Onkel T's muskeleventyr i abeskuret


Onkel Troels
 Share

Recommended Posts

Fuck skulderen tung squat dag i Obbc:

Pulldowns - 3sæt x 10reps med let vægt for at varme skulderen op til squat.

Squat - 10x60kg, 6x60kg, 3x100kg, 3x130kg, 1x150kg, (Bælte på)1x170kg(Udligning af Pr), 1x180kg(PR+10kg :cooldance: ), (På med knæbind)1x190kg(PR :bigsmile: De var sgu jævn tunge)

Breathing Squat - 1sæt x 20reps med 130kg (NASTY.PR Sidst jeg prøvede fik jeg 18reps med 120kg. Det er blandt andet billedet fra mit avatar)

Rackpulls (Fra midt på knæ) - 6x100kg, 3x140kg, 3x190kg, 3x200kg, 3x200kg (Udemærket. Kørt uden bælte. Lidt sjovt at jeg ikke er et hak stærkere fra midt på knæet end i alm. dødløft)

Siddende læg - 3sæt x 12-30reps

Stifflegged deadlift - 3sæt x 10reps med 100kg

Supersættet med

leg curls - 3sæt x 10reps (Haserne godt brændt af efter denne combo)

Mave på Swizzball - 3sæt x 16reps (Sad kanon i maven)

Bænkpres - (8x60kg), 2x100kg, 2x100kg, 2x100kg, 2x100kg, 2x110kg, 2x110kg, 2x110kg, 2x115kg, 2x120kg, 2x130kg (God fart da jeg først kom igang. Skulderen er der ingen problemer med i bænkpres :smile: )

God træningsdag hvor jeg fik trænet lidt kæwe med Svenskeren og Kragefar.

Fine pr's i skvatten :smile:

Link to comment
Share on other sites

Nej, dig tør jeg sgu ikke at have med Thomas. Du er jo blevet en rigtig højrepper og så er du immervæk den person jeg kender der har taget mest i benpres

Hehe...og så er det jo heller ikke fair at det ikke er på samme maskine. Der er jo immervæk MEGET stor forskel på benpres maskiner. Jeg vil tro at jeg kan tage omkring 40-50 reps med 300 kg på den nede i Olympia. Ved ikke hvor hård den i har i Odense er ??

Men du kan da godt være med for sjov. Du får bare ikke en kasse bajer af mig hvis du vinder
Fair nok. Men lad mig nu se hvad i tager. Jeg gider jo ikke kæmpe for en sejr, hvis i ligger på flere 100 nu :tongue:

<{POST_SNAPBACK}>

Hvis farmeren skal med, så skal han stille i Odense den dag væddemålet afgøres. :4signme::innocent:

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med dine PR's!!! Fandme en led omgang squat!!! Din tangering af den gamle PR så også ud som om du havde godt med overskud.. Så smidder du bare 10kg oven i og dykker! Og ikke nok med det laver du Pr med knæbind også... og slutter af med en syg omgang breathingsquat!!! FANDME LEEEE!!!! :4thumbup: og enda med en smadret skulder! :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Svenskeren<<

Tillykke med dine PR's!!! Fandme en led omgang squat!!! Din tangering af den gamle PR så også ud som om du havde godt med overskud.. Så smidder du bare 10kg oven i og dykker! Og ikke nok med det laver du Pr med knæbind også... og slutter af med en syg omgang breathingsquat!!! FANDME LEEEE!!!!  og enda med en smadret skulder!
Mange tak, og tak for spotningen :4thumbup: Tag det ikke personligt at jeg valgt kragefar som spotter på de sidste sæt, han ville nok have lidt lettere ved at samle mig op nede i hullet hvis det gik galt :blush::smile:

Baardi<<

Onkel T er simpelthen flyvende i squat!!!! Det er jo ren MASS'kiiiinen, du tager folks total på nakken og laver rakeeeeeeeeeeetter!!!!!!!! Tag-selv-bord i vaniliekranse 

Din titel hælder mere til Benkongen end Kong Dø'løft! 

Argghhh. Leeee' :devil::laugh: Så længe du går i Obbc så er det næppe mig der bliver benkongen men jeg vil da gerne låne titlen engang imellem :cooldance::wink:

Moos<< Mange tak! Ja, skvatten er jo efterhånden ved at være favorit løftet :blink: Før i tiden tænkte jeg hele tiden bænkpres inde i hovedet. Nu går jeg en hel dag og glæder mig til at squatten. Hvor mærkelig kan man være :hehe:

Graffrakka Henning<< Yeah. Det er fordi at jeg er begyndt at bruge beenååårn istedet for kun at bruge arrmååårn :laugh:

Ptpoul<< Tak :smile: Ja, der er intet som at brænde igennem.

Granhof<< Mange tak. Ja, jeg tror også at Ole DOMS kommer flyvende ind ad mit vindue i nat så Benååååårn slet ikke dur så godt imorgen :wacko:

Heffehurtig<< Tak. Jeg ved ikke helt hvor lang tid et sæt tager. Men holder vel fra 5-10sek pause imellem de sidste 10reps eller sådan noget. Var dog nok oppe på noget mere på de sidste par reps. Var virkeligt brændt af der, men det lykkede mig dog at goodmorninge de sidste reps op.

Kragefar<< Tak. Godt at den mægtige krage stod bag ved klar til gribe mig med hans vinger hvis jeg skulle finde på at koge i hullet :bigsmile:

Nicolai<< Hva satan, Nico! Det er ellers langt tid siden vi har hørt noget til dig her på Mol. Velkommen tilbage, og mange tak :smile:

Link to comment
Share on other sites

Dagens bænkafbrændning med bands med posset:

Bænkpres(Med bands) - Jeg kan simpelhen ikke huske alle de sæt jeg kørte. Men det blev vel i omegnen af 30sæt. Op til en singel på 140kg+bands. Op til en trippel på 140kg+bands med 3" board. En masse speedsæt. og et burnout sæt med 80kg+bands tilsidst med 14 og 10reps.

Tatepress - 3sæt x 8-10reps med 17,5-20kgs håndvægte

Det var det. Det tog lige omkring en times tid men så var triceps også godt brændt af :cooldance:

Masser af Moller i bulen, så det var skide hyggeligt :smile: Baardi var vild i squatten og Hippo var Lee' i bænken :devil: Ptpoul fik også brændt godt i decline bænkpres :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hippo<< Thanks champ. Rigtig fee' omgang træning. Det ender jo med at vi ligefrem bliver halv leee' til næste stævne hvis vi bliver ved med at brænde med bandsne :w00t:

Herkules<< Det var ikke mig der lavede opsætningen, men det var vidst medium bands lagt ned omkring nogle håndvægte der stod på gulvet og op over stangen. Ved ikke helt hvor meget ekstra det ligger på. Jeg har før prøvet at kører med dobbelt lagte minebands og det var lidt hårdere at kører med. Det er meget svært at sige hvor meget ekstra de ligger på.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share