

Når jeg kommer hjem til Aalborg i morgen, skal det vise sig om vægten er gået amok :blush:

Link to comment
Share on other sites

Hej Lars

Tak for det - jeg håber der snart kommer lidt gang i kamptræningen igen :blush:

Jeg håber som mange andre snart at se en log fra din side, og så kunne det jo være lidt spændende at høre hvad der driver "Bad Boy" til at klare sig så godt :4boxing:

Idag lidt træning i det gamle gym - kedeligt, da jeg var alene..

Det blev til lidt dødløft, og minsandten om ikke skulderen klarede et overhead DB press med 30 kilo!! Det tegner godt.. :showoff:

Link to comment
Share on other sites

Igår - 4,5 km. løb

Idag - 2,8 km. ditto

Jeg er ikke kommet med noget nytårsforsæt, men skulle jeg komme med et bud: Holde vægten under 90 kg., træne så godt som dagligt, og ikke mindst få styr på min skulderproblematik.

Det sidste ved jeg meget mere om, når skulderen er blevet testet i næste uge (Submission) :cooldance:

Godt nytår til alle :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share