Stines motionslog


Stinelykke
 Share

Recommended Posts

Hey Stinelykke!

Har efterhånden fuldt godt med i loggen fra sidelinjen. Og det er godt at se at du sætter dig dine delmål, og presser dig selv for at nå dem :bigsmile:

Hurtigt spørgsmål:

Tærskel Intervaller, hvad er det? :blush:

Vil skyde på at hun mener anaerob tærskel intervaller, hvor man arbejder op til grænsen hvor der kun lige bliver dannet mælkesyrer i musklerne

Link to comment
Share on other sites

Vil skyde på at hun mener anaerob tærskel intervaller, hvor man arbejder op til grænsen hvor der kun lige bliver dannet mælkesyrer i musklerne

Præcis :smile:

Fra loebesiden.dk

Tærskel-intervaller

Tærskel-intervaller er ekstra lange intervaller á 6-8 minutters varighed. Det kunne fx. være 4 x 8 minutters intervaller med pause 2 minutter imellem hvert interval, hvilket i alt vil give 32 minutters intensiv træning. Det er godt at veksle mellem det koncentreret tempoløb og de lettere tærskel-intervaller, for på den måde at gøre den samlede træning mere overskuelig og overkommelig. Pausen mellem tærskelintervallerne bør være af højest 2 min. varighed.

Mine intervaller er tit lidt kortere end 6-8 min, da intensiteten er lidt for høj til at jeg kan holde så længe :blush: . De er samtidig lidt for lange til at være 'almindelige' intervaller, som mest stimulerer kredsløbet.

Link to comment
Share on other sites

Hey Stinelykke!

Har efterhånden fuldt godt med i loggen fra sidelinjen. Og det er godt at se at du sætter dig dine delmål, og presser dig selv for at nå dem :bigsmile:

Hurtigt spørgsmål:

Tærskel Intervaller, hvad er det? :blush:

Tak for dine kommentarer :smile:

Kom endelig med spørgsmål, kritik eller kommentarer til min træning. Kan af og til bruge det til at presse mig selv endnu mere :devil:

Link to comment
Share on other sites

Onsdag 4/8

Løbetræning:

8 km moderat tempo.

Havde mavekrampe og tapsvedte (den tid på måneden), så jeg gav mig selv lov til at løbe en rolig tur uden pulsuret. Det var rigtig fedt at løbe uden at være helt presset, selv om jeg ikke helt kunne lade være med at give den en smule gas indimellem. Da jeg ikke havde pulsuret at holde mig til, prøvede jeg det klassiske trick med 'samtaletempoet' fra tid til anden, og prøvede at snakke med mig selv (mens der ikke var andre på stien), og der var der da et par gange, hvor jeg gispede lidt mellem sætningerne :o)

Men alt i alt en skøn og rolig tur

Link to comment
Share on other sites

5/8 2010

Styrketræning, morgen FW Scandinavian

Var for en gangs skyld tidligt oppe og fik trænet inden arbejde - lækkert :wub:

Opv: 10 min på romaskine

Pull ups med assistance:

3x10@10-assist

Dips med assistance:

3x10@10-assist

BOR:

1x10@8,5 (det er første gang jeg laver øvelsen, så skulle lige prøve hvor megen vægt jeg kunne løfte - dette var alt for lidt)

1x9@11

2x10@11

(Gik meget let så tror der skal mere vægt på næste gang)

Lat flexes:

3x10@12

Military press m. vægtstang

3x8@11

(Er så slap i denne øvelse :cry: )

Rygøvelse på stor bold

Mave på gulv

5 min roligt løb for at løsne op og udskille affaldsstoffer

Godt at få trænet om morgenen, selv om jeg ikke kan give den så meget gas som om eftermiddagen

Link to comment
Share on other sites

Fredag 6. august 2010

Morgenløbetur i Høskoven med vapsen

Stod for anden gang i mit liv op kl. 7.00 for at trække direkte i løbetøjet og tage en morgenløbetur :bigsmile:

Er splittet mellem stolthed/tilfredshed og dårlig samvittihed over overhovedet at logge det som et træningspas, for hold op, hvor gik det langsomt :blush:

Synes egentlig jeg havde gode ben, men blev nødt til at gå meget af tiden, da jeg havde hunni med (og hunde skal jo også på toilettet om morgenen :tongue: )

Men, det blev til ca 40 skønne minutter i en regnvåd skov med pastelfarvet sollys og min skønne vovse (og jeg fik da løbet ca 15-20 minutter). Så det kan sagtens være jeg begynder at tage nogle flere morgenpas bare for løbeglædens skyld :wub:

I weekenden står den på bryllup, så der ved jeg ikke hvor megen træning jeg kan nå...

Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 31. august

Cooper test

Kæresten og mig drønede lige Århus rundt for at finde en bane hvor vi kunne løbe testen, da 'vores' stadion var helt gravet op.

Men efter et stykke tid nåede vi da frem til en ordentlig bane, og det kunne gå løs.

Endte på 2360 m, hvilket jeg var ganske godt tilfreds med. Dermed et mit kondital ifølge beregneren 'meget godt', og det føltes egentlig også sådan.

Er sikker på at jeg om en måned vil kunne komme op på 2800, primært fordi jeg disponerede starten af løbet lidt konservativt og nok godt kunne have givet den liiiidt mere gas.

Løb med en km-tid på 5:05 i snit. Jeg håber at kunne skære nogle sekunder af min km-tid til DHL, da det føles ret ubesværet når jeg løber nede omkring de 5 min pr km, og min udholdenhed efterhånden er ok.

Hej Smukke!

Det ser super godt ud med din cooper - jeg er virkelig imponeret. :4thumbup: Det er generelt fedt at se at motivationen ser ud til at være i top for tiden, og at din log er proppet med :wub:'er. :bigsmile:

Lad os stikke hovederne sammen i løbet af ugen - jeg vil også gerne snart have lagt det der træningsprogram, vi har snakket om. :bigsmile:

Knus

Link to comment
Share on other sites

12. august 2010

Det er ikke fordi der er voldsomt meget at logge p.t. Kom galt afsted med mit knæ i søndags, da jeg løb efter mine forældres hundehvalp i sandaler og gled på strakt ben. :blush:

Det føltes lidt som om jeg forstrakte korsbåndet i venstre side af knæet og det virker stadig lidt irriteret, især når jeg går op ad trapper. Prøvede at løbe forsigtigt på løbebånd 2x5 min i går, men kunne mærke det i morges som en let irritation. :unhappy:

Tror jeg venter et par dage inden jeg begynder at løbe igen, for jeg vil helst ikke udfordre skæbnen her op til DHL. Vil derfor nøjes med en spinningtime i aften eller en tur på romaskinen for at få pulsen op.

Nå, men tilbage til logningen:

Lør 7. august

Var til bryllup, der løb over tre dage i en spejderhytte, og havde taget løbetøj, pulsur og løbesko med, for at løbe om morgenen... bortset fra at løbeskoene var blevet liggende hjemme i en pose i vores lejlighed. :blush: Æv, havde virkelig abstinenser, da en af pigerne kom svedig hjem om morgenen efter en tur i det smukke nordjyske skovlandskab :unhappy: Det endte med at jeg tog ud på en gåtur mens de andre spillede fodbold - hvilket jeg jo heller ikke kunne i mine små sandaler, grrr. Men så fik jeg den geniale idé at løbe i bare fødder. Stien var perfekt med strandsand de fleste steder, så jeg tog mine sandaler i hånden og løb en hyggelig tur på et par km i adstatigt tempo. Det var super hyggeligt og gav mig endnu mere lyst til at starte med at løbe barfodsløb. Så jeg skal have anskaffet mig sådan et par five-fingers (efter jeg har sparet sammen til og købt et par trail-sko først) til at løbe i skoven med.

Kan simpelthen ikke få nok af løbet for tiden. Synes det er så lækkert med kombinationen af natur, frisk luft, hård træning og en nærmest meditativ tilstand på stierne. Suk, nu må mit knæ godt blive fint snart igen.

Onsdag 11. august

Morgen-styrketræning i FW Scandinavian

Det sædvanlige korte program som kan nås inden arbejde :laugh:

Opv: 10 min på romaskine

5 min på løbebånd, meget roligt tempo (9 km/t)

Pull ups med assistance:

3x10@10-assist

Dips med assistance:

3x10@10-assist

BOR:

10@11

2x10@13,5

Lat flexes:

3x10@12

Military press m. vægtstang

2x8@11

6@13,5

Armstrækkere på bold:

2x10

1x8 (måtte stoppe pga smerter i håndled)

Back extensions

Maveøvelser i stativ

5 min på løbebånd for at få løsnet lidt op

Edited by Stinelykke
Link to comment
Share on other sites

Fredag 13. august - uhhhh :freaked:

Scandinavian, morgentræning

Hurra, tur på løbebånd :heartpump:

Vi har sindssygt travlt på arbejde lige p.t. så jeg skulle møde tidligt ind. Havde derfor kun lige en times tid (inkl bad), og valgte at hoppe på løbebåndet og tage en rask 5 km. Løb en progressiv tur med 10 min á 9 km/t, 15 min á 10 km/t og 5 min á 12 km/t.

Er ikke noget A-menneske, hvilket også kunne konstateres af min dagsform på båndet. De 12 km/t, som jeg efterhånden kan løbe i lang tid uden at føle mig synderligt generet, var pludselig noget af det hårdeste jeg har oplevet :hmmm: Selv med Queens of the Stone Age i ørepropperne var det slemt. Det er selvfølgelig også en uge siden, jeg sidst har løbet, men alligevel. Så slap kan man da ikke være :nonono:

Men, under alle omstændigheder var det dejligt at få gang i benene og knæet gjorde ikke knuder. Så jeg tror jeg slap med skrækken :cooldance:

Edited by Stinelykke
Link to comment
Share on other sites

Søndag d. 15. august 2010

Løbetræning v/ Brabrandsøen, 9 km.

Moderat tempo med mikro-spurter. Pulsen lå i snit omkring de 85% af arbejdspuls.

Fedt fedt fedt. Og ingen knæproblemer i dag. Er en glad løber :superman:

Om tre dage rejser familien og jeg til Corfu. En uge med løb, svømmeture i krystalklart vand, sol og masser af fisk. Kan ikke vente.

Link to comment
Share on other sites

18. august 2010 DHL-stafetten

Så oprandt dagen, hvor jeg skulle se, om jeg kunne løbe hurtigere end jeg plejer :smile:

De sidste par uger frem til løbet har ikke været optimale. Havde deadline på mit arbejde op til ferien, så jeg har været mega-presset, træt og arbejdet lange dage. Dette kunne mærkes på kontoen, og jeg kunne også mærke en snigende forkølelse under optræk.

Mens jeg varmede op føltes det ikke helt godt, men efter et par minutter fik jeg gang i kroppen og så var jeg egentlig frisk.

Selve løbet gik rigtig godt. Der var selvfølgelig nogle tricky steder, som fx 'vandgraven', hvor en stor flok publikummer havde taget opstilling og heppede på alle dem, der løb lige igennem :4thumbup:

post-23519-037613600 1282211150_thumb.jp

Det gjorde jeg :innocent:

Frem til graven holdt jeg mine mellemtider ok, og kom måske endda til at løbe lidt for hurtigt, men så kom BAKKEN, som besidder den magiske egenskab, at den bliver længere og længere, desto længere du løber op ad den. :devil: Her var jeg nede og løbe på 7:30/km, så der satte jeg godt med tid til. Bakken slog dog ikke helt bunden ud af mig, så da jeg endelig efter hvad der føltes som flere timer var kommet op, fik jeg gode ben igen, og var oppe og løbe 30 sek under min planlagte km-tid i snit som mellemtid. Min løbeur viste, at jeg var på 24 min, da der var ganske kort vej tilbage, så jeg lugtede en moralsk sejr ved kun at komme ind med 1 minut over mit mål på 25 min. Men NEJ!! Så kom jeg ind i målområdet, hvor løbets farligste område lå: SMATTEN! Forestil jer at I skal løbe motionsløb på Roskilde efter en hel uges tropisk regnskyl. Så har I cirka målområdets tilstand. Da jeg var ved at falde for tredje gang og kunne høre nogen fra publikum grine blev jeg nødt til at droppe tanken om en god tid.

Endte i 27:54, som jeg var lidt irriteret over, da jeg følte mig så godt løbende. Men jeg endte dog alligevel som nr. 2 på holdet (efter fyr, som jeg går i tri-klub med). Så alt i alt er turen godkendt, især når jeg tager forholdene i betragtning. Tror da det er den hurtigste 5 km jeg har løbet endnu, så der er håb forude...

Edited by Stinelykke
Link to comment
Share on other sites

Hvor er det supergodt løbet, søde! :superman:

Det ser jo helt sindssygt ud med alt det vand!

Jeg husker godt den bakke fra sidste år - den er altså virkelig ond! Jeg er meldt til i aften, og regner med at blive registreret med min bedste tid ever. :cool:

Ikke fordi formen er god - tværtimod har jeg småfeber og er forkølet, så har afsat mit nummer til en sporty kollega. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Fredag 3. september

Så er ferien og en efterfølgende uge med døds-arbejdstider (29 t på to dage i starten af denne uge :blink: ) vel overstået, og hverdagen melder sig så småt igen.

Havde en fantastisk tur til Corfu, som mest af alt bød på hvile, sol, afslapning og oplevelser. Der blev også tid til at motionere, men i noget mindre omfang end ellers :smile:

Jeg havde taget løbeskoene med og fik dem da også brugt en enkelt dag, men det var bestemt ikke optimalt efter mine løbe-vaner og præferencer. Hotellet lå i en lille by, helt nede på stranden i et meget bakket område. Der var desværre ikke plads til at løbe på stranden, som jeg ellers havde nogle romantiske forestillinger om. Så jeg måtte ud på den snævre asfaltvej med alle hårnålesvingene. Og det var liige spændende nok, når de græske bilister kom drønende uden at trække en millimeter ud for de bløde trafikanter :blink:

Samtidig var temperaturen heller ikke til at spøge med. Jeg løb ved 9-tiden om morgenen, men da var det allerede så varmt, at det næsten var for meget. Men, løbet fik jeg da, ca. 30 min og jeg har da aldrig svedt så meget i hele mit liv :tongue:

Efter dén oplevelse lagde jeg mit løb ud i vandet i stedet. Jeg svømmede ned i den ene ende af stranden og løb tilbage. Er ikke helt sikker på hvor lang den tur var, men det tog ca. 17 minutter i alt. Jeg sørgede for at variere løbet, så jeg både løb hvor det var så dybt, at vandet nåede mig til skuldrene og inde på lavere vand. Det gav meget godt i benene med vandmodstanden, så pulsen kom godt op, selv om tempoet ikke var så højt. De ture tog jeg et par gange, to-tre dage under ferien.

Et af feriens højdepunkter var mit første dyk, et introductory dive, der varede 20 min. Efter et par indledende kvababbelser med min regulator og et lille besøg i overfladen, var det en fantastisk oplevelse med klipper, ålegræs og smukke fisk. Jeg fik bl.a. lov til at håndfodre en flok store fisk, der åbenbart var sultne, for de flokkedes godt nok om os :4thumbup: Alt i alt en smuk oplevelse, hvor det bedste næsten var den fred der er under vandet med stilheden og lyden af ens åndedræt som det altoverskyggende. :wub:

Har heldigvis fået lovning på et (næsten) gratis certifikat når vi skal til Egypten og besøge vores venner, der arbejder som instruktører dernede :4thumbup: :superman:

På tirsdag begynder jeg i orienteringsklubbem, og glæææder mit til at komme i skoven. Elsker efteråret med høj himmel, sol og en begyndende friskhed i luften.

Link to comment
Share on other sites

Et af feriens højdepunkter var mit første dyk, et introductory dive, der varede 20 min. Efter et par indledende kvababbelser med min regulator og et lille besøg i overfladen, var det en fantastisk oplevelse med klipper, ålegræs og smukke fisk. Jeg fik bl.a. lov til at håndfodre en flok store fisk, der åbenbart var sultne, for de flokkedes godt nok om os :4thumbup: Alt i alt en smuk oplevelse, hvor det bedste næsten var den fred der er under vandet med stilheden og lyden af ens åndedræt som det altoverskyggende. :wub:

Har heldigvis fået lovning på et (næsten) gratis certifikat når vi skal til Egypten og besøge vores venner, der arbejder som instruktører dernede :4thumbup: :superman:

Årh, det lyder fedt - glæder mig til at høre mere om det, når vi ses. :bigsmile: Du kan godt glæde dig til at dykke i Egypten, der er helt fantastisk meget at se på i det Røde Hav (også selv om man bare snorkler, som jeg gjorde) - og det er da helt oplagt at du skal have et (næsten) gratis certifikat dernede. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Årh, det lyder fedt - glæder mig til at høre mere om det, når vi ses. :bigsmile: Du kan godt glæde dig til at dykke i Egypten, der er helt fantastisk meget at se på i det Røde Hav (også selv om man bare snorkler, som jeg gjorde) - og det er da helt oplagt at du skal have et (næsten) gratis certifikat dernede. :4thumbup:

Ja det var godt nok noget af en opdagelse. Glæder mig vildt til at komme i gang med at tage certifikatet, også for at komme til at dykke herhjemme sammen med kæresten :smile: Efter hans udsagn er det ren zen at dykke herhjemme, når man kommer tilbage fra Rødehavet. I Rødehavet bliver man konstant bombarderet med smukke farver, fisk i tusindvis og andet liv, mens man herhjemme kan bruge lang tid på at kigge på en rødspætte, fordi der sker så lidt :smile:

Link to comment
Share on other sites

Søndag d. 5. september

Så er der atter lidt at logge :bigsmile:

Fredag aften havde jeg sat mig op til en løbetur, som var meget tiltrængt. Det gik bare slet ikke, da jeg enten var lidt småsløj eller bare træt. I hvert fald syrede jeg til helt vildt og jeg kunne slet ikke komme ind i en ordentlig rytme. Efter ca. 3,5 km gik jeg hjem igen, for det var slet ikke sjovt :unhappy:

Var i bedre form i går, så her besluttede jeg mig for at komme ud i det fantastiske efterårsvejr. Gik først en tur med hunni på 2 timer og tog derefter i skoven for at løbe og styrketræne. Er blevet inspireret af hele den der tilbage-til-naturen bølge der er startet nu med at træne i naturen. Så vapsen og jeg smuttede ned i vores lille 'Tarzanskov' der ligger tæt på os (navnet er opstået fordi skoven er meget ufremkommelig med væltede træer, bevoksning, stejle skrænter og en bæk, der løber i en lille slugt). Her løb jeg på skrænterne, klatrede på væltede træstammer, kastede med store sten og løftede væltede træer (som dog var meget små :tongue:). Kombineret med lidt step-ups og bulgarian split squats på en træstamme og en gammel bænk plus lidt core-øvelser på bolden derhjemme gav det en fin gang træning.

Lige for tiden gider jeg ikke træne i center, da vejret er så smukt og luften så lækker. Det virker bare mere tillokkende på mig end at stå og indånde sidemandens sved på et løbebånd mens jeg stirrer ind i en væg :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Søndag d. 5. september

Løbetur v/ Årslev Engsø

Ca. 35 min. løb i roligt tempo

Puls omkring 80% af arbejdspuls

Løb en skøn tur med den smukke Spinderella :wub:

Jeg kunne ikke mærke den samme mathed som fredag aften, selv om jeg stadig føler mig meget stiv i musklerne :dry:

Tror det er den forgangne uges arbejde, der stadig sidder i kroppen som myoser, så jeg overvejer at tage en gang massage en af dagene.

I dag er fridag, bortset fra lidt coreøvelser og et par gange planken ( :cry: den er hård for tiden)

Er begyndt på projekt smid-et-par-cm-i-taljen inden d. 25. september, hvor jeg skal have min brudekjole på :wub::4jumpy::cheer::heartpump:

Selv om den sidder fint, må der gerne være plads til bryllupskage og middag også :hands:

Edited by Stinelykke
Link to comment
Share on other sites

Søndag d. 5. september

Løbetur v/ Årslev Engsø

Ca. 35 min. løb i roligt tempo

Puls omkring 80% af arbejdspuls

Løb en skøn tur med den smukke Spinderella :wub:

Jeg kunne ikke mærke den samme mathed som fredag aften, selv om jeg stadig føler mig meget stiv i musklerne :dry:

Tror det er den forgangne uges arbejde, der stadig sidder i kroppen som myoser, så jeg overvejer at tage en gang massage en af dagene.

I dag er fridag, bortset fra lidt coreøvelser og et par gange planken ( :cry: den er hård for tiden)

Er begyndt på projekt smid-et-par-cm-i-taljen inden d. 25. september, hvor jeg skal have min brudekjole på :wub::4jumpy::cheer::heartpump:

Selv om den sidder fint, må der gerne være plads til bryllupskage og middag også :hands:

Ja, det var en skøn tur på en dejlig sensommersolskinsdag. :wub:

Mine ben har heldigvis ikke brokket sig over turen i går - selv om jeg godt nok syntes det var urimeligt hårdt! Men superhyggeligt var det.

Glæder mig til at se dig i din kjole (igen!) om et par uger. :4thumbup: Er sikker på at du bliver en meget smuk brud. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Ja, det var en skøn tur på en dejlig sensommersolskinsdag. :wub:

Mine ben har heldigvis ikke brokket sig over turen i går - selv om jeg godt nok syntes det var urimeligt hårdt! Men superhyggeligt var det.

Glæder mig til at se dig i din kjole (igen!) om et par uger. :4thumbup: Er sikker på at du bliver en meget smuk brud. :wub:

Hi hi tak :blush::wub:

Glæder mig voldsomt.

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 8. september 2010

Styrketræning @ FW Scandinavian

Det var et skodvejr i går, og jeg havde nogle stive led i hele kroppen, der trængte til at blive rørt, så jeg to i fitnesscenter og kørte et full body pas.

Da jeg har haft en del mystisk ømhed i haserne og lårene de sidste uger, og da det er 1 måned siden jeg sidst var i center, kørte jeg kun to sæt, og begyndte på den vægt, jeg havde trænet med sidst. Jeg kørte følgende:

Opv: 15 min crosstrainer

Bulgarian split squat: 2x10@8. Ny øvelse, som lige kræver lidt tilvænning mht. balancen (havde taget en bodybar på skulderen, det er heller ikke super stabilt :tongue: )

Front squat: 2x10@ 13,5

Calf raises: 3x10@13,5

Military press: 2x8@ 13,5 (er mega-slap stadigvæk :blush: )

BOR: 2x10@ 13,5. (Er mærkeligt nok ikke så slap i denne øvelse, så der ryger lidt mere vægt på næste gang)

Lat pulls med smal fatning: 2x10@25

Lat flexes: 2x10@12

Back ext: 3x10@bw

Maveøvelser: 4x10, forskellige øvelser

Planken med benløft: 2x20 + 1xplanken i ca. 45 sek (havde ikke ur på, men et slag på tasken)

Udjog: 5 min løbebånd @ 11 km/t

Sluttede af med at cykle hjem ad bakkerne for at få affaldsstofferne ud af kroppen.

Styrketræningen har haft en nærmest magisk virkning på mig. De sidste dages træthed, stivhed og utilpashed er som blæst væk. Så jeg er fit for fight til at komme ud at løbe i dag :4thumbup:

Edited by Stinelykke
Link to comment
Share on other sites

Fredag d. 10. september

Har monster-ømme lår efter styrketræning af stængerne i onsdags :devil:

Tror dog ikke at det kun skyldes DOMS, men har generelt haft ømme ben i den seneste tid. Tror det skyldes at jeg har siddet ekstremt meget i den uge, hvor jeg arbejdede op til deadline, og at jeg efter en måned er begyndt at cykle igen (kunne ikke tage mig sammen til at lappe min cykel, inden det gik op for mig, at den slet ikke var punkteret :blush: )

Gik derfor en lang tur i går aftes i stedet for at løbe, så jeg kunne få gang i restitutionen, og gav benene en tur med min fine massage-dims. Med mine 13-14 km til og fra arbejde fik jeg da lidt cardio i går.

I dag stod den så på:

Styrketræning, overkrop @ FW Scandinavian

Opvarmning:

10 min romaskine

Pull ups med assistance:

3x10@10 assist

Dips med assistance:

3x10@10 assist

Bor:

3x10@13,5 (der skal mere vægt på næste gang)

Military press:

3x8@13,5 (stadig hård)

Chest press i maskine:

3x10@20 (kan ikke lave armbøjninger p.t. da det gør for ondt i håndleddet)

Lat flexes:

3x10@12

Benløft, samlede ben på stor bold:

3x12

Mave:

4x10, forskellige varianter (av av :devil: )

Planken x 3 (havde ikke ur på, men det var hårdt, av av :devil: )

Udjogning på cross trainer i 5 min.

Link to comment
Share on other sites

Lørdag d. 11. september

stadig alt for øm i skankerne til at turde løbe. Har prøvet det før, hvor jeg begyndte at styrketræne mens jeg dyrkede tri. Har en eller anden hjemmestrikket teori om, at det er senerne på siden af lårene, der er lettere overanstrengt. Så jeg forsøger at lade være med at løbe. Selv om jeg savner det. :unhappy:

Da jeg er lidt panisk over min kjole (der sad liiidt stramt i går da jeg prøvede den) er jeg gået i gang med et lille projekt slankekur for at komme af med lidt flæsk i løbet af de næste to uger. Så jeg har kogt en pose røde bønner og satser på en god røvfuld cardio de næste 14 dage.

I dag stod den så på 50 min cardio i FW:

Opv: 2 km på løbebånd, 9,5 km/t for at få løsnet op i benene

Crosstrainer, intervalprogram 'cross country', 30 min

10 min cykling.

Den dersens cross-trainer var godt nok ondskabsfuld. Det er jo mega-hårdt, når den skruer helt op for modstanden :devil:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share