Crawdaddy


Crawdaddy
 Share

Recommended Posts

  • Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Att.: Crawdaddy, jeg bruger selv straps til barbellrows, fordi jeg synes det gør øvelsen bedre fordi det ellers kan være problematisk og akavet mht. greb når stangen er trukket op i bugen.

Samme her :) Jeg kan slet ikke holde vægten, måske fordi jeg bruger reverse grip i den, så straps er ret uundværlige :D

Ellers har jeg spekuleret over hvor meget det kan betale sig at forsøge at forcere i curls. For mit vedkommende er der en fin linie fra at øvelsen kan mærkes i biceps og når den kan mærkes alle andre steder end biceps. Så foretrækker jeg egentlig at lave lidt flere reps, hvor jeg kan mærke hvad jeg laver, end at bruge alle midler på at clean-curle skidtet op i et 4 rep sæt og kun kunne mærke det i skuldrene <_<

Link to comment
Share on other sites

Formen er eddermame tæt på at være der nu... :clap::4whip:

dine seperationer og opdelinger er virkelig fremtrædende, og bare du kigger på en håndvægt flyver venerne frem over det hele... :4flex: nasty shit!

Overkroppen har fået en del mere volumen kontra sidste år, men dine wheelz er simpelthen kommet så godt med.... det quad sweep er fandme feee' :wootdance:

Btw: yep, du ser mere skarp ud IRL.

Mass'kinen "altid god for en faarced" :upwave:

Link to comment
Share on other sites

:freaked: :freaked: :freaked: :clap::clap::clap::w00t:

Det sgu vildt det der.

Din form er virkelig tæt på at være der hvor den skal være, og med næsten 4 uger igen, kommer du til at stå mester-hakket på scenen :bowdown:

Jeg syntes, at det er tydeligt at se fremgangen fra sidste år. Især dine lår er vokset helt vildt, men alt i alt, en rigtig flot overall fremgang.

Det som imponerer mig allermest, er din lineup. Syntes, at alle billederne er gode, men det med lineup'en, det sidder bare lige i øjet.

Nu syntes vi jo nok alle, at du bør vinde, men uanset resultatet, så er der virkelig grund til at være stolt. Dine forbedringer siden sidste gang taler vist for sig selv :respekt: :wave:

Link to comment
Share on other sites

Ser sgu ondt ud. :devil: Ser ud til din ben og arme, er forbedret en helt del i forhold til sidste år. Er enig med Density, lineup billederne er vanvittigt imponerende. Glæder mig til at se dig på scenen i Herning. :)

Virkelig inspirerende fremgang du har haft siden sidste år, selv efter du har trænet i så lang tid. Og så i den alder. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Cat>

Tak :) Jeg regner også med at de næste 3 uger vil give en del, nu hvor mængdemæssigt ikke er så meget tilbage at smide af :wave:

MaxP>

Jotak :D Hesteskoen er blevet noget bedre siden sidste år :firebounce: Jeg ved ikke lige om det bliver 5kg, men det bliver nok hvertfald et sted mellem 3kg og 5kg som det ser ud lige nu.

Bambam> Takker :)

Anywaaan> Thx :)

Maaa>

Yep, der er kommet lidt mere af det hele på, men wheels'ne er kommet noget bedre med sammen med hesteskoen og delts'ne :) Synes også jeg ser lidt "blød" ud i det på billederne ift. når man ser det i spejlet og især ift. hvordan det ser ud lige når man vågner og ikke er væsket i benene osv. De næste 3 uger bliver spændende :bigsmile:

Density>

Takker :) Jeg vil da gerne vinde, men det har hele tiden været vigtigere at forbedre det jeg kom med sidste år. Massemæssigt er det lykkedes fint nok, så nu skal formen bare på plads. Jeg agter at pukle min røv i laser for at nå en bedre form end sidst, men nu må vi se om det lykkes :bigsmile: Den må hvertfald, under ingen omstændigheder, være dårligere end sidst :angry: :)

Tiger> Taaaak :)

Cisse> Taktak :) Det er vel ok af en gammel knark at være :tongue: :lol: Regner nu med at gøre endnu mere fremgang med 1½år fri fra konkurence og så være maxleee' i 2006 :devil: Men lige nu er det de næste 3 uger og så Herning :) :wave:

Link to comment
Share on other sites

Holy Hamsterfucker!!!

Det ser sateneme godt ud Craw. Tydeligt at der er kommet mere masse på både skuldre og ben. Syntes faktisk også det er tydeligt at se at dine biceps er vokset i forhold til gamle billeder.

Keep it up!

Edited by T
Link to comment
Share on other sites

Det første billede viser virkelig godt, hvor stor du i grunden er :devil:

Latspread-billedet viser en virkelig god symmetri overall. :blink:

Den øverst trejdedel af kroppen er virkeligt imponerende, vanvittig bredde af ryggen. Generelt vil jeg sige, at dine helt store styrker er de store muskelgrupper: vinger, ben og bryst (og abs - god symmetri), mens arme og læg nok godt kunne klare lidt mere masse (ikke at de fejler noget :) ).

Det ser også ud til, at du rammer formen helt perfekt. De næste 4 uger bliver spændende, specielt fordi man for hvert tabt gram, nærmest kan se hvor på kroppen du har tabt det = store visuelle forbedring/fremskridt for hvert gram der ryger af :devil:

Meget tydligt at der er kommet mere masse på. Ser ud som om det meste er kommet på den øverste tredjedel. Har du nogle kropsmål fra i år og sidste år eller gider du ikke spilde tid på det?

Tja, det er jo ligefør man hellere må tage et smut til Herning, når den tid kommer....

Edited by Mr. Fitness
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share