Bjergtrold

Medlemmer
 • Posts

  2,034
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

Reputation Activity

 1. Like
  Bjergtrold got a reaction from Gregers TF in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Tak kære Gregers og ja det blev til mere yoga søndag og igen i går lørdag = helt og aldeles magisk. Kan også se, hvordan min søvnblok på apple watch bliver helt massiv. Sover simpelthen så godt uden afbrydelser ovenpå yoga og har en fantastisk følelse i kroppen + også mentalt. I det hele taget så er min livskvalitet, siden jeg droppede de massive mængder slik for 3 uger siden, steget markant
  Altså har spist chokolade og fik også et par enkelte stykker slik på sengeafsnittet en eftermiddag, eller et bolsje hos sekretærerne. Men slet ikke i det systematiske omfang som tidligere med en pose Haribo + det løse hver aften. Og meget tankevækkende som den stærke trang forsvinder hurtigere end jeg havde troet. Kan stadig mærke, at det nemt ville kunne reaktiveres, hvis jeg kom ind i vanen igen. Well men det vil jeg gøre alt for at undgå. Hjælper så meget, at jeg har haft foodpreppet, bagt bananbrød og de små muffins. Og det er dejligt at kunne spise mig mæt og stadig tabe mig. Fedt procenten ryger ikke med ned som den gjorde i starten, faktisk lidt tværtimod, men min mobilitet, letheden når jeg bevæger mig og den gode følelse af at kunne passe tøj, som jeg havde forlagt, ja det gør, at jeg fortsætter. Har kunnet være i yoga stillinger, som jeg ikke havde troet mulige på det her tidspunkt, simpelthen fordi, at jeg føler mig bedre tilpas. Vi har en del COVID syge, så har også haft nuldage i ugens løb nemlig mandag, onsdag, fredag men tilgengæld også massivt træt ovenpå søndagens Hechmann løb + PT og yoga, tirsdag + torsdag PT og torsdag eftermiddag skøn + rekord svøm med skønne miss Spinderella. I går dejligt Hechmann pas med 4 x 3 min i AT-An1 og klart en fornemmelse af, at min kondition er blevet bedre. De færre kg spiller helt sikkert også en rolle der. Men kan også mærke, at jeg bliver udtrættet, hvis jeg fx presser tempoet for meget. Når der skal være overskud til 4 intervaller, så skal jeg ikke give for meget gas. Og igen tænker jeg, at Hechmann programmet er super godt til at genoptræne med. Senere i dag mere Hechmann, PT og så ville jeg virkelig virkelig gerne have noget aften yoga på programmet. Er tilbage med Becoming Balance app og følger et 7 dages forløb Hatha Primary dag 1-7, hvor det er udvalgte øvelser fra Ashtanga yogaens første serie men ikke alle. Det giver en god oplevelse af solhilsner, stående + siddende stillinger og så de afsluttende med bagudbøjning, skulder og hovedstand + afslapning. Men ikke sådan, at det er lige så krævende, som hvis det var størstedelen af første serie. Det gør det også mere tilgængeligt. Og ja bare det at finde tilbage til vejrtrækningen igen, ja det kræver noget, men er meget belønnende når det så faktisk lykkes. 
  Koffein rehab dag 118 = sjovt at tænke på, at jeg havde dage omkring dag 30, hvor jeg overvejede at stoppe og syntes, at der var utrolig langt til tidligere tiders rekord omkring 120-130 dage.  Well og nu er jeg her.
  Netflix rehab har ikke haft været helt så vellykket men nogle gange føles det også dejligt at slappe af på den måde. Fik set "Ozark" færdig, sidste sæson af "Peaky Blinders" og så senest sæson 4 af "Stranger Things". Virkelig virkelig svært at sige, hvorfor at det er så sindssygt godt men det er det altså. Bliver ved med at få associationer til "De 5 på eventyr", "The Breakfast club" og "ET" men det er vel også det som The Duffer Brothers kan med alle deres 80'r referencer. Samtidigt så mange fine budskaber inkl til nutidens unge om, hvordan fællesskabet kan noget på godt og ondt. 
  Lige nu genset lidt af "Outlander" = fantastiske første afsnit men ved jo godt, at det udvander med tiden og vil på sigt hellere videre med hverdags yoga, så håber, at jeg kunne holde lidt stand når abonnement udløber d 9.7. Kunne jo starte med at præparere mig selv de næste dage og ikke se noget. Har efterhånden lært, at noget af det vigtige ved vaneommøblering,  ja at det er det med at kunne sætte noget andet i stedet. Min dejlige Earl Grey i stedet for kaffe, bananbrød i stedet for slik, måske yoga i stedet for Netflix...? Nå we'll see. 
  Fortsat dejlig sommer og evt ferie til Jer derude  
 2. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Se nu der 
 3. Sad
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Kære Dagbog - som i at der kommer langt et OT-indlæg.

  Vi starter dog med at jeg ville have været oppe og cykle med kollegaen. Men jeg sov næsten 10!!! timer, så det nåede jeg ikke før han skulle på arbejde. 
  Men jeg så også lige, at jeg har trænet 8 dage i træk, så jeg holder en nuldag. Dog nok lidt at det vanlige sjat-styrketræning men ikke noget stort opsat.

  Kæben. Jeg har fundet en (og kun en på Sjælland) tandlæge der umiddelbart laver det jeg har brug for. Priserne er horrible men det er tandlægepriser jo ofte.
  De holder tidligt weekend og der var lukket allerede da jeg ringede 11:35
  Arbejde: Husker I at der blev fyret 50 lokoførere for halvandet år siden? Siden er der ikke anset en eneste. På S-tog forstår man hvorfor. Med det nye signalsystem skal man ikke længere være lokofører men kun bybanefører. De kommer til at tjene ca 150.000 mindre end os andre. Vi gamle er blevet lovet at vi hverken bliver fyret eller går ned i løn men tør man stole på det? Da Arriva tidligere var i samme situation, løste de problemet ved at give de dyre ansatte kaotiske arbejdstider, så de selv sagde op. 

  Det gør så også at vi mangler folk i vildskab. Efter tour-festen i Tivoli, var der f. Eks. to aflyste linie C i træk, så en time mellem to tog i stedet for 20 minutter. I deres visdom, kørte vi tillige med korte tog. Det gjorde vi nu også sidste der var folkefest. De prøver at rette op på det ved at forlænge vores tjenester og gøre dem længere end aftalt i lokalaftalen og annullere nogle af vores pauser men det er jo ikke nok. Der er stadig ikke nye folk under oplæring (den nye minimalistiske uddannelse er endnu ikke godkendt) og folk siger op i hobetal, så det bliver kun værre. Heldigvis gavner det stemningen intern.
  Mor. Jeg har været lidt “øv” over at vi ikke har set hinanden siden nytår og hun ikke har bidt på krogen, når jeg har prøvet at invertere mig selv.
  Men…. Hun har ikke ligget ned for at sove i et halvt år (vi forærede hende ellers en rigtig seng, så hun ikke skulle sove i plejehjemmets “døds-seng”) og har ikke spist i en måned. Efter sigende også stærkt medvirkende til to stress-sygemeldinger på plejehjemmet pga hendes opførsel. Nu er hun indlagt på sygehus. Stakkels ansatte, for det har jeg overværet. Gaaal, det var pinligt. Sådan generelt har hun igen fået kuk på samme måde som for 3-4 år siden.

  NL. Om det er fordi der igen er Corona i omløb og det er mere tvivlsomt med ferier, koncerter mm ved jeg ikke men lysten til at genoptage den aktive læring af sproget er ved at komme tilbage. 
  Det er fint, nu jeg har en dag uden arbejde og træning.
 4. Like
  Bjergtrold got a reaction from vestjyden in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Træning d 25.6 del II
  Yoga
  Hatha Primary day 1 med Becoming balance app, som jeg tidligere har haft været så glad for.
  Ashtanga inspireret praksis ca 1 time. Very very nice. 
  Ikke smidig overhovedet og var så taknemmelig da vi nåede til afspændingen. Dog sindssygt glad for at være i gang.
  Must keep going
 5. Like
  Bjergtrold got a reaction from vestjyden in Vestjysk dagligdag   
  Imponerende med vedholdenheden + god bedring med hånden kære Vestjyde 
 6. Sad
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Der er godt nok ikke meget, jeg decideret hader i denne verden. Men græspollen er en undtagelse, når den sprænger skalaen, som den gør i disse dage. Jeg kører den hjem på antihistamin, men det får man det heller ikke specielt godt af. Jeg ser frem til en ordentlig skylle i nat og et andet vejr i morgen. Vorherrebevares.
 7. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Tak til begge dele.
  Fiberen var en udgave extra-mini-light og var hurtigt overstået, heldigvis.
 8. Thanks
  Bjergtrold got a reaction from Henrik S. in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Træning d 25.6 del II
  Yoga
  Hatha Primary day 1 med Becoming balance app, som jeg tidligere har haft været så glad for.
  Ashtanga inspireret praksis ca 1 time. Very very nice. 
  Ikke smidig overhovedet og var så taknemmelig da vi nåede til afspændingen. Dog sindssygt glad for at være i gang.
  Must keep going
 9. Like
  Bjergtrold reacted to vestjyden in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Håber du slipper fri af sygdom hurtigt. Det er bare træls at være syg
 10. Sad
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Så ser man lige mig ude på en uskyldig løbetur rundt om Damhusengen. Jamen, er det ikke ...? Jo, minsandten, en lille fiber-et-eller-andet i venstre lægmuskel. Det er sgisme lang tid siden, jeg har prøvet det sidst. Og så kommer det som et lyn fra en klar himmel. Meget mærkeligt lige nu, hvor jeg egentlig føler mig grundlæggende stærk. Nå, det plejer ikke at tage mange dage, så vi må se. Har intet hastværk.
 11. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Jeg håber ikke at du har fået -19. 
  Men med den nye variant kan jeg godt dele din bekymring om, at vi har et pænt mørketal - også selvom den mestendels kun sætter sig som “influenzalignende symptomer eller måske “bare” træthed”, uden de store omkostninger for hverken sygehusvæsen eller for de enkelte individer. Men det kan jo komme og jeg kan da godt frygte lidt igen at se ind i en “lukket” vintersæson og især mere pres på et i forvejen presset hospitalsvæsen.

  I første omgang god bedring
   
 12. Like
  Bjergtrold got a reaction from Henrik S. in Motion i balance™   
  Lyder godt både med nuværende løb og marathonplanerne superløber   Bliver spændende at følge med i 
 13. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Det virker som om, jeg er landet i et fornuftigt spor med grundtræningen. Der har ikke været tid til en cykeltur i den forgangne uge, men en del løbeture og to besøg i FW med en rundtur i maskinparken.
  Det er blevet til 50 km i alt, hvad der egentlig er meget fornuftigt. Lørdag lagde jeg et Parkrun ind på træningsturen, med 22:51 for de 5 km, og dagen efter løb jeg over 15 km i et fornuftigt tempo. 
  Det hele afviklet meget komfortabelt i mine nye Leguano-sko og med ben og fødder, der følger fint med. Det her bliver mønstret sommeren over, suppleret med lidt cykelture i ny og næ.
  På lidt længere sigt leger jeg med en plan om at lægge flere kilometer på til efterår og vinter, når jeg ikke gider cykelturene længere. Det kunne jo være sjovt at løbe et forårsmaraton i de flade futter.
  Jeg har tidligere i perioder faktisk løbet op til 30 km i flade sko, så det er langt fra umuligt. Men det kræver fortsat grundtræning og så en vinter med flere af de rigtig lange ture.
  Lurer på, om det skulle være Hannover Marathon, som jeg har løbet før. Det er glimrende arrangement, og næste år ligger det allerede den 26. marts. Det ville passe perfekt til planen.
  Nå, det er fremtidsplaner, og de er som bekendt altid sjove at have i baghovedet. Jeg har for længst indset, at jeg trives bedst ved at have et langtidsmål som en gulerod foran næsen.
  By the way, hvad angår sundhed, så bruger jeg jo sådan et Parkrun til lige at prøve nogle ting. I lørdags handlede det bl.a. om at lære at lægge langsomt ud, og det gik fint
  Desuden lå jeg på en puls på 133/min, og der har jeg jo tidligere oplevet lidt med bøvl med 'at få luft nok', men det var der ikke noget af denne gang. Jeg tror, det er fordi blodtrykket er under kontrol.
 14. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Halvmaraton er en fin distance, der ikke smadrer en fuldstændigt, meeeeen den er stadig 'halvlang'. Jeg løb jo Copenhagen Half lidt impulsivt sidste efterår og lavede den klassiske med at lægge for hårdt ud. Hold nu kæft, den blev hård at komme igennem med en del gang før, under og efter depoterne 
  Derfor lyder dine overvejelser helt rigtige: Læg superlangsomt ud, tag det som en hyggetur, nyd stemningen, glem tiden. Så kan det blive en dejlig måde at løbe ugens lange tur på. I den sammenhæng er det nok i virkeligheden meget godt at løbe og skæve lidt til løbeuret for at holde tempoet nede.
  Jeg begyndte jo at løbe lidt igen i efteråret 2010 efter fem år med cykeltræning. For sjov skyld løb jeg maraton i København i maj 2012 uden ambitioner om noget som helst. Det blev simpelthen en super oplevelse. Langsomt, men næsten samme tempo hele vejen og stort set uden ømme ben bagefter.
 15. Like
  Bjergtrold got a reaction from Gregers TF in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Tak kære Gregers x flere og ja det er rart, at vide at vi ikke kæmper alene. Nogle gange tænker jeg dog, at mange mennesker ikke har den form for spekulationer. Nogle, fordi de bare er meget nøgterne/rationelle og andre, fordi de slet ikke har intentionen om at lave noget om.  Nogle mennesker/familier er formentlig ikke særligt tilbøjelige til at have problemer med "misbrug" i bredeste forstand. Særligt min mors gren af familien er præget af eventyrere med rejselængsel, fest og farver, god mad og vin. Min far har nogle gange antydet, at min farfar indimellem også kunne tage sig nogle ture med lidt rigeligt alkohol men det har aldrig præget, hverken min far eller hans søskende. De er tilgengæld alle meget hårdt arbejdende og mere eller mindre nørdede i allermest positive forstand. 
  Ja og lige præcis halvmarathon tanken er også indbegrebet af eventyr lyst, cirkushesten der lugter savsmuld og der er mange gode ting ved at stille op med nr på maven. Fokus som led i forberedelser, de mentale og fysiske kampe undervejs. Well lige nu vil det bare være dumt at kaste mig ud i noget, hvor jeg risikerer at smadre den fine fremgang. Undervejs på dagens pas lå jeg generelt højt i zonerne men med 20 minutter tilbage, så følte jeg mig alligevel lidt træt. Og hvis det havde været på søndagens tur, så havde der stadig været rigtig langt igen. Og jeg ville formentlig også være kommet til at løbe hurtigere = mere udmattende endnu. Har desuden, både i den kommende uge og næste uge igen, tilrettelagt rigtig mange gode PT pas og har perfekte muligheder for samtidigt at få puttet nogle gode Hechmann ture ind + endda aftalt løb med god kollega og veninde T på vej hjem fra job fredag. Vil være rigtig ked at at skulle skære ned på det, for at være frisk søndag og vil også være ked af ikke at kunne give max gas i næste uge igen. Desuden nødt til at være lidt fornuftig økonomisk set i de her måneder, da jeg har betalt turen til Nepal og der skal jo også være lidt til at købe uldundertøj, nye sokker og gear  når jeg nærmer mig oktober. I år vil jeg have min egen klatresele og mine egne steigeisen med. 
  Træning d 5.6
  Løb
  Hechmann grundtræning uge 2, dag 7
  20 jog
  20 Ae1
  10 Ae2
  15 jog
  15 Ae1
  10 Ae2
  Well that was that... Tror at jeg de sidste uger har haft været lidt for dårlig til at få nok at drikke og at jeg måske nogle gange har haft forvekslet tørst med sult. Der skal selvfølgelig også meget mere væske til end bare lidt urthethe, når jeg træner og sveder så meget mere. Apropos rehab, så opdagede jeg i øvrigt, at jeg var løbet næsten tør for yndlings Earl Grey, som i øjeblikket udgør morgen ritual  Givetvis så er der også lidt koffein i men jo ikke noget der sætter mave eller søvn over styr. Anyhow så dejligt at opdage, at Nemlig.com kan levere det til mig natten til i morgen mens jeg sover, så at det er klart når jeg vågner fra morgenstunden  
  Well fortsat dejlig pinse derude 
 16. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Som jeg læste omtalen af kaffestudiet (og der er jo nok gået en masse fakta tabt), så var det kun et … kaldte man det et erfaringsstudie. Så det var ikke påvist at det var kaffen der var årsagen men at kaffedrikkerne oplevede en ændring som kunne skyldes alt muligt andet. Spændende om du får det samme ud af det.

  “Sjovt” at læse dine overvejelser om kaffe. Det er samme tankemylder jeg har, bare med andre ting f eks søvn, hvor jeg er plaget af Instagram og TikToks sene fristelser. På en spøjs måde befriende at vide at andre har samme “dumme” indre dialoger, hvor løsningen jo egentlig ligger lige for.

  Og fin gulerod med halvmarathon.
 17. Like
  Bjergtrold reacted to BLACKICE in Langt pokker i MOL   
  Du skal være velkommen her ude ved Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Ganløse, Slagslunde, Slangerup kanten. Her er heller ikke larm og støj, og folk er generelt flinke. Just saying 
 18. Like
  Bjergtrold got a reaction from Gregers TF in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Well mandag var jeg faktisk vågen ca 3.30 men kunne mærke, at jeg ikke rigtig var udhvilet, så kylede i stedet udendørs løbetøjet i rygsækken i håb om Gødstrup-Herning st løb. Havde været en kæmpe fordel, hvis jeg havde fået gjort det, da det endte med, at tog efter tog ikke kom til vores trinbræt og til sidst var jeg simpelthen blå af kulde, træt og sulten, så mandag blev nul dag.
  Heldigvis i går mulighed for først dejligt Hechmann pas og så styrke med PT.
  Træning d 31.5
  Løb
  Hechmann opstartsuge 2, dag 2
  15 min jog
  10 min Ae2-Ae3
  5 jog
  3 min AT
  15 jog
  Kan mærke, at det går lettere og lettere med løbet og er begyndt at nyde det. Meget dejligt.
  Derefter
  Styrke 
  Startede med split squat, så sumo dødløft, pull dows og så barbell brystpres + lidt mave til sidst.
  Tungt og godt. 
  Var overmodig i brystpres og failede efter 4 gentagelser med 18 kg. Ovenpå nogle sæt med 16 kg lykkedes det så alligevel til sidst at få taget 6 gentagelser med 18 kg  Well vil jo heller ikke risikere at brænde inde med noget 
  Igen i morges vågen, så at jeg i princippet kunne have været afsted til Hechmann dag 3 = dejligt aerobt pas, der primært består af jog og korte ophold i Ae2. Men ligesom mandag, så trængte jeg til at sove noget mere. Vel vidende, at jeg med en vis risiko ikke lykkes, så har jeg alligevel pakket tasken til indendørs løb når jeg kommer hjem i eftermiddag. 
  Hvo intet vover eller noget. I morgen tidligt funktionelt PT pas og så i morgen eftermiddag svøm med miss Spinderella. Har ikke haft svømmet i 100 år men glæder mig til hygge. 
  Dejlig dag til boardet  
  NB evt læsere har måske også bemærket flystyrtet med et lille fly i Nepal fra Tara Air. Ja og det er jo frygteligt at tænke på mht ofrene og deres pårørende. Og desværre en velkendt risiko, at flyve forholdene i bjergene er farlige pga pludselige vejrskift men også, at flyene er dårligt vedligeholdte og landingsbanerne meget korte, som fx Lukla, hvor vi skal lande. Jeg betragter på ingen måde mig selv som havende dødsdrift eller med trang til at opsøge farlige eventyr. En af årsagerne til, at jeg ikke har et kørekort er jo fx også, at jeg tænker, at jeg ville være en frygtelig ængstelig pg distræt billist med svært ved at overskue kompleks trafik. Men vi skal jo leve. Og få noget ud af livet. Jeg tilbringer en stor del af mit professionelle liv med at se folk dø, være på vej til at skulle dø og på en eller anden måde har jeg brug for at opleve verden. Ved ikke om det giver mening. 
  Mine nuværende forberedelser har i hvert fald gjort mig godt og gladere end længe + tænker jeg forhindrer mig fra at brænde ud lig velkendt risiko i min branche. Nå det var bare nogle strøtanker men håber selvfølgelig, at vores fly i Nepal ikke skal lande crashet på en bjergside. 

 19. Like
  Bjergtrold got a reaction from Henrik S. in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Well mandag var jeg faktisk vågen ca 3.30 men kunne mærke, at jeg ikke rigtig var udhvilet, så kylede i stedet udendørs løbetøjet i rygsækken i håb om Gødstrup-Herning st løb. Havde været en kæmpe fordel, hvis jeg havde fået gjort det, da det endte med, at tog efter tog ikke kom til vores trinbræt og til sidst var jeg simpelthen blå af kulde, træt og sulten, så mandag blev nul dag.
  Heldigvis i går mulighed for først dejligt Hechmann pas og så styrke med PT.
  Træning d 31.5
  Løb
  Hechmann opstartsuge 2, dag 2
  15 min jog
  10 min Ae2-Ae3
  5 jog
  3 min AT
  15 jog
  Kan mærke, at det går lettere og lettere med løbet og er begyndt at nyde det. Meget dejligt.
  Derefter
  Styrke 
  Startede med split squat, så sumo dødløft, pull dows og så barbell brystpres + lidt mave til sidst.
  Tungt og godt. 
  Var overmodig i brystpres og failede efter 4 gentagelser med 18 kg. Ovenpå nogle sæt med 16 kg lykkedes det så alligevel til sidst at få taget 6 gentagelser med 18 kg  Well vil jo heller ikke risikere at brænde inde med noget 
  Igen i morges vågen, så at jeg i princippet kunne have været afsted til Hechmann dag 3 = dejligt aerobt pas, der primært består af jog og korte ophold i Ae2. Men ligesom mandag, så trængte jeg til at sove noget mere. Vel vidende, at jeg med en vis risiko ikke lykkes, så har jeg alligevel pakket tasken til indendørs løb når jeg kommer hjem i eftermiddag. 
  Hvo intet vover eller noget. I morgen tidligt funktionelt PT pas og så i morgen eftermiddag svøm med miss Spinderella. Har ikke haft svømmet i 100 år men glæder mig til hygge. 
  Dejlig dag til boardet  
  NB evt læsere har måske også bemærket flystyrtet med et lille fly i Nepal fra Tara Air. Ja og det er jo frygteligt at tænke på mht ofrene og deres pårørende. Og desværre en velkendt risiko, at flyve forholdene i bjergene er farlige pga pludselige vejrskift men også, at flyene er dårligt vedligeholdte og landingsbanerne meget korte, som fx Lukla, hvor vi skal lande. Jeg betragter på ingen måde mig selv som havende dødsdrift eller med trang til at opsøge farlige eventyr. En af årsagerne til, at jeg ikke har et kørekort er jo fx også, at jeg tænker, at jeg ville være en frygtelig ængstelig pg distræt billist med svært ved at overskue kompleks trafik. Men vi skal jo leve. Og få noget ud af livet. Jeg tilbringer en stor del af mit professionelle liv med at se folk dø, være på vej til at skulle dø og på en eller anden måde har jeg brug for at opleve verden. Ved ikke om det giver mening. 
  Mine nuværende forberedelser har i hvert fald gjort mig godt og gladere end længe + tænker jeg forhindrer mig fra at brænde ud lig velkendt risiko i min branche. Nå det var bare nogle strøtanker men håber selvfølgelig, at vores fly i Nepal ikke skal lande crashet på en bjergside. 

 20. Like
  Bjergtrold got a reaction from Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Der er simpelthen så smukt i det område og særligt i øjeblikket  forleden havde jeg en af mine kolleger med på togturen og hun var så imponeret over min daglige udsigt. Og fantastisk cykelterræn. 
 21. Like
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Der er blevet trænet lidt lægge og jeg var 20 minutter på skrumlet i dag - i zone 2 med en lille spurt i midten. Så er benene forhåbentlig klar til morgen, hvor det underligt nok ser ud til at blive godt vejr. Overvejer lidt om jeg skulle køre det første stykke i bil, for at komme lidt væk… 


  Jeg fik den geniale ide i går, at leje en hytte på Terrassen Camping i Laven ved Silkeborg, tage cyklen med og trille nogle ture i det midtjyske  Det er dér jeg et par gange har været på endagstur og er min barndoms ferieområde, så mentalt har jeg ingen udfordringer.

  Jeg har ferie til og med torsdag, så det er tirs-tors hvis det er. Mandagen ser ret våd ud men derefter er der en lille tendens til at regnmængderne bliver mindre og mindre i vejrudsigten som tiden går, så… jeg vasker tøj i morgen, så jeg kan rykke med kort varsel.

  Sidder i skrivende stund på altanen med plaider for at dække for solen. Hører vinden få træerne til at rasle og suse i bygningen. Fuglefløjt. Lidt legede børn. Ja, lidt lyden af campingplads, faktisk og ikke den vanlige Avedøre-støj. Jeg udelukker ikke at jeg falder i søvn om lidt 
   
 22. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Tak for det. Jeg sidder dog på kontoret og er flittig. Man er vel freelancer, der skal jo smør på brødet :)
 23. Like
  Bjergtrold got a reaction from Henrik S. in Motion i balance™   
  Tillykke
 24. Like
  Bjergtrold reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Om alt ellers går vel, har vi i øvrigt købt en lille bitte knaldhytte af et fritidshus i det sjællandske, nord for Sorø. Det er jo win-win på flere måder, rent motionsmæssigt. Dels er der en 70-75 km derned, så jeg kan klare en del af træningen ved simpelthen at hoppe på den nyerhvervede racercykel derned - den distance burde jeg kunne klare om nogle uger, og det er altså en fin rute. Dels er området virkelig godt til løbeture i det kuperede terræn. Jeg er ret glad for naturen midt på Sjælland og skal nok finde nogle gode ruter.
 25. Haha
  Bjergtrold reacted to Gregers TF in Training for Mera Peak 6461 m.a.s.l. Himalaya, October 2022   
  Det kan være at der er penge i squat-muffins? Folk køber mange underlige tilskud, så med lidt fancy reklamer på FB og insta