1. Træning, kost og sundhed

    1. Online Logbog

      Opret en logbog og lad andre følge din træning

      394k
      posts
    2. 128.3k
      posts
    3. 27.3k
      posts
    4. Træningsprogrammer

      Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

      42.5k
      posts
    5. 40.2k
      posts
    6. Ernæring

      Kost og Kosttilskud

      62.7k
      posts
    7. Sport

      Alt om sport

      48.6k
      posts
    8. Skader

      Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

      10.3k
      posts
    9. Generelt

      Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

      61.2k
      posts
    10. Artikler på forsiden

      Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

      3.3k
      posts
    11. Køb - Salg - Bytte

      Træningsudstyr, bøger, video etc.
      KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

      9.8k
      posts
    12. Billedgalleri   (253,313 visits to this link)

      Brugernes egne fotoalbums

  • Nyeste Emner

  • Nyeste indlæg

    • Jeg ville også helt klart ty til Buycycle, hvis jeg skulle købe noget 'næsten-nyt'. Jeg er dog lidt usikker på, hvor meget Gregers selv skruer, eller om deres servicepakke kan fungere i det lange løb. Der er vist noget med, at cykelhandlere ikke altid er lige begejstrede for at servicere cykler, de ikke selv har solgt.
    • Har lagt hårdt ud i denne uge med at jogge lidt mandag med indlagt besøg i PureGym. For i går tirsdag blev det en løbetur med 2 x 6 minutter 15/15-ryk strøet ind. Jeg skulle lige prøve, om det var rigtigt, at det ikke giver syre i benene, og den er god nok. I dag havde jeg nemlig OK ben til mine sædvanlige to pyramider rundt om Damhusengen. Det var ikke sådan, at jeg ligefrem flåede stierne op, men jeg er nu lige oppe at snuse til en puls på 140/min, og det er altså ret vildt for mit gamle hjerte. Noget siger mig, at det er dén zone, jeg skal op at arbejde med, hvis jeg skal gøre mig håb at flytte fødderne lidt hurtigere. Og så har jeg fundet et andet træningspas i de gamle bøger: legspeed. Det foregår på en let skrånende flade (nedad), hvor man bare bevæger benene, så hurtigt man kan. Det er også en god 'frisker' til at rykke lidt ved bevægemønstret og opfattelsen af fart.
    • Hov, glemte helt sidste uges indsats. Den var business as usual med 2 x cykling, heraf én tur, der med sine 65 km blev stratosfærisk lang  Plus et par løbeture med lidt tempo og to med besøg i PureGym. Det er slet ikke noget dårligt ugeprogram, og det giver lidt variation at køre ad to parallelle spor med hhv. løb og cykling. Det bliver dog langt fra sikkert, at cyklingen skal udvides meget mere, får det giver lidt trætte løbeben. Vi får se.
    • https://buycycle.com/da-dk/bike/orca-aero-m20i-team-70550   https://buycycle.com/da-dk/bike/orca-m10iltd-2021-41186   også så tilkøber du bare den dyre servicepakke...
    • Det med skiverne vænner du dig hurtigt til. Ærligt, det er sgu lige før det er nemmere end med fælgbremser at skifte hjul. Og med thruaksler kan du ikke sætte hjulet forkert.  Det med bleeding overlader du til mekanikerne. Sorry, men det er bare sådan det er, ligesom du kører bilen til mekanikeren når den skal have en ny pære i, for det er nemmere end selv at bøvle med det. Har du mod på at gøre det selv, så tænker jeg at det er ret simpelt.  Vil du ikke have integreret styr og frempind, så køb et styr og en frempind du kan lide, som stadig gør det muligt at lade kabelføringen være indvendig. Det er nemt at tro at man skal bruge integreret styr og frempind, men det er ikke tilfældet.  Og enig i Henriks betragtninger - overvej evt. "brugt" eller ældre modeller. Og indse at geargrupper nu er lavet sådan at toppen af poppen er for profferne. Altså, den nye SRAM Red gruppe der rygtes på vej, har en forventet pris på 25k eller derover. Den nuværende gruppe med wattmåler, og det skal man jo have i dagens cykelverden, hedder 23k hos Børkop. Slog lige prisen op på en Dura Ace DI2 gruppe, og den hedder så 32k. Til sammenligning koster en Force eller Ultegra gruppe omkring 10-12k. Så man har endelig fået lavet den forskel i pris på topgruppen og standardgruppen der giver mening.  Og etablerede mærker er bare dyre, og derfor jeg kiggede på Elves. Og hvis du godt kan lide designet på Orbeaen, så kig evt. på en Elves Falath Pro eller Eglath. Rammerne koster under 8k. 
  • Recent Status Updates