Got legs?


Kermit
 Share

Recommended Posts

Onsdag røg jeg på hjemmetræneren, for lige at vænne benene til den Graspor test jeg skulle køre torsdag. Det blev til en times tid, med en god opvarmning. 

Torsdag var det så tid til at køre selve graspor testen, og jeg lagde ud med den klassiske opvarmning. Derefter over i selve testen, og her fandt jeg så ud af at Graspor har ændret testprotokollen. Normalt startede man på 150 watt, og steg 30 watt hvert 4. minut. Nu skulle jeg starte på 140 watt, og stige 20 watt hvert 4. minut. Så jeg måtte lige af cyklen og lave et program der kunne styre det. 

Så igang, og som med altid med den slags test, så synes jeg bare ret hurtigt at det bliver hårdt. Jeg kom op og runde de 320 watt i 2 minutter eller sådan noget, og så var der komplet udsolgt. Min hjemmetræner lavede lidt bøvl undervejs, men jeg håber ikke at det påvirkede resultatet som jeg stadig venter på at få. Normalt synes jeg Graspor er hurtige til at vende retur på testresultater, men nu nærmer vi os de 24 timer de selv sætter som max svartid. 

Anyways, senere på dagen fik jeg lyst til at køre en tur udenfor. Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt det bare skulle være noget zone 2, en tur med sprint eller noget AT interval. Jeg endte med sprint, og kørte en hulens masse af dem. Nogle korte, nogle lange, og kom retur efter 57 minutter med lige over 100 TSS.

Link to comment
Share on other sites

Fredag skrev jeg til Graspor, da jeg ikke havde fået svar på min test, og indenfor max 30 minutter lå der et svar. Det imponerende var at der reelt ikke var sket noget som helst :tongue:

I grove træk, næsten samme zoner, næsten samme fatmax og næsten samme FTP. 

Lørdag var jeg tidligt oppe og kørte ud på Flyvestationen for at lave lidt aerotest frem mod enkeltstarten. Jeg har to forskellige speedsuits, en Bioracer og en Chaise, og så 3 hjelme der skulle testes af. Jeg havde egentlig ikke regnet med at der ville være så stor forskel, men det var der reelt set. Jeg fik kørt 4 omgange af 5,1 km med hvert setup, og holdt omkring de 285-290 watt på alle omgange. Så sluttede jeg det hele af med en flyvende omgang hvor jeg ikke kiggede watt eller noget, men bare kørte med alt hvad jeg havde. 

Der kommer en video med de reelle resultater, men overordnet set så var min Chaise dragt ca. 6 sekunder hurtigere på 5,1 km end min Bioracer. Det havde jeg ikke regnet med. 6 sekunder lyder ikke af meget, men når man så tænker på at det er 3 omgange jeg skal køre, så bliver det alligevel til 18 sekunder der bliver sparet. 

Den hurtigste omgang jeg fik kørt var på 7.48, så fra udgangspunktet til den hurtigste var der 10 sekunders besparelse, eller 30 sekunder fordelt på 3 omgange. Det er alligevel også en sjat. 

Søndag blev til en trilletur på 30 min inden styrketræning i 2 timer og 20 minutter. 

Link to comment
Share on other sites

Speaking of aerodynamik og marginal gains, så lavede jeg et opslag i en FB gruppe i sidste uge omkring hvilket dæk der var det hurtigste til dæk og slange. Allerede da jeg  lavede opslaget tænkte jeg at det kunne gå alle vegne, og alle mine fordomme blev bekræftet :bigsmile: Der var ham der anbefalede nogle dæk der ikke punkterede så let, så han var vant til at køre Paris-Brest-Paris og andre brevetløb. Så var der ham der anbefalede tubeless, selvom jeg skrev at det ikke skulle være tubeless. Og så var der ham der anbefalede mig ikke at tænke på teoretiske gains, men bare køre 50 km ekstra :eh: Jeg spurgte ham hvor mange ekstra watt det ville give mig, og det kunne han ikke svare på. Den bedste kommentar kom dog da Frederik Muff, der samme aften blev 5'er til DM i enkeltstart, svarede at han normalt kørte 30.000 km om året, men han ville da lige køre 50 ekstra, for så kunne det være han kørte endnu hurtigere.

Link to comment
Share on other sites

Godt og grundigt ramt at DOMS i dag. Det er lidt det der sker når der kun bliver styrketrænet én gang om ugen, og det er full body. Til gengæld føler jeg at styrken er ret god for tiden. På squat og dødløft kører jeg 3x3 med henholdsvis 112,5 kg og 134 kg, og bænkpres er 5x5 med 86,5 kg. Bliver spændende at se hvad der sker når jeg skruer ned for målsætningen på cyklen, og op for styrketræningen til efteråret. Målet er som sagt at ramme 140 kg i squat og 180 kg i dødløft. 

Link to comment
Share on other sites

Cyklede til arbejde i går på semi-våde veje, og i løbet af arbejdsdagen gik det op for mig at jeg slet ikke gad cykle udenfor senere. Så det blev bare til turen hjem, sætte hjemmetræneren op, og så køre intervallerne på hjemmetræneren. Det blev til en opvarmning, et sæt 5x 8/52 siddende, og så 2x20 min sweet spot. Simpelt, enkelt og klassisk. 

Link to comment
Share on other sites

Planen i går var egentlig at jeg skulle have trænet ude, men her i området regnede det faktisk det meste af eftermiddagen, så valgte at køre på hjemmetræneren i stedet for. Omkring 23 grader og så en luftfugtighed på 75% satte sit klamme spor på træningen. Den sædvanlige opvarmning, og så 3x8 minutter AT med 5 minutters hvile imellem. 

Derefter valgte jeg at køre et løb på en rute jeg ikke kendte. Et relativt lille felt, og så blev den splittet i starten så vi var en 10 ryttere i front. Jeg følte at de andre kørte langsomt, så jeg prøvede af et par omgange at komme væk. Tror måske jeg kørte 3 gange, men blev hentet ind hver evig eneste gang. Så ramte vi åbenbart Box Hill som vi skulle op over. 3 km med 4,1% i snit. Jeg kom fint med op over, og så en god nedkørsel derefter. Igen et par angreb fra min side, og det ene var der lidt mere held med end de andre, men de øvriges angreb betød at der blev lukket igen. 

Og så ramte vi Box Hill igen. Jeg tror jeg kom ind som nummer 4 på stigningen, og kørte med alt hvad jeg havde tilbage i tanken. Det blev til 8 minutter og 56 sekunder med 291 watt i snit. Kom ind som nummer 5 alt i alt, og havde en følelse af at jeg havde kørt med hvad jeg havde, og at benene faktisk var gode. Dog er watt/kg sjældent godt for mig. 

I alt blev det til 2 timer og 40 minutters træning i går, og en masse sved. Jeg fik også gjort videoen om min aero test færdig, som nu ligger på Youtube:

 

Link to comment
Share on other sites

1. juli er åbenbart den første efterårsdag :D Hoppede på hjemmetræneren til en solid gang Zone 2. Ikke særlig meget at berette andet end at jeg kørte 3 timer i zone 2 med 3x12 minutter fatmax med RPM under 70. 

Jeg testede noget nyt energidrik af fra Victus, og det er altid interessant når man gør sådan noget. Skulle drikke en pre-workout ting der ikke smagte særlig godt. Til gengæld var der 200 mg koffein i, og for en der ikke drikker kaffe, så er det relativt meget. Undervejs skulle jeg drikke deres During, som smagte lidt bedre, og efter en post-workout som heller ikke smagte særlig godt. Faktisk var smagene nok okay, de var bare meget vage i det, kontra den ekstremt gennemtrængende High5. Efter træningen havde jeg det lidt underligt, og fik super meget luft i maven. Sådan en helt klassisk reaktion på at man har taget noget der er energitæt som man ikke er vant til. 

Link to comment
Share on other sites

Uge 2 i rejsen mod enkeltstart i august sluttede i går, og selvom jeg gerne ville have haft mere volume på, så var vejret sgu bare ikke til det. Når det har været 25+ grader i lang tid og tørvejr, så er blæsevejr, kraftige byger og 16 grader på en god dag bare ikke skide interessant. Så kan vi kalde det danskervejr og alt mulig andet - det er lige et par måneder for tidligt. 

Små 10 timer på cyklen, hvor størstedelen af dem har været på hjemmetræner (1,5 time + 2 timer og 40 minutter + 3 timer), og så lige 2,5 times styrketræning i går så den totale mængde kom op på lige under 12,5 time for ugen. Så alt i alt godkendt. Vægten sniger sig også stille og roligt nedad, så jeg nu er under de 86 kg. 

Fik afsluttet weekenden med at få gjort cyklen rent, ny kæde der kom i lampeolie for at være helt ren, pulleyhjul der blev taget ud for at blive renset, og klinger af kranksættet for at blive renset. Så den helt store tur hvor man render rundt i sin helt egen verden og glemmer alt andet. Og enormt lækkert at se resultatet efterfølgende hvor der er en spritny kæde og kassette på cyklen. Der er åbenbart en del at hente i hurtighed ved en ren drivlinje,. 

Den kommende uges træning ligner også at det bliver relativt meget hjemmetræner, i hvert fald i hverdagene. Til gengæld får den et nyk opad i intensitet med lidt VO2max og sprint på programmet. Er vejret til det kunne jeg godt finde på at køre en solid mængdetur på lørdag. 

Link to comment
Share on other sites

Lidt off i går, men kom alligevel på cyklen til en ret led session. Først den sædvanlige opvarmning, og så lige 5x8/52 max siddende. Lidt hvile og så direkte ind i 2x15 min AT som bare trak tænder ud. Hvile igen, og så prøvede jeg at gå efter 20-30 min sweet spot, men allerede efter 5 minutter var jeg ved at kaste håndklædet i ringen. Jeg fik den dog holdt til 15 minutter, og så bare afrulning til sidst. 

Link to comment
Share on other sites

Shit en omgang i går. Fik startet med 1 time med 50 minutter fatmax på hjemmetræneren, så arbejde og spise og alt det der. 

15.45 sad jeg på cyklen igen med Touren på en af skærmene. Så mens Vingegaard og Pogacar fyrede den af, lagde jeg ud med den sædvanlige opvarmning og var overrasket over hvor godt jeg egentlig følte mig kørende. 5 minutter sweet spot, og så over i 4x4 minutter VO2max. Led omgang, men det er sjovt som jeg bare langt hellere vil køre korte lede intervaller, end lange med knap så meget intensitet. 

Derefter valgte jeg at køre et løb, faktisk samme løb som i sidste uge, om end på en anden rute. 35 km og med ca. 300 højdemetre. Ikke så mange til start, tror vi var 9, og så var der sygt mange der faldt fra undervejs. Det blev kørt i C klassen hvor toppen hedder 3,2 w/kg i FTP, og der var en sydafrikaner der som minimum lå på 3,5 w/kg hele løbet igennem :sleepy: Han var til gengæld god til at trække. 

Første udfordring var Volcano Climb hvor jeg lige fik sneget min røv med op over. 8.20 indsats med 304 watt i snit. Nedkørsel og så skulle vi bare op af KOM reverse eller hvad den hedder. En stigning der er flad i starten, så har den et sygt stejlt stykke der ikke er så langt, og så er den relativt flad det sidste stykke op. Perfekt til mig. Med 3 km til mål, og noget ala 600 meter til stigningen kan jeg mærke at mit lår begynder at krampe, og så var det slut. Fuld krampe i låret på indersiden der bare gjorde naller, så måtte stoppe med at køre. Efter et lille minut kom jeg vidst igang igen, og kunne køre et par minutter og så kom der endnu en krampe. Fik rullet til mål og kunne tage 3. pladsen, efter at alle de andre nærmest var droppet. 

I alt 2,5 time med god intensitet. 

Link to comment
Share on other sites

Havde planlagt at køre langt i dag, så jeg var oppe lidt i 6, spise morgenmad, og gøre det hele klar så jeg kunne sætte mig på cyklen kl. 7 og drøne ud. Super lækker temperatur at starte ud i, og kørte ud til flyvestationen for det var hvad fantasien var til i dag. Helt fladt og ingen vind, så er flyvestationen altså helt perfekt når man bare skal klokke km. Da klokken nærmede sig 8.30 kørte jeg ud mod Kollekolle og joinede OCC der var en lille lukket skare på 5 ryttere, hvoraf den ene droppede fra undervejs. 

De kørte ud til Søsum, og så videre op til Slagslunde og Slangerup. Herfra fortsatte vi op mod Strø hvor der lige blev kørt et 10 minutters interval eller noget i den dur, og så ind til Skævinge hvor der lige blev gjort et kort hold for at fylde dunke op. De andre skulle køre 10x40/20 intervaller, og der sprang jeg over, netop for at spare benene bare en anelse. Ind mod Nørre Herlev, og så ud mod Kongevejen, Stumpedyssevej, Folehaven og så Strandvejen. Lidt leg måtte der godt være, så da der var helt frit på vejen, hoppede jeg derud og lavede dagens første ryk. Ind mod Vedbæk var der samling igen, og vi kørte stille igennem Vedbæk. Så rykkede jeg på den næste bakke, og fik lidt hul som så blev lukket igen. Ved bakken lige efter Skodsborgvej blev der trykket fra de andre, men den blev lukket igen, og jeg havde egentlig overvejet at rykke efter bakken, men der var en anden der kom mig i forkøbet. Så der var to der kørte afsted, og jeg kiggede på den 3. som jeg håbede ville lukke hullet. Det gjorde han så bare ikke. Så den klarede jeg, og da vi nærmede os de to andre huggede jeg til den og kom blæsende forbi dem lige inden bakken ved Strandmøllekroen. I det jeg kørte forbi dem kom der en lidt opgivende lyd fra den ene af dem :laugh: Jeg gik godt lidt kold på bakken, og blev hentet af 2 andre - den 3. var skivet. Den ene af dem kørte så kontra med det samme, og jeg håbede igen at den anden ville lukke, men han var i den grad færdig. Så jeg kørte op til den forreste, og så tog vi bare vores føringer ind mod Klampenborgspurten. Den havde været super nem for mig at snuppe i dag, men det gad jeg ikke rigtig, så jeg lavede lidt en foræring til den anden så han kunne vinde. 

Da der lige blev samlet op bagefter var der super god stemning, netop fordi der faktisk blev kørt cykelløb og ikke bare den sædvanlige monotone fart og så en spurt til sidst. De andre gjorde holdt ved Cranks and Coffee, og jeg fortsatte min tur, for manglede stadig lige over 65 km. Jeg havde håbet på at turen med OCC havde været lidt længere, men sådan er det nogle gange. Det fik mig ud på nogle lidt andre veje end dem jeg plejer at køre for tiden, så røg ned igennem Ørholm, og ud til Kongevejen. Op over Geels bakke, videre op til Rude stadion, og så hele vejen op til Blovstrød. Igennem Kirkelte, Karlebo, tilbage til Stumpedyssevej, Farum og så hjem. 

203 km, 6 timer og 25 minutter på rammen. 375 TSS. Perfekt optakt til en hvileuge :D 

Og jeg kørte så med nogle nye aerostrømper jeg har hevet hjem fra Kina. Snakkede med en fra gruppen i dag, der også havde købt nogle han kørte med. Han havde givet 250,- for dem. Jeg gav 14 dollars for 2 par inkl. fragt. Kina kommer. Og de sad faktisk oppe på hele turen. Hvordan de så klarer det efter et par vaske skal jeg ikke kunne sige. 

Link to comment
Share on other sites

Solid træningsuge er nu overstået. Sluttede søndagen af med 1,5 times styrketræning, og endte med lige under 14 timer på cyklen, 761 TSS og 452 km. Nu står den kommende uge på hvile. Jeg har haft en tendens til sjofle mine træningsuger lidt, så vil gøre det lidt anderledes denne gang. Så markant mindre mængde, og måske lidt intensitet når det giver mening. 

Link to comment
Share on other sites

To dage uden nogen form for træning, og min generelle restitution er fantastisk. Min hvilepuls i nat var på 43, hvilket er det laveste i mange år. Min HRV var oppe på 75, som er højt for mig. Lader til at min krop har haft godt af det, og i dag tænker jeg at en trilletur på cyklen er på sin plads, så der ikke går helt badeferie i den. 

Link to comment
Share on other sites

Efter et par rolige dage, valgte jeg at give den lidt mere gas i dag. Så det blev til et løb på Zwift, Innbrucksring. Små 18 km med 150 højdemetre. 20 ryttere til start, og det var en okay rolig start. Der var to der kørte afsted, hvor man hurtigt kunne lure at de ville blive diskvalificeret, fordi de lå med alt for høje w/kg. Der var en der forsøgte at gå med, men han døde vidst lige inden han nåede op. Ved bakken, 430 meter med 6,9% i snit, rykkede jeg okay igennem, og fik egentlig lukket hullet til de to i front, som jeg fulgtes med på nedkørslen. Vi endte med at være 4 ryttere i front, hvoraf de to endnu engang kørte afsted i et voldsomt tempo. 

Kort inden vi ramte bakken igen var vi blevet hentet af en gruppe bagfra så vi var 5 ryttere samlet, og endnu engang valgte jeg at rykke på bakken, og fik et noget større hul end jeg havde regnet med. Tror faktisk jeg havde et forspring på omkring 10 sekunder på toppen, og så skulle der ellers bare køres igennem. De sidste 6 minutter, som inkluderede lige under et minut på bakken havde jeg et max på 627 watt, en normalized power på 368 watt og gennemsnits watt på 311. Jeg var helt færdig da jeg ramte målstregen, men havde holdt mit forspring på ca. 10 sekunder. De to forreste blev selvfølgelig diskvalificeret, så det var en lækker sejr til mig, og små 28 minutter med god intensitet. 

Link to comment
Share on other sites

Henover weekenden skete der det der ofte sker når man giver kroppen fri - man bliver syg. Ikke sådan rigtig syg, men bare virkelig utilpas. Hovedpine, træls mave, lidt kriller i halsen og så bare super super træt. Lørdag til søndag sov jeg 10 timer. Søndag fik jeg en lur på 1,5 time og søndag til mandag sov jeg yderligere 11 timer. I dag har jeg det lidt bedre, men kan godt mærke at kroppen ikke er helt med endnu. Ifølge min Whoop lader det dog til at det går bedre, hvilket jo altid er rart at læne sig lidt opad. Min HRV er steget igen, min hvilepuls er faldet igen, min temperatur er faldet. Så nu skal det sidste forhåbentlig bare lige ud af kroppen, og så er jeg klar til at drøne på ferie lørdag. 

Planen var oprindeligt at jeg efter hvileugen ville give den et ordentligt skud med træning, da jeg trækker stikket i 3 dage lørdag, søndag og mandag. Men det bliver ikke til noget, og det skal nok gå det hele. Lørdag drøner vi et smut til Tyskland en enkelt dag for at tage i Outlet og køre grænsehandel. Søndag drøner vi til Gøteborg hvor vi har en overnatning og et besøg i Liseberg. 

Link to comment
Share on other sites

Var et smut forbi en osteopat i går, i håbet om at han kunne lave mirakler med mit hoved. Har stadig en massiv hovedpine der bare ikke vil slippe. Desværre har der ikke været nogen effekt endnu, men kan selvfølgelig være den kommer med lidt forsinkelse. Drøner også til lægen i dag for bare lige at sikre mig at det ikke er noget underliggende der laver ballade. Om ikke andet må de pege mig i retning af nogle smertestillende der kan tage den værste hovedpine. 

Link to comment
Share on other sites

23 minutter siden, Kermit skrev:

Lægen fandt heldigvis ikke noget graverende galt med mig. Fik endda ros for min lave hvilepuls da blodtrykket skulle tages (48). Så kuren lige nu hedder bare at jeg skal give den gas med panodiler, da de mistænker at det bare er en seriøs spændingshovedpine. 

Godt at høre. Jeg har ingen aktier i foretagendet, og konceptet er sikkert omdiskuteret blandt læger og deslige, MEN jeg har tidligere - for efterhånden mange år siden - haft stor glæde af at få nogle Body-SDS-behandlinger i forbindelse med nogle skavanker. Det er jo ikke utænkeligt, at du har nogle ubalancer eller skævheder, som måske kunne trænge til lidt knæk og bræk. De kan nogle gange bringe en på sporet af ting, der måske er i klemme eller lidt off på den ene eller den anden måde.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tilbage fra ferie, som egentlig har været ganske fin. Fik nogenlunde styr på hovedpinen, men har hængt lidt i bremsen efter min sygdom. Mine tal, hvilepuls og HRV, har ikke været så konsistente som jeg har håbet på, men tror måske også at jeg har presset lidt for meget på ift. intensitet, og været knap så god til også at huske de mere lette ture og træninger. Det skal der lidt rodes bod på nu. 

Enkeltstarten er fredag i næste uge, og har efterhånden fået indkøbt alle de ting jeg skal bruge. Træningen har været rigtig fin, og jeg føler egentlig at jeg har rykket mig lidt. Vægten sagde i fredags 85 kg, så et lille kg op ift. inden ferien - det synes jeg er godkendt.

Planen lige nu er stadig fuld fokus på enkeltstarten i næste uge. Dvs. ingen styrketræning, og kun cykling det næste stykke tid. Lørdag er sidste dag med volume, og derefter bliver der skåret drastisk i mængden, mens jeg stadig bibeholder noget intensitet. Tanken er også at køre en tur fredag morgen, hvor jeg lige åbner benene lidt ekstra op, inden jeg om eftermiddagen skal køre selve enkeltstarten. 

Så snart det er klaret, så skifter fokus over på vægttab. Vi skal til Mallorca d. 30. september, og det er altid en god anledning til lige at få smidt lidt kg. Der vil stadig blive cyklet, men jeg tænker at det bliver langt mindre end de tidligere måneder, og så et skifte over på styrketræning. Målsætningen er at ramme 82 kg inden 30. september, hvilket burde være muligt. 

På min tur i lørdags nåede jeg også frem til at jeg måske godt kunne finde på at køre licens næste år. Kørte vidst mit sidste licensløb i 2018, så det er efterhånden nogle år siden, men jeg kan mærke at jeg lidt savner den der racestemning, og det at sætte sig op til specifikke mål. Det bliver selvfølgelig en halvdyr omgang, fordi jeg nærmest starter fra scratch, men sådan er det. Kan også være at jeg kommer fra det igen :D 

Link to comment
Share on other sites

Min HRV og RHR har været gående i den forkerte retning på det seneste, så kommer til aktivt at gøre noget for at få det på plads igen. Blandt de ting jeg kommer til at gøre er:

- I seng kl. 22. Generelt er det bare godt at komme i seng på et fast tidspunkt, og jeg er i forvejen ikke typen der ligger med telefonen og stener i en time inden jeg sover. Når jeg går i seng, så er det for at sove. 

- Drikke godt med vand.

- Få godt med omega 3. Har sjoflet den lidt.

- Udstrækning hver dag. Jeg har ikke været helt off hvad jeg plejer, men der har været nogle udfald. 

- 5 min åndedræftsøvelser om dagen. I min Whoop app er der nu også kommet åndedrætsøvelser, der både er lavet for at skærpe ens koncentration, men også at sænke stressniveauet. Har kun prøvet den sidste indtil videre, men det er egentlig meget rart. 

- Fokus på restitution generelt. Min træning den seneste måneds tid har været ret meget baseret på intensitet, og dermed har jeg ikke været god nok til at huske på hvilen. Jeg føler at jeg har haft fokus på det, men det har jeg ikke. I Whoop får man en recovery score hver dag, og et target strain som er en indikator for hvor meget kroppen kan klare at blive presset den dag. Man kan sagtens gå over det tal, og dermed overreache, man skal bare være opmærksom på det. Jeg tror at jeg har haft for mange overreaching dage, og ikke nok dage til at indhente det. Igen, der er intet galt i at overreache, for det vil man jo gøre på en træningslejr, men så ved man også at man i ugen efter, skal balancere det ud. Der har jeg nok ikke været god nok. 

Link to comment
Share on other sites

Første dag med gode vaner overstået, og det lykkedes det hele. I seng inden kl. 22, åndedrætsøvelser, udstræk, og masser af vand. 

Jeg fandt endda også tid til lige at læse lidt i en bog, 1984, som jeg har været igang med i over 2 år nu :D Jeg kan godt lide ideen ved at læse, og netop træne læsemusklen, men jeg får det bare ikke prioriteret. Jeg har længe lidt været modstander af lydbøger, fordi jeg har følt at det har været genveje, men må også indrømme at det måske giver ret fin mening. Jeg hører i forvejen meget podcast, og det ville være oplagt at supplere med lidt lydbøger når jeg kører til og fra arbejde og sådan. Således er jeg gået igang med bogen "Det hele handler ikke om dig" som jeg fik anbefalet af min chef :tongue: tror ikke der var nogen reference til mig som sådan i anbefalingen, men det kom sig af en snak vi havde i går hvor det gik på at folk alt for ofte går til Facebook grupper og stiller spørgsmål, som de selv kunne finde svaret på. 

Link to comment
Share on other sites

37 minutter siden, Kermit skrev:

Således er jeg gået igang med bogen "Det hele handler ikke om dig" ...

Glimrende og tankevækkende bog med afsæt i stoicismen. Forklaret, så det er til at forstå. Blev da også et stort hit, da den kom frem på grund af de gode, almengyldige leveregler.

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg ikke husker helt forkert, så nævnte du også den bog i sin tid i din log også Henrik?
Jeg mener i hvert fald at jeg noterede den for at få den læst, det har jeg dog stadig til gode.

Du nævner aerostrømper til enkeltstarten. Nu kan jeg desværre ikke finde det, men mener at jeg faldt over en test på weightweenies, der viste at aerostrømper + de korte velotoze var det hurtigste setup for det fleste.
Man så blandt andet også Rasmus Bøgh Wallin med dette setup til DM, mener også kommentatorne på tv2 rundede det kort.

Hvad måler du din HRV med? :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share