Arnes log - 2 udgave


Arne
 Share

Recommended Posts

Det har du helt ret i BK! Sikke nogle historier....

Jeg var i teateret i går - meget morsomt stykke. De andre insisterede bagefter på at hælde en masse god øl i mig på den nye ølbar på Elmegade. Så morgentræningen i dag bestod af 30 minutters let gang - og i retning væk fra solen..... :4george:

Jeg tager forhåbentligt revance senere i dag B)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Spinning kan være farligt...

Jeg kørte dobbelttime her til aften - eller det var meningen er det nok mere korekt at sige. Efter 10-12 minutter begynder det at fungere rigtigt godt - det kan ikke undgå at bleve et par fede timer. ..

Efter 26 minutter lyder der et smeld - og jeg er på vej til at stå på snotten ud over styret. Venstre pedalaksel er knækket. Jeg redder situationen og flytter min flaske over på cyklen ved siden af. Næste opgave er at få pedalen fri af skoen. Mens jeg er igang med det bemærker jeg, at jeg vist har fået en lille flænge.

Jeg går op til papirrullen - de andre kigger meget forskræket på mig. Da jeg vil tøre den lille smule blod af ser jeg hvorfor. Jeg har en s-formet flænge fra knæ til fod - det er pedalakslen der har sat sit aftryk. Der er et stort moment på akslen pga svinghjulet - og jeg var igang med stående arbejde med pæn høj rpm. Og måske skal jeg liiiige vente lidt med at køre videre.

Mange renseservietter og kompresseser senere viser det sig, at flængen kun er små dyb et par steder - på det meste af benet (indersiden) er huden bare skrællet af i 2-3 mm brede og det holdt hurtigt op med at bløde for alvor. Men jeg skal nok lige vente et par dage med at træne igen.

1 :banana: for den træningt jeg nåede at få.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror det var et vink med en vognstang (pedalaksel) om at du har kørt spinning nok for i år og at du burde komme ud i det gode vejr og cykle. ;)

God bedring.

Jo tak. Ja selvfølgelig skal jeg mere ud og cykle :) Men spinningen bliver nu ikke opgivet. Den har nogle kvaliteter jeg ikke lige kan undvære. Spinning tirsdag og fredag bliver på programmet, men så er der jo 5 dage tilbage...

Link to comment
Share on other sites

for faen altså, øv for en peter pedal. Det kan godt være jeg snart må komme til storbyen og introducere dig for nogle nye sportsgrene, der ikke er så farlige... jeg kan nogle lege hvor man jagter hinanden med hjemmelavede avis-spyd... men det kan selvfølgelig også gå galt...

hvis det havde været i USA kunne du have sagsøgt centeret for en million millard...

vi ses Arne

- hilsen jyde-skålen :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Ja det med søgsmålet var også Bangs første kommentar mens han lappede mig sammen :bigsmile: - fulgt op med en bemærkning om, at de denne gang ville lade mig slippe for at betale for en ny pedal B)

Den sportsgren lyder spændende - du skal være velkommen i hovedstaden når som helst :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Mit ben ser drabeligt ud - med sår og blå og sorte slagmærker - men det gør ikke særligt ondt. Jeg testede det i morges på en vandring rundt om de københavnske søer. Det gjorde en lille bitte smule ondt da jeg kom hjem, omkring de blå mærke, men det er ikke værd at tale om. I morgen genoptager jeg derfor træningen. det glæder jeg mig til. :)

Link to comment
Share on other sites

Morgentræning den 3/6

Tidligt: 24,6 km på raceren. Turen tog 54.47 minutter. Det gik rigtigt stærk på udturen i side-medvind, og en "smule" langsommere hjem.. Dejlig morgentur i solskind - det var dog en smule koldt at køre i korte shorts...

Lidt senere: Morgenspinning. Supertime - jeg kan godt mærke at det gør en forskel at møde med helt friske ben - det er vist længe siden. Det gik over stok og sten. Pulsgennemsnit i intervalarbejdet: 166. I hele timen: 159. Det grønne område på kurven er imellem 80 % af VO2 og min "AT" ved ca. 93 %.

Det er noget ømt omkring såret på benet nu, men jeg tror det er ok :)

Dejlig træningsmorgen der fortjener :banana: :banana: :banana: :banana:

Pulskurve:

post-12-1054629796.gif

Link to comment
Share on other sites

Forsinket ugestatus for uge 22 – 26/5 til 31/6

Gennemført træning

Spinning: 4 timer

Cykel: 3 gange, i alt 119 km

Styrketræning: 1 gang

Kommentarer

Træningsugen blev noget forkortet af mit lille uheld fredag. Indtil da havde det været en god træningsuge hvor raceren da kom en smule ned fra 1. sal. Generelt god kvalitet i alle træningspas.

Vægt

Per 3/6: 129,6 kg. Udgangspunkt julen 2000 var 178 kg. Aktuelt vægttab 48 kg. Det antages at jeg har taget omkring 10 kg på i muskelmasse, så netto fedtvævstab er ca. 58 kg.

Helbred

Min søvn fungere lang bedre end i sidste uge, hvilket kun kan forøge glæden ved træningen og effektiviteten af samme.

Motivation

Gid jeg kunne holde til at træne med 80 % + 6-8 timer om dagen!

Planlægning

Tirsdag

Morgen: Spinning med speederen i bund

Aften: Cykel aktiv restitution ca. 25 km – muligvis spinning i stedet

Onsdag

Morgen: Spinning 75 % kombineret med cykling

Eftermiddag: Cykel og styrketræning

Torsdag

Cykel så meget jeg orker

Fredag

Morgen: anden motion eller cykel

Eftermiddag: 2 spinningtimer i træk. 1. på 70 %, 2. for fuldskrue

lørdag og søndag

Efter omstændigheder – men gerne en masse cykling

Link to comment
Share on other sites

Vægt

Per 3/6: 129,6 kg. Udgangspunkt julen 2000 var 178 kg. Aktuelt vægttab 48 kg. Det antages at jeg har taget omkring 10 kg på i muskelmasse, så netto fedtvævstab er ca. 58 kg.

Godt gået, Arne. :thumbwink: Hehe... nu indhenter du snart kj. :kj: ;)

Link to comment
Share on other sites

Per 3/6: 129,6 kg. Udgangspunkt julen 2000 var 178 kg. Aktuelt vægttab 48 kg. Det antages at jeg har taget omkring 10 kg på i muskelmasse, så netto fedtvævstab er ca. 58 kg.

:step: :step: :4thumbup:

Ganske enkelt imponerende...

Har du noget endeligt mål mht vægten?

Link to comment
Share on other sites

En tåbelig historie del 1. Tirsdag den 3/6

På en af de varmest dage jeg kan mindes tidligt i juni, sad jeg ikke, som jeg burde, under en parasol med en kølig drink og med en god udsigt, Næææ jeg befandt mig i et stort lokale med råhvide vægge, ligegyldig ”muzakkunst” på væggene, 4 grå skranker med indbyggede hylder med ens røde mapper bagved, 30 røde stole til at side i – kort sagt en rum som taget ud af 80´erne, en blanding af Krasnapolsky møder nybygget offentligt kontor i 1984. Gennemfør charmerende – på en hver måde formåede det rum at understrege en hver negativ følelse eller stemning som vi hver især i rigeligt mål bragte med ind over dørtrinnet….

En larmende og kvælende stilhed lå over rummet og de 10-12 fremmedgjorte sjæle der han på stolene. Ingen havde lyst til at være netop der, alle lod vi til at tænke ”gid de dog alle ville skride” – omhyggeligt havde vi sørget for at der var mindst en stol mellem os selv og nogen anden.

Der var en mand med barn i barnevogn – barnet skiftevist klynkede og skreg – han var tydeligt uvant med situationen – spørgsmålet: Hvorfor helvede var det ikke madammen der tog her hen?” stod malet i hans ansigt. Lige overfor mig forsøgte en mor at lade som ingen ting og lod sig skiftevis hive til højre og venstre af 2 akut kedsomhedsramte og jaloux tvillingepiger som højlydt fremsagde det spørgsmål der for os alle var det vigtige spørgsmål lige nu og her: ”hvornår er det vores tur????”

Døren ud til brandtrappen stod åben. Her havde et par indreby tøser på vel 17 år placeret sig – en hver mulighed for at gå ud og trække lidt ikke airkondisioneret byluft var totalt udelukket. De fyldte den fysisk plads ud – mens de så selvbevist og totalt egofikseret som kun den alder tillader, kavlede lystigt om ”de andre” som ikke lige var her. Scenen blev gjort perfekt af en lavenergipære i luftet som stod og blinkede. Ind imellem lyste den stabilt i nogle sekunder, men som ofte var det bare gnisttænderen der hysterisk forsøgte at få liv i den åbenlyst døde pære. Lyden var en blanding af et elektrisk hiss og en lyd der lød som når man utålmodigt sider og slå på kanten af et keramik askebægre med en blyant – ikke porcelæn, det ringer mere, men snarere som lyden af de lerrædsler som man gang på gang hev ud af ovnen i skoletidens formningstimer – at tænke sig at man kan betale sig fra at få voksne mennesker til at sige år efter år: "Det er sørme flot…”

Havde dette været for 10-15 år siden, så havde en som jeg, sikkert siddet med et køligt blik, tændt min Marlboro og med et udtryk som tænkte jeg dybe tanker om min eksistens(1) – fuck jer andre – siddet distræt og lavet rørringe… men dette er 2003, så det gør man ikke – jeg kunne næsten høre de to tøser ude på afsatsen kagle i forargelse over den idiot der sidder derinde og ryger… ikke at jeg slap for andre typer af kommentarer, det kunne jeg tydeligt høre – men fred være med dem – jeg har kun ondt af dem der mener at jagten på de høns er det eneste interessante i livet… Men jeg kunne sgu godt bruge den kølige drink… den pære drev mig til vanvid – det er ikke altid lige fantastisk konstant at blive mindet om den knirkende vejrhane i stationsscenen i begyndelsen af ”Once upon a time in the west” – der var ikke meget ”Harmonica” følelse af at sidde bundet lige der – på 3 time….

Endelig min tur. Jeg blev revet ud af min Strunge 80´er stemning – eller var det snarre en stemning som taget ud af ”Mord i mørket” – hvis det var det så burde jeg være gået for længst – ned på Stjernecafeen og taget et spil terninger med Bob bag baren…..

Min læge, for det var ham jeg ventede på at se, er et rigtigt positivt menneske – brutal retur til den virkelige verden var det. ”Ja det ser jo ikke godt ud det ben Arne” – 5 minutter efter kunne jeg med et lille smil nikke til resten af hoben og gå ud af døren. Klokken var lige efter 18… Jeg travede hen til Stenoapoteket – de har døgnåbent. Inden for i de råhvide lokale med en lang skranke sad og stod 10-15 mennesker – alle så de ud som om….

Nå det gik heldigvis hurtigere denne gang…

En tåbelig historie del 2. Onsdag den 4/6

Mit ben havde det ikke meget bedre og jeg havde det i det hele taget ikke fremragende da jeg vågnede ved 4.30 tiden. Burde jeg træne? Nej da – hvor ofte har jeg ikke svaret folk at man gør sig selv en bjørnetjeneste hvis man laver anstrengende aktiviteter med infektion i kroppen? Jeg havde lovet at komme ud til Multisport på Amager og introducere en god veninde til spinding – jeg kunne vel godt sådan rulle stille og roligt med kunne jeg ikke?

Som sagt så gjort. Efter 20 minutter begynder det at være meget svært at få pulsen til at falde – den ligesom bare galopere der ud af – selv om jeg næsten ingen modstand har på cyklen… Står jeg af – næ nej – man kan vel stå for mosten ikke? Jeg kommer igennem – veninden synes det er fedt og meget sjovt – selv om det starter 7.00. Jeg ruller hjem….

En tåbelig historie – Coda

Mit ben gør sgu ondt – og jeg er træt, meget træt. Denne træningdag får ingen bananer, men 5 x :blink: for tåbelig adfærd. Nå heldigvis havde jeg en god formiddags time på en bænk på Christianshavns Vold – og min gård summer af livsbekræftende glad aktivet – jeg tror jeg sætter mig derned med min 2 liters cola light – ikke lige den sjus jeg fantaserede om i venteværelset i går – men det er sgu ok… livet er ok – selv med 30 cm betændt sår på venstre læg… Til dem der kom så langt – nu har jeg vist skrevet mig ud af min kedsomhed :) :) :) :)

(1) Jeg har aldrig røget så meget som et sug :)

Link to comment
Share on other sites

god formiddags time på en bænk på Christianshavns Vold

Man har nok været på staden, hva unge mand? <_<

Hvis du lukker lidt op for bandagerne så folk kan se infektionen og sætter dig ned ved siden af bænken med noget laset tøj på, så burde du da kunne lave en pæn lille skilling mens du drikker colaen. :)

Link to comment
Share on other sites

Man har nok været på staden, hva unge mand? <_<

Hvis du lukker lidt op for bandagerne så folk kan se infektionen og sætter dig ned ved siden af bænken med noget laset tøj på, så burde du da kunne lave en pæn lille skilling mens du drikker colaen. :)

Nej faktisk ikke - ikke at jeg har noget imod at komme der .- men jeg har nu ikke handlet noget der!

Dagpenge er ikke nogen stor fornøjelse at lave af - så det kan være jeg skulle bruge din ide :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share