Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   388,236
   posts
  2. 128,289
   posts
  3. 27,252
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,528
   posts
  5. 40,168
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,691
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,622
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,309
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,147
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,823
   posts
  12. Billedgalleri   (236,017 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Haha nej, det er mine fede lår for langsomme til. Jeg er vist aldrig nået højere op end i 160´erne. Vægt lidt over 93 - kosten OK i går men nok efterdønninger fra osten. Fik kørt en del kropshævninger i loftbøjlerne i går.

   Fik en SMS fra kollega om jeg ville cykle i morgen. Det har jeg takket ja til - han (og evt konen - de deler jo nok evt smitte) må være den ene person jeg ser i min fritid, nu jeg hverken ser mor og lillebror (hvilket godt nok er også er træls - især når der ikke er udsigt til det lige foreløbig). Jeg fik styr på sommercyklen og mine gamle hjul med Durano Plus, så nu står den køreklar. Jeg fik kørt en mikro testtur, hvor jeg kunne konstatere at batteriet i wattmåleren var fladt og min Garmin 520´er en byld i røven. Jeg hader knap-navigationen og den VIL bare ikke læse rpm-måleren som jeg har flyttet over fra tricyklen. Explova-computeren virkede stadig ikke forleden, så havde næsten bestilt en Edge 830 men checkede den en sidste gang, før jeg gik til betaling. Nu virker den sgu igen. 3K sparet, eller rettere de kan tværet ud på lidt flere af de lokale, når der en gang bliver lukket op. Jeg ved ikke hvem jeg har lyst til at støtte men min nærighed skal i hvert fald sættes lidt på pause.

   ... Lidt sjovt... forhjulet jeg havde stående er så gammelt, at det er med smal fælg fra dengang man stadig kørte med 23mm dæk. Pudsigt var det ene D+ jeg havde i stumpeskuffen faktisk også på 23mm. Det ser spøjst ud, når man har kørt 25mm i mange år.
  • Kæft, hvor sjovt. Nu er der en helt anden, der lige har sendt mig et billede fra 'gamle dage'. Denne gang fra BT Halvmarathon engang i 1980'erne, hvor jeg i hvert fald på de første kilometer lige og lige kunne holde trit med herren foran, som er Gert Kærlin - tidligere eliteløber i den helt tunge liga. Det er godt nok sjovt at se, for jeg om muligt endnu færre billeder fra løbeårene end fra cykelårene. Dengang kunne man jo ikke lige hive en mobil eller et digitalkamera op af lommen og skyde løs .. Nå, anyway, lige her er der god fart på gennem Lyngby centrum, skulle jeg hilse og sige. Det var dengang. 
  • Dine antrit, er det noget i den her stil?:  
  • Totalt nedsmeltning på kosten i går. Udover at jeg var irriteret, så var jeg løbet tør for ting med fedt i. Eksponentielt accelererende over dagen fik jeg mere og mere ondt i maven Indtil jeg kapitulerede og gik i LIDL Jeg burde have købt en snickers, lille pose chips el lign. I stedet var jeg smart og købte en ost, så jeg havde til de næste dage. Det kunne jeg slet ikke styre og den var spist før jeg gik i seng - dermed landede jeg på 4700kcal i går
   93,7kg til morgen. Til gengæld lykkedes det at komme ud på cyklen i dag. Ikke i første hug på men ud på eftermiddagen. Vinden var taget til og med pålandsvind var de på med lange handsker, halsrør osv. Godt jeg ikke skulle køre intervaller på diget, for det havde ikke været muligt. Der var flere folk end normalt på stien mellem de “moderne” etagehuse og naturlegepladsen. Tog man hensyn måtte med bremse helt op mange gange for at overhale - desværre var der en del i cykeltøj, som virkelig!!! gjorde dårlig reklame.
   Jeg fik kørt 11 brugbare antrit og så en håndfuld, der ikke blev til ret meget fordi stien ikke var ledig langt nok frem.

   Resten af turen ganske roligt og en lille omvej for at se om regnen havde vasket restlageret af vejsalt væk, som Hvidovre kommune hældte over cykelstierne sidst det var nattefrost. Måske. Men de har kørt med deres vaske/feje-maskine, så de så fine ud.
   Hvis vejrudsigten holder, bliver det 15 grader på tirsdag og det er varmt nok til at mosjoer kan køre i kort/kort. Førte tur i kort/kort er startskudet til at få sommercyklen frem, så i morgen må jeg lige kigge på den - den kørte så lidt sidste år at den næppe behøver en tur om “smeden”. Jeg har heldigvis et gammelt hjulsæt der ikke er til tubeless, som kan få Durano Plusserne på. Så kan de bedre højprofiler stå klar til hvis der skulle poppe noget op. Jeg har fri på alle løbsdage undt en enkelt i DGI-cuppen men nu må vi se hvor meget der bliver til noget. Der er ellers mastebil på alle omgange udover den sidste i den dårligste klasse, så selvom der skulle være sidevind, burde det være muligt at følge med, uden at køre over dobbelt optrukne linier for at få plads på viften. Det kunne være en kærkommen afveksling fra den vanlige trommerum.
  • Rimelig off dag i går, men fik taget hul på online shines classes, så der gik lige en times tid med det. Er noget jeg længe har haft en tanke om at gå i gang med, men har ikke lige kunnet tage mig sammen. Var rigtig sjovt, og et lille plaster på såret, når jeg nu ikke kan komme ud og danse...   Søndag d. 5. april 5,4 km løb @ 33:00 Rigtig fin tur langs vandet i strålende vejr, og med en rolig og stabil hastighed hele vejen rundt.  Herefter 3x5 burpees Denne gang ude i haven - også lækkert! Tror jeg er klar til at øge til 6 gentagelser i hvert sæt, men fyfferpyffer, jeg synes det er en hård øvelse!
 • Recent Status Updates