Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Jeg ville have trænet lidt men havde meget at nå, inden turen i morgen går til Bramming. Jeg kunne så træne inden jeg skal køre i morgen. Men så ringede telefonen om jeg kunne tage én med som er blevet fyret og skal aflevere firmabilen i Fredensborg. Så nu skal jeg køre et par timer før jeg havde planlagt.

Men jeg fik da fittet sommerlågen her til aften, så jeg har da trådt en smule omend stille og roligt. I morgen inden jeg kører skal den afleveres til service.

....

Mange af mine youtube-timer går på at lede efter alternative udgaver af det originale. Nogle gange er det jeg finder mere sært end kønt. Eller bedre end originalen. Andre gange kitchet og kikset. Jeg går ikke i vejen for topmålet af dårlig smag hvis bare der er en portion munterhed inde over og har både tysk trækbasun og en slovensk pendant til Johnny Reimer liggende i "den" playliste

Vi starter i den seriøse end med en flok ældre herrer der desværre har valgt at spille hurtigere end de kan. 

Pisse hyggeligt. Jeg synes det var synd at de ikke havde sat tempoet lidt ned, så de kunne men stadig fedt. Så faldt jeg over nummeret nedenfor og siden har d.o. ikke været helt det samme

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg nåede en lille tur i FW med det basale. Ben, core, kropshævninger og bænkpres. Jeg havde taget cykelskoene med for st finde en spinningcykel og køre lidt antrit til sidst men det måtte jeg opgive efter to gange at have revet mig ud af pedalerne. 

Jeg fik sat frontsquatten op til 90 og det var ikke så slemt som frygtet. I det hele taget synes jeg at fornemme en ketchupeffekt de her uger hvor jeg hverken har cyklet ret meget eller ret hårdt. Hvis ikke det er indbildning, så har biceps, pecs og quads taget et vokse-hop.

Link to comment
Share on other sites

I dag i det jyske ovre ved ex'en. I dag (lørdag) for 25 år siden blev hun ansat i "min" Netto og eftersom ingen af os har bekendtskaber der er ældre end det og som stadig lever, så holdt vi jubilæumshygge.

Rimelig massivt ædegilde fra morgen til midnat og ingen fysisk aktivitet andet end lidt forsigtigt hyggeslåssen med deres tøser. Jeg vender hjem til aftenvagt og allerede igen nattevagt, så ved ikke helt om der bliver trænet før banecykling på tirsdag :unsure: 

Men egentlig ret dejligt at være sammen med andre mennesker igen....

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har haft tricyklen en tur rundt om Kalvebod Fælled. Var det det? Ja. Jeg kunne ikke finde energi til mere end det. Men hvad jeg ikke får trænet får jeg spist i stedet - vægten ligger omkring 94 kg nu.

Uagtet at jeg havde en super hyggelig weekend, så er jeg off med off på oppe i hovedet. Jeg var blevet lovet afklaring af mit tilhørshold på arbejde i marts. I tirsdags havde jeg førerrumstilsyn af min nærmeste leder og han mente at jeg fik lov at vende tilbage og eftersom han skulle have møde med chefEN i torsdags, så var svaret på trapperne.

Men ingen ved stadig noget. Kunne man så ikke bare svare nej, så jeg vidste hvad jeg skulle holde mig til. Jeg er ved at være grundigt træt af det det hele og hvis ikke mor åd rigeligt med stesolider i forvejen, havde jeg sådan set mest lyst til at tænde op i grillen i soveværelset. Men hun tager det givetvis mere ilde op end jeg vil have siddende på mig og det skal altså ikke være mit sidste indslag at jeg gør hende bims. Sidst vi havde dødsfald i familien tog det 3-4 år før hun blev normal igen, så det skal i hvert fald ikke være mig der sætter det i gsmg igen.

9 af 10 gange jeg logger på MOL er her intet at læse, så i hvert fald mens humøret er så elendigt nøjes jeg med at opdatere i weekenden. Der er alligevel heller ikke noget struktur i FW uden vægtangivelser på udstyret og cykelture uden intervaller, så jeg har heller ikke noget særligt at skrive. 

Målet for denne uge er banecykling i morgen med forbehold for hvor træt jeg er, efter at jeg skal på arbejde i nat. Ellers må jeg styrketræne en eller anden dag i stedet. Og så køre en tur med kollega & frue på fredag. Kan jeg holde mig under 95kg søndag morgen er det også godkendt.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Det var en tung post at læse.

Har du nogensinde overvejet at gøre noget helt andet end hvad du gør i dag? - og her tænker jeg ikke på at tænde grillen i soveværelset. Men i stedet at gøre opp med hvorfor du ønsker at arbejde der hvor du er i dag. At bo der hvor du gør?

Man skal som sådan aldrig gå på kompromis med livet. Kunne det være en hjælp at gøre nogen store tanker omkring hvad der egentlig giver dig glæde og bidrager positivt i livet? Hvis det er andet end hvad der omgiver dig i dag, så gør op med nuværende agenda og start på en ny rejse. Underbyg din målsætning med konkrete initiativer der stille og roligt løfter dig den vej. Det er aldrig for sent at gøre det. Ikke i mine øjne.  

Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, Svedbaronen skrev:

Det var en tung post at læse.

X2 :/

Er der slet ikke nogen steder overhovedet i hele det der store tog'system', hvor du kan få ansættelse med regelmæssige arbejdstider? Du må da have noget anciennitet efterhånden, så måske en mere administrativ tjans med 8-16 mødetid mandag-fredag? Jeg spørger, fordi uregelmæssige arbejdstider med et deraf følgende uforudsigeligt søvnmønster ville gøre mig fuldstændig bims efter et par uger. Velbefindende, balance og vægt er alt sammen ting, der hænger sammen med noget regelmæssighed. Så jeg tænker, at Baronen måske har fat i noget med at overveje et 'sporskifte' (for nu at blive i togterminologien).

Og ja, grillen hører til ude på altanen.

Link to comment
Share on other sites

Tak for inputs. Ved ikke om det er en paragraf i Murphys lov men jeg fik en tjeneste-post i går. 

4/9 er sidste dag på fjern & regional, inden jeg skal på tvangsferie (søgte ikke noget og på fjern skal man åbenbart holde sommerferie). Derefter en kortere omskoling tilbage til S-tog :wub: Med til aftalen er at jeg skal møde op til 3 introaftener for lokoførere der søger fra S-tog til fjern og "skræmme" dem så de overvejer en ekstra gang.

Jeg skal godt nok gennem sommeren men nu er der en afklaring og det var den afklaring jeg ønskede mig. Håber jeg så stille og roligt igen bliver mig selv igen..... Humøret er i hvert fald i klar bedring allerede nu.

Den første tid tilbage på S-tog vil jeg køre i reserven og få alt det folk søger ferie, fridage og lægger sig syge på. Men da man søger turnus hver december er det kun et par måneder. Hvis jeg ikke bliver trukket i anciennitet i "handlen for at vende tilbage", og det tror jeg ikke jeg gør, så har jeg ok muligheder. Det eneste jeg nok ikke er gammel nok til, er at køre fast morgen men bare igen at kunne se mere end 5 døgn frem i tiden, bliver dejligt. 

 

Btw en fantastisk dag på cykelbanen med lille fremmøde og fri leg den sidste time. Masser af antrit og spurter. Lårene er trådt totalt i smadder. Fik snakket en sprinttræner om sommer-styrketræning og det jeg har gang i er slet ikke så tosset.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

På 4/4/2017 at 22:06 , mugge skrev:

Godt at læse, du fik nyheder, der gik i din retning, og bedrede dit humør.

Nemlig. Og mon ikke der går et stykke tid endnu, hvor man rent faktisk kører S-toget? Det lyder som om det store prestigesignalprojekt ikke er heeelt på plads endnu

Link to comment
Share on other sites

Det er vist en mild underdrivelse. Jeg kan desværre nok ikke tillade mig at skrive om alle de "sjove" ting som systemet laver. Men  vi griner højt og længe, når de nede i S-togs pausestue indvier mig i nye julelege.

A propos galgenhumor, så var jeg i dag 30-40cm fra at køre en fulderik ned, som tog sig en slentretur i sporet.

Link to comment
Share on other sites

Tak. Humøret er absolut meget bedre. Mit forhold til træning dog uændret - og ved stadig ikke hvad jeg mest vil. Tror jeg skal give cyklingen en chance indtil når vejret bliver godt og der er lidt herlighedsværdi i at være udendørs. Lige nu er det røvsygt. Jeg snøvler af sted som en punkteret snegl og bare en kort tur smadrer benene fuldstændigt. Virkelig frustrerende.

Onsdag: Styrketræning, Fullbody fokus på overkrop.

Torsdag: Nuldsg

Fredsg: Ca 60km cykling med kollega. Udover to spurter var det snakketempo hele vejen. Men blev altså alligevel pænt smadret i stængerne resten af dagen. Havde planlagt styrketræning om aftenen men det var jeg ikke klar til.

I dag lørdag: Styrketræning. Fullbody - måtte tage vægt af i squat da benene var off efter i går. Biceps fik en masse dejlige tæv.

I morgen bliver nok bare en nuldag. Hvis temperaturen sniger sig op mod de 15 grader vil jeg se om benene kan holde til de 32km rundt om Fælleden.

Næste uge er ikke planlagt. DSBs app hvor jeg kan se mine arbejdstider virker ikke i disse dage, så udover mandag og tirsdag aner jeg ikke hvad jeg skal. Ved ikke engang hvilken ugedag min fridag ligger på :dry:

Selvom jeg ikke har meget at skrive p.t., så hopper jeg alligevel tilbage til daglige opdateringer. MOL kan jeg sgu ikke undvære.

Med det gode humør følger trangen til positiv musik. Jeg forestiller en slovensk pendent til Johnny Reimer-kikset. Dog er der lavet så mange udgaver, at jeg bare ikke kan være den eneste der finder humørhatten frem. Ham der synger for i den slovenske udgave træder helt i baggrunden i den engelske version. Den slags små finurligheder er altid sjovt at bide mærke i. 

 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Joh.... det snerpede henad sommer et par timer midt på eftermiddagen. Så sommercyklen fik sin første køretur i år - ved sgu ikke om jeg skulle have fået den bikefittet. Sadlen sidder godt nok bedre end før men det er lige før blomsterkurven skal på, så højt styret er kommet efter han vendte frempinden. Det får nogle chancer men det er jeg altså ikke sikker på at jeg kan vænne mig til. Så skal jeg i hvert fald til at køre retti meget nede i bukningen men der sidder jeg heller ikke særligt aggressivt. Så der var dømt fuldblods mosjo i dag - også første gang i mange år jeg har kørt i neutralt butikstøj uden at være plastret til med reklamer. Eftersom temperaturen sneg sig over 15 grader, så blev det også i korte rør og turen gik ikke til Amager men om Roskilde, for ikke at komme nær det kolde havvand. Ergo ca 70km i stedet for 30.

Kosten har været OK i dag og det skal forblive sådan i et stykke tid. Jeg har fundet DSB's sommerklude frem og jeg har mig mistænkt for, at jeg bestilte bukserne sidste år inden jeg kom på fjern - dengang vægten var nede og dykke under 85 kg. De strammer i hvert fald fælt. 

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg ville have styrketrænet i går men var for træt. Det er første gang i (alt for) lang tid, jeg har morgenvagter og kan slet ikke få søvnen til at fungere,

I dag en lille tur på cykelbanen. Kun 32km men jeg kom også en lille halv time for sent, da jeg først skulle fra arbejde. Vi var kun 6 og alle virkede trætte. Jeg kom direkte efter en tur til Esbjerg, så var både træt og voldsomt tørstig, Der var flere udfordringer på hjemturen så for at holde køreplanen, måtte jeg køre som død og kridte (kritte???), så togføreren var ikke happy og kom ikke ud med hverken vand eller kaffe.

Nu skal jeg i LIDL og handle til madpakke, bunde en bøtte skyr og så i seng.

Link to comment
Share on other sites

..... og fik også sovet over 9 timer. Vågnede dog før 9 da jeg ikke kunne sove mere. Alt blev droppet i dag og jeg har ikke lavet andet end at sumpe rundt, glo lidt tv2news, spille HayDay og youtube'e musik. Jeg tænkte på en tur i FW allerede ved 11-tiden men først 19:30 fik jeg taget mig sammen. Jeg møder godt nok klokken møg i morgen men så er der et par dage hvor jeg regner med at få rettet op på søvnen, inden jeg napper en nattevagt og ødelægger det hele igen.

Styrketræningen kører fint. Frontsquat/alm squat er øget til 90/110, der er løbende rep-PRs i bænkpres og skulderøvelser og er næsten oppe på 3x10 chipups - trods vægten også er oppe i PR i nyere tid. Men ok, cyklingen bliver også syltet og det frigiver nok lidt resourcer til det andet. Jeg burde nok sætte sommerlågen tilbage i hjemmetræneren og rykke det ud på altanen, så jeg også får lavet bare lidt cardio, om ikke andet så HIIT indtil vejret bliver mere tiltalende.

Der er dog en mulighed for at jeg kommer på cyklen i morgen med ham S-togsmanden med frue. Det kræver at regnen kommer lidt senere end lovet, så jeg kan nå at få fri til at vi kører i tørvejr - ellers kører de forståeligt nok uden mig.

 

 

Link to comment
Share on other sites

DSBs tjenestetelefon er helt håbløs, så jeg købte mig en billig smartphone til arbejdsbrug. Og hvad var så mere oplagt end at download S.O.A.P. som ringetone. Som vanligt ledte jeg anderledes fortolkninger men fandt ingen. I stedet stødte jeg på at genialt instrument når man bor i lejlighed. Det var nok sådan en lydløs guitar jeg skulle have købt i stedet for banjoen, da det er tifold lettere at finde introduktion til guitarspil. Og i øvrigt en fed rund lyd (men den kan man sikkert selv bestemme)

Jeg fik cyklet lidt over 70km med de to omtalte fra i går. Nogenlunde samme intensitet som på Hvidovres weekend-motionsture, dvs ca. 150w i snit men så 30-40km kortere. Men nu formen styrkdykker, så er det alligevel ikke så tosset. Dejligt at være ude og endda heldigt at køre mellem bygerne.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg troede bare at jeg træt da jeg skulle hjem fra Århus i går. Men har lige afleveret en sygemelding. De sidste 4-5 dage har jeg gået med periodisk småsnot og kriller i halsen. I bagklogskabens klare lys burde jeg nok have pririteret min nattesøvn mere og fundet vintertøjet frem igen på arbejde. 

Det værste er at at jeg lige har afsluttet Matador. Det plejer at fordrive tiden....

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg troede bare at jeg træt da jeg skulle hjem fra Århus i går. Men har lige afleveret en sygemelding. De sidste 4-5 dage har jeg gået med periodisk småsnot og kriller i halsen. I bagklogskabens klare lys burde jeg nok have pririteret min nattesøvn mere og fundet vintertøjet frem igen på arbejde. 

Det værste er at at jeg lige har afsluttet Matador. Det plejer at fordrive tiden....

:ill: God bedring kære Gregers. Aldrig sjovt at være syg og så midt i helligdagene :gal::hippy:

Link to comment
Share on other sites

Jeg burde nok have holdt mig på sofaen men var ved at blive bims af at være inaktiv. Så jeg smed sommercyklen i hjemmetræneren (nu bliver vejene sikkert alligevel oversaltede i frosten) og kørte en en enkelt 20minutters blok på sweet spot med 5 minutters rul i begge ender. Det var hårdere end forventet men dejligt at sidde på hjemmetræneren.

Helsen bedre men bliver stadig øm når jeg er træt og kvalmeanfald også i aftagende. Sær blanding, det er garanteret min lillebrors Tokyo-influenza der heller ikke var efter bogen. Til gengæld er vægten i aftagende nu appetitten er svækket. 

Link to comment
Share on other sites

Det var faktisk lige nede for mine vinduer. Heldigvis var han/hun fisket op på perronen og lå med tæppe over, så der var ikke nogle ulækkerheder at se. Underligt nok har har jeg ikke hørt det ske - altså hornet fra toget. Og irriterende, for ellers kunne jeg være spænet ned til lokomotivføreren og holdt ham ved selskab, indtil den mere organiserede hjælp nåede frem - det har været min plan siden jeg flyttede ind, at kunne være hurtigt fremme med en kop kaffe. Mere underligt er det, at der ikke holdt et tog ved perronen, så tænker at der må være gået et stykke tid, inden jeg opdagede det. Man plejer gerne at grounde sig selv ved påkørsler og kun flytte toget hvis Falck beder om det, for at kunne komme til. Jeg har al den tid jeg har kørt tog undret mig over at det tog så lang tid at rydde op efter påkørsler. Efter at smuglure kan jeg konstatere, at ingen virker til at have travlt. Og intet ondt i det, selvom jeg er noget overrasket over manglen på tempo. Men det er vel arbejdsmiljø, et eller andet sted.

...

Nu hjemmetræneren stod med cykel i, så var jeg lige på den her ved 3-tiden. En time i zone2 på næsten tom mave, eftersom jeg jeg kun havde indtaget kaffe og en proteinshake siden jeg stod op. Egentlig var alt godt, indtil jeg spiste bagefter og jeg med det samme fik seriøs kvalme og lige var en tur om toilettet, i tilfælde af at maden kom retur. Så jeg venter lige en dag eller to med raskmelding. Føler det allevel lidt pjækkeagtigt, da jeg det meste af tiden er ok, halsen er heller ikke hævet længere.

Usj, den manglende indsats på cyklen er tydelig på tryk og let at spotte hvornår jeg ragede uklar med HCK

 

IMG_0243.PNG

Link to comment
Share on other sites

Efter sidste MOL-indlæg var jeg aktiv i gymnastikringene og mellem savbukkene for basis overkropstræning. Ganske fint og jeg er stadig DOMSet af den.

Jeg raskmeldte mig i går. Og fik trænet lige rigeligt nok. Fra morgenstunden blev det til en halv time midt zone 2 på tom mave. Hvorfor det skulle tage så lang tid ved jeg ikke, men den blev 20:30 inden jeg fandt hjemmetræneren igen. 3x8x300w aka daværende ftp. Det var i sagens natur noget hårdere end sidst. Omkring midnat var jeg så en tur i FW. Jeg kyllingede dog ud af quad-træningen og nøjedes med frontsquatten. I tredje rep med de 90 fik jeg prikker for øjnene og efter den fjerde, stod jeg i et inferno af Ildfluer og tænkte at jeg nok skulle trække stikket her. Ikke maksimalt tungt, så ved ikke hvad der gik galt. I stedet fik jeg trænet armene ekstra grundigt, også selvom jeg faktisk er kommet i mål med dem.

Midt i december synes jeg de så lidt slatne ud i forhold til de sidste mange års standart og målebåndet viste også er de var tættere på 38,5 end 39 i omkreds. Siden da har jeg tage snuppet 2-3 sæt bicepscurl og tricep pushdowns når jeg har været i FW. De har været tilbage over 40cm-mærket mens vægten var højest men de holder stadig målet nu den er tilbage til niveauet før jul. Så må vi se om jeg også kan komme dertil at 20 kropshævninger igen er muligt - yderligere vægttab vil utvivlsomt være en stor hjælp. Nu mit ondt i maven satte gang i vægttabet, prøver jeg selvfølgelig at holde fast.

Køllerne er ikke på tidligere tiders niveau og andre på MOL er meget større, det ved jeg. Men med snart 50 somre på tælleren er jeg alligevel fint tilfreds.

 

IMG_0246.PNG

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share