Thomas J - 2004


Thomas J
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hej JAAAAAAAAAAAGD´en!! :smile:

Kan det på en eller anden måde ikke lade sig gøre, at få alle dine glimrende artikler, du har skrevet om vægttræning, teknik osv., lagt ud i en låst tråd eller lign. her på MOL??? Jeg gider nemlig ikke besøge Getdick.dk og rode rundt derinde.... Tror i øvrigt også at mange ville få gavn af det herinde :smile:

Link to comment
Share on other sites

Pattie> jeg kan godt se at det ville være optimalt. Men problemet er at getbig har "betalt" for rettighederne af disse artikler, så jeg kan ikke bare administrere dem som jeg lyster. Hvis det skulle være muligt, så skulle det først og fremmest være i Morten Z´s interesse, da det jo i sidste ende er ham som bestemmer hvad der skal være på MOL og hvad der ikke skal. Dernæst skulle de interesserede kontakte Nikolaj fra getbig, da det er ham som beslutter mine artiklers skæbne.

Link to comment
Share on other sites

Pattie> jeg kan godt se at det ville være optimalt. Men problemet er at getbig har "betalt" for rettighederne af disse artikler, så jeg kan ikke bare administrere dem som jeg lyster. Hvis det skulle være muligt, så skulle det først og fremmest være i Morten Z´s interesse, da det jo i sidste ende er ham som bestemmer hvad der skal være på MOL og hvad der ikke skal. Dernæst skulle de interesserede kontakte Nikolaj fra getbig, da det er ham som beslutter mine artiklers skæbne.

<{POST_SNAPBACK}>

DOH!!! Ok, det var sgu da ærgeligt... Nå, men så må Morten Z. jo liiiiiiiiiige..... :wink: :4whistling:

Link to comment
Share on other sites

Til trods for at træningen var lidt sløv til at starte med idag, så var det på mange måder et interssant og lærerigt træningspas.

Det startede med at jeg lagde ud med eksplosiv bænkpres træning, som var alt andet end eksplosivt. De 140 kg var meget tungere end de burde være. Et tydeligt tegn på at min form stinker for tiden.

Jeg havde så set i Onkel Troels´s log, at han havde nakket 135 kg i frontsquat idag, og jeg tænkte at det kunne være sjovt og se om man kunne gøre ham kunsten efter. Det viste sig så endnu engang at min form overhovedet ikke er god nok til den slags ting. De 125 kg var såmen nemme nok, og de 135 kg føltes også nemme nok at stå med, men i bunden får jeg overbalance, og taber den på gulvet. Så var jeg sur, og gad ikke engang at prøve igen. Men tingene skulle vise sig at blive anderledes.....

Jeg træner for tiden med Jens A, og han skulle prøve at maxe i squat med knæbind. Jeg binder dem for ham, så han er sikker på at de bliver lagt stramt nok. Han forsøger sig så med 145 kg, og de kommer også fint nok fra bunden af, men så begynder det at kniber med balancen. Han tager et skridt tilbage, og jeg tager under armene på ham, for at hjælpe ham op. Men det skulle jeg så bare IKKE have gjort. For stangen glider ned af ryggen på ham, og lander på mine underarme. Jeg står så med 145 kg i armene, som om jeg skulle zercher squatte dem. Er egentligt overraskede over hvor lette de føles, og vil egentlig bare løfte dem ned til jorden, indtil jeg opdager at det gør temmeligt ond i venstre underarm. Jeg smider så skidtet og opdager at venstre underarm er opsvulmet og langsomt antager en mærkelig blå farve. Jeg kan mærke at der ikke er noget der er brækket, og at det bare er en vævsskade.

Men så tager fanden ved mig. Jeg begynder at koge indvendig, og får en underlig lyst til at rive alt fra hinanden. Vreden er ikke rettet imod Jens, men imod mig selv, fordi jeg var så dum ikke at flytte mig. Den vrede skal udnyttes, og jeg smider 150 kg på stangen i dødløft, og flår den fra gulvet som var det pap. På med 190 kg. Samme historie. Den flyver fra gulvet. Så fanden til det da. Jeg smider 240 kg på, selvom jeg udemærket ved at min form ikke er særligt god for tiden. Jeg ville inden træningspasset ikke have troet at jeg var istand til at trække mere end 230 kg for tiden, så meget min form stinker. Men de 240 kg ryger nemt fra gulvet, og glider til lockout. Den var ikke nem, men heller ikke max. Men lidt mere fokus på dødløft er jeg et pænt stykke over 250 kg.

Bagefter gik jeg igang med at slå min rep rekord i cable rows med 100 kg x 30 reps, og fik idag 35 reps. Vreden sejre igen.

Hele dette træningspas siger egentlig en hel del om min træning for tiden. For jeg tror faktisk jeg er meget stærkere end det min form umiddelbart fortæller om. Jeg kan selvfølgelig ikke forlange at være ret meget stærkere, med kun 2 dages træning i ugen. Men jeg er stærkere end jeg selv vurderer mig til at være. For under normale omstændigheder havde jeg med garanti ikke trukket mere end 230 kg idag. Episoden taler sit tydelige sprog. Min gamle træningsiver og mentalitet er forsvundet dybt ind i TJ´s sjæl. I de gamle dage var min træning sådan hver gang. Uden jeg selv har lagt mærke til det, så er det mere eller mindre gået hen og blevet kaffeklub´s træning hver gang. Men idag viser bare at når man hiver urinstinktet frem, og bliver arrig, så kan man meget mere end man umiddelbart bilder sig selv ind. Jeg vil tænke lidt over det fremover. For godt nok gider jeg ikke rende og være gal i skralden hver gang jeg træner. Det fører bare lige lukt til overtræning. Men omvendt, så er der meget at hente ved at være lidt mere primitiv.

Rart med et træningspas som skiller sig lidt ud :)

FREDAG DEN 22/10-04

DE-bænkpres

2 sæt x 5 reps med 60 kg

1 sæt x 3 reps med 80 kg

2 sæt x 3 reps med 100 kg

2 sæt x 3 reps med 110 kg

4 singles med 130 kg

1 single med 140 kg

Front-squats

1 sæt x 5 reps med stangen

1 single med 50 kg

1 single med 80 kg

1 single med 110 kg

1 single med 125 kg

1 single med 135 kg *MISS - mister balancen*

*PISSED OFF ANGER MODE - ON*

Dødløft

1 single med 150 kg

1 single med 190 kg

1 single med 240 kg *hård, men med reserve*

Cable rows

1 sæt x 35 reps med 100 kg *PR*

*PISSED OFF ANGER MODE - OFF*

Dumbell shrugs

3 sæt x 8 reps med 47 kg håndvægte

Min arm er iøvrigt monster øm lige nu, og ser ikke køn ud :blink:

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Nasty nok at nakke 240 kg, når man ikke betegner sig selv som værende i form :devil:

Der skal lidt vildskab til at rive de virkelig tunge løft i hus. Det skal sq gøre lidt ondt.. Lyder også som om at du tænker lidt over det, så der kommer lidt vildskab og viking power i træningen igen fremover :smile:

Link to comment
Share on other sites

du skal da være velkomme til at smutte omkring OBBC næste gang du skal maxe....

så skal vi nok sørge for at smide vægte både på og efter dig,

så du kan få tændt for vreden.....  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

Ja, det har jo sine fordele at træne sådan et sted. Det er lettere at tænde af og gå amok, hvis der er 5 andre som også gør det.

Men det er ikke så meget i forhold til det at maxe, jeg kom til at tænke på. Det er mere i forhold til træningen generelt. Jeg har kun tid til at træne 2 gange i ugen, resten af året, pga. studie og andre forpligtelser. Og med så lidt træningstid til rådighed, så bør man måske tænke lidt mere i kvalitative baner. Godt nok træner jeg ikke så seriøst mere, men når man nu endelig tager derned, så kan man jo ligeså godt få noget ud af det. Så jeg vil prøve på at gøre lidt mere ud af at sætte mig op, og holde koncentrationen. Istedet for at dalre derned med en "det her skal bare overståes" attitude. For det er det som det er blevet til. Og det er slet ikke min mentalitet.

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Jeg har kun tid til at træne 2 gange i ugen, resten af året, pga. studie og andre forpligtelser.

Og med forpligtelser menes der at klemme de sidste Mhz ud af Stathlon 64'eren :laugh:

<{POST_SNAPBACK}>

Andre forpligtelser: Arrangere plyndringstogter til alle Uni'er i DK efter N2!

Jaaaaagd'en er ved at konstruere en 500 liters kobbercylinder som skal dække hele bundkortet.... hva' gør man ikke for at klemme 2 Mhz mere ud på CPU'en.

"Harghh... prøv se, Krea! 1/4 point mere i Aquamark!!! :w00t: "

Link to comment
Share on other sites

Gaflede lige et par guldkorn fra en tråd på overcloking.dk, det passer godt til MOL- gamerhaj #1 :wink:

Du gamer for meget hvis:

>Når du kigger på solen tænker du på hvad opløsning den er i.

>Når du lukker øjnene kan du se et crosshair.

>Du kigger automatisk efter snipere når du en sjælden gang går udenfor

>Du giver lægen din IP adresse i stedet for personnummer

>Du begynder at lagge når du kan se mere end 10 mennesker på en gang

>Du tror at grimme folk bare har en lavere opløsning end andre.

:w00t:

Link to comment
Share on other sites

Episoden taler sit tydelige sprog. Min gamle træningsiver og mentalitet er forsvundet dybt ind i TJ´s sjæl.

- jesus christ .. det der kender jeg kun alt alt for godt ... måske har man kun iver for een enkelt øvelse, som man så er i stand til at psyke sig rigtigt op til, mens resten bliver noget lal, som så bare gør det hele endnu mere demotiverende når løftene stinker... der går et par md'er indtil man bliver pissed over at det har været noget pis i alt for lang tid, og SÅ kører det igen ... sikkert på bekostning af nogle andre øvelser ... I min fremtrædende alder og med 3 pas om ugen tror jeg egentligt kun jeg har 'overkud' til at være fokuseret på een øvelse af gangen; squat dødløft patpres eller ryg(upper) ...

Det skal nok komme igen, hvis bare man har rygraden til at holde de 'døde' perioder ud også.... keep the faith... :devil:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share