Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   384,238
   posts
  2. 128,255
   posts
  3. 27,234
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,517
   posts
  5. 40,136
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,658
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,611
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,260
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,115
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,810
   posts
  12. Billedgalleri   (224,673 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • rec1 - 300x250 - Desktop
 • Nyeste indlæg

  • Jeg tror kun at selve rammen har kørt vetaran-DM - baghjulet har været udlånt til og vundet et et rigtigt DM. Så materielt har jeg ingen undskyldning, trods dyret jo har nogle år på bagen. Teknisk kan jeg nok også godt sidde i et banefelt uden at lave ravage men formmæssigt er jeg slet, slet ikke på løbsniveau. Jeg kører med "andetlaget" af veteranmotionister og bliver hægtet af, hvis jeg ikke er på toppen. Jeg stadig gerne køre H50-DM om to år men kun 200meter flyvende og 500m stående start, hvis jeg har fået smidt nogle kg og stadig har +1400w i et hverdagsantrit. Jeg gider ikke sidde som "ham den tykke der burde være blevet hjemme". Jeg skal også kunne træne det på banen, for der er mere teknisk i det, end man umiddelbart tror. Især de første 40 m i den stående start (og startmaskinen) og at holde cyklen nede på den sorte streg i første sving på en flyvende 200meter. ... Jeg fik plattet mig tidligt fri og fik købt de stumper jeg manglede til cyklen og kørte ind på cykelbanen. Jeg fik den gennemgået på værkstedet og havde håbet at justere styr og sadel ind, mellem nogle omgange på banen. Desværre var det ikke Berner (som jeg kender lidt) der var træner i dag, og holdet kørte special-træning. Men håber jeg er klar til i morgen og i håb om ikke igen at blive plantet i løbene, har jeg gearet den op fra 50-15 til 51-15.
  • Efter godt halvanden uges pause kom jeg endelig ud i søndags. De havde jo lovet sol og op til 20 grader. Sørdag 3 kammerater kom og hentede mig, og vi trillede stille og roligt ud - allerede efter 5km var første punktering. De havde som ellers lovet - ikke fundet solen frem, og vejene var små våde, og derfor var stenene vendt. Det blev kun til halvanden times rul, pga. total set 4 punkteringer. Et lyspunkt som jeg kunne tage med, var at jeg havde et episk duel med en d-licens rytter på 1.80 og 66 kg (hvor jeg selv vejer 83kg og er tilsvarende 1.80) op ad lille tåning vej(1.7km med snit på 5%) vi skiftedes til at angribe, og endte sejrigt ud til sidst - hvilket var yderst tilfredsstillende. Det blev til lige lidt over 5min med 355w i snit. Tirsdag Idag har jeg så været på hjemmetræneren. Det blev til en time, hvor jeg lavede en 2x 8m FTP test. Hader dem. Og jeg kan endnu engang konstatere at de watt jeg smider udenfor, er noget højere end det jeg kan præstere på hjemmetræneren, selvom den skulle være ret nøjagtigt (tacx flux) Men det har Kermit givet et godt svar på hvorfor :) Jeg kunne holde 285w a 8m begge gange, og det gav mig en FTP på 256 - hvilket er 1 lavere end min sidste test for en måneds tid siden.   Min målsætning er stadig over vinteren, at kunne få min FTP over 300 på hjemmetræneren... Om det er en målsætning der er sat til at fejle på tiden vise.. Nu stræber jeg efter det!
  • Lækkert med en god fremgang! Og måske den nye og lidt afslappede tilgang til træningen kan holde dig kørende uden de der afbræk på flere år, som du er så kendt for.
  • Den er HELT VILDT FLOT - stort tillykke med den :-). Er det en af de gamle landsholdsrammer? Menøh, det forpligter næsten, gør det ikke Gregers? Du har jo helt tydeligt niveauet, både form og teknik, til at køre med i løb, og nu har du også cyklen 
  • Holy Jesus christ...... "moderat indtag af sukker associeres med udvikling af hjerte-karsygdomme" "Der foreligger hård evidens for at vegansk kost giver 100% kontrol med disse sygdomme selv i svære tilfælde."  "enhver afvigelse af blodsukker over baseline påføre kroppen skader, fx. gennem gradvis at forringe dit syn ved at beskadige cellerne. Det viser studier foretaget på raske mennesker"   Jeg mangler ord..... og det er ret sjældent skal siges.  
 • rec2 - 300x250 - Desktop
 • Recent Status Updates