Thomas J


Thomas J
 Share

Recommended Posts

  • Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lyder ikke nemmere

For jeg ikke skal lyde som en super-hero, så må jeg hellere pointere at det er noget nemmere. For det første placeres biceps i en stærkere position. For det andet, så bliver træklængden forkortet. Og for det tredje, så gør den oprejste stilling at lænden ikke bliver træt på samme måde som alm. rows.

Thomas

Link to comment
Share on other sites

så er din træningsindsats vist mere super-hero end min

No way - Kg.´ene Thomas. det er kg.´ne på stangen der tæller (det ved vi jo godt ) ;) :lol:

Har du ellers en god ide til hvad jeg skulle prøve, når jeg er igennem med min WSB runde - regner med at tage en runde til med tung styrketræning, inden jeg starter på specifik udholdenhedstræning.

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning var rimelig god. Bænkpres var dog ikke så hurtig som sidste uge. Men ellers gik det udemærket. Fik en 3RM PR i Yates rows.

MANDAG DEN 26/5-2003

Bænkpres

2 sæt x 6 reps med 60 kg

1 sæt x 4 reps med 90 kg

8 sæt x 3 reps med 120 kg

Bent over barbell rows "yates style"

2 sæt x 5 reps med 90 kg

1 sæt x 4 reps med 110 kg

1 sæt x 3 reps med 130 kg

1 sæt x 3 reps med 160 kg ny 3RM PR

Dødløft

1 sæt x 3 reps med 160 kg

1 sæt x 3 reps med 180 kg

1 sæt x 3 reps med 200 kg

Pulldowns to the neck

3 sæt x 15 reps med 70 kg

Preacher curls

1 sæt x 10 reps med 16 kg håndvægte

1 sæt x 8 reps med 18 kg håndvægte

1 sæt x 6 reps med 20 kg håndvægte

Back raises

2 sæt x 20 reps med kropsvægt

Weighted ab machine

2 sæt x 20 reps med 60 kg

10 minutter på kondicyklen

Thomas

Hej Thomas

Hvordan vil du karakteriserer dine 3-rep max sæt - som kontrollerede reps med reserve, eller powersæt med alt hvad den kan trække?

-jeg spørger ikke for at evaluere din styrke, men fordi jeg er interesseret i din træningsteknik generelt. Jeg har set mange stærke og veludviklede BB'ere træne med fantastisk dårlig form (af de kendte kan nævnes Skip la C. og Nasser, men det gælder langt de fleste. Yates var en undtagelse.....), mens dem der kører helt strict sjældent når den samme tæthed/størrelse. Arnold sværgede som bekendt også til "hoisting". Bortset fra skadespotentialet virker det attraktivt at træne med lidt hiv og sving. Man får mere belasting hvor musklen er stærkest og den negative fase er mere belastende.........

Styrkeløftere træner som regel strict på de 3 store, men dem jeg kender til træner meget løst på hjælpeøvelserne. Selv prøver jeg af principgrunde at holde formen så stram som muligt, men spekulerer tit på om de sidste 20% vildskab ville kunne give bedre udbytte. ................

Har du nogle overvejelser om form/resultat?

Link to comment
Share on other sites

Generelt ligger jeg lige midt i feltet. Jeg går IKKE ind for hiv og sving, hvor momentet dominerer alt for meget. Omvendt går jeg heller ikke ind for alt for strict Jane Fonda form. Det er naturligt for kroppen at power lidt igennem. I rows kører jeg normalt meget strict uden det store hiv og sving, men på sættet med de 160 kg, var overkroppen ikke helt i ro, af naturlige årsager. Men det er normalt heller ikke i den vægt range jeg træner. Det var mere for at se hvor meget man kunne smide rundt med. Det var dog mere strict end så mange andre jeg har set køre rows.

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Min makker stod og skulle i sommerhus hele weekenden, så vi slog onsdagens dødløft sammen med fredagens bænkpres og lavede det idag. Det var også en ganske glimrende dag. De 3 reps med 145 kg i bænkpres var relativt nemme, og de 2 singles på 150 kg kørte også flydende og godt.

TORSDAG DEN 29/5-2003

Bænkpres

2 sæt x 6 reps med 50 kg

1 sæt x 3 reps med 80 kg

1 sæt x 2 reps med 110 kg

1 single med 120 kg

1 single med 130 kg

1 sæt x 3 reps med 145 kg

2 singles med 150 kg

1 negativ single med 170 kg (ca. 5 secs eccentrisk TUT)

Dødløft fra midtskinneben

1 single med 100 kg

2 singles med 150 kg

5 singles med 180 kg

Dødløft fra 5 cm under knæet

2 singles med 230 kg

Dødløft fra 5 cm over knæet

1 single med 300 kg

Chest supported rows

5 sæt x 6 reps med 70 kg 30 secs pause mellem sæt

Dumbell side laterals

2 sæt x 15 reps med 12 kg håndvægte

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Lige et måske trivielt spørgsmål: Hvilke mærke stropper bruger du? Jeg havde overvejet at købe noget fra Ironmind, da jeg er led og ked af at de elendige stropper jeg køber i OBBC sprænger efter nogle måneders intensiv dødløften. Da du også giver den gas i DL tænkte jeg, om du også havde oplevet lignende problemer?

170kg`s negativ single? Har I et power rack?

Link to comment
Share on other sites

Der skal da flere reps til i den eccentriske - går ud fra du kun har medtaget det for de hypertrofimæssige egenskaber (en mulighed er der selvfølgelig også for drengerøvsstilen :D)... prøv en 5-6 gentagelser - det er VIRKELIG noget som giver DOMS i pattøjet :lol:

Link to comment
Share on other sites

Lige et måske trivielt spørgsmål: Hvilke mærke stropper bruger du
Jeg bruger nogen jeg fik af Jan (jfk) sidste år. De virker ganske glimrende stadigvæk. Jeg aner ikke om det er noget bestemt mærke, og i så fald skal du spørge Jan om det ;)
170kg`s negativ single? Har I et power rack?

Nope. Men en spotter på hver side kan gøre det :) Iøvrigt er det kun en 5-10 kg over min nuværende estimerede max, så det er ikke så tungt endda.

Der skal da flere reps til i den eccentriske - går ud fra du kun har medtaget det for de hypertrofimæssige egenskaber

Nope. Det var udelukkende for at vende nervesystemet til lidt tungere vægte. Jeg havde tænkt mig at lave lockout singles, men tænkte at det var lang tid siden jeg havde lavet negativer, så jeg skulle bare lige prøve ;)

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Havde overhovedet ikke lyst til at træne i det gode vejr idag. Men det blev da til en omgang bænkpres og lidt pullups.

MANDAG DEN 2/6-2003

Bænkpres

1 sæt x 6 reps med 50 kg

1 sæt x 5 reps med 80 kg

10 sæt x 4 reps med 110 kg

Pullups

1 sæt x 3 reps med kropsvægt

1 sæt x 3 reps med kropsvægt + 5 kg

1 sæt x 3 reps med kropsvægt + 10 kg

1 sæt x 3 reps med kropsvægt + 15 kg

1 sæt x 3 reps med kropsvægt + 10 kg

1 sæt x 3 reps med kropsvægt + 5 kg

1 sæt x 3 reps med kropsvægt

Pulldowns to the neck

2 sæt x 15 reps med 70 kg

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Har du også nemmere ved at lægge vægt til dine armhævninger end gentagelser?

Ja, sjovt nok. Jeg har meget svært ved at komme over 10 reps i pullups. Men det er lidt lettere at få mere vægt mellem benene. Jeg tror jeg kan maxe med 40 kg mellem benene, og med så meget vægt burde jeg vel kunne tage mere end 10 reps med kun kropsvægt. Men jeg må have mange hvide fibre i ryggen. De første 3-4 reps kører også mega eksplosivt med kun kropsvægt, men så går det stærkt nedaf bakke herefter.

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes også at have læst noget om engang, at latissimus er domineret af hvide fibre. Da mine erfaringer med armhævninger er en eksakt kopi af dine, må vores da i hvert fald være det. (Hvis så bare min ryg var så stor, som en sådan fibersammensætning lægger op til <_< )

Link to comment
Share on other sites

Hvis så bare min ryg var så stor, som en sådan fibersammensætning lægger op til

Hehe. Det er lige det. Dog er min ryg sådan middel god. Mit bryst og mine triceps er nok de muskelgrupper som bliver størst hurtigst. Min ryg har rimelig god masse, men jeg har bare nogen relativt korte muskel-insertioner, som gør at det ikke ser ud af så meget, sammenlignet med en hvis vinger sidder helt nede i taljen. Men sådan er der så meget :)

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Det var totalt lummert nede i centret idag. Det var næsten ikke til at trække vejret efter hvert sæt. Men det blev da til en lille hurtig omgang.

ONSDAG DEN 4/6-2003

Cable rows

1 sæt x 10 reps med 80 kg

1 sæt x 10 reps med 100 kg

1 sæt x 8 reps med 110 kg

1 sæt x 6 reps med 120 kg

Pulldowns

1 sæt x 10 reps med 70 kg

1 sæt x 8 reps med 85 kg

1 sæt x 6 reps med 100 kg

Dumbell side laterals

1 sæt x 10 reps med 12 kg håndvægte

1 sæt x 8 reps med 16 kg håndvægte

1 sæt x 6 reps med 20 kg håndvægte

Dumbell rear laterals

1 sæt x 10 reps med 12 kg håndvægte

1 sæt x 8 reps med 16 kg håndvægte

1 sæt x 6 reps med 18 kg håndvægte

Hammer curls

1 sæt x 10 reps med 20 kg håndvægte

1 sæt x 8 reps med 24 kg håndvægte

1 sæt x 6 reps med 28 kg håndvægte

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Aftentræning bliver mere og mere attraktiv som sommeren skubber sig på... kunne være fedt med Venice Beach lignende faciliteter med træning på stranden

Det kan sgu også være godt varmt om aftenen. Det var lige før det var perfekt med morgentræning her om sommeren, men det får jeg nok ikke min makker med på :D

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke løftet over 150 kg i bænkpres med min nye kropsvægt (117,2 kg imorges), så jeg besluttede mig for at jeg idag ville se hvordan tingene lå. Det var IKKE meningen at det skulle være en max-test, da jeg vil lave en sådan i nærmeste fremtid. Jeg foretrækker også at være optimalt restitueret, hvis jeg skal teste, og jeg var stadigvæk små-øm i brystmusklerne fra i mandags (som var periodens top, hvad angår antallet af løft). Så taget i betragtning af at jeg ikke på nogen måde er peaked lige for tiden, så er jeg ganske godt tilfreds med dagens resultat. Hvad de tunge singles angår, så blev det til et løft på 150 kg, et løft på 160 kg og et løft på 150 kg. De 160 kg noterer jeg mig som PR ved den her kropsvægt.

Der var ikke voldsomt meget i reserve idag, men jeg håber og tror på en max på 162,5-165 kg, hvis jeg er restitueret og superkompenseret. Hvis alt går godt, så tester jeg nok indenfor de næste 2 uger.

FREDAG DEN 6/6-2003

Bænkpres

2 sæt x 6 reps med 50 kg

1 sæt x 2 reps med 80 kg

1 single med 110 kg

1 single med 130 kg

1 single med 150 kg

1 single med 160 kg "ny PR med nuværende kropsvægt"

1 single med 150 kg

Barbell shrugs

5 sæt x 6 reps med 120 kg

Seated overhead front presses

4 sæt x 5 reps med 80 kg

Lying dumbell triceps extensions

6 sæt x 8 reps med 20 kg håndvægte "med 30 seks mellem sæt"

Weighted abs

3 sæt x 12 reps med 65 kg

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share