Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Hej begge to,

Altid sjovt at være lidt på tværs - hvis altså der kan komme noget positivt ud af det alligevel. Det med forskellen tænkte jeg desværre ikke over at spørge til, det burde jeg jo have gjort. Men er spændt på om de kommer frem til noget og hvor svært det bliver. Man kan jo håbe at jeg er et spændende tilfælde som de synes det er sjovt og lærerigt at arbejde med.

Men jeg fik ellers "ros" igen i dag, denne gang af fyssen. Udover en stram Tensor fascia lata og Biceps femoris (fik ordineret strækøvelser), var muskulaturen meget fin at ælte i og helt fri for myoser. Og jeg var generelt temmeligt velholdt i forhold til alder :tongue:

Han fandt nu alligevel nogle ømme områder som han stak fingre og albuer i, så jeg har opbrugt ugens ration af eder. Igen er jeg mærkelig, for de lå ret spredt jævnt over det hele og lå ikke som forventet i området omkring ømheden i knæet eller på de klassiske steder. Det tog ret langt tid at nulre dem igennem, så massagen af ryggen som jeg havde fået stillet i udsigt at vi nok nåede (pyt) samt akupunkturen, var der ikke tid til. Men han har lovet at kaste nåle i mig uden beregning hvis vi har fælles hul i kalenderen mens knæet endnu er ukampdygtigt. Han har forberedt mig på at være øm i stængerne morgen og det er jeg allerede ved at blive nu.

Inden jeg tog derind, ville jeg cykle lidt indendørs. Jeg fik desværre strammet skruen for hårdt - et 600-watts-interval gjorde decideret avs i knæet og 500 var heller ikke rart, så derefter varmede jeg bare ned og smed is på. Knæet var stadigvæk ømt før massagen men er tilbage til morgenniveau nu.

MEN!! - det skal ikke være skader og brok det hele, så jeg glæder mig over at forkølelsen er på retur og har klaret mig uden næsespray i dag.

Kosten har kørt fint (men med fed fisk og nødder) - jeg ligger vist på 2350kcal.

Vejrudsigten for torsdag ser ligefrem forårsagtigt ud. Arbejdet siger døgnrådighed i hjemmet og jeg håber de ringer fra morgenstunden så jeg har tidligt fri og kan komme ud :w00t:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Øøøøv, hvor har knæet været irriterende i dag. En time hist og her hvor jeg intet mærker, så en time hvor det er totalt tosset og så lidt mellemømhed ind i mellem. Underligt, at det er så varierende, synes jeg.

Stængerne har i øvrigt været voldsomt smadrede, som havde jeg kørt Sjælland Rundt. Generelt har jeg også været monstertræt i dag, om det er et tilfælde eller om massagen har frigivet en masse affaldsstoffer som kroppen fedter med at få ud, ved jeg ikke. For det tilfælde, er jeg ved at bælle en hel masse vand nu - det kunne jeg ikke rigtigt tillade mig på arbejde. Så jeg går nok en "interessant" nat i møde.

A propos arbejde, så skulle jeg i dag se mine arbejdstider for næste uge. Jeg har ferie :blink: - havde glemt alt om det. Meningen var jo at tæske cyklen man det vil knæet jo ikke. Scheiße!!!

I dag blev det til en times styrketræning. Jeg har ikke fået reddet mig en morgenvagt til morgen, så regner ikke med at kunne forlade lejligheden andet end hvis DSB mangler mig. Derfor nappede jeg lidt leg extensions for i det mindste at lade de små lår få noget at lave. Ellers var det overkroppen der holdt for - er for træt til at logge øvelserne og hopper også i høkassen nu :smile:

Link to comment
Share on other sites

Jamen Gregers, hva dælen er der dog med det knæ ? hvis jeg var dig ( :tongue: ) ville jeg overveje at få gang i din sundhedsforsikring og opsøge en knæspecialist for at få det undersøgt... jeg kender tilfældigvis en god knæspecialist ;o)

Link to comment
Share on other sites

Heyi, Vivs

Hyggeligt at du kigger indenfor :bigsmile:

Det knæ er bare en ommer - jeg burde sende en reklamation til mor, men er ikke overbevist om at hun bytter det.

Sundhedsforsikring?? - Gud ja, den havde jeg glemt ALT om eksisterede. Fandt fluks pjecen frem men de kræver henvisning fra egen læge :unhappy:

Husker tydeligt for et par år siden da jeg flossede to ledbånd til spinning, der skulle jeg gå og have langt mere ondt i det i tre måneder, før han ikke længere syntes at jeg skulle løbe i stedet. Så endnu er det spild af tid at prøve men hvis det bliver ved, så render jeg ind med hatten i hånden.

Men det tror jeg heller ikke det gør. I går mærkede jeg faktisk intet til det.

I dag cyklede jeg en kort og moderat tur og kunne kun med meget god vilje mærke lidt knurren i max 2-3 minutter og det var derefter fint - selv da jeg skulle ned fra lejligheden var der intet at mærke og det er første gang i et par uger :4thumbup:

Så det var lutter lykke lige indtil jeg tog til svømning. Der fik jeg desværre drillet det, først med forhindringsbane på tid og derefter blev jeg "smidt" over i 1m80eren hvor jeg "skulle udfordres endnu mere", som træneren sagde. Skal ikke udelukke at jeg var temmelig anspændt derovre men overlevede da trods at et par næseskyllere i klorvand.

Hvis knæet falder til ro over natten :poking: tror jeg at det lysner :please:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Knæet er ikke supergodt men der er mange gange i dag, jeg pludselig har mærket at jeg ikke kunne mærke noget. Så det skal bare have noget mere ro. Og med min ferie uden mange planer, går det nok også. Jeg har lånt et bokssæt med Huset på Christianshavn, så der venter mange timers nostalgsisk DVD :innocent:

I dag smuttede jeg i jernhulen til en omgang styrk. 70 minutter med fokus på ryg/biceps. Mine små sarte lokomotivførerfingre er ikke vant til så meget trækarbejde, så tror det giver lidt hilsner i hænderne i morgen. Og kunne igen konstatere at trods vægten ligger over den ønskede <85, så popper der vener og årer frem i uønsket omfang, når der pres på muskulaturen. Fa´ens også at flæsket absolut vil sidde på vommen og ikke fordele sig, for så havde det mængdemæssigt nok passet meget godt.

Elipsetræner:

5 minutter

Chinups:

5

5xBW+10

5xBW+15

5xBW+15

5xBW+15

5xBW+15

Rows:

8x12

8x13

8x14

8x14, sidste 2 var ikke så teknisk kønne. Mildt sagt.

Lats pulldown maskine:

15x150

15x170

15x170

15x170

15x170

Leg extensions:

15x75

Hammercurl:

10x18

10x20

10x20

Scott curl:

10x28

10x28

10x28

Bænkpres, DB:

16x20

16x20

Skulderpres:

16x12

16x12

Tricep pulldowns med tov:

10x20

10x20

Rotator, ud:

15x12

15x12

Lændemaskine:

15x70

15x170

15x170

15x170

Skrå mave, classic på gulv:

20

20

20

Mave på bold:

20

20

20

Som sædvanlig efter svømning, fik jeg ædt for meget i går men er på rette kurs igen i dag. Jeg kan godt mærke at der mangler noget cardio, men er på niveau med forrige uger og under sidste, så det er OK.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tarveligt: ingen DOMS i lats og kun minimalt i bibs.

Gårsdagens regnvejr var godt for vejene, nu er saltet væk. Og dermed undskylningen for ikke at hive sommercyklen ned fra væggen og få den udendørs.

Årets første tur var (naturligvis) deprimerende som altid, ja faktisk nok værre end de andre år. FÅÅÅRRKKK hvor gik det BARE langsomt :unhappy:

Havde det været på vinterlågen havde det været OK, men...SUK!

Der er bare ingen kondition tilbage. Puls og vejrtrækning kørte som sulten en mus på stoffer og syntes det rev i lungerne, det er stadigvæk lidt for koldt til den slags. Men positivt at det virker som om der er fornuftig power i stængerne. Når altså der engang er ilt i blodet til at udnytte det. Og det er forsvarligt at stampe igennem med venstre ben også. Ved broen op over Helsingørmotorvejen i modvind i vindstyrke 423, øffede venstre knæ, så fandt lige panikgearet for at lette presset. Ellers mærkede jeg intet til det men passede så også på det resten af vejen.

Og mærker heller ikke noget til det efterfølgende, så der er kun en vej. Træning, træning og, ja meget mere træning.

I dag blev det til en time.

Den kommende uge har jeg ferie. Og der er VM på bane. Det fristede naturligvis at købe et partoutkort men jeg er ikke så god til at holde tålmodigheden som "publikummer".

Men jeg har købt billet til på lørdag hvor der køres sprint i rå mængder, det synes jeg nu altså er sjovest at se på.

Nu: aftensmad.

Link to comment
Share on other sites

20/3: 86,7kg - fedt% 12,1 - 2400kcal

21/3: 86,7kg - fedt% 12,1 - 2150kcal

Uge 12:

22/3: 85,8kg - fedt% 11,8 -- kommer -- hviledag

Knæet tog ikke skade af gårsdagens cyklads - det kunne dog ikke lide at ligge med is henover to afsnit Huset på Christianshavn her til morgen.

Selvom det er en hviledag, så fik jeg lige den syge ide om vægttabet (selvom der ikke er tabt så meget de sidste uger) mon skulle have hjulpet på de dersens one arm pullups, som jeg puslede med sidste år. Eller var det forrige år.

Efter et par halvkiksede forsøg skulle jeg bekræftes i at jeg ikke kunne.

Så helt ned i bundstilling. Og så skete der der underlige at jeg sq kom halvvejs op :superman: men så heller ikke mere. Mere overraskende er at det virker i både højre og venstre arm. Gad vide om jeg igen kaster mig over projektet? Det kunne altså være ret sejt at mestre en OAP.

Nu vil jeg donere hospitalsvæsenet ½liter af det røde.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 12:

22/3: 85,8kg - fedt% 11,8 - 2350kcal - hviledag

23/3: 85,3kg - fedt% 11,3 - 3600kcal :dry: - elipsetræner 30 minutter

Efter dagens lille træning var jeg til fødselsdag. Desværre fik jeg først indtaget talt op da jeg kom hjem - ellers havde jeg holdt lidt mere igen.

Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange kcal jeg guffede i gamle dage ved sådanne lejligheder.

Link to comment
Share on other sites

Ubehag´ligt. Jeg fik set "på tvang" og huskede pludselig barndommens stemninger da vi blev smidt på gaden ca. hvert 1½ år - gys.

Uge 12:

22/3: 85,8kg - fedt% 11,8 - 2350kcal - hviledag

23/3: 85,3kg - fedt% 11,3 - 3600kcal - elipsetræner 30 minutter

24/3: 86,9kg - fedt% 11,9 - 2500kcal - styrketræning 90 minutter

Øv - jeg skal til firmabowling i morgen med buffet. Knæet tror jeg nok skal holde til det, men er bekymret for spisningen. Da jeg meldte mig til, havde jeg ikke tænkt på fødselsdagen to dage før. Og jeg falder garanteret i. Hundrede!!

Inden, nupper jeg en tur på cyklen. Og så har knæet bare at holde, jeg er ved at panikke over ikke at have cyklet i lang tid nu. Det bliver jo totalt håbløst at hænge med i fællestræningen hvis jeg ikke snart får trampet - eller: det er det allerede, men mon ikke også der er andre der er ret tunge i røven i år, så jeg håber :please:

Hvis ellers det flasker sig, var dagens styrketræning den sidste af de store i denne omgang :innocent:

Planen var kun at køre på overkroppen men jeg kunne ikke lade være at drille knæet lidt og heldigvis er det fuldstændigt ligeglad. Så jeg håber og tror, at jeg nu blot skal passe på ikke at blive overmodig men at det ved behersket belastning kan fungere normalt.

Der var go´e pauser i dag så jeg spenderede hele 90 minutter på projektet.

Elipsetræner:

5 minutter

Chinups:

5

5

5xBW+20

5xBW+20

5xBW+20

Rows:

10x12

10x12

10x12

Hammercurl:

6x22

6x22

6x22

Skulderpres:

8x11

6x17

6x18

6x18

6x18

6x18

Lateralmaskine:

8x90

8x90

8x90

Læg i benpres:

10x200

10x250

15x250

Bagskuldermaskine:

15x30

15x30

15x30

Bænkpres:

15x20

6x60

6x80

5x90

5x90

Skrå bænk, DB:

8x24

8x24

8x24

Lårcurl, liggende, et ben ad gangen

10x30, ganske ganske forsigtigt

10x30, men uden at mærke det mindste

Lændemaskine:

15x110

15x170

15x170

15x170

Mavemaskine:

15x70

15x120

15x120

15x120

Skrå mave, alm bøjning på gulv:

20

20

Leg extensions:

15x50

15x100

15x100

Tricep pushdowns:

10x20

8x30

8x30

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 12:

22/3: 85,8kg - fedt% 11,8 - 2350kcal - hviledag

23/3: 85,3kg - fedt% 11,3 - 3600kcal - elipsetræner 30 minutter

24/3: 86,9kg - fedt% 11,9 - 2500kcal - styrketræning 90 minutter

25/3: 86,9kg - fedt% 11,9 -- meget :blush::mad: -- cykling 75 minutter

26/3: 87,3kg - fedt% 11,2 -- kommer -- styrketræning 60 minutter + cykling 80 minutter + svømning 45 minutter

I går sigtede jeg efter 75 minutter og det ramte jeg ret præcist. Stoppede computeren undervejs, da det var vildt frustrerende at sidde og glo ned i de små tal.

Bagefter til firmabowling og efterfølgende buffet hvor maden var LAAANGT over hvad vi forventede af bowlingmad. Jeg fik spist alt for meget men ikke som for ½ år siden hvor jeg ville have fyldt 4-5 tallekener. Med top.

I dag er Spock-light-dag.

Først var jeg omkring motionscenteret:

Elipsetræner:

5 minutter

Squat:

15x10

15x10

15x10 , det er ikke en skrivefejl men jeg starter forsigtigt op

Leg extension:

15x50

15x110

15x110

Lårcurl:

15x60

15x60

Læg i benpres:

15x200

15x300

15x300

15x300

Kropshævninger, neutralt greb:

20

11 , det er sq hurtigt, gassen går af ballonen

Kropshævninger, neutralt greb. ½ reps øverste del:

6 :blush:

5 :blush::unhappy:

Bænkpres:

15x20

15x60

8x80

8x80

Skulderpres:

8x16

8x16

8x16

8x16

8x18

Hammercur:

8x20

8x20

Tricep pushdowns:

15x30

Hyperextensions:

20

20

Mave på bold:

20

20

Skrå mavebøjninger fra gulv:

20

20

Hjem og guffe lidt frugt i fromage frais med vanille og på cyklen - UDEN cykelcomputeren. Men i sommerklunset, dog også vest :4thumbup:

Det var første tur i CCHillerøds nye tøj - købt inden jeg gik 3-4000 udbetalt ned i løn. Bukserne har det bedste indlæg jeg har kørt med endnu omend de jo mangler at komme på langfart. De er lidt til den korte side, men det passer mig nu ret godt ikke at have dem helt til knæene.

I betragtning af af jeg var på cyklen i går og også gav benern en smule vægttræning, gik det nogenlunde acceptabelt i dag.

3-4km inde i landet var det dejligt varmt, Kongevejen: kølig og Strandvejen: ret kold. Nord for Snekkersten: istid.

Nu skal jeg sove en time eller to inden den står på svømning. Jeg er sq blevet træt. Og stængerne er til at lukke op sk... i.

Knæet mærker jeg kun lidt til og kun sporadisk.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 12:

22/3: 85,8kg - fedt% 11,8 - 2350kcal - hviledag

23/3: 85,3kg - fedt% 11,3 - 3600kcal - elipsetræner 30 minutter

24/3: 86,9kg - fedt% 11,9 - 2500kcal - styrketræning 90 minutter

25/3: 86,9kg - fedt% 11,9 -- meget -- cykling 75 minutter

26/3: 87,3kg - fedt% 11,2 - 2700kcal - styrketræning 60 minutter + cykling 80 minutter + svømning 45 minutter

27/3: 86,1kg - fedt% 11,7 -- ukendt -- lynstyrk 20 minutter

- en amputeret udgave af ben-delen fra i går blot med en lille bid mere vægt på.

God weekend :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Kermit,

Jow, det må jeg nok hellere. Også selvom min ferie slutter når påsken sætter ind og jeg har "vundet" nogle tjenester der slutter efter midnat. Må se om jeg kan komme væk fra den varme dyne.

I dag stod valget mellem banetræning og landevej enten i CCHillerød eller HCM. Hmmm. Jeg burde uden tvivl køre landevej. Men sådan blev det ikke. Gad ikke ikke transportcyklingen til Hillerød nu hvor jeg er SÅ meget bagud på distancen, jeg ville jo være kørt træt allerede inden ankomst og med HCM ville jeg sikkert blive smidt allerede på den bakke der ligger på opvarmningsstrækket.

Så jeg kørte i stedet inde i den lune hal som virkede noget tom efter "sprinterfesten" i lørdags. Fårk, det var fedt. Højdepunktet var uden tvivl da Förstemann snød Chris Hoy ved at begynde at sprinte med det samme. Da Förstemanns kæmpelår ikke kunne stå distancen blev det uhyggeligt spændende til sidst. Og så Hoys kvartfinale mod Gregory Bauge, som var sprint når det er allermest lækkert :4mewantfood:

Nå, men standarten var jo noget pauver i dag.

Vi lagde ud med en alternativ opvarming hvor der ikke var frit slag. Vi blev delt i A og B hold og fik så 40 omgange at starte op på.

Derefter to ture med 8 rolige omgange på blå streg efterfulgt af 8 hidsige nede på den sorte (formålet var at ende i hegnet).

Var i øvrigt ved at ryge på røven da baghjulet forsvandt under mig på en at de nye reklamer. At huske: de røde reklamer er glatte. Flere af VMs deltagere gik i gulvet på dem under træningen til VM, så det er ikke kun mig :innocent:

Dernæst "en italiener" = holdsprint. Jeg sad i midten og fik ikke lukket ordentligt op for gassen på min føring.

Bagefter holdforfølgelsesløb. Her fik jeg til gengæld kørt mig totalt ud. Med 5 omgange igen måtte jeg ufrivilligt lade distancen øge til ham foran og efter 2 omganges pinsler udgik jeg. Fandt hurtigt løbebanen (den er lidt blød, så cyklen bremser lettere), sigtede efter min træningstaske, klikkede ud og faldt om på gulvet. Totalt udbrændt.

Da vi bagefter skulle køre scratch (3 minutter + 10 omgange), havde jeg intet at køre med og var stadigvæk småforpustet fra start. I stedet for at putte mig bagerst i feltet, fik jeg taget nogle føringer og lukket to huller. Med 5 omgange tilbage fik jeg kikset at slå op og endte så langt tilbage at jeg ikke fik lukket hullet og udgik igen. Det positive var at jeg ikke som normalt led under min manglede løbserfaring. I dag havde jeg ret let at møffe mig ind og ud ved "vognbaneskift".

A-holdet sluttede af med sindssyge 45 omgange, og da vi andre havde kørt løb, skete der ikke mere. Men med 10 minutter tilbage ville jeg lige vride det sidste ud, så jeg nappede lige 2x200meter på en tom bane. Trods lang pause havde jeg gummiben og især på nummer to stod jeg helt stille.

Men så var jeg også træt. Vel hjemme har jeg tisset grønt tre gange og venerne står ud alle stedet, så kroppen har fået seriøse smæk.

Ergo godkendt, at jeg droppede landevejen.

post-1580-1269989572,99_thumb.gif

28/3: I Stege. Ingen vejning og ingen motion

Uge 12:

29/3: I Stege. Ingen vejning og ingen motion

30/3: 87,6kg - fedt% 12,3 - 3030kcal - banecykling 2t40m (dog kun 38km kørsel)

De 3030kcal er rigeligt i overkanten, men har været panisk sulten efter træning.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tisset grønt? :unsure:

Lyder som en rasende god træning, ellers. :superman:

Jep - vil ønske jeg igen kan få samme intensitet når det er udendørs.

ja, det er jo ikke spinatgrønt men grønligt. Det oplever jeg også tit efter en fullbody styrketræning med god volumen og intensitet. Og så skal man også være lidt dehydreret så urinen ikke er for tynd. Jeg gætter på at det er nedbrudt muskelmasse som kroppen smider væk - grønlig urin skyldes i hvert fald proteinstoffer så tanken er nærliggende når jeg entydigt kan koble det til styrk eller nu også kortintervaller.

Uge 12:

29/3: I Stege. Ingen vejning og ingen motion

30/3: 87,6kg - fedt% 12,3 - 3200kcal - banecykling 2t40m (dog kun 38km kørsel)

31/3: 87,0kg - fedt% 11,8 -- ukendt --- styrketræning 40 minutter

Enerigindtag i går opjustet med en skive grovtoast med kalkun som røg indenbords da jeg vågnede med rumlende mave ved 3-tiden.

Understellet er ret hærget efter i går. Lårene er stadigvæk trætte og har fået reel DOMS i læggene men også i erektoren og siden af maven :blink:

Dagens planlagte styrketræning blev mildnet noget i forhold til planerne - kun kropshævningerne blev hårde.

Elipsetræner:

5 minutter

Chinups:

10

10

10 , hold fast hvor var de både stricte og langsomme alle sammen :cool:

½ kropshævninger med neutralt greb, øverste fase:

8

8

Bænkpres:

15x60

15x60

15x60

Skulderpres:

10x17

10x17

Lateralmaskine:

8x90

8x90

Bagskuldermaskine:

10x35

10x35

Rowsmaskine:

10x130

10x130

Hyperextension:

20

20

Mave på bold:

20

20

Skrå mave på gulv:

20

20

Knæet har det fint efter i går. Er stadig hæs efter hidsig vejrtrækning i den tørre luft.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jep - vil ønske jeg igen kan få samme intensitet når det er udendørs.

ja, det er jo ikke spinatgrønt men grønligt. Det oplever jeg også tit efter en fullbody styrketræning med god volumen og intensitet. Og så skal man også være lidt dehydreret så urinen ikke er for tynd. Jeg gætter på at det er nedbrudt muskelmasse som kroppen smider væk - grønlig urin skyldes i hvert fald proteinstoffer så tanken er nærliggende når jeg entydigt kan koble det til styrk eller nu også kortintervaller.

Vildt nok - det har jeg aldrig hørt om før. Til gengæld kan jeg få en ammoniaklugt frem, hvis jeg har haft en lang og hård cardiotræning. Jeg er dog ikke helt klar over, om jeg lugter af ammoniak, eller om der hænger en ammoniaklugt i mine næsebor - hvis du forstår forskellen? Og af indlysende grunde har jeg ikke haft lyst til at opsøge en second opinion. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Vildt nok - det har jeg aldrig hørt om før. Til gengæld kan jeg få en ammoniaklugt frem, hvis jeg har haft en lang og hård cardiotræning. Jeg er dog ikke helt klar over, om jeg lugter af ammoniak, eller om der hænger en ammoniaklugt i mine næsebor - hvis du forstår forskellen? Og af indlysende grunde har jeg ikke haft lyst til at opsøge en second opinion. :laugh:

Ked af at sige det, men så lugter du af ammoniak. Det sker når kroppen er ved at løbe tør for kulhydrater som brændstof og begynder at nedbryde protein i stedet. Med lidt held har du spist (relativt) for meget protein så det blot er det den nedbryder men ellers leger du kanibal :unhappy:

Uge 12:

29/3: I Stege. Ingen vejning og ingen motion

30/3: 86,6kg - fedt% 12,3 - 3200kcal - banecykling 2t40m (dog kun 38km kørsel)

31/3: 86,0kg - fedt% 11,8 -- ukendt --- styrketræning 40 minutter

01/3: 86,9kg - fedt% 12,0 -- kommer - cykling 3t 20min

Vægt tirsdag+onsdag skrevet et kg for højt - er nu rettet. Jeg var hos familien i går hvor de både fejrede deres nye kat :wub: og holdt nytår - mor var indlagt nytårsaften men nu mente de at det var på tide at få spist torskesalat. Og spist op. Og så steg vægten altså.

Men pyt - det er proteiner i både torsk og rejer og de skal nok blive brugt. I dag er der stadig DOMS i ben + lænd og nu også i pecs og lats efter i går- jeg er vist inde i en mild Spockitis.

Jeg kunne ikke rigtig falde i søvn i går men alligevel tog jeg til HCM fællestræning i morges. Som sagerne står, valgte jeg at køre med hold 4.

Det var heldigvis ret overkommeligt - ellers var jeg altså også blevet ked. Efter to timer måtte jeg lige bag et træ og hælde vand af kartoflerne og måtte lige skrue lidt op for at indhente de andre. En kørte mig dog i møde da de regnede med at jeg ellers ville køre forkert. Og hvor havde de ret.

Da vi ramte modvinden, valgte pigerne at køre for sig selv. Lidt efter fik en ny mand som burde køre med et hurtigere hold, lokket mig med på en usolidarisk føring hvor vi tabte de andre.

Det var vist det; der sker ikke meget på hold 4. I dag passede det mig fint, jeg havde rent postevand i flaskerne og glemt bananen på køkkenbordet så udemærket at køre i nogenlunde i komfortzonen. Og lænden var ikke glad for at sidde på sadlen så længe nu den i forvejen var træt.

Jeg er pivringe til at køre to dage i træk, så tager hold 4 igen i morgen. Jeg skal arbejde oven i træningstiden på lørdag (farvel ferie :cry: ) så holder hviledag der og så må vi om jeg tør gå et hold op på søndag. Havde vi kørt nogle skilte/bakkespurter havde det været OK, men det var lidt for nemt. Trods alt.

post-1580-1270134520,51_thumb.gif

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ked af at sige det, men så lugter du af ammoniak. Det sker når kroppen er ved at løbe tør for kulhydrater som brændstof og begynder at nedbryde protein i stedet. Med lidt held har du spist (relativt) for meget protein så det blot er det den nedbryder men ellers leger du kanibal :unhappy:

:cry:

Men vil det sige, at når du begynder at nedbryde protein, så bliver det til grønt tis, og når jeg begynder at nedbryde protein, så lugter jeg? Det er da ikke fair! :sneaky2:

Link to comment
Share on other sites

Hmm - altså nu kommer jeg ud hvor jeg ikke rigtigt kan bunde med årsagerne....

Men stor styrketræning giver mig grønt tis - og åbenbart også når jeg smadrer mig i kortintervaller og sprinter. Altså arbejde hvor der arbejdes med maksimal kraftudvikling.

Ved længerevarende cardio hvor jeg er løbet tør for kulhydrat som brændstof, begynder jeg at stinke af ammoniak. Det er ret sikkert at jeg efter 3 timers hård morgentræning på cyklen dårligt kan holde ud at være i badet pga. hørmen.

I de første tilfælde tror jeg at det helt konkret er smadrede muskelfibriler som kroppen skal af med og når der dannes ammoniak, er det en kemisk omdannelse der frigiver energi som kroppen kan bruge til at bevæge sig.

Men om min teori holder vand, aner jeg ikke.

Link det det med ammoniaken: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=33463 (Sortarius havde en faglig baggrund for at udtale sig, så hans indlæg kan man ret sikkert stole på)

Det med den grønne urin har jeg ikke kunnet andet end komme frem til ved hjælp af erfaring. Man kan mange steder læse at der er overskudsprotein, men har jeg spist meget proteinholdig kan jeg ikke få urinen grøn - og ja, jeg har naturlig prøvet om jeg kunne :blush: Men da stor mængde styrketræning giver det og vel også må nedbryde store mængder muskelceller, konkluderer jeg logisk. Men det ER rent gætværk.

En grundig gennemgang at kroppens arbejdsmåde kunne være uhyre spændende.

Uge 12:

29/3: I Stege. Ingen vejning og ingen motion

30/3: 86,6kg - fedt% 12,3 - 3200kcal - banecykling 2t 40m (dog kun 38km kørsel)

31/3: 86,0kg - fedt% 11,8 -- ukendt --- styrketræning 40 minutter

01/3: 86,9kg - fedt% 12,0 - 3120kcal - cykling 3t 20min

02/3: 86,4kg - fedt% 11,9 -- kommer -- cykling 3t

I går faldt jeg desværre i fælden med at prøve at spise for lidt. Med det resultat at om aftenen faldt jeg i og fik nok spist mere end jeg ellers ville have gjort.

Dagens træning var som antydet igen en gang fællestræning med hold 4. På vej til mødestedet, var jeg ved at vende om da benene ikke var vågnet.

Da de var kørt varme, gik det nu OK.

Jeg har en svag fornemmelse af at vægttabet kan mærkes på bakkerne - men svært at vurdere da hold 4 især halter når det går opad. Pulsmæssigt ligger jeg ens om det går opad eller ej når jeg følges med de andre, kun på Folehavevej da jeg åbnede lidt, steg den.

post-1580-1270206477,71_thumb.gif

Som intensiteten er, ville jeg let kunne køre alle påskedagene, men hviledagen i morgen er nu nok ikke så tosset.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 12:

29/3: I Stege. Ingen vejning og ingen motion

30/3: 86,6kg - fedt% 12,3 - 3200kcal - banecykling 2t 40m (dog kun 38km kørsel)

31/3: 86,0kg - fedt% 11,8 -- ukendt --- styrketræning 40 minutter

01/4: 86,9kg - fedt% 12,0 - 3120kcal - cykling 3t 20min

02/4: 86,4kg - fedt% 11,9 - 3020kcal - cykling 3t

03/4: 85,8kg - fedt% 11,5 -- kommer -- hviledag

Endelig under 86kg - det er også 10 dage siden sidst.

I går aftes levede jeg lige en lille bitte smule styrketræning herhjemme og det passer fint ind i sommerplanen med en midtvejs-mikro-træning.

Lidt chins til at varme op på, et par OAP statiske hold og 2 sæt halve reps chinups i øverste fase til nær-fail. Så et sæt dips og en planken.

Helt hyggeligt at have fået træningslysten tilbage - er også blevet lidt trodsig over den dårlige form, det ligner mig ellers temmeligt dårligt at reagere sådan. Så jeg ser faktisk frem til fællestræning i morgen trods det bliver regnvejr.

Også mod sædvane, ærgrer jeg mig over at ferien nu er slut.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 12:

29/3: I Stege. Ingen vejning og ingen motion

30/3: 86,6kg - fedt% 12,3 - 3200kcal - banecykling 2t 40m (dog kun 38km kørsel)

31/3: 86,0kg - fedt% 11,8 -- ukendt --- styrketræning 40 minutter

01/4: 86,9kg - fedt% 12,0 - 3120kcal - cykling 3t 20min

02/4: 86,4kg - fedt% 11,9 - 3020kcal - cykling 3t

03/4: 85,8kg - fedt% 11,5 - 2030kcal - hviledag

04/4: 85,7kg - fedt% 11,5 -- kommer -- cykling 3t

Det var overhovedet bare ikke sjovt i dag.

Jeg kunne ikke umiddelbart finde min regnjakke, så kom for sent ud af døren. Fik lige akkurat fanget hold 1/2 som allerede var begyndt at køre.

Kort efter begyndte det at regne og så var jeg nu glad for regnjakken. Men det var stadigvæk koldt.

Første mand blev smidt på vej ud af Hørsholm og nummer to efter ca. 45 minutter - så kender man HCM :nonono:

Hold fast hvor regn og vind bed - fingrerne blev så kolde jeg på et tidspunkt ikke engang kunne komme ned på lille klinge fordi de var stive.

Jeg prøvede at passe på mig selv: åd to bananer og en figenstang og fedede den på bakkerne.

Alligevel smed de andre mig på Strandvejen i sidemodvind. Efter 5 minutter gik jeg kold. Fedt!!!

Jeg havde heldigvis lige ædt den sidste banan, så undgik det totale kollaps men var alligevel ne og dykke på 17-18 i timen i vinden. ÆÆÆÆÆVVVVVV.

Jeg fik kæmpet mig op af Folehavevej og på vej hjem i medvind kunne jeg alligevel ikke snige mig meget over 30.

Totalt gennemblødt stod jeg foran opgangsdøren mere eller mindre i "panik" da mine fingre ikke kunne tage fat om nøglerne i trøjelommen. Måtte varme dem mellem lårerne lidt før de virkede men skoovertrækkene fik jeg ikke af, før pølserne var blevet varmet under den kolde! hane.

Jep, jeg er en tudeprins når det er koldt.

Alt i alt en dag der ikke er værd at huske på.

post-1580-1270388017,81_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Totalt gennemblødt stod jeg foran opgangsdøren mere eller mindre i "panik" da mine fingre ikke kunne tage fat om nøglerne i trøjelommen. Måtte varme dem mellem lårerne lidt før de virkede men skoovertrækkene fik jeg ikke af, før pølserne var blevet varmet under den kolde! hane.

Alt i alt en dag der ikke er værd at huske på.

Ha ha havde præcis samme oplevelse med nøglerne :blink:

Uenig i at dagen ikke er værd at huske på. Omvendt synes jeg netop, at den er værd at huske, da den for mit vedkommende styrker moralen. Jeg synes sgu egentlig tilfredsstillelsen efter en sådan tur er ekstra stor og man må godt være lidt stolt af sig selv engang imellem.

Du var ude og på cyklen idag, hvor mange andre sikkert sprang over. Godt gået :superman:

Link to comment
Share on other sites

Og så fik du kørt med hold 1/2, så du er også blevet presset godt og grundigt, og turene på hold 4 er vist igen en saga blot. Men ja, et modbydeligt vejr, men man føler sig sgu lidt som en jernmand når man er kommet hjem

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share