Fast's log :)


Fast
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest PlayboY
hehe...hvor er du sød, Lars :bigsmile: men nej, det er forsent nu ;)

Rasmus, den der "passion"...meget blodig, huden bliver flænset af ham der spiller Jesus, ufffff, total splatter-film :cry: Røvsyg faktisk, for vi ved jo allesammen at det ender med at han bliver dræbt. Men "Terkel i knibe" til gengæld, den var grineren!!! :lol: Sikkert årets bedste film..selvom den er mega plat :lol:

Dagens træning: intet :bigsmile: Jeg ska også i bio og se Troja :w00t:

Hmm, ja i piger kan jo ikke så godt lide sådan nogle film hvor man bare ser det mindste blod :tongue: - Dog har jeg nu også hørt den skulle være ret blodig, men stadig pisse god siger mange.. Så jeg vil da helt sikkert se den når den udkommer på dvd :)

Du får da ellers gået en del i biografen for tiden :o - Der er jo nogen der kan! B) :tongue:

Nåå, men jeg vil smutte igen, skal se den japanske "the ring", den skulle være vildere scary :devil:

Link to comment
Share on other sites

Spock ==> Vi så den i cinemaxx's sal 1 :bigsmile: It doesn't get any better ;) Og feeeed film, det var den :) Nu føler jeg mig bedre forberedt til old eksamen :tongue:

Playboy ==> Jeg var inde at se "Passion..." bl.a. med min irakiske ven, som er kristen og hvis modersmål er aramæisk (det sprog der tales i filmen). Jeg tror han havde endnu nemmere ved at leve sig ind i den end mig, og det var ovenikøbet Langfredag ( :lol: ), så den stakkel sad og fik tårer i øjnene og alt mulig...Det var altså en sørgelig oplevelse :cry: Og hvis man ikke er religiøs, så virker den ret meningsløs... :unsure:

********

Træning igår:

:heartpump: Cykling II (55 min.) i SATS Nørrebro

:bike: :sun:

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning:

Cykling II (53 min.) med Arne :bigsmile:

v/ Gregers i Boltens Gård :bigsmile:

Kørte kun en time, for jeg var sådan lidt ...skæv...:hippy: fordi jeg kun havde fået 4 timers søvn...

Man er helt sikkert idiot hvis man ikke synes at Gregers er mindst ligeså god som alle de andre hardcore spinning-instruktører :devil: Og det siger jeg IKKE fordi jeg ved manden har en profil her på MOL :devil: Anyway, jeg tror jeg fremover vil køre i Boltens gård om onsdagen...det passer fiiiiiint med min søvnrytme, da det først er kl. 17.00 :D Og så tager jeg fan'me begge timer næste gang :devil::bigsmile:

:sun: :bike: :heartpump:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:w00t: der har været besøg i loggen...det vidste jeg ik :)

Jeg har ligget i dvale de sidste par uger :dozingoff: Så jeg har ikke rigtig fået trænet ordentligt :crazy: Jeg tror jeg bare har gået rundt og ventet på at få eksamenerne overstået, for de fylder så meget i ens hverdag når man har læseferie <_< Nu mangler jeg heldigvis kun en, så jeg vil i løbet af de næste 14 dage forsøge at komme op på samme niveau som før mht. spinning, inden jeg tager på ferie :bigsmile:

Men øv, hvor kører jeg elendigt pt.

Dagens træning:

:heartpump: Cykling II (50 min.) ==> :dead_banana: :dead:

Fra imorgen af kører jeg dobbelttimer igen :devil:

:bike: :heartpump::sun:

Link to comment
Share on other sites

Hip hip Hurra, hold kæft hvor kører det bare...not! Aner ikke hvad fanden der er sket, men jeg har faktisk ikke trænet så meget siden sidste gang jeg skrev i loggen. Derudover har jeg meldt mig ud af Sats fra og med juli...for jeg rejser to the Middle East om en uge...Når jeg kommer tilbage fra ferien i Mellemøsten tager jeg højst sandsynligt til Italien med min veninde...og så har jeg også lige medicinstudiet som jeg ikke ved om jeg vil igang med allerede i september eller om jeg vil vente til feb. 2005....eller om jeg overhovedet vil læse i DK :unsure: ...flirter lidt med tanken om at blive i Italien og læse der ...

Jeg havde faktisk ikke regnet med at jeg ville synke så lavt mht. træning, men lige nu står den kun på fester, fester og fester :)

Jeg vil derfor ikke føre log mere...vender dog tilbage når jeg har fået styr på tingene :bigsmile: (sikkert først i sept. el. okt.) men jeg vil self. stadig være på mol og "kommentere" jeres træning :devil: I må ha' det rigtig godt allesammen :)

Kh. log-spammeren ;) :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Hey Reem - selvfølgelig skal der festes igennem efter en studentereksamen - men tanken om at du ikke længere skal være at finde i vores lille spinningfrenzy klub - den er helt og aldeles utænkelig og uakceptabel - at du ved det! :devil: :)

Link to comment
Share on other sites

:bigsmile: Tak fittie...jeg håber også at du får ordnet de små skader du render rundt med ;)

og tak Apoc :)

Arne, jeg vender tilbage ;) :devil: spinning er til gengæld også sjovest om efteråret/vinteren...så før du får set dig om sidder jeg sikkert på spinning-cyklen i Parken igen :bigsmile:

Spock...jeg har en pinarello til 32 k...interesseret? :tongue: ;)

Ses :wave:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hey ppl :wave:

Ret sjovt hvordan tingene kan ændre sig så meget i løbet af ingen tid. Nu er jeg heldigvis begyndt at træne once again. Jeg har brugt de sidste 10 dage på at få en nogenlunde god form igen. Første gang jeg kørte en cykling III efter min ca. 45 dages pause kom pulsen oppe på 203 :w00t: Men nu er jeg heldigvis ved at vænne mig til det igen og kan højest presse pulsen op på 192-4 :-) Jeg har også været ude og køre på landevejene..mega najs :-) regner med at slæbe cyklen med mig næste gang jeg rejser, for det var virkelig ikke til at holde ud bare at fimse rundt uden træning :wacko:

Jeg er desuden blevet optaget på medicin :doctor: på SDU (så jeg kommer til at lære hvordan man skærer i folk :angelgrin: ), med studietstart i feb. 2005 :) Jeg har self. ikke tænkt mig at bo in the middle of nowhere :D , så jeg bliver boende i kbh. og pendler så bare frem og tilbage indtil jeg bliver overflyttet til KU. Det skal sgu nok blive sjovt :bigsmile:

Nå...tilbage til træning:

Jeg vil fremover ikke bare træne for at træne. Fra nu af skal der virkelig være fremgang der kan ses, høres og føles :devil: , for ellers bliver det ret meningsløst bare at køre derudaf :bike: :thumb_down:

Og så lige en kort update:

Lørdag: :heartpump: Cykling II

Søndag: :heartpump: Cykling II

Mandag: :baaa:

Idag: :heartpump: Cykling II + :heartpump: Cykling III

Jeg mødte Tulle i Parken idag...så sweet :bigsmile:

:heartpump: :bike: :sun:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hey folks ;)

I onsdags blev jeg opereret for nogle små åreknuder ved den ene læg, så jeg har ikke kunnet træne i tre dage. Nu render jeg rundt med nogle nasty blå mærker ved de steder hvor indgrebet blev foretaget – mega nasty! :devil: Men udover det var det heldigvis ikke så slemt som jeg regnede med. :)

Træning i dag:

:bike: Kom i form ala Cykling II : 53 min. :heartpump: Maxpuls: 183 og average: 169 ;)

:sun:

Link to comment
Share on other sites

Ouch, har hørt det kan gøre ret ondt.

Min X kæreste blev engang opereret for åreknuder, og det var den helt store omgang, hvor hun havde benene i stramme forbindinger et par uger -hun kunne ikke bøje benene overhovedet.

Det var en prøvelse uden lige at komme igennem den tid... også for mig :lol:

Link to comment
Share on other sites

Det var en prøvelse uden lige at komme igennem den tid... også for mig :lol:

:lol: Så håber jeg det var besværet værd ;) Det har godt nok ikke været slemt overhovedet med mig, de huller lægen lavede for at fjerne årerne har kun været 2-3 mm lange/store :blink: Og jeg cyklede hjem efter operationen. Jeg skulle bare rende rundt med plaster og måtte ikke gøre såret vådt før på søndag (men jeg hev plasteret af allerede lørdag :devil: ). Det hele går fino, jeg har bare de skide blå mærker og lidt indre blødning <_< :cry: ...ser klamt ud :(

Træning igår:

:bike: Cykling II (56 min.)....:heartpump: maxpuls: 188 og average: 172 :bigsmile:

:bike: Pulstræning...ca. 15 min. rul (:heartpump: ca. 145)...Derefter gik timen igang ==> 2 x ca. 10 min. hvor intensiteten var på 85% (:heartpump: omkring 178). Og så var der også lige ca. 10 min. som vi brugte på spurt og lign. En helt anderledes spinning time end det man ellers er vant time......men meget OK alligevel :bigsmile:

Glæder mig til :bike: senere på dagen :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 13.: Cykling III med Spock…jeg havde en lidt fucked up cykel, så 4 ud af 8 spurt gik af h. til fordi belastningen nærmest forsvandt når jeg accelererede :angry: . Men ellers en mega hård time på den fede måde :bigsmile:

Derefter Udholdenhed: en meget simpel ”lige ud af landevejen time”, lækkert :grindance:

Tirsdag d. 14: restitution

Onsdag d. 15.: var igen til lægen pga. åreknuderne, fik en indsprøjtning og måtte derfor ikke træne den dag…igen kun pga. af risiko for infektion og :blahblah:

Torsdag d. 16.: :baaa:

I dag:

:cheer: :cheer: :cheer:Styrketræning :cheer: :cheer: :cheer:

Først opvarmning:

Motionscykel…: 6 min. Niveau 7 (ud af 12), 53-55 rpm

Derefter:

Benpres:

15 reps af 100 kg

12 reps af 120 kg

8 reps af 150 kg

8 reps af 150 kg

Seated Hip Abduction:

10 reps af 40 kg

8 reps af 45 kg

8 reps af 45 kg

8 reps af 45 kg

Brystpres

12 reps af 15 kg

8 reps af 20 kg

8 reps af 20 kg

8 reps af 20 kg

Triceps push down:

12 reps af 30 kg

8 reps af 35 kg

8 reps af 35 kg

8 reps af 35 kg

Mavebøjninger med armene på brystet:

3 x 12 reps

Jeg nåede ikke mere, men I’m feeling it :weight_lift: …for the first time in my life, I’m feeling it :w00t::showoff:

/fast :4flex:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share