vestjyden

Medlemmer
 • Posts

  748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Reputation Activity

 1. Like
  vestjyden reacted to Bjergtrold in Vestjysk dagligdag   
  Respekt Vestjyde  Sådan 
 2. Like
  vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
  Hatten af, for det du når. Dagligdagen kan jo fylde en del.
 3. Like
  vestjyden reacted to Davai in Vejen tilbage til 4w/kg   
  Lysten til cyklingen blev ellers større i løbet af december sidste år, men så blev jeg ramt først af lungebetændelse og efterfølgende af covid-19, hvilket lagde en dæmper på min fysiske aktivitet helt indtil marts, hvor jeg stille og roligt begyndte at gå nogle ture.
  Den manglende fysiske aktivitet, men manglende regulering af mit energiindtag har også ført til, at jeg var oppe at ramme 95 kilo på et tidspunkt. Jeg havde en morgenvejning i sidste uge hvor jeg var under 92 kilo og håber også at jeg kan få lidt bedre styr på mig selv, så jeg kan blive lidt lettere og passe min gamle tøjgarderobe :)

  Jeg hev cyklen frem fra sit vinterhi i april og har indtil nu fået cyklet lige knap 2200 kilometer og brugt 75 timer på det, så bestemt ikke et prangende, men i forhold til 2023 er det alligevel 25 timer mere i år på nuværende tidspunkt.
  Jeg kørte en ramptest tilbage i begyndelsen af juni, som anslog min ftp værdi til at være 281 watt, hvilket er nærmest identisk med samme tal sidste år. Til gengæld vejer jeg cirka 2 kilo mere i år end på samme tidspunkt sidste år.

  Mit nuværende fokus er at opretholde en god og kontinuerlig træningsvane. Jeg tænker det nok skal gå godt indtil vi rammer efteråret i hvert fald
  Lige nu får jeg ikke styrketrænet, som jeg ellers nød sidste år, men det er planen at det også skal tilbage på programmet, men lige nu er fokus på 2 gode kvalitets pas på cyklen om ugen.

  I går kørte jeg 3x3 minutter på cirka 330 watt, jeg følte mig godt presset i de sidste halvandet minut på de to sidste intervaller.


  Har nydt at læse med i alle jeres logs.
  Det føles helt old school med sådan et forum i forhold til folk der ellers poster på instagram og hvad der ellers findes :)
 4. Like
  vestjyden reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
  Tak kære superløber. Jeg har ikke haft nået at høre så meget af dette album men "Maid of Orleans" er allerede højt på min "Igen og igen" liste. 
  Ellers tid til en update. Forstår slet ikke, at der allerede er gået en uge men har jo travlt med at leve op til alle kravene mht træning, mad, søvn og skridt. Absolut en trial and error proces, hvor ikke alt lykkes men synes grundlæggende, at jeg er blevet meget bedre. Lykkedes fx både onsdag, fredag og i går mandag med at komme til træning ovenpå togtur og hyggede mig vældig meget. Fik endda også lagt HIIT på med 8 x 20 sek pres på løbebåndet med 20 sekunders pause + lidt opvarmning og afjog. Kan ikke sige, at jeg slet ikke har kunnet mærke min hofte men egentligt lidt en fornemmelse af, at det er bedre med det korte intense pas. Og det sammenlignet med fx 30 minutters langsomt løb. Forhåbentligt slår det også på et tidspunkt igennem med den øgede styrketræning inklusiv balleøvelser. Lørdag blev det også til styrketræning. Søndag svøm hvor vi endda fik kastet os i udendørsbassinet ovenpå udendørs sauna = mega lækkert. Vandet er kun 24 grader men føltes ok når først vi var i. Tirsdag i sidste uge også svøm. 
  Mht vaner, så har Peter været god til at coache mig mht, at der vil være dage, hvor jeg ryger lidt over målet men kunsten er jo så at skrue lidt ned de andre dage. Allerede fredag var jeg således et par hundrede kalorier under de 1750. Lørdag indtog jeg ikke så meget inden sushi aftensmad og jeg serverede jordbær i stedet for nødder + lidt chokolade frem for is. Søndag fik jeg min egen morgenmad og frokost også selvom, at jeg havde besøg af en god veninde fra Sjælland. I går og i dag er planen også at ligge lidt under niveau i forhold til at kompensere for større italiensk middag søndag aften. Fik også et enkelt glas vin lørdag og søndag. Det føltes ok men kan egentligt grundlæggende mærke, at jeg har det ligeså godt uden. Derudover var jeg nødt til at have Nespresso maskinen ned fra skab for at kunne servere god kaffe men kom selv igennem på Decaf fra Starbucks = smager meget bedre end almindelig Decaf men synes alligevel, at jeg fik ondt i maven. Ja så nu er maskinen tilbage oppe i skabet. Og nok et godt eksempel på, at jeg glæder mig til at kunne drikke kaffe igen men det kommer til at blive on off og ikke i for store mængder. 
  Resultat mæssigt føler jeg allerede, at jeg har lært meget og er blevet betydeligt bedre både mht mad og træning + vaner i det hele taget. På det ydre, hvor Peter analyserer billeder, som jeg up loader hver anden uge og på vægten, så fornemmer jeg, at han ikke rigtig synes, at der sker nok = lidt en skuffelse for hans butik. Men igen jeg skal jo ikke være fitness prinsesse og synes egentlig, at det er ret godt, hvad jeg når i betragtning af vilkårene fx lige nu, hvor min nærmeste kollega sygemeldte sig 2 dage før min ferie og jeg egentlig er ret alene med det hele. Desuden kom jeg heller ikke fra et sted, hvor jeg slet ikke trænede og slet ikke arbejdede med maden, så der er ikke sådan nogen mirakuløs overnight make over. 
  Stats:
  Kaffe dag 217, alkohol dag 2, slik dag 1, vægt 55.1
  Ellers fik jeg set sæson 3 af "Hacks" færdig. Det er jo ikke fordi, at jeg er den store comedy fan men serien handler super meget om inspiration, samarbejde og det at være kreativ med ord. Plus et super spændende clash mellem generationerne, hvor de to hovedkarakterer lærer af hinanden. 
  Og mange virkelig fine og relevante indspark mht cancel culture mv mv 
  Guess that's it. 
  Og så en lille sang som jeg hørte på repeat både fredag og lørdag 

 5. Like
  vestjyden reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Når du nu spørger.. 
   
  Men jeg har nok syntes det var en til glemmebogen. For hele optakten til LaMarmotte var alt andet end idealt. Dagene op til løbet, var jeg faktisk i tvivl om jeg ville stille op grundet jeg bøvlede med noget feber, ondt i halsen og forkølelse - samtidig med det, fandt vi ud af den lille mand havde fået børneorm, hvorfor hele familien også lige skulle bøvle med det og på en kur - så det gjorde da også apotekeren i byen havde en fin omsætning på mig og min familie, da jeg også ryddet alt de havde til at forbedre halsen osv.
   
  Anyways - jeg havde lavet en aftale med mig selv om, at jeg ville stille op uanset hvad dagen inden - men at jeg vil se det an og vende om på Glandon hvis jeg kunne mærke, at jeg ikke ville kunne gennemfører løbet.
   
  Grundet den dårlige optakt havde jeg besluttet mig for at være ekstra konservativ og det tog mig cirka 2 timer fra start til toppen af Glandon - hvilket jeg egentlig synes var en fin nok tid, og måske faktisk være nogenlunde på den tidslinje jeg havde i mit hoved ift. at gennemfører løbet på 7.30t - men det skulle vise sig umuligt. Dalstykket mellem glandon til telegraph, var måske det hårdeste stykke i hele løbet. Dalstykket var i mod/sidevind, og det er jo sådan set fint nok når man sidder i en gruppe - og i 2019 kørte jeg dette stykke relativt hurtigt med et snit på 33kmt - i år tilgengæld, der tog det faktisk næsten en time at komme til foden af telegraph, og det er på trods af at jeg sad i en gruppe, og havde et gns. watt på 240. Stykket blev tilbagelagt med en snitfart på lige knap 24 kmt - altså 9 kmt langsommere end i 2019 - hvor jeg samtidig kan se jeg havde et wattoutput på 170w. Så kan i selv danne jer et indtryk af hvor meget der blæste - det var absurd. Denne vind, ville naturligvis også have en indflydelse på især Galibier, da det var samme retning - hvorfor jeg der vidste det ville blive umuligt at gennemfører løbet på det mål jeg havde. 
   
  Stigningen til Telegraph er virkelig flot synes jeg, og jeg elsker at kører stigningen - den er meget regulær, og det passer mig glimrende. Jeg tilbagelagde Telegraph på 55 minutter, og kørte derefter imod Galibier. Efter den lille nedstigning fra Telegraph begyndte det, udover at blæse godt op - også at regne. Fuck det orkede jeg ikke... Men på med regnjakken - og da jeg kom til depotet i byen i Valloire(eller hvad den hedder) var det nærmest ikke til at undgå at gå i mudder og vandpytter - så da jeg skulle klikke i pedalerne igen, så kunne jeg ikke rigtig få dem fast - så jeg måtte lige banke skoende imod pedalerne så alt det grus og jord kunne slå sig løs.
   
  Turen op til Galibier var led synes jeg - jeg kørte stadig konservativ, og forsøgte at sidde på hjul - men fandt aldrig helt rytmen. Eneste jeg tænkte på, var hvor fantastisk det var at de havde lukket toppen (pga. der blæste for meget, blev vi ført gennem tunnelen istedet) og til sidst kom jeg op, og fik tanket i depotet - holdte kun en et par minutter - jeg frøs, og der regnede. Jeg kunne ikke rigtig se noget i en af tunnellerne, hvorfor jeg tog mine solbriller af - det viste sig at være en helt forkert beslutning, for da jeg kom ud af tunnellen, var det ligefør jeg blev blind - der blæste så meget, at der nærmest var sand/stenstorm, hvorfor det naturligvis røg i øjet - så jeg måtte bremse helt ned, for at tage brillerne på igen, da jeg ikke turde kun cykle med en arm, pga. det blæste så meget. Jeg er faktisk overbevidst om, at løbet her ville falde ind under "Extreme Weather Protocol". Jeg tror da heller ikke at jeg under løbet, gik 10 minutter hvor jeg ikke kunne hører en eller anden form for udrykning - jeg så ret meget som lå inde i ambulancer eller i siden med problemer. Anyways - efter en meget voldsom nedkørsel, kom jeg endelig i bunden - jeg synes selv, jeg er en habil nedkører - men jeg var virkelig skræmt her - især med mine høje profiler, som ikke gjorde kørerturen ned mere behagelig. Men jeg var i bunden af Alpen efter ca. 7.30 - hvilket jeg i perspektivet vel egentlig synes var ok - især med min optakt, og vejr betingelserne. 
   
  Alpen tog mig 1 time og 13 minutter - jeg startede de første 4 km med 270w i snit - og det føltes egentlig ok - men pludselig begyndte jeg at få mega ondt i ryggen, og det gjorde bare ondt at træde i pedalerne. Havde ryggen været intakt, tror jeg sagtens jeg kunne have holdt de 270w - men måtte ned på omkring de 220w det sidste stykke. 
   
  Tid: 8.26
  Gns. watt: 210
  NP: 248
   
 6. Like
  vestjyden reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Har for øvrigt fundet en virkelig billig mountainbike på Buycyle, som jeg har budt ind på. Det skal lige prøves igen efter sommeren som alternativ/supplement til landevejen, selv om jeg ikke har været den skarpeste MTB'er på skovstierne tidligere. Til sølle 170 € tænker jeg ikke, at jeg løber den store risiko 

 7. Like
  vestjyden reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  ... og i aktion en bidende kold septembermorgen i Andorra, da vi kørte coast-to-coast i 2008. Hotellet lå helt nede i bunden af dalen, så morgenen startede med 22 km lodret opad til Port d'Envalira med en fyldt mave efter at have raidet morgenmadsbuffeten. Those were the days.

 8. Like
  vestjyden reacted to Kermit in Got legs?   
  Et smut forbi fyssen i går der var meget positiv på mine vegne og mobiliteten i min arm/skulder. Der blev løsnet en anelse op, og så fik jeg et par øvelser jeg skulle lave. Den ene var en lat raise og den anden var en variation af lat raise, men hvor den ligesom bliver trukket mere skråt. 
  Jeg fik lavet lidt styrketræning da jeg kom hjem, og kunne for første gang lave en back squat med vægtstang på skuldrene. Jeg har været udfordret i at komme i positionen, og det var jeg reelt set også i går, men da jeg gik ind for 3. gang kunne jeg pludselig være i det uden at mærke smerter, og forsøgte mig med et squat. Det gik faktisk rigtig fint, så tænker at det heller ikke varer længe før jeg for alvor kan lave back squat igen. 
  Bænkpres er stadig kun med stangen, men tænker at der skal lidt mere vægt på næste gang. Dødløft var på 50 kg i går, og det gik også ret fint. 
  Så alt i alt går det hele i den rigtige retning. 
 9. Haha
  vestjyden reacted to Henrik S. in Vestjysk dagligdag   
  Tørvejr? Søndag?! Jeg troede, hele kongeriget druknede søndag ...
 10. Like
  vestjyden reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
  Så enig super løber. Det var virkelig et helt vidunderligt sted  
  Tusind tak kære Vestjyde og kom vist lige til at citere dobbelt her i rystet tog  
  Update
  Vandretur ved Amalfi kysten som nævnt helt vidunderlig. Virkelig søde mennesker, dejlige landskaber, vandreture, spændende kultur oplevelser som fx besøg i Pompei og så masser af dejlig mad og vin. Havde det ikke på nogen måde dårligt med at nyde croissant på vores morgenmadsterrasse (med morgen Earl Grey) og fik også lidt vin hver dag men ikke så jeg følte mig skidt tilpas. Bare lidt tipsy og fin i sommerkjoler som jeg listede igennem vores stille dejlige landsby under (næsten) fuldmånen og med udsigt til havet højt oppe fra. 
  Stiftede også bekendtskab med Lemon spritze = svarende til Aperol spritze men bare med Lemoncello i stedet for Aperol. Det var så om eftermiddagen ovenpå vores længste og hårdeste vandretur, så den ramte lidt hårdt lige der men igen det var ferie og det var dejligt. Det samme gjaldt lille glas champagne som vi fik på bådtur den sidste dag ovenpå helt forunderligt havdyp. Ja jeg har smag for det, så nok meget godt at være tilbage til rutinerne og afholdenhed 
  I det hele taget så har det været dejligt at komme hjem og for alvor kunne gå i gang med Peter Lagermands madplan og få det til at spille. Meget travl uge, så hidtil kun nået en styrketræning og så 2 x cykeltur t/rt til Hasselager, som led i at følges med kollega i bil til Gødstrup. Håber at nå mere styrketræning både i dag og i morgen og så på sigt udnytte, at jeg allerede mærkbart er meget mere frisk, fokuseret og udhvilet. Begynder faktisk at have en fornemmelse af, hvordan at en stor del af mine kaotiske tanker, ufokuserethed og fx frygten for at have ADHD, måske i højere grad har haft skyldtes manglen på rigtig god mad i rette mængder. Det er virkelig dejligt at mærke cravings forsvinde og ikke længere være bange for, at jeg forgriber mig på en slikskål, kagen i kaffestuen, eller en hel plade chokolade. 
  Har også efterhånden pejlet mig ind på nogle måltider, som fungerer og på den måde kan jeg fokusere på at købe ingredienserne ind til dem og undgå at have alt for meget forskelligt, som jeg ikke får spist. Er også sågar kommet i gang med at tilberede "overnight oats" med bla græsk yoghurt, som er en af de fødevarer, som jeg oftest ser promoveret, som del af en sund kost. Ja men som jeg med min kræsenhed ikke ville spise frisk fra køleskabet. Who knows om jeg måske alligevel kunne få tilberedt et eller andet. Det er træning, træning med at få pakket køletasken, sørge for at holde frokostpause, få brugt lidt tid på aftensmaden etc etc. Men igen mærker tydelig god effekt af det, så kun en vej. 
  Stats
  Kaffe dag 200  Slik dag 7, alkohol dag 8, chokolade dag 4. Må gerne spise lidt chokolade men har en halv plade liggende hjemme i køleskabet, som jeg ikke har haft rørt de sidste dage. Håber at få brugt den til at få tilberedt nogle muffins som vil være gode snacks til "on the go". 
  Morgenvægt 55.2 kg. På sigt er planen jo, at den skal stige med nogle gode muskler og jeg tror også gerne, at Peter vil have mig højere op i kalorieindtag men lige nu er det godt for mig at lære, at de knapt 2000 kcal jeg indtager er af god sund kvalitet. Det vil være dumt, hvis jeg begynder at have nogle usunde vaner for at ramme et højere indtag. 
  Dejlig weekend til boardet og håber på lidt mere regelmæssig opdatering igen nu  
  NB og glemte lige denne skønne sang som bjergtrold Finn sendte til mig inden afgang og som blev dejlig lydkulisse til busture med svimlende smukke udsigter, fly og nætter på balkonen, hvor jeg sad og tankede op på elektrolyt drik for at kunne følge med i varmen.
   
  Vildt at vi allerede er forbi midsommer men det er jo sådan det går. Hurtigere og hurtigere rundt i årshjulet  
 11. Like
  vestjyden reacted to Kermit in Got legs?   
  JEG ER TILBAGE 
  Det var egentlig meningen at jeg ville vente til næste uge, så blev det meningen jeg ville vente til lørdag, men det endte med at jeg i går hoppede i tøjet og drønede ud på landevejen for første gang i 7 uger. SUPER underlig fornemmelse og jeg var virkelig usikker de første km af turen, indtil jeg fandt en ro. 
  Men det var en lækker følelse at være ude på landevejen igen, og kunne se fremad. Jeg har stadig lidt gener fra kravebenet/armen, men ikke noget der generede mig når jeg bare sad, men kun når jeg kom op og stå. Jeg har en muskel eller sene eller et eller andet i venstre underarm der "sætter sig" når jeg vinkler håndleddet på en bestemt måde, som så lige skal justeres tilbage. Det kom hver gang jeg rejste mig op, så der skal jeg lige lave en modbevægelse for at få den på plads igen. 
  Jeg kørte ud til flyvestationen fordi jeg tænkte der var begrænset med trafik derude, og dermed også mindre risiko for at ryge på røven. Da jeg kom derud kunne jeg se at der blev kørt noget enkeltstart derude, og så slog det mig at jeg faktisk havde tilmeldt mig det event. Nu var jeg derude, så jeg kunne jo lige så godt tage nummer på. Som sagt så gjort. På med nummer og så igang med at køre de 20 km. Der var 10, 20 og 30 km man kunne vælge imellem, og jeg valgte den mellemste. 
  Jeg var omringet TT cykler og aerostrømper, mens jeg lige optimerede ved at smide den ene dunk, tage saddeltasken af og fjerne ringeklokken. Jeg droppede at kigge watt, og kørte den bare 100% på feel. 
  Ikke så meget at fortælle andet end at 3. omgang var den der skulle mentalt passeres, og så var den hjemme. Jeg blev overhalet af 2 andre ryttere, og fik selv overhalet en del andre. Min officielle tid hed 33:25, og rækkede til en 10. plads ud af 21. Hvor mange foran mig der kørte på TT ved jeg ikke, men jeg er ret godt tilfreds med min indsats. Min splittider var også ret stabile:
  8:18
  8:24
  8:27
  8:16
  Så god start tilbage på cyklen. 
  Samtidig lader det til at min ramme fra Elves er på vej. Jeg fik billeder af den for nogle dage siden til godkendelse, og så håber jeg at den denne gang ikke sidder fast i tolden nær så længe som sidst. 
  Jeg mangler dog også mit styr fra Avian, som ikke er blevet produceret færdigt endnu, før jeg kan få bygget cyklen op igen. Men forhåbentlig har jeg en cykel klar til lige efter sommerferien. Heldigvis har jeg et par andre at vælge imellem indtil da.
 12. Like
  vestjyden reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Har for øvrigt været omkring lægen i dag med min venstre fod, men det resulterede nu ikke i noget quick fix (hvad det jo sjældent gør). Han kunne ikke helt afskrive teorien om en stressfraktur, så jeg fået en henvisning til en røntgenklinik, hvor jeg kan komme til sidst i juli. Så kan dén teori i hvert fald blive be-/afkræftet.
 13. Like
  vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
  Lige et forsinket god tur herfra.
 14. Like
  vestjyden got a reaction from BLACKICE in Nice and clean power building   
  Tillykke. Det var vist meget godt konen vækkede dig.
 15. Like
  vestjyden reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
  Intens Tirsdag. Fruen vækkede mig 07:15, hvilket jeg var lidt små mopset over, da jeg egentlig kunne sove længe i dag. Men hun mente vi nok skulle trille til hospitalet, fordi det nev lidt rigeligt.

  Så kl 8 havde jeg nulret mig færdigt og vi kørte. Ankomst cirka kl kvart i 9. Long story short, da klokken var 09:48 var jeg en nybagt søn rigere. Kl 14 var vi hjemme igen. Effektiv projekt styrring
  Der var rigeligt med familie og hænder, så jeg fik tid til en hurtig omgang :
   
  Close grip benchpres med stop
  5x100
  5x110
  5x115
  4x120
  5x115
  5x115
 16. Like
  vestjyden got a reaction from Henrik S. in Vestjysk dagligdag   
  17-06-2024
  Styrke
   
  Opvarmning:
  Crosstrainer 10 min.
  Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
  Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
   
  Squat:  1 x 5 x 40kg.  1 x 5 x 60kg.  4 x 5 x 70kg.
  Bryst pres maskine, plate loade:   1 x 10 x 40  3 x 10 x 50
  Pull down maskine:  1 x 10 x 50  1 x 10 x 55  1 x 10 x 60  1 x 10 x 65
   
  Stræk af It-bånd og balle.
   
  18-06-2024
  Løb
  3,5 km
  31m07s
  Social tur, med "pause" indlagt, div. kropsvægt øvelser, armstrækker step up osv.
  Et udemærket og sjovt koncept.
   
  20-06-2024
  Løb
  6,5 km
  42m41s
   
  23-06-2024
  Løb
  9,4 km
  1h00m55s
  Søndagstur i solskin.
  Social tur,
 17. Like
  vestjyden reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Hov for pokker 

  Nu kan jeg vist godt pakke krisestemningen væk. Endelig går det den sjove vej.
 18. Like
  vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
  Træning i kalorieoverskud kan bare noget. At vi så er nogle der ikke kan styre det der kalorieoverskud, er en anden historie
  Jeg har selv leget lidt med faste, det er åbenbart meget forskelligt hvordan det bider. jeg mærker det mest ved løb, og lidt på humøret mellem 12. og 14. time.
 19. Like
  vestjyden got a reaction from Kermit in Got legs?   
  Av av av. God bedring. Håber du vender dig til slyngen hurtig.
 20. Like
  vestjyden got a reaction from Gregers TF in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
  Træning i kalorieoverskud kan bare noget. At vi så er nogle der ikke kan styre det der kalorieoverskud, er en anden historie
  Jeg har selv leget lidt med faste, det er åbenbart meget forskelligt hvordan det bider. jeg mærker det mest ved løb, og lidt på humøret mellem 12. og 14. time.
 21. Like
  vestjyden reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Halløjsovs, en sand maratontur i dag på over 65 km ... woop, woop! 
  Det er så tæt på 70 km, at jeg kan begynde at tage ture til fritidshuset, som egentlig var det beskedne mål for turene i maj. Det går jo ikke hurtigt, men der er en smule mere vejgreb i trådet, og jeg sidder bare perfekt på den ramme. De nye hjul ruller også, som de skal, så alt er godt.
  Har også jogget frem og tilbage til Puregym en enkelt gang, så nu skal jeg egentlig bare ud at prøve at løbe lidt hurtighed igen, før følgerne fra min saltomortale for en uge siden kan endeligt afskrives.

 22. Like
  vestjyden got a reaction from Gregers TF in Motion i balance™   
  "Jeg rullede fint rundt, så jeg tog ikke fra med hænderne eller noget."
  Godt der ikke skete mere. Men jeg er altid imponeret over de mennesker, der lige kan trække et rullefald i et styrt. Jeg stivner fuldstændig og tager typisk hele skraldet med hænderne.
  Som skrevet før. Du kan altså et eller andet, med at skrue cykler sammen der ser godt ud.
 23. Like
  vestjyden reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
  Træning d 5.5
  Løb
  30 minutter på løbebånd. Synes at det gik ganske godt og selvom, at jeg har mærket lidt i hofte efterfølgende, så har det ikke haft været storslemt. Ja så måske håb forude.
  Styrke
  PT med Stine overkrop
  Bla chins, bænkpres, noget ryghalløj og ja ganske godt tilfreds. 
  Yoga
  Dejlige 30 minutter med downdog app. Efterhånden god fornemmelse af bare at nyde at være i det og næsten ønske, at det bare fortsatte og ikke bare er noget som skal overstås. Vil prøve at finde den følelse frem når jeg i aften skal få mig selv på yoga måtten. Ja velvidende, at det potentielt kan være udfordrende ovenpå ikke så meget søvn og lang travl dag. 
  Var super frisk i går aftes, så sov rigtig sent og kæmpede virkelig med snooze i morges. Omvendt så gik det nu ret godt, da jeg først var oppe og håber lidt, at det kunne være de begyndende positive effekter af ny livsstil. 
  Stats:
  Kaffe dag 146, alkohol dag 149, slik dag 17, chokolade dag 7, intermittent fasting dag 5
  I dag var det jo lidt anderledes at være oppe lidt i 5 og så vide, at der var/er lang tid til at spise kl 12. Men ja nu synes jeg egentligt, at det går fint bare med morgentheen. 
  Ellers god afklaring mht F gate. Intet som i INTET svar og ja det er jo også en slags svar. Ved med mig selv, at jeg var modig på en super let og ikke omklamrende måde. Det havde været ekstremt nemt at svare bare et eller andet og også fx decline; a'la ja det går nok ikke, eller jo det kunne være spændende. Masser af exit muligheder, uden at nogen havde tabt ansigt. Og især når jeg ved, at vi har haft skrevet mange beskeder fyldt med selvindsigt og refleksioner.  Well vil stadig gerne være en god bjergven men kan bare mærke, at det er slut med at investere mange timer i det projekt og være virtuelt heppe kor, eller fredags underholdning. Endnu en "win or learn" oplevelse. Og somehow godt for mig at få ro på den front. Kan godt være tilbøjelig til at synes, at jeg har haft været virkelig tåbelig men prøver at tale mere venligt til mig selv og ja det har jo været fint at lære et andet fornuftigt menneske at kende. Skal bare ikke fylde mere end, hvad det er og ja der har altså også været grunde til, at jeg ind imellem har haft grund til at tro, at der kunne være et potentiale. 
  On a different note så har Dave Asprey  åbenbart skrevet en ny bog, som bla også handler om at optimere kondition med tidsmæssigt lille indsats. Skriver vist nok også om det i "Smarter not harder" og min fornemmelse er, at det handler meget om det, som fx super løber Henrik har gang i a'la 30.20.10 intervaller. Anyhow så kunne jeg godt bruge en effektiv strategi for at få mest muligt ud af den tid jeg bruger for at opnå den bedst mulige ilt optagelse i bjergene. 
  Nå dejlig dag og uge til boardet  
   
   
 24. Like
  vestjyden got a reaction from Gregers TF in Vestjysk dagligdag   
  29-04-2024
  Styrke
  Opvarmning:
  Crosstrainer 10 min.
  Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
  Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
   
  Squat:  1 x 10 x 50kg.  1 x 10 x 60kg. 2 x 10 x 70kg.
  Den bedste omgang squat længe, ingen sener eller muskler brokkede sig.
  Bryst pres (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 50kg.
  Pull down (pure strength):  1 x 10 x 40kg.  1 x 10 x 80kg.  2 x 10 x 85kg.
  Læg, 1 ben, stående.:  3 x (15+15) x bw.
  Stræk af It-bånd og balle.
  Hurtig omgang sen aften.
   
  30-04-2024
  Løb
  6,3 km
  44m13s
  Social tur, men fik lagt lidt fartleg ind. 4 korte ryk på 300 til 500 meter. Det virkede, fik pulsen op over 170, hvilket er længe siden sidst.
 25. Like
  vestjyden reacted to Kermit in Got legs?   
  Dagens cykelløb blev lidt af en omgang. Vi kørte oppe i Sandbjerg/Vedbæk området, en lang bakke hver gang inden målgang. Ikke super stejl, men det går stadig opad. Havde en fin opvarmning, og så ellers ud på ruten. Lige omkring de 45 til start. Jeg har været syg siden fredag i sidste uge, og blev nogenlunde frisk omkring onsdag/torsdag i denne uge, så ikke verdens bedste optakt. 
  Afsted med os, okay rolig start faktisk, og så kom de første angreb undervejs. Der var et sted på vej ud mod Strandvejen hvor der var et helleanlæg midt på vejen, det gav lige en nervøs situation, men så vidste vi det til næste omgang. Egentlig ikke fordi der skete så meget i løbet. En del angreb, der blev hentet ind igen. Nogle fik vidst lov til at køre afsted undervejs. 
  Jeg havde placeret mig i bagenden af feltet, for trænger til træningen mere end positioneringen. Så snart formen for alvor begynder at være der, så skal jeg længere frem i feltet. Et par enkelte gange måtte jeg trykke til for at komme med på smækken, men ellers var det for det meste til at have med at gøre. Der var et par ryttere der dryssede af undervejs, og jeg kunne se at jeg havde det stramt på bakken, men så snart nedkørslen kom, så havde jeg en kæmpe fordel ift. de andre. Det var virkelig fedt. 
  På 4. sidste omgang begyndte jeg at mærke lidt krampeværk, men kom væk fra det igen. Til gengæld var der intet at gøre da var nærmede os sidste omgang, og vi var kommet op på toppen af bakken, og jeg bare mærkede hvordan hele venstre baglår krampede op. Jeg slog ud og lod det være det. Jeg valgte dog at køre videre, så det bare lige var sidste omgang jeg skulle køre alene. På nedkørslen fik jeg dog krampe i begge lår på samme tid. Er du gal det gjorde naller, og jeg kunne ikke rigtig køre rundt med pedalerne, for når det ene ben var nede krampede det for fuld smadder, og når det andet var nede krampede det. Jeg endte med at køre ned uden at træde, og fandt så et sted hvor jeg lige kunne klikke ud og holde ind til siden og få styr på stængerne. Blev til lige over 2 minutter jeg bare stod inden jeg kørte videre. Så ellers bare nogenlunde fornuftigt tempo op til mål og over stregen. 
  For mig blev løbet på 2:18:31, 93,8 km, 40,6 km/t, 219 watt i snit og 269 i NP. Og så lige 656 højdemetre. I øvrigt 209 TSS. 
  Da jeg kom hjem fik jeg bestilt Pillar Triple Magnesium, som jeg håber kan hjælpe på det hele, og ikke mindst kramperne. Men okay, det er altså også et hårdt løb når man sidder på smækken og skal lukke huller hele tiden.