Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Va Faen Kurt, er du nu herinde :bigsmile: vi ses jo snart på gangen. Hav det hyggeligt indtil da :smile:

Badeværelsesprojektet har grebet om sig så nu kommer maleren og rumsterer hele ugen. Og jeg må selvfølgelig ikke bruge bruseren så længe så godt at man kan bade i motionscenteret, i superarenaen og på arbejdet.

Og har taget hul på helsevagten.dk. Hvis jeg ikke plyndrer køleskabet i nat (det er desværre blevet en meget dårlig og meget fast rutine) så holder jeg mig lige under 2000kcal. Så må vi se hvad det giver på vægten over lidt tid. Kan desværre ikke holde det i morgen da jeg er på udebane en del af tiden.

Dagens lille indsats foregik i FDK hvor jeg havde tid til en træningsvejleder. Hovedproblemet var jo løst (at jeg ikke havde kontakt til benene i squat) allerede da jeg bestilte tiden og fik tricket med at vippe på hælen mellem hver rep. Men fik lige checket stilen og han påstod at den ser endog meget!! fin ud. Dog ville han gerne have at jeg stod med smallere fodstilling men det opgav vi hurtigt da jeg krøller sammen i lænden.

Forhørte om der var et cowboytrick til at lave siddende lægtræning men det var der ikke.

Endelig problemet med at jeg får ondt i lænden når jeg fylder skiver på i leg-curlen. Det skal løses med mere mavetræning :unhappy: den er ganske enkelt for svag til at holde igen når jeg fyrer op under hamstrings.

Det tog knap 10 minutter så da jeg alligevel var der:

Bagskuldermaskine: 15x20

Lændemaskine: 15x55, 15x55

Mavemaskine: 15x30, 15x55, 15x55

Torsotwistmaskine: 12x25, 12x25, 12x25

Ab Coaster: 15, 15

Gunchins: 16

Lændemaskine: 15x55, 15x55 - måtte hellere fylde lidt volumen på så det ikke blev alt for skæv fordeling mellem for og bag.

Så - fik jeg trænet torso og især mave som påkrævet. Ikke det mest underholdende man kan lave men pyt.

Og endelig kan jeg berette at jeg er blevet ramt at mild sindssyge. Har både fået strikket noget kalenderlys sammen og har brugt et par timer på at hænge røde bånd og kugler i vinduer og lidt blandet julegøjl i stuen. Mangler stadig lyskæderne i vinduerne men det må vente til i morgen.

Og nu vi er ved tosserierne kan jeg lige så godt fortsætte. Det er godt nok nogle år siden vi var i Disney sidst men "vi" (rettere min mor) fik da købt sådan en og den virker endnu:

Tryk evt. her i tilfælde af at youtube påstår at klippet ikke længere findes for det virker altså fint

- og hermed er det officielt taget hul på julemåneden og for første gang i tre år er jeg i noget der nærmer sig julestemning, så...... mon ikke vi skal diske op med en julesang pr. indlæg?

Jo da!!

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Holy f*ck - en træningsvejleder i fitnessdk, der ved noget om squat-teknik! :blink::laugh:

Held og lykke med vægten - har selv været så letsindig at prøve at cutte her i december måned. Indtil videre har det bare resulteret i status quo.. men det er nok også det bedste jeg kan håbe på, med alle de julefrokoster der er for tiden :beer:

Link to comment
Share on other sites

Lidt julemusik til læsningen

Hej Kurt,

Nåja!!! der var også noget det ikke rimede. Mig og navne :mad: , :mad: og mere :mad:

Men vi ses alligevel derinde :wink:

Hej Rune,

Nu ved jeg jo ikke om han rent faktisk HAVDE forstand på det eller kun lod som om.

Vægttabet er desværre også på gruset underlag her - og de næste 4 dage står den på aftenarbejde og med mad fra tutten. Derefter spiser jeg ude et par dage. Og så skal på efteruddannelse i tre dage med fed mad og træstammer til kaffen. Så det ser lidt sort ud. Ser frem til at kunne bruge helsevagten igen for den dag fungerede helt fint.

Men tanke på at jeg skulle halvtidligt op pga. maleren valgte jeg ikke at opdatere gårsdagen træning ved midnatstide men i stedet nu inden jeg skal lege med tog.

Dagens overskrifter er

1: "Nå!"

2: "Hvis det er for godt til at være sandt, så ER det ikke sandt"

3: Debut med stående start.

Jeg havde jo fri i går og kunne derfor deltage i begge banetræninger. Den første blev lidt hektisk idet jeg måtte handle på vej til træning og også trængte meget til et bad så selv om det nok var åndsvagt så gik jeg i bad inden træningen. Og kunne dermed få bekræftet at cykelcyttere sviner mere end gennemsnitsdanskeren. Alt var rent og pænt da jeg kom men allerede efter to timers træning var badegulvet fyldt med sorte nullere der har siddet mellem tæerne og toiletgulvet vel pletvist overpisset foran kummen. På to timer :crazy: og det var ikke blevet kønnere til om aftenen!!!

Nå, det var ikke det, det skulle handle om. Opvarmningen blev lidt kort men ellers var vi ret effektive i går - trods manglen på træner tit giver anledning til en del spildtid. Jeg fik ikke møvet mig ind på holdet med licensfolkenene fra sidst og kom sammen med et par stykker som jeg ikke plejer at køre med.

Licensfolkene fra sidst gad os alligevel ikke ikke og lå og flettede ind mellem os andre. Al kørsel var den sædvanlige holdkørsel.

Første tur (24 omgange) var rigtig god da jeg havde føring på sidste omgang. Fuld æde - maxpuls (nå, det føltes ikke sådan) og fik sprængt gruppen :devil:

De næste to omgange (også 24 omgange) gik lidt mere behersket da vi havde en "ny" kvindelig rytter til at tage sidste omgang - lidt sjovt for hun prøvede at tælle sig væk fra dén plads men begge gange kom der i sidste øjeblik en syvende mand med og så passede regnskabet alligevel ikke.

Ved sidste tur var de fleste gået i bad - så vi var kun 3 og 18 omgange. Ved ikke hvorfor det gik så sløvt for de var vist begge licensfolk.

post-1580-1228297828_thumb.png

Efter lidt kaffe ved familien kørte jeg til aftentræning.

Efter en god opvarmning blev vi sendt på en ekstra teknik-tur: "Slangen" ligesom i sidste uge og med forreste mand som skulle lade sig falde tilbage oppe på blå streg.

Derefter to gange holdkørsel á 24 omgange denne gang på et ret harmonisk hold 2. At pulsen falder sidst på første tur skyldes at vi indhentede hold 3 og havde overtolket overhalingsforbuddet og blev bagved. Det gjorde vi så ikke på tur to men fårk hvor holdet gik i stykker under overhalingerne - alt alt for vilde ryk oppe foran og kørsel mellem stregerne så der kom huller der var lidt gustne at køre ind.

Tredje øvelse var vi ikke enige om navnet på men Italiensk sprint var et bud. Men et fem-mandshold kører 10 omgange. Forreste mand (den langsommeste) kører to og udgår. Næstlangsommeste tager så spidsen de næste to omgange og udgår osv. Bortset fra ham der frivilligt indtog førstepladsen ville ingen rigtigt melde sig til at være "sløv" og da jeg var hurtigt ude af startboksen og holdt forrest endte jeg som andenmand. Lidt ærgeligt men skidt - det kan blive anderledes en anden gang. Fik så prøvet at holde på banen og stole på "starteren" inden stående start. Lidt underligt at stå låst i klamperne overladt til en man ikke kender specielt godt. Og fik også bagefter også selv prøvet at være "starter".

Til sidst kørte vi linieløb og her er det så overskrift 2 kommer ind i billedet. Lå lang lang tid og rodede omme bagved idet de som tog føringer klemte sig ind i midten, så omme bagved skete der ikke meget. Der var umiddelbart ingen vilde udbrud og kun milde ryk. Med 3-4 omgange tilbag begyndte farten af falde og feltet klumpede sammen og belært af erfaringer fra sidste uge trak jeg ud på yderbanen - desværre uden læ men med mulighed for at køre med når nogle stak af. Med godt 1½ omgang tilbage var der stadig ikke sket noget og så kunne jeg jo lige så godt selv. Fik brugt banens højde til tilløb og trådte klampen i kælderen. Efter en lille omgang begyndte mælkesyren af bide og den sidste langside gjorde faktisk ret ondt i lårbasserne. Det underlige var at da jeg skulle se om der var frit til at slå op i svinget for at bremse var der ingen lige bag mig.

Årsagen var så at der allerede var en som havde kørt sejren hjem forinden og de andre ikke gad slås helhjertet om andenpladsen men det fandt jeg først ud af da vi havde rullet af og stod på inderkredsen. Det var næsten også for nemt, men det var det jo så altså også. Men fik da afreageret og er stadig mærket i stænglerne af spurten, hehe.....

post-1580-1228299707_thumb.png

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Lidt mild hjemmestyrk:

chins: 10, 10

Armstrækkere m. vægtvest på ryggen: 20, 20

Pistols: 5, 5 (varmede lige knæ op med 2x15 BW-squats) - lår kan stadig mærke spurten fra forgårs :blink:

Tåhævninger, et bens fra dørtrin: 25, 25

Ab-rolls: 20, 20

Så nåede vi til at badeværelset fik første gang maling. Jeg glæder mig faktisk RET!!! så meget til at jeg igen kan bade hjemme.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En hurtig update fra arbejde:

Man burde jo nok have cyklet rigtigt men jeg gad ikke. Badeværelset kan ikke tåle vand før sidst i næste uge :mad:

og da jeg ikke selv kunne komme i bad bagefter, ikke skylle cyklen og også skulle vaske det grusede cykeltøj i køkkenvasken, så droppede jeg den ide.

Tog i FDK og kørte lidt alenespinning sammen med 4 andre der havde fået samme ide.

50 minutter blev det til - primært med pulsen omkring 155 men var lige oppe og hilse på 180 et par gange. Een i dobbelttakt og en tung serie med 30sek stående 15 sek siddende i 4-5 minutter.

Vi kommer godt ind i næste uge før næste livstegn herfra - indtil videre god weekend :smile:

Link to comment
Share on other sites

Et lille pip - da jeg har været på cyklen må dagens julenummer næsten være en gang spinningmusik. Kørt stående i sidste halvdel af timen tør jeg næsten vædde på at jeg vil få spinners high i 1:27 og et stykke frem,

- R smadret. Havde fyraften "noget" efter fredag midnat og kørte så til Stege. I morges kørte jeg tidligt så jeg kunne nå på efteruddannelse i Høje Taastrup klokken 8. Forsøgte at købe julegaver på vejen hjem men kunne ikke få een af dem :dry:

Forsøgte at sove lidt til middag men vågnede fordi jeg frøs.

Og i denne uge kniber det med at styre logistikken så jeg er bange for at det bliver endnu en rolig uge. Skal til familien efter fyraften i morgen - torsdag tager ud og kigger på DBCs banestævne. Sidste gang var det faktisk temmeligt hyggeligt men har også en lusket bagtanke. Een af dem jeg træner med debuterer og da jeg plejer at køre fra ham (yderst mærkeligt for han kører ellers i C på landevej :blink::blink::blink: ) så kan jeg jo lure hvordan jeg ligger til derinde. Tanken om at deltage i torsdagsstævnerne er nemlig ikke fjern. Jeg kan sagtens leve med at havne helt i bunden af pointtavlen (og det kommer jeg også til) men hvis jeg falder fuldstændigt igennem ville jeg synes det var mere pinligt end sjovt at deltage. Men stemningen er mildt sagt ret fed + synes det er sjov kørsel + krydret med musikken som jo er lækker til spinning (hvis man ellers kan høre den for fartvinden - det er jeg ikke helt sikker på) og så tilsat lidt konkurrenceadrenalin = burde være værd at prøve. Ja, jeg må jo nok i al offentlighed indrømme at banen har fundet en tændknap for konkurrencelyst som jeg ikke anede jeg havde.

Nå - er også blevet overtalt til at køre en natte-julefrokostvagt :puke: og endnu en overarbejdsdag i weekenden. Og må stadig køre rundt for at komme i bad og har en tandlægetid midt i det hele. Så alt i alt lider træningen lidt.

Indsatsen denne tirsdag aften på velodromen:

opv.

2x16 omgange - startede på hold 1 :bigsmile: i første tur. Et uhomogent hold hvor en licensmand fra Hillerød jernede uhæmmet igennem :devil::wub: og een sad og huggede i kampen for at hænge på.

Tur to blev hele holdet degraderet til hold 2 - men vi klæbede op ad hold 1 bare for at bevise at det var vores plads. Store børn vi er.

Derefter "tag en omgang" - skiftede min "standartmakker" ud (faktisk ham som debuterer torsdag) med en fra Team Mermaid. Regnede med at få kniven for struben men trak lige et par pinde op på mine føringer, så det var jo fint.

Linieløb: 5 minutter+10 omgange. Ikke megen aktivitet i dag, ville ellers have været med fremme og så "dø med støvlerne på" men det blev det ikke til. Samme gut forsøgte at par gange at stikke af men blev hentet at hele gruppen hver gang. Mod slutningen gik der desværre ikke taktik i den men farten bare skruet højere og højere op. Sad som nummer 4 - lunt på hjul man når jeg gik i ud i vinden og var der næsten ikke noget overskud så det opgav jeg. De 15-20 meter op til spidsen var for uoverskuelige til at jeg "overtændte" så holdt bare 4rde pladsen hjem. Burde måske nok have kæmpet om trejdepladsen men der kommer min "ærlighed" altså ind da jeg havde ligget på hans baghjul i vel 4-5 omgange bortset fra de par gange jeg var ude i vinden inden jeg trak ind bagved igen.

Note til mig selv:

lad være med at spise karrysild inden intervaltræning!!!!! også selv om det er et par timer inden.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Nå - er også blevet overtalt til at køre en natte-julefrokostvagt :puke: og endnu en overarbejdsdag i weekenden.

ja... h040.gif - manden i mit liv skal møde 2 gange på fredag.. kl 4 og kl 23... p010.gif det er bare såååå fedt! h040.gif

- Men på den anden side, så har jeg til gengæld snart 3 ugers ferie b020.gif - og så håber jeg, at mit blå-gul-violette dobbelt-størrelse knæ :4crutches: og skinneben samt hudafskrabninger er et overstået kapitel......snart! :dry:, så man igen kan komme igang med genoptræning .... :4ranting: :4ranting:... og den får lige en mere :4ranting:

Note til mig selv:

lad være med at spise karrysild inden intervaltræning!!!!! også selv om det er et par timer inden.

den bemærkning fik mig til at grine, sorry... men ja, det er vigtigt at huske...

Link to comment
Share on other sites

Hej Vivs :bigsmile:

Det er skidt med de julefrokostkørsler når man skal møde igen samme aften - satme ikke for børn :cry:

Men jeg skulle nok alligevel have bestilt det (mja, det er frivilligt overarbejde) i stedet for en vagt søndag for da de endelig opdaterede træningstiderne på cykelbanen viste det sig at vi ikke kører lørdag som vi plejer men søndag. Og de ville ikke rette vagten. Surt, surt.

Du må gerne grine af karrysilden - bare jeg husker det til en anden gang, hehe... men tænk at smage den 3-4 timer senere: Bvadr.

Ellers er der sket lidt - når jeg nu også skal skrive min portion OT.

Har i dag bestået DSBs teknikprøve så nu skulle jeg være fagligt sikret de næste to år hvis jeg ikke dummer mig fælt når jeg kører.

En god kollega var så rar at SMSe resultatet af det årlige valg af arbejdsturnus og jeg har sikret mig endnu et år i den tur jeg kører i nu (YES!!!!!!!) så sidder lige nu og søber den 2 dl mini"champagne" der lå i julegaven fra DSB. SKÅL!!! :4drunk:

Det udløser først og fremmest at jeg (på opfordring, ellers havde jeg aldrig gjort det) stiller op til valg til bestyrelsen i Hørsholm Cykel Motion men også at jeg siger nej tak til et tilbudt kaptajnkursus. Det har nemlig også udløst et løfte til mig selv om at passe søvn og træning mere grundigt det kommende år end set før, samt at lægge hovedparten af træningen i en licensklub. Jeg har dog ingen intensioner om at køre licens på landevej. Jeg er realist nok til at vide at både min genetiske baggrund og alder desværre sætter en Hans Engellsk betonklods i vejen. Summer Cuppen kunne jeg måske finde på at deltage i for alligevel at snuse til det at køre løb. At indløse licens og køre i veteran på bane efter næste fødselsdag er dog næsten sikkert. Min "udsending" faldt ikke helt igennem selvom han endte som nummer sjok og ender jeg i samme båd kan jeg godt leve med det men jeg skal ikke under nogen omstændigheder have noget klinket i de "almindelige" klasser.

Da jeg trives bedst i løse tøjler har jeg intet egentlig træningsmål men blot at have det sjovt og se hvad der sker. Dog er der een ting som skal testes. Dette år skete der nemlig det underlige at formkurven brat fladede ud i starten af sommeren så jeg stort set kørte ens fra juni/juli og sæsonen ud. Ret irriterende når de andre blev ved med at blive hurtigere over sommeren. Så jeg skal finde ud af om jeg nåede mit genetiske max eller det var dertil træningsindsatsen rakte med sidste års ikke specielt varierende træning. Resultatet kommer ret så meget til at præge hvad der videre sker - kan jeg ikke komme videre så vender jeg nok bare tilbage til træning i Hørsholm da det transport og tidsmæssigt er meget lettere.

Men ellers er jeg næsten helt sikker på at melde mig ind i CK Hillerød da de har 5 ugentlige træningsdage så trods arbejde burde jeg kunne finde et eller andet brugbart. Det kunne nu ellers være hyggeligt at følges med Kermit under transportcyklingen til og fra Kronborg men et eller andet sted må jeg nok være realist mht. arbejdstider.

Nå - jeg har altså også trænet lidt i dag.

Opvarmning på C2: 10 minutter, dragfactor 103, 2473m

Læg, stående på et ben: 15xBW, 12xBW+20, 12xBW+20, 12xBW+20, 12xBW+20, 12xBW+20

Squat: 15x10, 15x10, 12x50, 10x70, 10x70, 10x70, 10x70

Leg extension, et ben ad gangen: 15x10, 12x20, 12x25, 12x30

Inderlårmaskine: 15x70 - fullstack = gab..... (OK - flere set havde jo nok presset mig lidt)

Siddende lårcurl: 15x30, 15x50, 15x60, 15x60 - meget langsomme reps så jeg kunne spare lidt kg for ikke at kværne lænden.

Mere nåede jeg ikke inden jeg skulle til Ballerup og se lidt løb.

Det bliver en træls dag i morgen startende med et bad i FDK og derefter videre til tandlæge - oh gru og rædsel hvor jeg hader det.

Derefter træning (fedt nok), så rengøring og genetablering af badeværelset. Der skal vaskes tøj og derudover kan jeg tage på arbejde lidt før midnat og komme hjem i morgen morgen og nappe en forskudt nattesøvn. Dette sammen med kantinemaden på efteruddannelsen har gjort at jeg har droppet alt om at styre vægten nedad før vi kommer ind i næste uge. Den er steget ganske lidt men har stadig hverken spist mine yndlings chokomandler, klejner eller andet velsmagende sæsonslik. Tænk hvis jeg havde - uha!!. Om det hjælper på motivationen ved jeg ikke men nu er det da kommet et indirekte mål med vægttabet.

Mega optur:

Jeg tilbød turformanden at råde frit over mig 31/12 + 1/1 og som tak har han uopfordret arrangeret at jeg har fridag 24/12 i stedet for klokken 20:14.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ellers er der sket lidt - når jeg nu også skal skrive min portion OT.

Har i dag bestået DSBs teknikprøve så nu skulle jeg være fagligt sikret de næste to år hvis jeg ikke dummer mig fælt når jeg kører.

En god kollega var så rar at SMSe resultatet af det årlige valg af arbejdsturnus og jeg har sikret mig endnu et år i den tur jeg kører i nu (YES!!!!!!!) så sidder lige nu og søber den 2 dl mini"champagne" der lå i julegaven fra DSB. SKÅL!!! :4drunk:

Allerførst tillykke med bestået teknikprøve :smile:

:laugh: ja tillykke med "genvalget" i turen! - det var nu ikke svært at overbevise gemalen om at han skulle sms'e dig - og han vil sikkert også sidde og smile lidt, når han læser din log, når han får fri senere idag ! Håber champagnen var god ?

Godt at læse lidt om dine fremtidsplaner på cyklen! :smile: (selvom de nu ikke var heeelt ukendt for mig!)

Ha' en god (arbejdshærget) weekend!

/Vivs

Link to comment
Share on other sites

Hej Vivs,

Tak. Og tak.

Det var virkeligt dejligt at slippe for at tage ind på hovedbanegården for at få styret min nysgerrighed. Champagnen var fin nok - har vist aldrig smagt noget vildere end det man køber i Netto så er ikke kræsen på det punkt. Det tog dog lidt tid inden jeg fattede at det var med skruelåg.

God weekend til dig også - det kan jo være at jeg render på gemalen derinde, nu han også har nattjans.

Hold da op hvor alting tager lang tid i dag..... nå, men slap med en tandrensning ved tandlægen og så er dagen faktisk reddet.

Derefter tilbage til FDK hvor jeg havde badet fra morgenstunden - nu kunne jeg så træne. Hangovers fra i går er den helt rigtige DOMS i lægge, baller og lår der dog i løbet af dagen er er blevet så ømme at det er for meget. Sjovt nok er jeg også DOMSet i maven - det må næsten være de overgrundige opspænd i squatten der har sat sig.

Trætheden er ved at være ret markant, så der var ikke meget fart på. Træningstid 1t 55m

Crosstrainer: 10 minutter, trin 12, 120 SPM - benene er slet ikke noget i dag

Gunshins: 10, 10, 8 (øv)

"Low row": 15x60, 10x80, 8x97½, 8x97½, 8x97½ (fullstack)

Crossover: 10x10, 10x12½, 10x12½

supersættet med

Hammercurl: 8x18, 8x18, 8x18 - forsøgte først med herocurl men v. skulder vrælede ved forsøget så det blev en halv rep

Bænkpres: 15x10, 10x50, 10x70, 8x70, 8x70

Skulderpres: 12x12, 12x12, 12x12

Rotator ud: 15x2½, 15x2½, 15x2½

Fransk pres m Z-stang: 10x8, 10x28, 10x28, 10x28

"Lower back": 15x55, 15x55, 15x55, 15x55

Planken: lidt blandet midt, højre,midt, venstre og forfra. Var vist 4 gange igennem.

"Abdominal crunch": 15x50, 15x50, 15x50

"Rotary torso": 15x25, 15x25, 20x20 - kunne slet ikke få kontakt til sidemuskulaturen, prøvede at sætte vægten ned uden held

Alm mavebøjninger på swiss ball: 20, 20

På bold - kravl ud og luk sammen: 10

Føj jeg er træt!!!! det er lidt tidligt men tror sq at jeg går ind og sover. Så kan jeg vaske i aften.

Vægten er igen oppe over 92kg men denne gang er det heldigvis bundet væske pga. kreatinen som jeg igen tager efter jeg min officielle stille uge. Fedtprocententen ligger stabilt ved 14 komma noget nogenlunde lavt.

Link to comment
Share on other sites

Fedt at høre at du kan fortsætte med arbejdstiderne! At du så kommer til at køre i CC Hillerød, er sgu egentlig nok også meget fornuftigt. Jeg vidste slet ikke at de havde træning 5 gange i løbet af ugen. Det er absolut noget der er værd at tage med!

Link to comment
Share on other sites

Hej Kermit!!

Hmm, ja nu fik jeg lige set på hjemmesiden og det så "kun" 4 træningsdage. Huskede det ellers bestemt som 5 men 4 er også fint nok.

Død og kritte hvor har jeg været været søvnig. Og øm i lårene i går. Faktisk ret hæmmet rent funktionelt. Det var næsten lige så slemt i morges men i løbet af arbejdsdagen blev det reduceret en del. Resten af kroppen var også temmeligt hærget, selv en lille pause slår fælt tilbage når man begynder igen. Ingen søvn, lidt træning og ekstra nattemåltid incl udleveret chokolade = morgenvægt over 93 men i dag har jeg spist efter Helsevagten (er desværre ikke helt mæt men må prøve at hutle mig igennem).

I dag ville jeg lave lidt cardio - ikke lige cykling for de to stængler gør altså stadig avs. Desværre var jeg lidt for hjælpsom og brugte en del tid, så tiden var mere end knap og det kunne faktisk ikke rigtigt betale sig at finde FDK kort før lukketid. Men da jeg alligevel gerne ville i bad, så kunne jeg jo lige så godt.

C2: fane 4 (den venstre maskine kan sjovt nok ikke vise dragfactor), 5000 meter 20m25s. Det var så min debut i C2 andet end til opvarmning. Pyha den trækker luft men på en helt anden måde end cykling.

Crosstrainer: trin 12, 5 minutter, 130 SPM

Sjovt måde kroppen var træt på bagefter - helt anderledes feeling end det jeg er vant til.

I morgen bliver det hviledag og så to gange på bane tirsdag, hvis jeg stadig er øm bliver det kun een.

Jeg har igen droppet dagens julesang - til gengæld vil jeg lige dele to andre youtubes jeg fandt i går da jeg stenede på nettet.

Godt nok bryder jeg mig ikke om dobbelttakt til spinning men dette her.... det er jo sygt :crazy:

Til gengæld forstår man at det blev forbudt at holde stille når der skulle dystes i sprint.

Link to comment
Share on other sites

Rent oplevelses- og underholdningsmæssigt den fedeste dag siden mine forældre for 10 år siden gav mig en tur i Disneyland (hvor jeg kom over min højdeskræk og efterfølgende blev nørdet mht. rutschebaner).

Skulle have sovet "helt" til klokken 8 men blev ligesom så mange andre vækket af verdens ultimativt fedeste vækkeur. Vågnede ved at banecyklen skramlede (den hænger i et jernstativ på væggen i soveværelset) og straks jeg var vågen bemærkede jeg at sengen blev rystet fra side til side. Efte ret par ryst kunne jeg udelukke eksplosion el. lign og vidste at det var et jordskælv. Totalt optur - jeg har i mange mange år ønsket at opleve sådan et og endelig gik ønsket i opfyldelse.

TRÆNING:

Ved den første banetræning var de næsten var færdige med opvarmningen inden jeg kom i hallen så den missede jeg. Vi er ikke så opfindsomme de her eftermiddage uden træner så det blev mest holdkørsel. Kom på hold 1 hvor det viste sig at jeg var klart bedst kørende, så jeg havde den sjældne glæde at være hallens hurtigste :superman:

På første tur havde jeg føring på sidste omgang hvor jeg flejnede helt ud og fik lavet hul på noget der næsten nærmede sig en kvart omgang. Fik så "straffen" resten af dagen nemlig med den næstsidste føring hvilket er klart den hårdeste plads - i hvert fald hvis man ikke fiser den af men kører i bund. To gange kvitterede pulsuret med et max på 196 hvilket er to slag over hvad jeg hidtil har troet er min maxpuls. Det lyder forkert men en forstørrelse af pulsudsnittet viser en jævn stigning så det burde være rigtigt. Men ved ikke om jeg kan tro det?

Til sidst tog vi et linieløb på 12 omgange. Som jeg vandt så nemt som man nu kan vinde den slags med en slutsprint hvor modparten bakkede af efter en halv omgang :superman:

post-1580-1229473441_thumb.png

Jeg fik igen bekræftet min tanke om at køre løb næste vinter da en af de andre stiller op i DM i sprint på torsdag. Og hvis han kan så kan jeg vel også...... Og så kunne jeg forestille mig at sprint er den sjoveste disciplin men nu må vi se om vi får lov at prøve det en dag. A propos sprint lå der et par unge gutter og "flettede" mellem os og trænede sprint og starttræning. Den ene af dem lød som styrkeløftere inden de tager stangen med højlydte opladningsbrøl og også i de første tråd.

Derefter til familien hvor jeg samlede min lillebror op og så fik jeg knaldet 1200 af på julemad, slik og kager. Fik først spist rigtigt mad da vi kom tilbage så jeg var noget kvast i stængerne som godt kunne have brugt en tidligere optankning.

I bedre tid til aftentræning.

Træneren satte mig på hold 2 som kørte næsten lige så hurtigt som hold 1. De tunge ben og noget højere hastighed gjorde at jeg følte mig temmelig presset og måtte også lige klynke over tunge ben efter første tur. Først to almindelige ture på 25 omgange.

Derefter en variant hvor vi først kørte 16 nogenlunde rolige omgange og derefter skal forreste mand køre sin sidste omgang for fuld æde og derefter udgå. Sad næstsidst og puha hvor lårene sved til sidst.

Derefter den sædvanlige afslutning: linieløb 5 minutter+10 omgange. Var flad og overvejede at gå i bad men kørte alligevel med. De første minutter holdt jeg mig nogenlunde i baggrunden men stængerne fik den anden luft så jeg gik ind i midten af feltet hvor vi kørte en Hillerødmand ind de 2-3 gange han prøvede at slippe væk. Med 3 omgange tilbage var der een der angreb og samtidigt blev der en lille åbning så jeg kunne smutte ud og sætte efter. Der gik desværre over en omgang inden jeg kom på hjul men så tabte han pusten. Med en omgang tilbage kunne jeg køre udenom - æde en hulens masse mælkesyre og køre først over stregen igen :superman: med ham jeg overhalede på hjul så kunne desværre ikke sætte ham helt af.

post-1580-1229473451_thumb.png

Men jordskælv, muligvis ny maxpuls og to ærlige træningssejre på banen = NICE!!!

Overvejer dog at gøre livet sværere for mig selv ved at vende hjulet og gøre på 16eren bagpå i stedet for 15eren men så i stedet få en masse kadancetræning. Men synes nu at ikke at den er for tungt gearet når jeg har hurtige holdmakkere så hvis jeg igen føler at jeg løber tør for omdrejninger og taber meget fart pga. dette vender jeg fluks tilbage til 15eren. Kan ske at jeg kompromisser og nøjes med at køre opvarmningen på det lette gear...... Tænke tænke....

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Fandme godt kørt at du sådan sætter de andre på banen! Det er fandme god stil :xmas: Hvis du kan holde det ved lige er der jo ingen grund til ikke at køre bane licens til næste år. Umiddelbart passer det jo også godt til dig som ryttertype. Højt tempo over forholdsvis korte distancer. Der er vidst ingen der er i tvivl om at du er en temporytter, men man kan jo ikke lade være med at tænke på hvordan dine baneegenskaber kommer til at forplante sig til skiltespurter i landevejssæsonen :bigsmile: Jeg tror nok du skal få sat de tidligere "top ryttere" i HCM til vægs, og med garanti også mig!

Link to comment
Share on other sites

Hey Okse,

Hvor hyggeligt med et godt gammelt reelt stykke musik!!!

Det så også ud til at I havde det særdeles hyggeligt til julefrokosten. Når jeg læser om det ser det skægt ud, men ved desværre også at jeg med mine oplevelser med alkoholikere i bagagen ikke ville bryde mig om det IRL. Faktisk et ret træls problem at have når drikkekulturen nu er så udbredt i DK. Jeg har godt nok meldt afbud til mange ting af den årsag i tidernes løb og til sidst gider folk naturligt nok ikke at invitere mere. Men så er det jo godt at man har MOL.

Hej Kermit,

Hehe, ja det kørte sq meget godt. Meeeeen inden jeg bliver for kæk skal det jo med at jeg træner med B-holdet - altså motionisterne. Mange af de veteraner der træner mandag aften er oppe i en helt anden klasse og der er primært dem der kører stævner så når jeg stiller op kan jeg godt forberede mig på en bund 3 placering. Men det er også OK - gider bare ikke at blive sat før de sidste par omgange og vil nu helst også sidde med feltet hjem.

Håber da absolut også at jeg kan trække på vinterens kørsel når det kommer til skiltespurter - skal så også helst lige slå hjernen lidt mere fra så jeg ikke kyllinger helt ud som f. eks. i det lortesvinig i Humlebækspurten. Men tror nu ikke at du skal være bekymret, dit spurt-forspring er så stort at det får jeg ikke sådan lige indhentet.

Gårsdagens lille men meget intensive træning. Det tog under en time og tit blev flere øvelser flettet ind mellem hinanden. Det skulle ikke være den vilde omgang og har da også kun fået lidt moderate DOMS i lår som eneste minde. Fokus: ben & core samt vedligehold af resten.

C2: 5 minutter, dragfactor 112, 1252m

Squat: 20x10, 15x10, 10x50, 10x70, 10x80, 10x80

Tåhævninger på et ben: 15xBW, 15xBW+20, 15xBW+20, 15xBW+20

Gunchins: 16

Leg extension: 15x50, 10x70, 5x97½ - legebarn, skulle lige prøve at køre med fullstack

Lårcurl: 15x50, 15x60, 15x60 - som sædvanligt ekstra langsomme for at holde vægten ned aht. lænd

AB coaster: 20, 20 - ved ikke om jeg bruger maskinen forkert, jeg er den eneste der kører lavt tempo på tilbagevejen. Alle andre smider ekstra vægt på men er også max 1½ sek om hver hele rep

Skrå mave maskine: 20x20, 20x20

Bænkpresmaskine: 10x50, 8x80

Rotator, stående DB: 20x5

Laterals: 15x8

Lower Back: 15x65, 15x65

Mave på bold: 50 langsomme :blink: de er sq godt nok blevet nemme her på det sidste.

Her til "morgen" (det kalder jeg det da jeg først var hjemme fra arbejde efter 01) fik jeg kæmpet mig op og ud så jeg kunne køre en spinning basis kl 10. 5 minutter fra centeret kommer jeg i tanke om at jeg har glemt mine spinningsko. Vender slæden og kører hjemad. Halvvejs hjemme tænker jeg på at jeg bare kunne have lejet et par men nu var det for sent. Nå, fik handlet en julegave mere. Men uhyggeligt så mange folk der var i Hørsholm midtpunkt en torsdag klokken 10:30. Og der var bundkø i BR.

Mangler stadig to gaver som jeg satser på at købe i eftermiddag. Og jeg tror også lige at jeg tager 30 minutter på C2eren på vejen - noget skal jeg i hvert fald lave. Derefter til Cykelbanen og se på DM i parløb, sprint mm. Trods DM er det DBC der er arrangør så mine fribilletter gælder også i aften så det er kun transporten der koster, altså relativ billig underholdning.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hey Okse,

Hvor hyggeligt med et godt gammelt reelt stykke musik!!!

Det så også ud til at I havde det særdeles hyggeligt til julefrokosten. Når jeg læser om det ser det skægt ud, men ved desværre også at jeg med mine oplevelser med alkoholikere i bagagen ikke ville bryde mig om det IRL. Faktisk et ret træls problem at have når drikkekulturen nu er så udbredt i DK.

Det er naturligvis helt ok, at du melder afbud, når du har det sådan. Selv er jeg nu også glad for, at jeg ikke har ret mange drukture om året.

På et tidspunkt poster jeg et link til Bobby Bare´s `The Diet Song´ i min egen log. Den er der nok en del MOLboer, der kan få sig en griner over.

Link to comment
Share on other sites

AB coaster: 20, 20 - ved ikke om jeg bruger maskinen forkert, jeg er den eneste der kører lavt tempo på tilbagevejen. Alle andre smider ekstra vægt på men er også max 1½ sek om hver hele rep

Jeg smider selv ekstra vægt på, svarende til at ca. 10 reps er tungt (pt. 15 kg). Mest fordi jeg ikke gider rep'pe i "evigheder" (ja, overdrivelse :tongue:). Jeg har godt nok ikke lige taget tid på, hvor lang tid en rep tager, men jeg mener det er vigtigt at bevægelsen er kontrolleret, så du ikke bare danner moment og svinger frem og tilbage. Jeg vil ikke sige at bevægelsen er decideret langsom, men påvirkningen af mave-musklerne er tydelig :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hej Marianne,

Tak for feedback. Jeg vil nu påstå at de andre bare lader slæden dingle lystigt uden at holde (ikke meget i hvert fald) igen på tilbagevejen og da maskinen let kan høres er det ret afslørende.

Jeg har så godt nok ikke vægt på :blush: men prøver at lade trækfasen vare noget over et sekund - lige holde den lidt i vendingen - og bruge ca. 3 sekunder på at køre ned igen. Kan være jeg skal prøve at putte lidt vægte på næste gang men har desværre en tendens til at få krampe i mavemullerne hvis jeg smider så meget vægt på at jeg kommer ned i nærheden af et-cifrede reps inden jeg failer. Men kan jo starte i det små.

Og fortsat god træning - der er jo god gang i din log må man sige :4flex:

I forbindelse med min planlagte spinningtime i morges havde jeg fundet denne her frem:

Den omtalte rotur her i eftermiddags tabte 1-0 til en ikke planlagt lur.

Til gengæld er julegaverne i hus og badeværelset "sat op" igen OG indviet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg afskyr!!!!!!!! normalt Eminem men dette julenummer styrer - det er ret old school :inlove:

Dagens indsats på vinterlågen. Nogenlunde stille og roligt og ikke specielt langt - snitpulsen dog noget højere end den burde have været. Det var ikke så slemt at køre ude som jeg havde frygtet men kunne alligevel godt mærke mod slutningen at det er længe siden jeg har kørte over 45 minutter i træk - det er godt nok også helt tosset at det alligevel blev sådan :4ranting: .

Udtur og modving og hjemtur i medvind blev kørt i samme gearområde så det var ren banekadance de steder jeg havde vinden lige i ryggen. Og i dag var det turplanlægning på højeste sted da vinden friskede lidt op da det holdt op med at regne. Men det var faktisk helt ufatteligt hyggeligt at køre i regnvejr. Det blæste ikke så meget så hjelmstøjen var ikke overdreven. Og man kunne tydeligt høre regndråberne knipse på regnslaget, flankeret af lidt vejrtrækning på bakkerne. Så længe man ikke punkterer er det sq ret lækkert. Dog gjorde det lidt ondt at høre på mod slutningen da der var kommet meget grus i gear og kæde.

Og a propos bane så er det måske allerede indtruffet en ændring i min måde at køre på når bakkerne skal angribes stående fra foden. Normalt giver jeg den lige et gear mere så jeg har noget at træde imod men i dag var det helt naturligt bare at rejse sig og holde kadancen oppe. Om det er smart ved jeg ikke - ikke til at konkludere noget på en enkelt lille tur. Umiddelbart pisker pulsen ret hurtigt op når man står med højere RPM men til gengæld er benene helt friske på toppen hvor det ellers kan trække en smule syre. Spændende om det er en tendens der også holder på sommercyklen.

post-1580-1229690610_thumb.png

TILFØJET:

Jeg glemte jo lige at jeg blev inspireret at mavesnakken da jeg var på vej i seng i går.

Planken: 120 sek

"dyp tæerne": 20

"dyp tæerne torsotwist": 20 til hver side

Knæsiddende krydsløft for lænd: 25 til hver side

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Årh, f... jeg er en kegle - og a propos Sys Bjerre så tager vi lige denne her

Jeg kunne ikke sove i går. Før til sidst så da vækkeuret ringede havde jeg sovet sølle 1½ time. På vej til arbejde var der fest i Kystbanen så ingen powernap dér. Fik dog lige en hurtig skraber i den ene pause og ved perron Holte da jeg vendte en B´er. Tog en lur da jeg kom hjem - kom ikke op (hørte ikke uret) og kom ikke til træning :4goodbye:

De næste dage får jeg ikke mulighed for træning så jeg var pænt frustreret da jeg vågnede. Er stadig helt i kælderen energimæssigt så jeg tror at jeg dropper hjemmetræning men bare får styr på de sidste stumper inden julens aktiviteter presser sig på.

Heldigvis jeg har annonceret at jeg forlader "lillejuleaften" for at køre til Ballerup. Håber i den grad at jeg så kan køre mig helt og aldeles i smadder.

Nå, men hvis planerne holder så kommer jeg hen på bagsiden af jul før jeg logger på næste gang så selvom det er lidt tidligt så

:newyear:GLÆDELIG JUL :newyear:

Link to comment
Share on other sites

Nå, men hvis planerne holder så kommer jeg hen på bagsiden af jul før jeg logger på næste gang så selvom det er lidt tidligt så

:newyear:GLÆDELIG JUL :newyear:

Rigtig meget i lige måde !!

kh os to i 2900 happiness :tongue:

ps 3 ugers ferie vinker til mig lige rundt hjørnet :laugh::nahnah:

Link to comment
Share on other sites

En ting du skal være opmærksom på hvis du vil afprøve din teknik med at holde samme gear og kadance er at de andre vil sætte et gear ekstra på og derfor kunne eksplodere væk fra dig. Der skal du så holde hovedet koldt og vide at du fanger dem på toppen når de går kolde. Jeg tror dog bare det er mentalt svært at holde sig tilbage på den måde, men hvis man allerede tænker det, så kan det meget vel blive en god taktik.

At det så måske ser knap så spektakulært ud som når du normalt plejer at træde væk er en anden side af sagen.

Et andet tip hvis du kører med HCM er måske at træde væk og så bare holde den uden at geare op. Hvis vi tager Grisebakken som et eksempel, så er det jo de færreste der angriber på den, og generelt angriber de jo aldrig på en bakke. Suk..... Men de kan godt tvinges lidt hvis man rykker først. Så din taktik skal måske være at rykke en smule over måske 20-30 meter, og så bare holde kadancen så du har hullet. Så vil der måske komme nogle op som vil køre forbi dig for du skal jo i hvert fald ikke vinde den bakkespurt, og når de så nærmer så det rigtig stejle stykke kører du stille og roligt forbi i den samme kadance.

I hvert fald en meget interessant teori som jeg glæder mig til at se udført :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share