Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Pulsure er en dejlig ting - især hvis de så også viser pulsen rigtigt :nonono:

Fik ikke trænet i dag da jeg ville se at blive færdig med stuen. Men mig og mit forbandede UHELD - FUCK HVOR ER JEG TRÆT AF DET!!!!

Som skrevet for et par uger siden, købte jeg en ny PC til at styre min også nyindkøbte TACX-træner. Har til aften skulle den så tændes for første gang og hvad sker der? Sort skærm uanset hvilket udgange jeg bruger. PIS OSS!!!!!!!!!

Selve samlingen af TACXen var heller ikke den store succes. Gennemgik punkt 1 til 8 nøje - punkt 8 var så af man afhængig af hjulstørrelse på cyklen skulle indsætte nogle mellemstykker i noget der allerede var samlet, så skille lortet af igen. Og så missede jeg pointen med de tryk der er på siden af dækkene så fik monteret de forkerte og kunne rette det hele en gang mere. For så at konstatere at PCen ikke er til en skid.

Nu ved jeg ikke om jeg tør pakke TVet ud som Budstikken kom med i morges eller jeg skal satse på lidt mindre uheld i morgen. Men der skulle jeg gerne få PC til rep og lege med borehammer :indsæt psykopatisk blik i øjnene smilie: så jeg vover nok pelsen.

Og så er de igen røget i totterne på hinanden i "den glade famile".

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Morgenvægt 84,4 fedt% 11,1 :bigsmile:

Da det jo ikke er en hemmelighed at vi kun kører tons og monkeyintervaller i HCM kan jeg uden at overveje sagen nøjere erklære at denne aftens strabedser på banen er den hårdeste træning jeg har oplevet på en cykel. Ved ikke om det er meningen at man skal sidde og økonomisere med energien med sådan en omgang men det gjorde jeg ikke. Efter serierne lå jeg og gispede på gulvet mens de andre snakkede. Til gengæld brændte jeg også ud mens de andre havde mere i posen til sidst.

Nå, efter opvarmningen var det tid til starttræning - enten hader man det og synes det er spild af tid eller også synes man det var ret sjovt. Og jeg holdt mig på det sidste hold men den tilføjelse at jeg gerne havde haft mere end 100 meter at accelere på så man kunne få cyklen helt op i fart men logistisk holder det ikke med 15-20 på banen ad gangen. I første serie nåede jeg 4 starter og i serie 2 nåede jeg 7.

Derefter kørte vi 3 gange 2km enkeltstart med 2-3km opvarmning. Ufff hvor er de onde og herfra var det kamp for overlevelse - sjovt nok begyndte folk også at sive hjem nu. Mine sitrende lår ville også gerne slippe men måtte lige vente lidt.

Til sidst (for mig) 24 omgange af sædvanlig skuffe - dog mulighed for at brænde af på ens sidst føring og udgå. Jeg fornemmede at der var lidt mere end jeg selv kunne mobilisere så jeg hægtede mig på feltet igen. Jeg troede at jeg kørte med bundgas men da ham foran åbnede for gassen gik jeg i fightertilstand og kæmpede desperat for at han ikke skulle slippe fri, hans acceleration var noget uventet og han havde hul på 10-15 meter. Han visnede dog til sidst så fik ham kørt ind. Men uhyggeligt så meget det mentale har at sige for på den sidste omgang var det kun pga. ham foran at jeg hentede de sidste 5 pinde i en tilstand hvor jeg var helt udsolgt.

Tiden var ved at løbe ud og jeg og flere andre smuttede i bad. På vej ud kunne jeg høre at de kørte videre på "overtid" men jeg har vist fået mine tæsk alligevel.

Hold da op hvor er mine stakkels stænger færdige. Og kroppen gået lidt i panik - jeg kunne spise en ko der står i sovs til knæene. Men det bliver der intet af.

post-1580-1256859139_thumb.png

PC virkede alligevel - jeg havde bare ikke fået stik med til den ene slags skærmudgang og ej fortalt at den anden først skal aktiveres.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jeg havde lidt svært ved at falde i til ro i går aftes og endte med tre og en kvart times søvn. Det straffes på vægten:

85,5kg fedt% 11,3 men skulle gerne jævne sig næste gang jeg får sovet igennem.

I dag var et meget positivt gensyn med "Grumme Greisen" på spinningpodiet idet jeg havde fået en gæstetime til FDK. Hvor er han bare mere informativ og inspirerende end alle andre instruktører jeg har kørt med.

Der var bare et problem: Træningen fra i går sad i den grad i benene!

Allerede efter 45 sekunder var jeg klar over at den var helt gal og timen ville blive en grumme en. Jeg svedte godt nok og kæmpede indædt men der var ikke noget at gøre: pulsen VILLE bare ikke op. I første opvarmningsserie var sadlen alt for langt nede så der turde jeg ikke helt træde igennem for hvis jeg syrede til allerede dér, så ville det ikke være sjovt. Og skulle også lige skyde mig ind på hvad benene kunne tåle.

Pulskurven er næsten for pinlig til at offentliggøre men hvis man lægger 10 slag oveni hele vejen igennem og forestiller sig opvarmningsserien kørt helhjertet, så.... Men pyt med det. Timen var fed, indsatsen godkendt og at benene var slatne ødelægger kun kurven. Meeen jeg kunne nu godt forestille mig igen at gæste FDK for en time med Grumme og så med friske ben. Jeg blev snydt for en spinners high i dag så den skal da lige indhentes.

Pinlighederne:

post-1580-1256936224_thumb.png

I morges skal jeg intet udover på arbejde og så slappe af og søndagens motionsaktivitet bliver benfri zone.

Link to comment
Share on other sites

Enkeltoplysninger er meget godt men det er nu mere overskueligt på skemaform så jeg samler lige ugen op:

Uge 44:

26/10: 85,1kg - fedt% 11,3 - ????kcal - banecykling 3 timer

27/10: 85,1kg - fedt% 11,3 - ????kcal - banecykling 2 timer

28/10: 85,1kg - fedt% 11,3 - ????kcal - hviledag

29/10: 84,4kg - fedt% 11,1 - ????kcal - banecykling from hell (kort og hårdt) 3 timer

30/10: 85,5kg - fedt% 11,3 - ????kcal - spinning elite 55 minutter

31/10: 85,9kg - fedt% 11,6 - ????kcal - hviledag

01/11: 85,9kg - fedt% 11,7 - ????kcal - styrketræning 50 minutter

Jeg bryder mig ikke selv om at læse slatne træningsberetninger men det bliver alligevel en sådan for jeg havde ikke papir og pen med ind til vægtene og trænede alene på lysten. Som man kan se er vægten steget de sidste dage. Årsagen er klokkeklar: søvnmangel og følgende manglende viljestyrke til at træffe de rigtige kostvalg så jeg har været ret bitter på mig selv og oven i alle hængepartierne herhjemme skulle jeg bare rive noget jern i stykker og have en pause fra det praktiske. I morgen holder jeg nettet lukket så jeg ikke bruger tid på liiiiiige at skulle læse MOL. I dag var en god hyggedag men i morgen skal jeg være aktiv inden jeg skal til møde og videre til banetræning.

Jeg sparede ben og knæ og trænede kun overkrop i dag. 2-3 sæt til hver muskelgruppe og der blev tid til lidt disco i dag. Da jeg egentlig var færdig koblede jeg hjernen fra og kørte i hegnet med 20-40 reps til fail i en lille håndfuld øvelser uden pause i mellem.

Kosten har været ganske perfekt i dag - rodfrugter ligger og simrer i ovnen.

Link to comment
Share on other sites

Ser sgu ud til at du har fået motivationen tilbage for alvor til at træne. Måske er årsagen til din "manglende" motivation i foråret at du ikke får en pause fra det hele henover vinteren på samme måde som de fleste andre. Så er det bare et spørgsmål om hvad man synes er sjovest - bane eller landevej, og der er vidst ingen tvivl om at det er banetræningen der trækker mest hos dig :4thumbup: Og også godt at se at vægten er kommet ned igen.

Du må lige skrive når du har fået fyret op for Tacx'en!

Link to comment
Share on other sites

Hey, Kermit - hyggeligt med besøg i loggen.

Du har ret i at et eller andet skal gøres anderledes i år hvis jeg ikke skal brænde ud (igen) lige inden næste forår. Jeg må lige høre hvad de andre banetosser gør.

Det bliver sq noget langt i dag men her er for to dage og lidt OT ind i mellem :blush:

Uge 45:

02/11: 85,9kg - fedt% 11,8 - ????kcal - banecykling 3 timer men ikke så mange km

27/10: 85,4kg - fedt% 11,4 - ????kcal - styrketræning ca. 70 minutter - fullbody

- heldigvis er der hul på bylden og vægten er begyndt at krybe nedad.

I går var der igen specialtræning på velodromen. Desværre endte jeg helt nede i gruppe 6 af 6, det gik ikke vildt langsomt men ville gerne have været oppe i 4 eller 5.

Efter en opvarmning der var mere stille og rolig end normalt var det tid at komme igang:

Først 2 x 24 af de sædvanlige omgange som kvalitetsopvarmning.

Derefter 3 x 200 meter på tid - uden tidtagning og med 8-12 på banen samtidigt. Den køres lidt specielt. Man starter ca. 80 meter efter målstregen - finder sin plads ca. 15 meter bag ham foran i ½ omgang. Ved målstregen kører man op på blå linie og efter ½ omgang mere kører man helt op i barrieren (og undlader at kigge ned :unsure: Lader farten stige jævnt 1 omgang. Når man når til opløbssiden gasser man pænt op og når man passerer målstregen træder man maks mens man at dykker ned i banen så man er nede på den sorte streg ved 50-metermærket og tidtagningen begynder. Og så stamper man igennem de sidste 200 meter til målstregen. På den første tur måtte jeg opgive da ham foran kørte med bedre dæk end mine og alt for langsomt. Helt oppe i toppen kurede bagdækket 15-20cm ned ad banen og så kyllingede jeg ud, altså dykkede ned og luskede ind på inderkredsen og startede med næste hold. Ryger man på røven helt deroppefra er man 100% sikker på brandsår der holder "lidt" tid og kan nemt brække et eller andet også.

Nå - men de næste tre lykkedes meget godt bortset fra at jeg fik kørt mig op i rumpen på ham foran og måtte bakke af - den ene gang allerede efter en kvart omgang. Havde ellers snydt mig lidt op i rækkerne men de kørte stadig ikke helt hurtigt nok. I øvrigt er mine 50-15 al for lavt gear til den slags. Men det føles BARE fedt når man dykker ned :w00t:

Træneren ville ikke fra start fortælle hvad der så skulle ske men flere tog alligevel hjem nu. Måske forståeligt for nu blev det altså grumme hårdt. Pointløb på 30 omgange og spurt hver tredje omgang :puke: Der sker bare noget hele tiden og der er ikke en snebolds chance i helvede for at lige at få pusten bare et lille øjeblik. Om når man så er så teknisk ringe som jeg til at køre i felt så er det slet ikke let. Er endnu ikke kommet dertil at jeg tør mase mig ud hvis jeg sidder klemt inde midt i feltet når der rykkes, så jeg spilder en masse energi på at vente på at alle andre er kørt udenom og så kan jeg køre mig de 50-80 meter op til fronten i ydersporet og så er det bare ikke meget krudt tilbage. Men fik da nappet først en enkelt spurt - holdt føringen de 3 omgange til den næste og fik afvist angrebet - førte 2 omgange mere men så var jeg udsolgt. Førsøgte igen at komme op og tage den sidste spurt men den idé var jeg ikke ene om så nåede ikke længere op end 5-7 stykker. Retti retti hårdt men også sjovere end almindeligt linieløb.

A-gruppen nåede en 20 omgangs linieløb (det sædvanlige vi slutter af med når der er tid) men os på B-holdet blev snydt da vi allerede have været der for længe og halinspektøren gerne ville lukke og komme hjem.

post-1580-1257288385_thumb.png

Dagen i dag burde det synlige i lejligheden været færdigt. Men min nye PC ville ikke snakke med TV´et og havde faktisk opgivet og var begyndt med plan B, min gamle PC-monitor. Fik så lige den idé at kontrollere kablet ved at forbinde TV´et med DVDafspilleren. Med scartkabel gik det fint men ikke med S-videokablet som er det der skal i PCen. Så jeg formoder at kablet er defekt. Da jeg var på ved ud at bytte det samt købe diverse stikdåser, ledning og ventilatorer ringede telefonen og jeg blev inviteret på kaffe af en som jeg ikke at besøgt i 4-6 år, så det kunne jeg jo dårligt sige nej til. Sagde tak for i dag i presset tid men da jeg og mange andre lå bag en tåbe med 50-60 km/t hele vejen fra Espergærde til Hillerød manglede jeg ca. 1½ minut i at kunne nå i Fona inden de lukkede. Spørg lige hvem der var pisse negativ. Så jeg vader stadig rundt ledninger, plastik og krams.

Men jeg nåede at teste TACX´en på den lille skærm uden lyd. Jeg skal lige indstille trykket så hjulet ikke skrider på motorrullen og cyklen skal også justeres da jeg sidder anderledes end sidste efterår. Men på torsdag - uanset hvilken skærm det bliver så får den sin rigtige debut der. Fik kørt 3-4 km i dag bare lige for at se at miljøerne virker. Men uha, den kan en masse og der ligger en pæn bunke intervalprogrammer indbygget udover det virtuelle miljø. Aner ikke hvor jeg skal begynde = luksusproblem.

Jeg nåede forresten også en omgang styrketræning og igen uden seddel. Det var en gang fullbody denne gang - meningen var at tæske benene seriøst men de slap lidt mere nådigt.

Men mest af alt håber jeg at kunne rydde op i morgen. Og få ro på i låget, er ved at få BIMS af at der hele tiden sker noget uforudset. Jeg savner en stille og rolig triviel hverdag med arbejde, træning og lidt internet+TV.

Og så håber jeg også at der stadig er masser af blade der kan falde af træerne. Kan se at togene har haft kvaler pga. glatte skinner og jeg må indrømme at jeg tiltrækkes af udfordringen der ligger i at køre løvfaldskørsel. Så der må gerne være noget tilbage :poking:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

En hurtig update fra arbejde...

Vægten er krøbet næsten et kg men den kommer nok til at stige lidt - arbejdstiderne hopper og danser rundt så jeg sover "sjovt" (men dog rigeligt) og skal til Fest i weekenden.

I går missede jeg træningen pga. kiks med at få TV og computer til at arbejde sammen. Projektet blev opgivet og jeg har købt en fladskærm til TACXen.

I dag brugte jeg hele tre timer til at returnere et stik jeg jeg så ikke skulle bruge alligevel og købe en hylde i IKEA. Fredagstrafik + uheld på motorvejen + at blive stoppet af politiet tog sin tid. Bare fordi bilen larmer lidt - den har tabt udstødningen VROOOOMMMMMMM :tongue:

Jeg nåede dog et lynvisit i motionscenteret: 2 sæt chins, bænk, skulderpresmaskine, hypers og mave på bold. Alt flettet uden pauser og nået på 12-13 minutter. Så på arbejde. I næste pause skal jeg så nå et referat af et bestyrelsesmøde. Og så skal fyraftenstoget BARE køre til tiden idet jeg kun har to minutter til at fange Kystbanen.

Satser på at nå en gang banetræning i morgen inden jeg kravler i slipsetøjet :puke: Det burde liiiige akkurat kunne lade sig gøre. Og er der ledigt i vaskekælderen inden ville det være fint for der er top på bøtten.

God weekend :bigsmile:

P.S. Jeg fik i øvrigt min lyst styret mht. glatte skinner forleden.

Jeg nåede kun halvt ind på Skovbrynet da så mange aksler kørte i slæde at holdebremsen (der holder toget stille ved perron) gik på og standsede toget 30 meter for tidligt.

Senere skøjtede jeg gennem Albertslund med 70km/t og få minutter senere var det lige ved at blive pinligt da jeg kun havde de bagerste to døre ved perron i Glostrup da jeg også var lige ved at kure igennem der.

Med altid sjovt at lave hjulspin op til 120 :4jumpy:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

85,1 kg - fedt% 11,3, altså en lille smule den forkerte vej men i bagatelzonen.

I dag en tur på velodromen. Ikke så meget at berette:

Opvarmning

2 x 20 af de sædvanlige omgange

For de der ikke skal køre DM næste weekend en tur mere så den var jeg på.

De andre kørte så 2 eller 3 km (alt efter alder) forlølgelsesløb - den ægte vare med to mand på banen. Jeg sad og kaglede på midten da der manglede en mand og jeg blev spurgt om jeg ville være med. Jo tak. Jeg skulle køre mod en H-60´er så det blev kun til 2km.

Jeg fejldisponeret fuldstændigtmen men den slags har jeg jo heller ikke prøvet før.

Fik lagt alt for vildt ud med 50 i timen og stille og roligt, som en Scania Vabis i Kasselbakkerne, kravlede tempoet ned så jeg endte med temmeligt usle 40 i timen til sidst. De første to omgange var sjove men resten et helvede! Da vi havde kørt kunne jeg have fået min tid men kunne ikke stå på benene da jeg stod af cyklen men væltede om på gulvet og nåede derfor ikke hen til tidtagerne inden næste hold og så var tiden væk.

Det var jeg nu ikke meget ked af, men så fik jeg lige en lærestreg om hvad der sker når man lægger for hårdt ud. Pulsuret kiksede naturligvis dette løb - ærgeligt for er ret sikker på at jeg har tæt på min maxpuls.

post-1580-125760929416_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

I går aftes en gang banetræning. Vi var mange så der var 8 hold i alt og derfor var det en standarttræning uden "sjove indslag".

Jeg havde fra start været kæk over at jeg var på langsommere hold end sidste år og at jeg overvejede at geare cyklen ned for at gøre det lidt sværere. Den slags skal man aldrig sige højt. Vi nåede 4 ture af de sædvanlige 25 omgange med den lille detalje at jeg blev sat på to af turene med 2-4 omgange igen.

Derefter linieløb på 16 omgange men var temmeligt stegt og sad og rodede rundt omme i bagtroppen fra start til slut.

De små benser er jævnt tunge i dag.

Link to comment
Share on other sites

Morgenvægt 86,7kg - fedt% 11,9 :mad:

Strabadserne i går gav en snert af DOMS i baller og hamstrings.

Dagen i dag bød på en omgang fullbody - tidsforbrug 80-90 minutter

C2: 5 minutter

Læg i benpres: 20x200, 20x250, 15x300, 15x300, 15x300, 20x250, 25x200

Siddende læg, et ben: 20x20, 20x20, 20x20

Benpres: 15x150, 15x200, 15x250, 15x275, 15x300 15x325

Lårcurl, liggende: 15x50, 15x110, 15x110, 15x90, 15x90, 15x90 - sætte vægten ned da jeg ikke kunne styre at trække lige meget med begge ben

Chins, neutralt greb: 10, 10, 10

Rows: 12x10, 12x11, 15x12, 15x12

Bænkpresmaskine: 10x70, 10x90, 10x110, 10x130, 10x150, 10x150, 10x170

Dibs: 12, 15, 15

Supersættet med

Sidebøj: 20, 20

Lændemaskine: 20x110, 15x130, 15x130, 15x130

Mavemaskine: 15x70, 15x110, 15x110, 15x110

Skulderpresmakine: 10x50, 10x70, 10x70, 10x80, 10x80 - v skulder knasede en del i dag

Lateralmaskine: 15x70, 15x70

Endelig lader det til at jeg er ved at være i hus med mit lille projekt som bare tager så lang tid. I dag fik jeg byttet den sidste hylde (endnu et fejlkøb) og den er boret op. Der mangler "bare" en masse ledningsarbejde og så en gang oprydning. Men er vist færdig med IKEA for denne omgang og har båret alle papkasser og gamle skærme m.m. i skralderummet :cool:

Jeg havde håbet at nå en masse i morgen mens jeg har rådighed i hjemmet men dels glemte jeg min arbejdsmobil i toget forrige arbejdsdag og kører med lånemobil indtil den arbejder sig hen til Hovedbanen og dels er dytten på værksted så det med at kunne nå Hovedbanen på max en time kniber lidt. Så jeg kommer til at tage derind hvilket er temmelig surt.

Lejligheden har kostet alt for meget og bilen bliver nok også en pæn udskrivning så meget mod mine principper har jeg meldt mig frivilligt til at køre natkørsel (det giver kontant bonus her i forsøgsperioden) og har fået en vagt i premiereweekenden.

Men alt i alt tror jeg at hverdagen så småt er ved at vende tilbage. Har muntret mig med at tælle kalorier i dag og er endt på 2360.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 45:

09/11: 85,7kg - fedt% 11,6 - ????kcal - banecykling 3 timer

10/11: 86,7kg - fedt% 11,8 - 2360kcal - styrketræning 85 minutter

11/11: 86,7kg - fedt% 11,8 - 2000kcal - hviledag

I dag:

- ben: ømme

- ingen motion

- holdt min rådighed i hjemmet inde på arbejde - og sad og gloede hele dagen uden at lave noget

- regning for rep af bil: 22.000 og så er det ikke sikkert at jeg har den før i næste uge (og fuck hvor skal jeg køre meget overarbejde her til vinter)

- Stuen er 98% færdig. Cyklen mangler stadig at blive stillet ind efter fittet og jeg skal lige have gemt kabelspaghettien ved PC´en og endelig at få købt en blæser mere hvilket ikke er let på denne årstid.

post-1580-1264544196,54_thumb.jpg

post-1580-1264544210,02_thumb.jpg

post-1580-1264544361,48_thumb.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Først skal to forkerte tal rettes.

Bilen koster ikke 22K men 26K da den løse udstødning har kværnet en manchet ved gearkassen så smøringen forsvandt og en trækaksel skal skiftes.

Og så havde jeg glemt en ting i gårsdagens kalorieregnskab så nåede op på 2200kcal.

Uge 45:

09/11: 85,7kg - fedt% 11,6 - ????kcal - banecykling 3 timer

10/11: 86,7kg - fedt% 11,8 - 2360kcal - styrketræning 85 minutter

11/11: 86,7kg - fedt% 11,8 - 2200kcal - hviledag

12/21: 85,2kg - fedt% 11,2 - 2425kcal - tacxcykling ca. 1 time effektivt ud af 2

Bilen står stadig på værkstedet så banetræningen blev droppet og i stedet kastede jeg mig over TACXen. Først et intervalprogram på 31 minutter og derefter 20km virtuelt.

Intervallerne er sq ret fede når man kan sidde og holde styr på alle data på skærmen. Når jeg får pulsbæltet til at virke ordentligt bliver det nok rigtigt sjovt.

Den virtuelle tur var lidt mere lunken. Det er naturligvis realistisk med vind men det ødelægger feelingen ret meget når det er lettere at køre 7% opad i medvind end flad vej i modvind. Det kan man garanteret indstille sig ud af men tror bare at jeg slår vinden fra.

De lange bløde bakker var fine men man levede sig ikke 100% ind i det. Til gengæld sad jeg og følte at cyklen gyngede med på en strækning med småknolde af den slags Nordsjælland er fyldt med.

Som antydet fuckede pulsbæltet noget op - hverken pulsur eller tacx kunne få noget fornuftigt ud af det men tolkede det ret forskelligt så ingen pulskurve. Det er vist på tide bæltet ligger i blød natten over.

Heldigvis kan jeg sove længe i morgen - det har sq været hårdt de her tre morgenvagter efter banetræningen mandag aften.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 45:

09/11: 85,7kg - fedt% 11,6 - ????kcal - banecykling 3 timer

10/11: 86,7kg - fedt% 11,8 - 2360kcal - styrketræning 85 minutter

11/11: 86,7kg - fedt% 11,8 - 2200kcal - hviledag

12/11: 85,2kg - fedt% 11,2 - 2425kcal - tacxcykling ca. 1 time effektivt ud af 2

13/11: 85,2kg - fedt% 11,3 - for meget - hviledag

13/11: ??,?kg - fedt% ??,? - ukendt -- - tacxcykling 100 minutter

I går blev jeg hentet og bragt til Stege hvor jeg assisterede ved den årlige vanlillekransebagning - et par tusind stykker blev det til. Der blev desværre sprøvespist lidt for mange og aflivet nogle af dem i venstre side af ovnen der blev lidt for mørke. Aftensmaden var sund nok og jeg fik mit lavet med formage frais i stedet for creme fraiche som de andre. Ingen træning og min stakkels lænd klynkede en del i dag over at jeg har stået bøjet ind over et køkkenbord en hel dag.

I dag var kosten dernede faktisk ret god - de sidste plader kager skulle bages og jeg fik ikke spist mange af dem, så det er godkendt. Og jeg blev ikke lokket i flere fælder da vi kørte dernedefra allerede efter frokost.

Vel hjemme tog jeg en tur på TACXen. Det blev til del 2 af Amstel Gold Race. Det så relativt fladt ud men der var lige et par Murs hvor 18% stigning uden bjergkrans voldte temmelig store vanskeligheder - fuck hvor var jeg presset og var faktisk ret glad for at TACXen begynder at slippe belastingen (selv om det vistnok er en fejl) når farten bliver for lav.

I dag åd TACXen pulsmåleren men mit almindelig pulsur har kun nogle få sporadiske målinger så jeg må prøve at flytte det til næste gang, men altså ingen pulskurve.

Hvad værre var at jeg for første gang i flere uger sad og hev efter vejret. Jeg har ellers været fri for astmasymptomer i lang tid men op af to knolde var det som sad der en blafrende "flap" der delvist blokerede indåndingen. Og synes heller ikke at pulsen kom helt derop den burde være i forhold til hvor hårdt det føltes.

Fandens også - jeg havde ellers håbet at jeg i sommers bare havde en infektion men der er altså et eller andet. Nå - jeg har jo en astmaspray til her-og-nu brug så den må jeg bare sørge for at have inden for rækkevidde når vi skal til det pjat igen.

I morgen: hviledag. Jeg burde jo nok omorganisere mit køkken men er temmeligt fristet af DM på bane ude i Ballerup hvor programmet ikke ser helt kedelig ud. Bare træls at det tager langt mellem 3 og 4 gange så lang tid med det offentlige end hvis bilen havde været færdig og jeg er ikke sikker på at jeg gider bruge SÅ lang transporttid.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

I morgen: hviledag. Jeg burde jo nok omorganisere mit køkken men er temmeligt fristet af DM på bane ude i Ballerup hvor programmet ikke ser helt kedelig ud.

Eftersom jeg ved, du har været træt af at ligge i byggerod osv længe, stemmer jeg FOR at du får det gjort færdig idag :o)

Fortsat go' søndag!

Kh

Vivs

ps glæder os rigtig meget til housewarming..... ;o))

Link to comment
Share on other sites

Eftersom jeg ved, du har været træt af at ligge i byggerod osv længe, stemmer jeg FOR at du får det gjort færdig idag :o)

Fortsat go' søndag!

Kh

Vivs

ps glæder os rigtig meget til housewarming..... ;o))

Må hellere gøre hvad der bliver skrevet, hihi..... (og gad heller ikke mere transport nu - til og fra Stege må være nok).

Det må housewarming kan vi godt se på allerede nu. Dels gætter jeg på at der går lidt inden der er fælles hul i kalenderne og dels er det kun bagved skabslågerne der er "ulogistik" :tongue:

Uge 45:

09/11: 85,7kg - fedt% 11,6 - ????kcal - banecykling 3 timer

10/11: 86,7kg - fedt% 11,8 - 2360kcal - styrketræning 85 minutter

11/11: 86,7kg - fedt% 11,8 - 2200kcal - hviledag

12/11: 85,2kg - fedt% 11,2 - 2425kcal - tacxcykling ca. 1 time effektivt ud af 2

13/11: 85,2kg - fedt% 11,3 - for meget - hviledag

14/11: ??,?kg - fedt% ??,? - ukendt -- - tacxcykling 100 minutter

15/11: 84,8kg - fedt% 11,2 -- kommer - aktiv restitition: 30 minutters ultralet cykling med 4 minutters pulstop i midten.

Jeg var faktisk noget træt i bentøjet i morges :smile: så ville lige køre lidt let for lige art løsne lidt op.

Jag kan ikke forestille mig at jeg ikke hopper på et kvarters hjemmestyrk senere på dagen.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Bilen afventer trækaksel fra Italien :mad: så dagens program afveg fra den planlagte tur på velodromen. Alternativt ville jeg give TACXen en god tur men endte et andet sted.

Men fra begyndelsen:

Jeg havde sat vækkeuret forkert og var morgenforvirret så startede dagen med 7 minutters løb med rygsæk til stationen for at nå toget på arbejde. Da man ikke kan løbe i MBTsko havde jeg for første gang mine nye "rigtige" arbejdssko på. Som altid i nye sko gav snørrebåndene síg så skoenen blev hurtigt løse og tog huden af min ene lilletå på vejen.

JAMEN GODMORGEN. Pffff, min bare.....

Da jeg kom hjem væltede jeg desperat træt i seng og kunne ikke straks falde i søvn så sov kun lidt. Og blev vækket af en der blev ret sur da jeg ikke kunne høre hvad der blev sagt fordi deres skrigende barn fik telefonen til at oversrtyre. Lortemåde at vågne på.

Jeg nåede en lille tur på TACXen (men ikke det der var planlagt):

post-1580-1258411459,48_thumb.gif

Derefter tog jeg til svømning. Jeg havde egentlig besluttet at begynde igen og så droppe banetræning om mandagen hvis jeg i steget kunne køre tirs eller tors. Men nu bliver der rod i det pga. kommunale nedskæringer. Fra 1/1 flyttes "mit" svømmehold til fredag aften hvilket passer mig perfekt. Desværre agter alle de andre incl. træneren at stoppe i protest og dermed nedlægges holdet. Så vi må se hvad der sker efter nytår.

Dertil har jeg gået omkring en times tid i dag - næsten det hele i regnvejr.

Kosten har været lort og lagkage da jeg ikke nåede at få madpakke med. Om det er godt eller skidt at jeg ikke har kunnet tælle kalorier ved jeg ikke men der skulle have været talt højt.

I morgen har jeg igen været super heldig at have en rådighed i hjemmet. Men som i torsdags er jeg nødt til at holde den på arbejde da manglende bil gør at jeg ikke kan komme derind hurtigt nok hvis de skal bruge mig akut. Totalt spild af sjælden luxus.

Alt i alt ikke lige den bedste dag i dag :dry: og optagten til i morgen ser også grumset ud :unhappy:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 46:

17/11: 85,9kg - fedt% 11,5 - ukendt -- TACXcykling 30 min + "svømning"

18/11: 85,7kg - fedt% 11,3 - kommer -- udecykling 90 min

Forsiden af skinebenene er noget ømme af den lille løbetur efter toget i går. Max pinligt og afslørende for en ret ensidig træning :blush:

Værkstedet havde lovet bilen færdig til i dag men ringede ved middagstid og udsatte det til i morgen. Jeg gad ikke bruge to timers transporttid for at komme i motionscenteret så måtte finde på noget andet.

Sommercyklen blev pakket væk (hængt op på væggen) temmeligt hastigt og da vejret i dag var ganske pænt tænkte jeg at den kunne smudses til og derefter vaskes ned og hænges op i ren tilstand.

Da det var noget køligt i det og det ikke er min vejrtræknings livret tog jeg for første gang et dope bricanyl inden jeg kørte ud.

Allerede da jeg skulle træde cyklen i gang ude på stisystemet var det lækkert for den skød af sted som skidt ud af en kanon.

Det var kun meningen med en lille tur rundt om Folehaven så jeg havde ikke noget vand med. Men det var bare så lækkert at være på lågen at jeg i stedet tog en lidt længere tur om Café Jorden Rundt. Heldigvis havde jeg drukket godt lige inden jeg kørte hjemmefra så tørsten mod slutningen var til at overskue.

Om der ER Astmasprayen ved jeg ikke (har jo ikke den store erfaring i landevejskørsel lige p.t. :blush: ) men jeg nåede årets højeste puls på sommercyklen og var kun eet slag fra årets højeste på bane. Og jo, cyklen fik da tæsk på bakken men vildere end det var det trods alt heller ikke. Generelt var vejrtrækningen ubeskriveligt ubesværet i forhold til normalt og jeg havde slet ikke bøvl med slim undervejs.

post-1580-1258478769,38_thumb.gif

Umiddelbart er jeg ikke meget for medicin - det er jo ikke bolsjer - men hvis forskellen altid er så stor som i dag må jeg indrømme at jeg er meget fristet af at køre alt andet end hyggeture på inhalatoren. Jeg vil alligevel ekperimentere med den inden jeg skal til kontrol i januar. Jeg var ellers stemt for at lade det være som det er og melde afbud men det var jo en helt ny verden i dag - tænk om jeg igen kan køre spurter med bundgas indtil benene drukner i mælkesyre :devil::wub: Bare i dag var det fedt at benene begyndte at sige fra i stedet for bare at mangle luft.

Nu ved jeg jo ikke om jeg bare ramte en god dag og havde super energi efter 1½ måneds pause på landevejen men motivationen for cykeltræningen er i skrivende stund mangedoblet. Det er lige før jeg ikke nænner at hænge sommersyklen væk men sådan skal det nu være.

Nu ned at stemme og så skal der vaskes og pudses inden jeg skal mæske mig i valg, desværre alene. Igen som ved sidste valg mangler mormor altså; den gamle politikerræv satte en vis stemning på sådan en valgaften.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 46:

16/11: 85,9kg - fedt% 11,5 - ukendt -- TACXcykling 30 min + "svømning"

17/11: 85,7kg - fedt% 11,3 - 2485 kcal - udecykling 90 min

18/11: 85,3kg - fedt% 11,2 - ukendt -- hviledag

19/11: 85,3kg - fedt% 11,2 - 2385kcal - spinning 50 minutter

- i dag ærgrer jeg mig nu lidt over 280kcal fra kaffe - uden dem havde det set noget pænere ud.

Jeg har nappet en uges prøvetræning i SATS og indledte med at prøve en ny spinninginstruktør. God energisk udstråling fra podiet og masser af udmeldinger om hvad der ske og god musik. Hvad kan man så ønske mere? En spinners high, men sådan en fik jeg også :w00t:

Alt i alt en superlækker time og er også pænt træt i de små lår nu.

Det var lige ved at smutte men huskede i sidste øjeblik at tage et sug Bricanyl. Vejrtrækningen var ikke så markant forbedret som da jeg var på landevej forleden; da pulsen var højest var der ikke helt hul igennem og en enkelt gang kom "flappen" på besøg.

Men det VAR mærkbart bedre og jeg havde derfor fuld fokus på at lytte til kroppen nye signaler så jeg kunne køre hårdest muligt uden at fejledisponere. Derfor husker jeg absolut nada af hvad vi kørte for at program. Jeg missede også at det var en Activiotime så pulsen kunne have været på storskærm men så har jeg en pulskurve fra eget pulsbælte i stedet:

post-1580-1258667606,27_thumb.gif

Og så er det aftalt at vægten ikke skal længere ned i denne omgang.

I stedet skal jeg stabilisere vægten hvor den er (85kg) og blive bedre til at rose mig selv for de store forbedringer jeg har opnået. Ikke kun at vægten er faldet men også at jeg f. eks. kan gå forbi Nettos slikhylder og bageren uden at flå i munden. Udfordringen bliver i stedet at navigere gennem fristelser som f. eks. jul og komme ind i en rytme som kan holdes permanemt. Og også at lade være at spare på maden lige i nuet hvor der er overskud og så have i problemer to timer senere. Det kommer nogle ændringer for kosten, især i timerne omkring styrketræning bliver omprioriteret. Jeg er spændt på hvad det mere specifikt kommer til at gå ud på.

Når foråret kommer og landevejen skal ædes, så kan vægten få et nyk mere nedad - energiforbruget er meget mere hjælpsomt til den tid.

Igen i dag blev jeg opfordret til at få henvisning til en astmaspacialist med forståelse for motionstosser så det bliver udfordringen at få sådan en vredet ud af lægen når jeg skal til kontrol. Lige nu er jeg faktisk ret tændt på at få styr på det, så cyklen og jeg selv igen kan få de sjove tæsk sammen. Motivationen er i nemlig på toppen i disse dage :cool:

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Uge 46:

16/11: 85,9kg - fedt% 11,5 - ukendt -- TACXcykling 30 min + "svømning"

17/11: 85,7kg - fedt% 11,3 - 2485 kcal - udecykling 90 min

18/11: 85,3kg - fedt% 11,2 - ukendt -- hviledag

19/11: 85,3kg - fedt% 11,2 - 2385kcal - spinning 50 minutter

20/11: 85,3kg - fedt% 11,3 - styrketræning 70 minutter

Jeg ved ikke hvad der gik galt i går men jeg kunne ikke falde i søvn. 3 gange måtte jeg starte P4 på clockradioen fordi den slukker efter 59 minutter.

Stod op i morges en time for tidligt da jeg havde misset hvornår vi havde personalemøde. Derfra videre i motionscenteret. Selv om jeg er træt fra start plejer jeg altid at live op under styrketræning men det skete ikke i dag. Har været soveklar fra jeg vågnede og til om lidt hvor jeg går i kassen. Men skal først lige skrive:

C2: 5 minutter

Elipsetræner: 50 minutter

Læg i benpres: 15x200, 15x250, 12x300, 10x350, 10x350, 10x350, 10x350, 10x350, 10x350

Siddende læg (et ben ad gangen): 10x20, 16x20, 16x20

supersættet med

Chins: 10, 10, 12

Benpres: 20x150, 10x200, 10x300, 10x330, 10x370, 6x400 - mentalt var jeg ikke helt på, ellers kunne jeg nok have grindet et par reps mere

Bænkpres: 20x20, 15x60, 15x60, 15x60

Lårcurl, liggende: 15x50, 10x110, 10x110, 10x110, 10x110

supersættet med

Skulderpresmaskine: 15x50, 10x90, 10x90

og

Lateralmaskine: 10x90, 10x90

Hyperextensions: 15, 15

supersættet med

Sidebøj i stativ: 15, 15

Mave på bold: 20, 20

supersættet med

Bicepcurl: 15x20

og

Rope pushdowns: 20x20

Vækkeuret er sat til 23:35, så må vi se om jeg kan falde i søvn.

(Diverse slåfejl rettet)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hej Gregers,

Som sædvanelig er jeg ikke god til at kommentere

Imponerende som det kører - cykeltræning, vægttræning, vægttab samt lejlighedsrenovering og TV upgrade (jo jo jeg følger da lidt med) :tongue:

Håber du kommer "helskindet" i gennem julen - jeg er selv ude i et mindre sukkermisbrug så det bliver også spændende for mig :blush::laugh:

Hav en god søndag!

Mvh

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Hej Axbard,

Jeg er heller ikke kvik til det med at skrive i de logs jeg følger :innocent:

Tak for roser og ønsker.

Men må så i samme nu erkende at weekenden har været en katastrofe for projektet.

Faktisk gik det allerede galt fredag hvor jeg skulle til personalemøde. Udover en smule hvidt brød stod menuen på kage. Ganske vist velsmagende men det var jo ikke planen. Derefter den loggede styrketræning og så videre til familien hvor den igen stod på kage.

Faktisk fik jeg ikke meget fornuftigt indenbords.

Så på nattevagt og på vejen hjem gik det helt galt - alle parader var nede og endte med at hærge kagedisken i Statoil - STORE FJOLS!!!!

Lørdag kunne jeg ikke sove så længe som ønsket så vågnede om formiddagen og zombiede rundt. Møgsulten og frysende uanset hvor meget tøj jeg tog på - fik jeg nævnt at jeg var sulten? Jeg skulle have trænet men kunne ikke finde energien. Og så var jeg sulten, hvis jeg ikke fik det nævnt før.

Til i dag fik jeg sovet 14 timer i trækog vågnede med ondt i ryggen og den er stadig dum.

Har keglet rundt igen i dag og ender sq fandme lort og her-mangler-nogle-negative-smilies på næsten 3000kcal.

DET ER BARE IKKE I ORDEN!!!

Men sket er sket, jeg er nogle erfaringer rigere og må videre herfra, altså op på hesten igen. Det gode er at lejligheden er 100% cleanet for alt som jeg ikke må spise og for lige at komme ind i rytmen igen (har erfaringer for at når kroppen først har fået sit sukkerfix, så higer den mere end normalt efter det søde) tager jeg ikke dankortet med på arbejde.

Jeg får håndværker på i morgen da de lavede en fejl da de installerede vandmåleren for nyligt så må hellere lige rydde badeværelset i det hjørne han skal til. Jeg har tilkaldevagt på arbejde og telefonen kan ringe klokken 5 og så skal jeg stille på Hovedbanen ASAP.

Jeg har her til aften kørt en god time på TACXen men glemte at starte pulsuret - DOH. Jeg havde heldigvis fået anvist at holde mig omkring 75% og det var fint for det var helt umuligt at trykke pulsen op i dag - tror ikke at jeg var over 83% selv på de væste stigninger. Kroppen er totalt drænet.

Gad vide om folk med regelmæssige nattevagter er lige så hårdt ramt eller om kroppen lærer det? Nå - tillæg eller ej, så var det her den første og sidste uopfordrede nattjans til mig. Det kan jeg skunte finde ud af.

Link to comment
Share on other sites

Nå - tillæg eller ej, så var det her den første og sidste uopfordrede nattjans til mig. Det kan jeg skunte finde ud af.

Hej Gregers,

Nå, du var også på natkørsel ? Gemalen tog også en tørn, "hårdt opfordret" fra jeres fælles arbejdsgiver, han sov også kun et par timer lørdag formiddag ... og han har fra mig fået at vide, at det er sidste natkørsel (bortset fra julefrokostkørsel) som han 'får lov til' fra min side sådan liiige det første halve års tid.. (jeg har heldigvis veto-ret !)

Mht dit sukkerfix - Når du nu følte dig TVUNGET til at spise kage både til personalemøde og hos familien, så accepter det - det der gokkeri oven i dit hoved hjælper ikke (men jeg ved godt at både du og jeg er supergode til det!!)

:o) Klart at du føler sult, med stort sukkerindtag/hvidt-brød-indtag..det mætter jo ikke, men giver bare en masse dårlige kalorier.

Frem med grøntsagerne igen! Som du selv siger: op på hesten igen, og kom videre !

Knus herfra

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share