1. Træning, kost og sundhed

    1. Online Logbog

      Opret en logbog og lad andre følge din træning

      394k
      posts
    2. 128.3k
      posts
    3. 27.3k
      posts
    4. Træningsprogrammer

      Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

      42.5k
      posts
    5. 40.2k
      posts
    6. Ernæring

      Kost og Kosttilskud

      62.7k
      posts
    7. Sport

      Alt om sport

      48.6k
      posts
    8. Skader

      Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

      10.3k
      posts
    9. Generelt

      Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

      61.2k
      posts
    10. Artikler på forsiden

      Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

      3.3k
      posts
    11. Køb - Salg - Bytte

      Træningsudstyr, bøger, video etc.
      KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

      9.8k
      posts
    12. Billedgalleri   (253,289 visits to this link)

      Brugernes egne fotoalbums

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 148 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • Nyeste Emner

  • Nyeste indlæg

    • Hold nu kæft hvor er det virkelig noget møg. Hvilken cykel var det? Den nye eller den din sworks med din custom paint? - Håber på hurtig fremgang - jeg tænker din bone densitet kan sørge for du heler bedre end andre. Jeg krydser fingre.
    • Træning d 10.5 Yoga 30 minutters dejlig "Yin" før sengetid med down dog app. Yin i gåseøjne fordi at strækkene ikke blev holdt helt så længe (3-7) min som jeg ofte har haft oplevet det med Yin. Stadig super vellykket og godt fordi, at det er målrettet bindevævet snarere end musklerne og ligesom alt andet yoga, så virker det bare som noget af det som jeg har allermest brug for i tiden. Træning d 11.5 Løb 12 minutters langsomt løb. Mærkede min hofte i morges, så somehow lidt godt ikke at have for lang tid til at løbe inden  Styrke Dejlig PT med Stine, squat, dødløft + TRX baserede bagkæde øvelser med både mobilitets  og mere funktionelt aspekt.  Kan mærke, at Stine har forstået, at jeg har sagt, at jeg ikke kan nå helt så meget, hvis det skal være tungt og kom heldigvis godt i mål i dag med over 50 kg i Squat. Rumænsk dødløft ikke så tungt men til gengæld med ekstra dybde på og god fornemmelse af, at den rammer øvre del af baglår og baller og ikke bare går i lænden.  Mit første styrkepas på faste og fik endda meget lidt at spise i går aftes, da jeg var alt for mæt ovenpå frokost. Det er ikke svært at undvære mad i 16 timer plus, men lidt en kunst at få nok at spise, inkl fordelt ud i spisevinduet. Også klart fornemmelsen af at blive hurtigere mæt.  Klarede tiden frem til kl 12 i dag med Yoga  40 minutters Yin og så havde jeg noget proteinpulver med som fungerede fint blandet op med vand mens jeg var på farten.  Stats: Kaffe dag 151, alkohol dag 154, slik dag 22, chokolade dag 11, intermittent fasting dag 10, morgenvægt 55.1 kg.  Fortsat dejlig forårsweekend til boardet      
    • Dødløft i dag 5x130 5x150 5x170 5x207,5 Bælte 5x180  
    • Igår blev det ikke til så meget. Flat dumbell pres 12x32 10x43 10x46 10x46 Og så løb tiden fra mig
    • Tak for det  En besked skrevet med højre, så beklager eventuelle fejl. Der skal nok komme en længere opdatering.  Men ja, nåede vel 1,5 km torsdagens løb inden en gut foran mig væltede, tog mig med og så fik jeg ellers resten af feltet ned over mig. En meget dyb flænge i øjenbrynet der gik ind til knoglen, og så troede de at min skulder var af led. Det var så kravebenet der var røget. 6 timer på skadestuen før jeg kom hjem.  Hele min venstre side er revet op, og så ellers kraveben og flænge i øjenbryn. Formåede også at besvime da jeg kom hjem.  Knubsene er hvad det er, men det kraveben er møgubehageligt. Det påvirker hele min bevægelsesfrihed, og jeg hader at være så afhængig af andre.  Dommen hedder 3 uger i slynge. Cyklen er færdig, så nu går alt det med forsikringen igang. 
  • Recent Status Updates