Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Træning d 4.2 

Styrke 

Bodyfit 1 time + 15 minutters core strength med down dog barre app

Løb

Hechmann uge 5, dag 6 med hovedserien 3 x 3 min, hvor jeg ikke helt kunne beslutte mig for om jeg skulle snuppe halvdelen eller hvilket tempo. Benene føltes lidt tunge ovenpå ugen uden løb.

Endte med 3 minutter i 5.27 min/km, 1 1/2 min i 5 min/km og til sidst 3 min i 5 min/km

Opvarmning 10 min i jog/An1 og afjog ca 12 minutters jog. Dejligt at løbe igen. Meget mere af det

Yoga

15 minutters hatha med down dog yoga app 

Koffein rehab dag 4, alkohol dag 35, morgenvægt 55.3 og aftenmål 56.6 (egentlig 56.55 og 56.5 i morgen) Well det er meget nørdet men vigtigst, at det virker. 

Well må hellere være lidt kedelig i dag og stoppe her..... 

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.2

Løb

Hechmann uge 5, dag 7 42 min jog/Ae1/Ae2

Styrke

Core & Glutes 60 min

Mellem løb og hold ca 15 minutters udstrækning men ikke decideret yoga

Er på koffein rehab dag 5, alkohol dag 36, morgenvægt 55.2 og håber at ramme aftenmål på 56.5

Ellers været husalf ovenpå mange, mange dejlige timers søvn men ikke nået ret meget andet.

Jo så "Becoming Jane" om Jane Austen = pragtfuld film, som næsten fik mig til at fælde en tåre. 

Sometimes love just ain't enough.

Dejlig dag og uge til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 7.2

Løb

Hechmann uge 6, dag 2, 30 min i alt og lidt tempo i Ae2-3 og AT

Styrke

Pull down lat 

2 sæt af 12 gentagelser med 30 dimser

1 sæt af 8 med 35

DB bænk pres

2 sæt af 12 gentagelser med 14 kg

1 sæt af 8 med 16 kg

Kan godt mærke, at jeg ikke helt så systematisk bliver udfordret med vægte som dengang med personlig træning. Well det er baggrunden for at kunne komme afsted igen, så skal selv i gang

Barre

15 min med fokus på balder og lår med down dog app

Yoga

15 minutters dejlig hatha yoga 

Er nået til koffein rehab dag 7, alkohol dag 38 og rammer lige præcis aften vægt på 56.3 (mål 56.4).

Ellers lidt uheldig kombo i går af både at være dehydreret og så lande lige i sofa/dyne med slik og chokolade, som jeg troede, at jeg kunne tillade mig. Ja så havde i princippet kun 200 g at gøre godt med fra morgenstunden men det letter jo alligevel i løbet af dagen. Stadig godt, at jeg kørte direkte fra FW og hjem. Havde store intentioner om at få bagt banankage i aften og/eller spidskålssalat prep men kommer ikke til at ske. Er for træt og mat i min rehab tilstand men ret rolig og stilfærdig indeni hovedet = rart og godt i det lange løb. 

Håber sådan, at jeg kunne komme op og afsted til morgen løb inden job men kommer meget an på søvn. Sover stadig lidt afbrudt men helt klart mere og var fx i morges i stand til at sove mellem 4 og 6. På kaffe ville jeg bare være stået op kl 4 og været kunstigt vågen. 

Søde drømme til Jer derude :hippy:

Link to comment
Share on other sites

På 7/2/2023 at 19:46 , Bjergtrold skrev:

 Håber sådan, at jeg kunne komme op og afsted til morgen løb inden job men kommer meget an på søvn. Sover stadig lidt afbrudt men helt klart mere og var fx i morges i stand til at sove mellem 4 og 6. På kaffe ville jeg bare være stået op kl 4 og have været kunstigt vågen. 

Well i går blev så endnu en dag med et par timers ekstra søvn til kl 5.30 = noget der gjorde rigtig godt. Imidlertid i dagens løb kulderystelser, feberfornemmelse og har nu lagt mig med et eller andet. Hoster og havde, især i går aftes, så knaldende hovedpine, at jeg overvejede om jeg skulle have Nespresso maskinen ned fra det høje skab :devil: Well besindede mig heldigvis og således koffein rehab dag 9, alkohol dag 40 og morgenvægt 54.7 kg. Ved dog godt, at det er kunstigt lavt pga antibiotika mave og at jeg ikke bør presse kroppen med diæt når jeg har en infektion. Ville bare alligevel være dejligt, hvis jeg kunne holde kursen og ramme aften mål på 56.3 kg. 

Har måttet aflyse en masse ting, som jeg havde glædet mig til; frisør, teatertur, besøg af min vinduespudser = lys ind af pæne vinduer, svøm med søde miss Spinderella. Well der er jo meget værre ting, som kan tilstede en og sygdom minder mig også altid om at huske at være taknemmelig for normalt at være rask. 

Tænker godt at jeg vil kunne røre mig med lidt hjemmebarre træning + yoga senere men ikke noget FW løb. 

Ville egentlig gerne vide om jeg har COVID for 4.gang, eller influenza, som den patient jeg gik stuegang på forleden. Godt nok i ført overtrækskittel, visir, mundbind, handsker osv osv. Well der er sindssygt mange syge rundt omkring, så må bare prøve hurtigt at komme på benene igen. 

I går forkælede jeg i øvrigt mig selv med genoptaget Netflix abonnement og så halvdelen af Jane Austen filmatiseringen "Persuasion". Havde det for skidt til at se den færdig men det kan jeg jo så glæde mig til senere. 

Nu hvor jeg er syg må jeg gerne poste lille video med klip fra filmen "9 1/2 uge" som var noget overvældende for mit unge 1.G jeg og alligevel åbnede en dør til en voksen verden langt fra Jane Austen..

Stay strong derude :hippy:

Link to comment
Share on other sites

53 minutter siden, Gregers TF skrev:

God bedring :flowers:

Jeg synes der er mange syge - stadigvæk. Gad vide det også var sådan før Covid (og jeg bare har glemt at det var sådan) eller vi er mere modtagelige nu…

:hippy::sun: Tusind tak kære Gregers og ja måske vi bare lægger mærke til det på en anden måde nu. Jeg kan i hvert fald mærke, at jeg er blevet meget mere opmærksom, læs paranoid :crazy: når folk hoster i det offentlige rum. Når det er skrevet, så kan jeg godt nogle gange tænke, at det er vildt, så langt væk vi har bevæget os fra perioden med daglige covid tal, lock down, mundbind og hvad har vi. 

Jeg håber virkelig, at jeg er i gang med at opbygge noget værn mod alskens dårligdomme nu og at det måske også har haft været sygdom på vej, som gjorde at jeg har haft været så træt.

Lige nu kunne jeg bare lægge mig ned og sove og måske det er det, som jeg burde gøre :sleepy:

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, vestjyden skrev:

God bedring og god weekend. Der er rigtig mange der render rundt med noget sygdom lige nu. Det er lidt æv.

:hippy:Tak kære Vestjyde og ja der er rigtig mange syge og så lige op til vinterferien. Ikke at jeg selv skulle have holdt ferie men vores plan er stram pga, at så mange er væk i næste uge.

Well sov næsten ikke i nat og nåede at være rigtig bange på et tidspunkt da jeg bare hostede og hostede og ikke følte, at jeg kunne få luft. Næsten 39 grader celcius i morges og virkelig dårlig. Har om ikke andet en rigtig god chef, som har god forståelse for, at det ikke lige er rundt om hjørnet, at jeg er tilbage. Afventer svar på en COVID test og har bestilt et hjemmekit test til at undersøge for influenza og RS virus. Ved ikke, hvor pålidelig test er, men egen læge kunne ikke hjælpe og jeg er for god til at blive indlagt på et hospital. 

Eneste træning i går, at jeg cyklede over i kiosken og købte lidt ind og i dag lille cykel tur godt pakket ind for at blive PCR testet på Århus Ø.  Har ikke engang i ført mig gymnastik tøjet for er simpelthen for skidt, orker ikke engang yin yoga. 

Har om ikke andet set 3.sæson af "Emily in Paris" = masser af lækre billeder fra byernes by, champagne og let underholdning. Og i nat på Mofibo fundet et roman værk "Familien Winther" (9 bind i alt) som også er god underholdning til at flytte mig langt væk fra sygdom. 

Nemlig.com leverede en masse dejlig mad inkl ingefærshots til mig men føler mig ikke rigtig sulten.

Ja og så er jeg stadig under diplomatisk sygdoms immunitet når det kommer til at have lov til at poste en lille sang :innocent: :strat:

Stay strong and well derude :hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

:hippy::hippy:

Well det kan lyde mærkeligt men omsider haft det godt nok til bare at kunne finde ro og sove meget af dagen + se det meste af "Wednesday" = Harry Potter møder Stranger things inkl pragtfuld satire. Jeg har aldrig tidligere gjort det i Familien Adams men hold op, hvor er det god og intelligent underholdning. Havde læst en del om serien men ikke gættet på, at det var noget for mig. Well I stand corrected og de lange timer går bare hurtigere med lidt underholdning. 

Til eftermiddag lykkedes det mig så at komme op i bad, få ryddet lidt op + startet rengøringsrobotterne og kastet mig selv ud i lidt træning. Nepal eller ej, så kan jeg godt lide min nye træningsstil/krop med meget mere fokus på smidighed og kropsvægts/core øvelser. Det kan sagtens blive hårdt nok alligevel og vil bare fortsætte med yoga praksis. Også selvom, at der i dagens træning kom nogle gigantiske hosteanfald = reminder om, at jeg ikke er rask og skal huske at opføre mig derefter. Glemte helt stats i går; Koffein rehab i dag, dag 11, alkohol dag 42. Morgenvægt 55.4 og jagter aftenvægt på nu 56.2. Taber muskelmasse i følge min intelligente vægt og ja tror, at det er rigtigt men er meget fortrøstningsfuld mht den kvalitet der kommer over træningen når jeg føler mig let og smidig både når det gælder svøm og løb. Begge dele 100 % udelukkede lige nu og nok nogle dage fremover.

NB og nå ja COVID negativ, så hælder mest til, at jeg har influenza = lille håb om, at jeg kunne komme lidt hurtigere på benene but who knows :innocent:

Træning d 11.2

Styrke

30 min med down dog barre app, whole body, måtte opgive flere gange undervejs = god indikator på, at det er tilstrækkeligt hårdt.

Yoga

15 min hatha med down dog app 

Og dagens lille sang nu hvor jeg ikke rigtig er rask endnu......

:hippy: fortsat god weekend til boardet 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Well har ikke noget træning at opdatere men dagene begynder at flyde ud for mig, så må skrive lidt her for at holde styr på stats.

I går var jeg egentlig i træningstøjet og med yogamåtten foldet ud. Havde det bare stadig virkelig skidt, så blev udelukkende en dag, hvor jeg flyttede mig fra seng til sofa til seng :crazy: Eneste positive, at jeg kan mærke, at jeg begynder at have det bedre. Slet, slet ikke så at jeg kunne komme afsted, eller foretage mig noget videre krævende, bare slet ikke så super dårligt mere. 

Mit apple watch har gjort mig opmærksom på trenden, at min vejrtrækningsfrekvens om natten er steget :sleepy: Ja har en luftvejsinfektion og astma, så hvad havde du forestillet dig A.I? Føles squ ofte mere som artificial stupidity... Og ender også med snart at slette "7" app, da den konstant sender mig trusselsnotifikationer og ja det gjorde den jo også da jeg trænede en hel masse på de andre apps.

For at fordrive tiden i går begyndte jeg at se "1883" = en super smuk og tankevækkende historie og forløber for "Yellowstone", som jeg så noget af for nogle år siden. Har også læst og sovet meget. I nat næsten filmiske drømme, som fortsatte helt frem til lyset brød frem bag gardinerne = nok den ultimativt sundeste måde at vågne på. 

Apropos søvn så er jeg nået til koffein rehab dag 13, alkohol dag 44, morgenvægt 54.8 kg  og aftenmål 56.1 kg. 

Håber i dag at kunne styre uden om ekstra binyrebarkhormon, som jeg ellers har haft fyldt mig med de andre dage pga astma. Vil formentlig så føle mig lidt mere træt og uoplagt men på sigt sove endnu bedre og forhåbentligt uforstyrret. Er virkelig begyndt at glæde mig til at kunne træne mig til noget naturlig træthed og komme lidt ud i verden igen. 

... guess that's it for now :hippy:

Stay strong derude!!

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Henrik S. skrev:

Sender gode tanker om snarligt større overskud. :raisebrow:

Tusind tak kære superløber + tak for den dejlige forårsatmosfære i beskrivelsen af løbeturen fra i går, som jeg ikke nåede at kommentere på :hippy: 

Som tidligere nævnt, så går det heldigvis markant fremad. Ikke at jeg havde kunnet passe en rigtig job dag og var også træt ved 15 tiden men virkelig dejligt ikke at føle mig konstant virkelig dårlig. Fik trænet lidt i eftermiddags og cyklede over til indkøb uden lys på :sun:

Træning d 13.2

Styrke

Lidt blandede vægt bolsjer light hjemme på stuegulvet

Bænkpres med stang 27 kg, 3 sæt af 12 gentagelser

Walking Lounges med 6 kg's håndvægte i hænderne fra entre og ind i soveværelset og tilbage igen.

Tænker at det er ca 3 x 20 m

Rumænsk dødløft

3 x 12 x 27 kg

Squat

3 x 12 x 27 kg

Kunne godt have lagt mere på vægtstangen i flere af øvelserne men valgte at holde det low key, for er slap som en asparges i det her dage (og ikke en frisk grøn og sprød en).

Derefter

Core styrke med barre app 15 min

Og så 

Yoga 

15 skønne skønne hatha minutter med down dog app

Well the rest is silence...... 

Stay strong derude folkens 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 14.2

Løb

Knapt 6 k langsomt løb ned til start Marselisborgskoven og tilbage igen. Infektion markant på retur men astma har haft været virkelig dum i dag. Og dumt af mig ikke at tage ekstra binyrebarkhormon i går. Well havde faktisk en god fornemmelse med at få løbet. Og især bagefter.Tilgengæld atter aflyst en masse planer for weekenden og holder low key stil. Kan hjælpe til med noget computer arbejde hjemme men vil have det svært med at skulle møde patienter, så meget som jeg hoster. 

Well håber på mere bedring til i morgen.

Koffein rehab dag 14, alkohol rehab dag 45. Morgenvægt 55.8 kg, så tvivler på, at jeg rammer mål vægt på 56.1. Tager chokket i morgen tidlig og kan så forhåbentligt snart røre mig lidt mere og hygge spise mindre. 

Al medicinen gør også noget med vædskeophobning osv, så skal bare ikke give fuldstændigt op, fordi jeg lige er lidt på bagkant.

Stay strong derude :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 15.2

Løb

Hechmann uge 6, dag 3 25 min jog vekslende med Ae2

Styrke

Stram op 1 time

Har stadig astma men markant bedring i dag og har kunnet hjælpe endnu mere til herhjemme + havde  længere videosamtale med bjergtrold C. Har meldt mig rask til i morgen og fredag men stadig fastholdt, at der ikke skal foregå en hel masse i weekenden. Vil stadig være dejligt, hvis jeg kan få trænet, sovet og spist sundt + forberedt de næste uger.

Er nået til koffein rehab dag 15, alkohol dag 45 og ramte lige præcis aftenvægt på 56.0 kg efter træning men var heldigvis ikke så sulten, så springer aftensmaden over og drikker noget dejlig the i stedet. 

Også i forlængelse af Valentines dag i går, er jeg faldet pladask for Miley Cyrus´seneste sang, som i høj grad handler om, hvor meget vi kan hygge os i vores eget selskab. No wonder, at sangen har taget verden med storm. 

Når der er sagt / skrevet, så vil jeg nu stadig være ekstremt taknemmelig for at kunne vende tilbage til vante rutiner, for så går alt lidt lettere :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 16.2

Løb

Hechmann uge 6, dag 4 40 min med opvarmning/afjog i jog/Ae1 og så 3 x 5 min i Ae2-3, 2.5 min's jog ind imellem

Jeg er ikke astma fri men samlet set, så gik det bedre end forventet.

Nyder virkelig at løbe i tiden. Så dejligt. 

Styrke

15 min fullbody med barre app. Tiden flyver afsted = virkelig dejligt.

Yoga

15 min hatha. Var meget tæt på at droppe det men gør bare sådan en dejlig forskel. Var fx også i stand til at køre direkte hjem uden at tanke slik i kiosken. Det kan lyde som en lille ting men er så godt at få overvundet trangen og så bare nyde god sund aftensmad i stedet., Jeg ved, at det ikke lykkes hver dag men håber, at det kan ske hyppigere og hyppigere. Så meget bedre søvn og anden fornemmelse når jeg vågner om morgenen. 

Dagens stats; koffein rehab dag 17, alkohol dag 47, morgenvægt 54.7 kg og aftenmål 55.9 kg.

Jeg ved, at jeg de næste uger vil blive udfordret pga en del middage ude = større mængder mad men gider bare ikke sætte mine egne gode projekter over styr for at rette ind, please familien, eller andre omgivelser. Overvejer lidt om jeg skal skabe røre i andedammen på forhånd og bede om en reduceret menu fx bare en forret, eller bare levne når jeg sidder i situationen. Det kan lyde som luksus/minature problemer men jeg kan mærke, at det er noget helt, helt centralt i forhold til mit velbefindende. Står jeg ved mig selv, eller lade jeg andre sætte en dagsorden. I sidste ende fuldstændigt centralt i forhold  til min tro på mig selv og tilfredsheden med måden at behandle mig selv på / lade mig behandle af andre. I forlængelse af det var gammel ungdomsskole kæreste J pludselig på messenger og ville mødes i Aarhus i næste uge. Umiddelbart tænkte jeg ja ja det kunne da være hyggeligt for gammelt venskabs skyld men der er jo ikke noget venskab. Kun mærkelige møder 20 år tilbage og jeg har så meget mere brug for mine små rutiner, ro og regelmæssighed. Ved godt, at det kan lyde mere og mere sært men har snarere en følelse af for alvor at se, hvad jeg har brug for og ikke lade nogen komme i vejen for det. 

Søde miss Spinderella kunne iøvrigt rapportere fra svømmestadion, at saunaen nu er åbnet = markant løft i forhold til svømmeturen. Håber at være frisk til at kunne svømme næste torsdag men tvivler på, at jeg har mod på det kolde vand inden da. Det er noget helt andet at være til lands og kunne få luft, end at plaske rundt og være bange for at drukne. 

Nå fik i går set "1883" færdig og var meget rørt og rystet. Det er så godt fjernsyn og et meget interessant stykke amerikansk historie. Kan næsten ikke anbefale den varmt nok. Tænker, at jeg skal videre med 1923. 

God snart weekend til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Bjergtrold skrev:

Jeg ved, at jeg de næste uger vil blive udfordret pga en del middage ude = større mængder mad men gider bare ikke sætte mine egne gode projekter over styr for at rette ind, please familien, eller andre omgivelser.

Hvis det er på restauranter, er det måske muligt at bestille 'lette retter'? Er det familiemiddage, er det vel OK at levne, tænker jeg. Jeg synes, du skal holde fast i at køre 'den lette stil', når det får dig til at føle dig bedre tilpas. De situationer, hvor ens egne mål/projekter kolliderer med omverdenens forventninger, kan godt være lidt tricky. Man bliver også konfronteret med sit eget 'pleaser-gen' :raisebrow:

Selv kan jeg godt blive 'carried away' ved en velvoksen buffet eller en middag med store retter, og jeg fortryder det næsten altid bagefter, når jeg ikke kan sove og føler mig helt oppustet. Nu skal jeg ikke rigtig nå noget, så jeg har egentlig bare affundet mig med, at det er sådan. Men hold nu op, hvor er man opdraget med at rette ind og spise op.

Når det er sagt, så er portionerne på restauranter og ved takeaway ofte absurd store. Da jeg var en 18-årig Henrik, der kørte cykelløb, kunne jeg spise alt, men når man er lidt oppe i årene, er det helt utroligt, hvor lidt man skal spise - og hvor lidt, man egentlig kan klare sig med. Når vi bestiller takeaway her på matriklen, ender det næsten altid med, at vi har mad til to dage.

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

På 17/2/2023 at 07:44 , Henrik S. skrev:

Hvis det er på restauranter, er det måske muligt at bestille 'lette retter'? Er det familiemiddage, er det vel OK at levne, tænker jeg. Jeg synes, du skal holde fast i at køre 'den lette stil', når det får dig til at føle dig bedre tilpas. De situationer, hvor ens egne mål/projekter kolliderer med omverdenens forventninger, kan godt være lidt tricky. Man bliver også konfronteret med sit eget 'pleaser-gen' :raisebrow:

Selv kan jeg godt blive 'carried away' ved en velvoksen buffet eller en middag med store retter, og jeg fortryder det næsten altid bagefter, når jeg ikke kan sove og føler mig helt oppustet. Nu skal jeg ikke rigtig nå noget, så jeg har egentlig bare affundet mig med, at det er sådan. Men hold nu op, hvor er man opdraget med at rette ind og spise op.

Når det er sagt, så er portionerne på restauranter og ved takeaway ofte absurd store. Da jeg var en 18-årig Henrik, der kørte cykelløb, kunne jeg spise alt, men når man er lidt oppe i årene, er det helt utroligt, hvor lidt man skal spise - og hvor lidt, man egentlig kan klare sig med. Når vi bestiller takeaway her på matriklen, ender det næsten altid med, at vi har mad til to dage.

Tusind tak kære Henrik og ja det er nemlig så præcist det med at fyre pleaser genet og komme bort fra det med at prøve at leve op til omverdenens forventninger. På lørdag er der bestilt en 3 retters teatermenu men jeg har endnu ikke opgivet at få det modereret lidt. Næste mandag er det et job arrangement, hvor jeg vil være langt mere iskold mht bare at levne. Og derefter følger så 4 dages internat med program fra tidlig morgen til ud på aftenen. Sidst jeg var på "Vejlsøhus" ved Silkeborg, så var det lækker og sund buffet mad og jeg tror faktisk, at Stifinder teamet også bruger stedet til deres elite atleter, dvs folk som er vant til at stille krav om god sund mad. Tænker, at jeg kan slæbe min vægt med og så tilpasse efter, hvad tallene siger undervejs, evt med noget intermittent fasting ind over. Af en eller grund øges min vægt altid når jeg flyver, som jeg gør på lørdag og der er også noget cyklus mæssigt som kan komme til at spille en rolle. Well håber, at alene det, at jeg er bevidst vil gøre det lettere for mig at holde fast og ikke give op. Nu er jeg omsider godt i gang og så vil det være så ærgerligt at smide det hele på jorden. 

I går gik det egentlig fint med at være afsted og på job men var banke, banke træt da jeg ramte toget og Århus + lidt bange for at blæse væk i stormen, så droppede FW og fik i stedet dejlig sushi + så 1823, som også tegner rigtig god, omend barsk. 

I dag vågen ved 5 tiden men lykkedes mig heldigvis at få sovet 3 tiltrængte timer mere og morgenens Earl Grey the fra Perchs smagte simpelthen himmelsk. Skal huske at få bestilt ekstra, så at jeg kan have med på kursus i næste uge. Altid lettere at holde fast i rehab når jeg har min egen dejlige the med.

Træning d 18.2

Løb

Hechmann uge 6, dag 6 30 minutter i alt med hovedserien 4 x 1 1/2 minut i AT/An1 forudgået af opvarmning og til sidst afjog i 9 1/2 minut. Interval pause 1 1/2 minut

Lå konservativt på de to første i 5 min/km men kunne se på pulsen, at der var til lidt mere, så snuppede nr 3 i 4.37 og 4 i 4.27. Well der kunne jeg så også godt mærke, at pulsen var helt oppe men lækkert, lækkert 

Styrke

Squat

20 kg x 12 gentagelser

30 kg x 12 gentagelser

40 kg x 12 gentagelser

50 kg x 6 gentagelser

Kunne måske godt have taget et par stykker mere med 50 kg men er så længe siden, at jeg har squattet og har meget respekt for det her med, hvis jeg pludselig ikke kan komme op igen.

Dødløft

40 kg x 10 gentagelser

50 kg x 10 gentagelser

60 kg x 8 gentagelser

70 kg x 5 gentagelser

Ligesom i Squat lidt ydmyg til sidst og havde ikke hooks med men samlet set meget tilfreds

Pull down

30 dimser x 12

35 dimser x 10

40 dimser x 5

Ikke stærk i denne og skal nok opprioritere rygtræningen lidt

DB bench press

14 kg x 12

14 kg x 12

16 kg x 10

18 kg x 8

De var squ lidt tunge og uhåndterbare til sidst men føltes godt at presse musklerne hårdt. Det er det der skal til en gang imellem

Core træning med barre app

10 minutter men kunne ikke gennemføre alt = skal have så meget mere af det. Fedt at det kan være i sig mål i sig selv overhovedet at kunne hænge på. Det er særligt i nogle af sideplanke øvelserne, at jeg er så svag, så svag. Well kun en vej 

Yoga

15 minutters dejlig hatha med down dog app

Dejlig dejlig træning. Havde egentlig ikke planlagt styrke på forhånd men følte mig så fin i mit nye gymnastik tøj fra https://www.lucashugh.com/products/performance-cross-back-tank-black og ja det føltes så godt at være i gang med vægtene. På en eller anden måde, så havde jeg jo slet ikke nået at opbygge mental barriere og nød bare sådan at være i gang.

Jeg prøver hele tiden at bilde god veninde miss Betty Boop ind, at jeg er en lille uld, reparations, genbrugs trold = absolut det mode jeg får brug for, for at kunne spare op til Himalaya og så elsker jeg bare lækkert træningstøj. Nå omvendt så er planen også at tilbringe mest tid i træningstøjet de næste mange måneder og ikke gå op i andet. 

I går kom endelig bekræftelse, faktura, pakkeliste mv mv fra Kipling og det er bare så ekstremt spændende. Kan vist godt gå i gang med at købe reb og øve mine prusik knob right away.

Nå må hellere få tilberedt noget spidskålssalat til ugen og få bagt. 

Stay strong derude :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 19.2

Løb

Hechmann uge 6 dag 7 40 min, jog vekslende med Ae1 og Ae2

Benene føltes lidt trætte ovenpå styrketræningen i går men ellers rigtig rart

Styrke

Core & glutes 60 min med super coach S

Yoga

15 dejlige hatha minutter

Stats; koffein rehab dag 19, alkohol dag 49, morgenvægt 54.8 kg og skal ramme 55.8 kg i aften. Nuværende vægt 55.4, så har 400 g at gøre godt med = et godt aftensmåltid og en lille smule slik låst ud fra kitchensafen. 

Da jeg genlæste, hvad jeg havde skrevet i går, så stod det mig klart, at en nem måde at hjælpe mig selv på, ja det er, at jeg tager tog til Sjælland i løbet af lørdag formiddag og det i stedet for fly fra tidlig morgenstund. Så får jeg også mulighed for morgen træning inden afgang og har ikke så mange timer i byen inden middag/teatertur. Der er i øvrigt kun marginal forskel prismæssigt på 2 retter a la carte og så teatermenu på 3 retter, så ingen kan blive sure over, at jeg ikke spiser op. 

Har aflyst onsdags aftale og fik overhovedet ikke noget svar retur. Det er sjovt, at jeg nogle gange er bange for at være uhøflig og så oplever jeg gang på gang, at folk ingen problemer har med at være meget værre. Anyhow det bedste bevis på, at det var godt, at jeg aflyste og prioriterede mig selv og mit velbefindende. Ved jo aldrig helt hvad ugen byder på men der burde være gode muligheder for træning, ro og regelmæssighed :hippy: = lige nøjagtig hvad jeg har brug for.

I dag har jeg betalt depositum og uploadet dokumenter til Kipling = det bliver mere og mere virkeligt. 

Stay strong derude og nyd lyset, som ligeså stille sniger sig ind på os = helt magisk at komme ud fra FW og der stadig er lys på himlen :sun:

 

Link to comment
Share on other sites

23 timer siden, Gregers TF skrev:

Det med høflighed er en “sjov størrelse” og ligger vist i samme skuffe som den med hensyn.

I skrivende stund er klokken 18:15 og der er stadig svage strejf af lys på himlen. Det er er helt igennem fantastisk. Men dog ikke så vildt som turen, nu det hele er ved at falde på plads.
 

Tak kære Gregers og ja tror, at vi er ret ens og old school på de punkter :innocent:

Ja og komplet magisk med lyset og også dejligt med turen. Føler absolut stadig, at jeg er ved foden af et meget højt bjerg (hvilket jeg også er) og at der er mange mange ting, som stadig skal falde i hak. Stadig et lille skridt ad gangen i den rigtige retning :hippy: 

Ovenpå nogle energiske dage var jeg virkelig træt og uoplagt i dag. Var tilmeldt Bodyfit men orkede det ikke. Tror at det er en kombo af nogle dage med lidt mere intens træning og så det forhold, at jeg i nogle dage ikke har fået en større dosis binyrebarkhormon. Det er rart at være fri og at være i bedring inkl med astmaen men føler mig squ lidt som en punkteret bade bold.

Kunne heldigvis have et Hechmann pas, hvor jeg for første gang i mange dage kunne holde mig helt ned i jogge zonen, hvilket jeg så gjorde i næsten 40 min. Er ikke klar til at afvikle alle løbe pas i fuld længde men mandag/fredags træningen på 40, henholdsvis 30 minutter burde kunne lykkes. Selvfølgelig også helt afhængig af, hvor meget jeg har raslet rundt i tog etc etc. 

Træning d 20.2

Løb

Hechmann uge 7 dag 1, 40 min i jog(Ae1)

Styrke

Pull down lat

30 dimser x 12

35 dimser x 9

40 dimser x 8

DB bench press

3 x 10 x 16 kg, syntes at jeg kunne mærke lørdagens træning svarende til forsiden af min skulder, så ville ikke presse den for meget. Stadig også rigeligt tungt. 

Yoga

15 minutters dejlig dejlig hatha med down dog app

Er nået til koffein rehab dag 20, alkohol dag 50, aftenmål vægt 55.8. Kender ikke nuværende vægt men tror ikke, at der er plads til aftensmad i dag. 

Ville ekstremt gerne op og afsted til løb i morgen tidlig inden tog men det kræver helt sikkert, at jeg både får pakket og gjort klar + går tidligt i seng = nok ikke så svært for den lille badebold.

Stay strong derude :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share