Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   385,442
   posts
  2. 128,278
   posts
  3. 27,252
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,525
   posts
  5. 40,165
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,680
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,621
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,304
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,132
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,821
   posts
  12. Billedgalleri   (227,968 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 25 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Haha korrekt, men jeg hverken vejer så meget mere, eller træner så meget mere, så jeg kan ik være med der. 100 tallerkner er godt nok også hidsigt 
  • Tak, jeg er stadig i tænkeboks.  Jeg kørte 3backroads i weekenden på min Ridley Fenix Sl. Det var 75 km på grus, skovstier og lidt asfalt. Det klarede den rimelig godt med 30mm knopdæk, så den er egentlig ret alsidig med det rette fodtøj, men den skal selvfølgelig helst ikke ud når der er saltet.  Du burde faktisk kører den type løb, eller bare møde op til fællestræninger i dyrehaven i weekenden og teste cyklen lidt mere grundigt :-) det sku meget sjovt og noget mere alsidigt end landevejstræning.   
  • Så lige denne, var det ikke dig kunne gå ret hårdt til sådan en sushi buffet engang :)   https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/bandlyst-fra-tag-selv-restaurant-saa-mange-tallerkener-sushi-spiste-han/7312135
  • Min Vitus Substance Sora er skam kommet og taget i brug. Efter to kiksede forsøg har jeg nu også endelig fundet nogle skærme, der kan komme på. Den er virkelig tricky at få vredet skærme på, men vedlagte type fungerer, fordi de ikke skal 'igennem' stellet. Har ikke kørt i terræn med den endnu, men udelukkende til bytransport, og det er den god til. Der er nogle enorme ballondæk på (bredde er 38, tror jeg), så man mærker ikke meget til huller og kantsten mv. Og når man vipper styret godt op, så hviler hænderne fint på bremsegrebene, så man hurtigt kan bremse for de andre cykeltosser i trafikken. Derudover har jeg monteret nogle Shimano pedaler til almindelige sko på den ene side og med klik på den anden side, så den kan bruges med cykelsko, hvad jeg dog som sagt ikke har prøvet endnu. Den er fin og stabil at køre på, og jeg kan nemt finde en god kørestilling - også med rygsæk eller skuldertaske, som jeg stort set altid har med mig. Efter lidt tilvænning er jeg også blevet dus med stellets vinkler og tumler den ret hjemmevant i trafikken. Man kan holde et fornuftigt tempo på den. Ulemper? Dem kendte jeg jo i forvejen: Den er virkelig tung, har mekaniske skivebremser, og komponenterne er fra nederste hylde. De kræver noget justering, før det hele spiller. Jeg regner ikke med, at kæde, krans og kabler og den slags holder særlig længe, men så må jeg jo opgradere hen ad vejen. Med 4900 kr. er det altså en ret billig cykel, så man kan næppe forlange mere. Stellet virker fornuftigt, men den har ikke ligefrem racergeometri, så den er heller ikke nogen svingmester. Jeg har dog en fornemmelse af, at den vil gøre det ret godt på skovstier, så det skal da prøves inden længe. Kort sagt tror jeg, at den kan nogenlunde det, som den blev indkøbt til. Har man budgettet til det, ville jeg gå op i en lidt dyrere version med lækrere komponenter, men selve cykeltypen er altså meget fed, hvis man ønsker lidt af en multikunstner.
  • Sikke et vejr  Jeg måtte ud på rammen. Jeg vågnede først 10:20, så det blev kun 45 minutter og langt det meste godt nede i zone 2. Det må kunne gå som aktiv restitution. 
 • Recent Status Updates

  • Fistandantilus  »  Nikki

   Så er det snart 15 år siden, vi mødtes en tidlig morgen for at stå i kø til indmeldelse i AUS.
   · 2 replies
  • Arslan  »  Morten Z

   Hello Morten,
   I need a sponsored blog post on your website: motion-online.dk
   How much do you charge per post? 
   Thanks.
   Contact me at:  [email protected]
   · 0 replies
  • Gregers TF

   RIP John Young. Godspeed.
   · 0 replies
  • Enomis01  »  Christian0710

   Hej med dig,
   Jeg har læst dit indlæg ang. din skoliose. Jeg er interesseret i at høre, hvordan det går med din træning og stabiliseringen af den.
   Jeg har selv skoliose, som blev opdaget ved et tilfælde pga en slem hoste, da jeg var 10 år gammel (er i dag 26 år). Min skævhed bøjer ved højre skulder og i lænden (S-formet skoliose). Senere gik jeg med et Boston plastik korset i ca 2-3 år for at kunne rette min ryg op, indtil mine knogler var næsten færdigudviklet og det ikke hjalp længere. På nuværende tidspunkt har jeg døjet med hovedpine, hold i nakken, rygsmerter, en sovende tå og et sovende knæ. Min fitnesstræning hjælper med at holde smerterne lidt nede, men jeg har specielt svært ved at løbe pga den sovende tå og et sovende knæ. Jeg har gået til fysioterapi, hvor jeg fik nogle øvelser, men de har desværre ikke hjulpet. Det har specielt været min kropsholdning, som jeg har været/er træt af. 
   Hvordan har du det i dag? Hvordan er din træning i dag og har du nået dine mål? Hvordan ser dit træningsprogram ud idag? Hvad er dine mål i dag?
   Udover det har jeg også søvnproblemer pga mine smerter af min skoliose. Fandt du en god madras? I så fald hvilket mærke?  
   Jeg har ikke hørt mange tilfælde af skoliose, derfor synes jeg, at det spændende at læse om dit tilfælde. Dit indlæg er dog ved at være lidt gammelt, så jeg håber, at du stadigvæk vil svare. 
   Venlig hilsen
   Simone
   · 0 replies
  • Gregers TF

   Tak for en fantastisk rejse, Cassini. 
   · 0 replies