Hvem er Mikkel Sand?


Morten Z
 Share

Recommended Posts

mirage> wow...possible bad timing ! :lol: <- det kan være at du måske kommer lidt i ilden lige nu.

MS har givet gode svar ? tjae, jeg ville være småsur hvis jeg havde hoppet rundt som en kænguru ude i mit center - jævnfør hans "polymetriske" system artikel ( eller hvad fanden det hed ).

Held og lykke ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jeg vil stadig gerne vide hvordan man ved at han nogle gange opholder sig ved hans kæreste for at skrive og andre gange et andet sted?

Ham fra getbig må altså kende ham hvis han kan sidde og sige han opholder sig ved hans kæreste?????

Men nu kommer der nok bare svaret man kan se hvilken navn internet forbindelsen står i og derfor tror man det er hans kæreste??

Link to comment
Share on other sites

Som et lille guldkorn kan jeg afsløre at en pc - i et navngivet fitnesscenter i Jylland - en enkelt gang er blevet brugt til at poste både under "MS" og 10 minutter senere under "Jones2003" .

Så vi kan antage at MS er instruktør, eller på anden måde administrativt involveret med centret.. hans lege-kammerat kunne tænkes at være en kollega et andet sted i kæden (hvis centret selvf. er del af en kæde ??) ?

Link to comment
Share on other sites

Mener faktisk at MS på et tidspunkt sagde at han var "hyret" af en bekendt til at komme til et foredrag med Anja Nielsen fra Natural i et nyåbnet Fitness.dk center i Århus, mener også at denne bekendte var bestyrer eller lignende af dette center, alt dette er taget direkte ud af min forkalkede hjerne, såååååååå med forbehold.

Men det kan jo også være en af MS utallige løgn historier.

Pssssst MZ hvis vi rammer rigtig så giv lige et praj :poking:

Link to comment
Share on other sites

"Hvem er MS?" er tydeligvis ikke kernen mere. "

Selvfølgelig er det stadigt det!

"Der er nu flere kerner."

Selvfølgelig er der IKKE det!

"Lige nu er den største hvad Get Bigs rolle er i det her."

Sludder og vrøvl!

"Jeg tror nu ikke de står bag MS"

Hva´er så problemet?

Er det en ren øvelse i paranoia og flueknepperi?

"men tilgengæld er spørgsmålet rejst ang. Get Bigs troværdighed - bl.a. om de indirekte har løjet om dokumentationen af deres produkters kvalitet."

Sludder og vrøvl, - produkterne er deklaret og solgt i henhold til dansk lov, Get Big har derfor - og igen - selvfølgelig IKKE løjet om noget som helst!

En løgn forudsætter , - igen-igen- fortsæt, og at psykopaten MS har haft held til at vildlede både Get Big og mange andre, har selvfølgelig INTET med get Bigs troværdighed at gøre!

Man skal nu også passe på IKKE at skrue sig op i et helt urimeligt opkørt og skingert toneleje, - det er trods alt IKKE by-pass eller hjertetransplantationer vi handler ind hos get Big.

Enhver kan med eller uden MS let få syn for sagen, hvad indeholder produktet, hvor kommer det fra, hvad koster det, osv.

Mere kompliceret er det såmænd IKKE!

Hvis det er, kan man jo evt. tage sagsbehandleren, socialrådgiveren og psykologen med på råd...........

"JS jeg ved da ikke om du os arbejder for getbig!! men en ting er sikkert du reklamere for getbig, fx i din artikel cuts på getbig.dk kan man se at du hentyder til nogle produkter der muligvis vil gavne forløbet til at blive ripped, også er der et link til getbig.dk webshop jeg ved ikke om du har fået betaling for det!

Jeg ville i hvertfald have betaling for det på den ene eller anden måde hvis jeg lagde en så fremragende artikel på en hjemmeside der har med træning at gøre samtidig med de sælger kosttilskud!!"

Slip en 500-las eller fire flasker god rød drue og du kan få lov til at se mine selvangivelser for de sidste par år samt tilhørende kapitalstrømsanalyser.

Heraf vil det fremgå, at jeg IKKE har oppebåret noget arbejdsindkomst siden jeg pensionerede mig selv 1. januar 1990!

Jeg gider IKKE tjene flere penge i DK, - hvorfor fremgår sådan set kun alt for tydeligt bl.a. af denne tåbelige debat-,- artiklen er iøvrigt den samme, der tidligere blev bestilt af Workout & Fitness, fordi jeg som det fremgår, ved en ting eller to omkring dette at blive rigtigt godt "hakket"

Hvorfor er det så umuligt at forstå, at man kan lave selv et stort stykke arbejde uden at forlange kold kasse for sagen?

Min "betaling" består i den glæde det bibringer, at kunne videreformidle nogle informationer, som andre kan have gavn af, - det er der vel IKKE sådan pr. automatik noget galt med?

Det var så vist den del af sagen, - eller hur?

"Der er jo nok nogle der klikker ind for at købe de kosttilskud, hvis man ser hvilken resultater du har fået igennem årene."

Og hva´så?

Skulle jeg ligefrem lyve om hvilke produkter jeg anvender for at undgå at blive mistænkeliggjort?

Hvor langt skal man i DK dog gå ned på knæ for at undgå at blive tvunget til at sutte pik på janteloven?

"Jeg ville i hvertfald have procenter af salget for dem der klikker sig videre fra din artikel og bestiller noget på en eller anden måde?"

Jamen nu var det jo IKKE dit pengebegær vi debaterede, men mit bidrag til Get Big,- og både deres og min troværdighed!

Jeg kan kun opfordre til at du ofrer et par gode flasker på sagen, and to "put your money where your mouth is", når nu denne del af den altomsiggribende verdenssammensværgelse så uendeligt let kan dementeres!

Link to comment
Share on other sites

Mennesker som kan begå fejltagelser. Og getbig har da helt sikkert begået flere fejltagelser. Det var en stor fejl blindt at tro at en mand med en så imponerende baggrund bare uden videre ville skrive artikler for et lille kosttilskudsfirma. Det var også en fejl at man uden videre troede at manden havde tilgang til sit eget laboratorie, hvor han kunne analysere produkter. Det er da muligt at man har set det som en mulighed for at spare penge på dyre analyser. Desværre viste det hele sig bare at være et stort scam. Surt show. Men det betyder da LANGT fra at getbig ikke har rent mel i posen. Det betyder bare at man har været for naiv

tj: I den virkelige erhvervsmæssige forretningsverden er det jo netop

dette som adskiller vindere fra tabere. det er små marginaler, som får stor betydning, og dem der garderer sig mest hensigtsmæssigt imod disse foranstaltninger står bedst stillet

I princippet er det uvedkommende om getbig har rent mel i posen;

hvis man ville tjene på en vis usikkerhed så løbes en risiko, hvliket getbig er et godt eksempel på. Naivitet er en dårlig undskyldning.

Link to comment
Share on other sites

Okay, for at det ikke skal blive en kedelig aften er tiden kommet hvor jeg vil give et bud på MS's motiv.

Undervurdér aldrig en modstander! MS har ikke gjort det fordi han er en wannabe med mindreværdskomplekser. Det er også ret usandsynligt at han har gjort det for penge. Han er heller næppe en psykopat som JS så forsigtigt udtrykker det.

Men hvorfor så? Da jeg ikke har snakket med manden (endnu?) kan det naturligvis kun blive et kvalificeret gæt: Han har gjort det for sportens skyld - for en kæmpe griner - for virkeligt at kunne sidde og smage på hvordan han kunne køre folk rundt i manegen - og haft en særlig fornøjelse ved manipulere med især dem, der selv regnede med at de havde styr på det. Jeg tror eksempelvis også på hypotesen om at særligt en person er blevet groft karrikeret på visse karaktertræk.

Men der mangler noget ikke? Der mangler noget for at man gider at bruge så mange timer på den sag. Det er ikke belønning nok at sidde og kluk-le alene på sit kammer - Der mangler et publikum!

Hvilket bringer mig til en uafklaret del af historien. MS har ikke lavet det alene. Der har været "nogen" som har krampegrinet sammen med ham. Om der bare har været en mere eller endnu flere er umuligt at sige. Har der måske været flere ved tastaturet?

Det er som tidligere nævnt også min teori. Det hele er nok startet i det små og sidenhen er der gået sport i at se hvor langt ud han kunne køre den før nogen gennemskuede ham. Han har sikkert siddet og klasket sig selv på lårene af grin da folk råt slugte hans historier om bla. den kinesiske bibliotikar, ankelvægtene, lygtepælen osv osv.

Men du (MZ) har da ret i, at der ligesom mangler et eller andet i det hele. For nok kan det da være sjovt at tage pis på folk men man får ret hurtigt en lyst til at afsløre sig selv (egen erfaring :D )og grine ad de folk der hoppede på ens 'fantastiske' historie. Normale mennesker ville nok heller ikke bruge såååå lang tid på én enkelt practical joke. Han må jo have brugte MINIMUM 5-6 timer om dagen på det - og ikke kun i en enkelt eller to dage.

Så måske er han alligevel delvist en smule syg :retard:

Link to comment
Share on other sites

leger lige sekrætær:

fra getbig...så den lige:

webmaster  21/1-2003, 23:21  

Hej Jørgen,

Har lige mailet dig. Kontakt mig lige hvis der er problemer med den email adresse jeg har. Regner 100% sikker med du er oppe og på nettet lige nu

Mvh.

Nikolaj

Edited by FittSmoker
Link to comment
Share on other sites

Men hvorfor nævner webmaster på getbig, at hvis det andet sted blev navngivet ville det være for let?

Morten Z informerer os om at det er et fitness-center, er der nogen der er så kendte for kun at træne ét sted?

Er det evt. en instruktør/underviser?

Hvad skulle Claus Styker evt. have imod Onkel Jørgen?

Der er for mange spørgsmål og for lidt tid. ;)

'Pyt

Link to comment
Share on other sites

Michale S:

"TJ Man får ikke automatisk tilgivelse selvom ens fejl skyldes naivitet eller ren og skær dumhed."

Er vi nu ovre i den religiøse sfære igen?

"Get Big fortjener aldeles hård kritik"

Pølsesnak

"og det får de"

Ja det må guderne vide, - kan man tale om for megen fritid uden voksent opsyn?

"Desuden afgør jeg selv hvad jeg bruger tiden på, mange tak."

Så sandt, - og det er vel i virkeligheden det der er problemet?

Link to comment
Share on other sites

MSJS: Nu synes jeg meget passende at du kan fortælle lidt om dig selv. Du har skrevet 7 indlæg på MOL, og du finder det åbenbart passende at GETBIG skal ned med nakken.

Så vil du ikke prøve at forklare os lidt om dig, og hvorfor det er at du som helt ny bruger på MOL pludselig ud af den blå luft har en masse holdninger om dette som skal luftes.

:angry:

Nu er vi nået her til hvor jeg OGSÅ er træt af den her debat. Desværre ville det være dumt at lukke denne tråd, selv om jeg har mest lyst til at opfordre resten af TEK gruppen til at stemme for lukning af denne tråd. Da det ikke er fair at der nærmest skal køres Hetz mod Getbig eller nogen andre.

Det er simpelthen at skyde gråspruve med kanoner det her. Totalt udet betydning. Livet går vidre, MOL går vidre, og Getbig går vedre. End of story.

Link to comment
Share on other sites

Blackice - lad ham være :)

En der vælger det brugernavn er enten bare ude på ballade - eller er en "kær" gammel gæst i nyt kostume -- han ønsker næppe at være inden for pædagogisk rækkevidde. Med det overlader jeg med fornøjelse scenen, til alle der vil diskutere teorier og diverse beskyldninger hele natten. God nat og sov fredeligt :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Nu går jeg iseng.

Det viker som om at feberen er ovre imorgen, jeg er ved at være træt af at grine af MS - han var hypermorsom mange gange - når man læser det bagefter - og der var mange der åd det råt, der var få der oppornerede. Respekt til dem der gjorde-

Men mon ikke dette dør ud imorgen, så skideskægt er det faktisk heller ikke mere............. <_<

En mand der har været så aktiv, er 100% at finde blandt brugerene her på MOL / getbig - så det må vi bare leve med.

Ellers - løft den skide vægtstang - sværere er det faktisk ikke !

Link to comment
Share on other sites

       MSJS: Nu synes jeg meget passende at du kan fortælle lidt om dig selv. Du har skrevet 7 indlæg på MOL, og du finder det åbenbart passende at GETBIG skal ned med nakken.

jeg bare er én ud af mange som har handlet med getbig, og som finder

dette meget weird, og at det er godt at det blev sat spørgsmålstegn til

getbig´s rolle i det her, da meget kunne tyde på at de havde større kendskab til hinanden!

Link to comment
Share on other sites

Pyt:

"Hvad skulle Claus Styker evt. have imod Onkel Jørgen?"

Intet udover det faktum, at jeg konsekvent og så ofte som muligt, har omtalt ham som et uvidende fjols, der INTET aner om kost og styrketræning m.m. efter DR´s katastrofale "farvel fedt" - udsendelser, der var ufatteligt langt under lavmålet af, hvad der kan accepteres!

Link to comment
Share on other sites

En mand der har været så aktiv, er 100% at finde blandt brugerene her på MOL / getbig - så det må vi bare leve med.

Helt sikkert - og har han vitterligt lavet dette scam for morskabens skyld har han sikkert heller ikke kunnet dy sig for at lave et enkelt eller to indlæg :tongue: fra en ny profil på denne tråd - naturligvis fra en ny ip-adr.

He is somewhere out there........ :o

Link to comment
Share on other sites

Det er som tidligere nævnt også min teori. Det hele er nok startet i det små og sidenhen er der gået sport i at se hvor langt ud han kunne køre den før nogen gennemskuede ham. Han har sikkert siddet og klasket sig selv på lårene af grin da folk råt slugte hans historier om bla. den kinesiske bibliotikar, ankelvægtene, lygtepælen osv osv.
:lol: :lol:

Ja, denne teori er jo rent faktisk skide sjov, og jeg sidder da også og griner flere gange.. Og som jeg skrev tidligere, så er dette jo ikke for at ramme Getbig! Men det skal tages alvorligt, at sagen ville, have fået en helt anden drejning, hvis det rent faktisk viste sig, at MS modtog betaling fra Getbig, for at lave indirekte reklame.

Hvis jeres teori skulle holde, hvilket jeg inderligt håber, så kan jo stadig ikke se, hvorfor det skulle være sjovt for MS, at sidde at diskutere, hvor gode og billige Viking-produkterne er med sig selv. Jeg kan sku se det sjove i " at folk råt slugte hans historier om bla. den kinesiske bibliotikar, ankelvægtene, lygtepælen osv osv. " :D :lol: :D, men at lave en fake produktsamtale med sig selv, det kan jeg sku ikke se det sjove i - overhovedet! :teachingfinger:

Link to comment
Share on other sites

så kan jo stadig ikke se, hvorfor det skulle være sjovt for MS, at sidde at diskutere, hvor gode og billige Viking-produkterne er med sig selv.

En del af gamet var at fordreje hovedet på hele Getbig herunder også at få ejeren til at rulle sig i græsset over sit nye trumfkort. Indlæggene, artiklerne, inddragelsen som rådgiver etc. - alt sammen for at trække den så langt som muligt. Selvom MS sagtens kunne betale for det, så gav det ham alligevel en lille fryd at få tilsendt produkter. En menneskelig svaghed - selv de rigeste elsker at få noget gratis.

Som en tillægsoplysning kan det afsløres at han ikke brugte sin egen adresse til at modtage disse produkter på. Tilsvarende mobiltelefonen som han kontaktede Getbig på var heller ikke registreret i hans navn.

Link to comment
Share on other sites

Ved ikke om det har nogen interesse fandt lige hvor jeg havde set det med Fitness.dk, det var i kosttilskuds forumet, et indlæg copy/paste (så et enkelt edb trick, kan du da huske ;) ) JS havde fra GETBIG der stod:

Eksempelvis var Miss Fitness 2002 - Anja et eller andet - i et fitness.dk center, - for at fortælle om sin Natural produkter. En af mine venner ejer stedet, - hvorfor han spurgte mig om jeg ikke ville være der for at sable hende lidt ned, - hvis hun blev for stor i munden

Men igen, det kan være løgn............

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share