Dette indhold er sponsoreret

Det kan blive kedeligt og ensformigt at løbe en tur gang efter gang, for at holde formen. Det kræver en enorm rygrad hver gang du skal ud af døren, for at løbe den samme trælse tur med de samme kedelige omgivelser, og det eneste du kan tænke på, er hvor meget du glæder dig til, at det er overstået. For når man glæder sig til at motion er overstået, så bliver det 10x hårdere at komme afsted og 10x kedeligere at komme igennem. Gør dig selv en tjeneste og find nogle sjovere former for motion, så du rent faktisk kan glæde dig til næste gang. Når man nyder at bevæge sig, går tiden meget hurtigere og samtidig bliver man også meget gladere efterfølgende. Det er altså en win-win situation.

Ro, ro, ro

Hvis du elsker vandet og at få frisk luft i ansigtet under træning, så er roning måske noget for dig. Du er ude på havet sammen med en masse andre, hvis du går i en klub. Her kan du sammen med andre dyrke din passion og blive bedre til teknikkerne og fysiske færdigheder, som sporten indebærer. Alternativt kan du bruge en romaskine, hvis du ønsker at dyrke din motion derhjemme. På den måde har det aldrig været nemmere at få pulsen op og og få passet sin træning. Romaskinen kan også være et alternativ til den normale ro-træning om vinteren, hvor havet er for koldt og måske endda frosset til. 

Dans dig sund

En anden måde at få bevæget sig på, uden man kommer til at kede sig, er ved at danse. Der findes utallige forskellige danse stilarter, så du kan finde den form, der passer lige præcis til dig. Hvis du er mest til den slags, hvor pulsen er i top, ville zumba være et godt match. Hvis du er mere til det tekniske kunne du overveje house eller waacking, som kræver mere teknik og præcision, men til tider lidt mindre puls end zumbaen. Hvis du elsker sammenhængen mellem musikken og dansen, så burde du helt klart tage en prøvetime et sted nær dig i eksempelvis hiphop eller pop commercial. Undersøg mulighederne, og prøv eventuelt nogle forskellige stilarter af, så du finder den, der passer bedst til dig. 

Få dine aggressioner ud

Hvis du sidder inde med en masse aggressioner, kan du slå to fluer med et smæk, og få dem ud mens du får bevæget dig samtidig. Der findes mange former for kampsport, som giver dig mulighed for at slå til, øve teknikker og blive hurtig på fødderne. Find den, der passer bedst til dig.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *