Gave til ham

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Er du på udkig efter den perfekte gave til ham? Det kan være en kæreste, mand, søn, ven eller noget helt andet. Ligegyldigt hvad din relation er til personen, så kan du finde inspiration her. Vi er klar over, at ingen mænd er ens, og derfor giver vi dig inspiration på tværs af alle aldersgrupper og interesseområder, så der er noget for enhver smag.

På denne side kan du blandt andet læse mere om:

 •         Forskellige gavetyper
 •         Gaver til forskellige aldersgrupper
 •         Gaveideer på tværs af hobbies
 •         Gaveideer baseret på budget
 •         Romantiske gaver
 •         Gaver til de unge drenge
 •         … Og meget andet.

Så hvis du endnu ikke har fundet på den helt perfekte gave til ham, så har du chancen her, og ligegyldigt hvilken type han er, så håber vi, at du finder den nødvendige inspiration her.

Personlig gave

Det er altid godt at give en personlig gave. Den personlige gave til ham viser uden tvivl, at du lytter til ham, og at du kender ham. Derved kan det være utroligt svært at definere, hvad en personlig gave egentligt er.

Der er dog mange, der siger, at den mest personlige gave er noget, som man selv har lavet. Så hvis du er frisk på at være en smule kreativ, så har du helt sikkert mulighed for det.

Personlige og hjemmelavede gaver behøves ikke kun at være hjemmestrikkede vanter fra bedstemor eller tegninger fra den lille nevø – hvis blot ud bruger fantasien, kan du sikkert nok komme i tanke om noget, som du kan lave helt selv.

Personlig pleje til ham

Hvis du ikke rigtig har mod på at begive dig ud i håndværk og kreativitet, så er der heldigvis mange andre sikre vindere, som du kan købe.

Personlige pleje er også lidt af en personlig gave, og så findes der en masse forskellige produkter inden for denne kategori. Nogle er dog mere velegnede til gaver end andre. Her er de mest populære gaver inden for personlig pleje til ham:

 •         Barbergrej
 •         Parfume og deodorant
 •         Shampoo og Balsam
 •         Hårtrimmer.

De fire ovenstående ting er noget, som enhver mand kan bruge. Selvom han måske sværger, at han godt kan lide den billige to-i-en shampoo nede fra Netto, så er vi sikre på, at han vil se en helt ny verden, hvis du køber en lækker shampoo eller balsam til ham i høj kvalitet.

Det samme gælder skrabere, barbermaskiner og endda parfumer – du kan uden tvivl gøre ham glad, hvis du køber noget, der har en lidt højere kvalitet, end det han normalvis selv kunne finde på at købe.

Oplevelsesgaver til ham

Oplevelsesgaver er en klar vinder hver gang. Der findes et væld af forskellige oplevelser, som du kan tage ham med ud på, og derved er der også mindst én perfekt oplevelse, som du kan forære til ham, ligegyldigt hvad han synes er spændende.

Du behøves ikke engang at bruge tusindvis af kroner og invitere ham til udlandet for at indløse disse oplevelsesgaver, vi har nemlig en masse herhjemme i Danmark. Der findes endda nogle til ethvert budget.

I den billige ende finder du blandt andet oplevelser som: Ølsmagning, Flødebollekursus, Bridge walking og biografture.

I den lidt dyrere ende kan du finde spændende oplevelser som bodyflight i vindtunnel, weekendophold, faldskærmsudspring eller dykning.

Der er altså en masse forskellige muligheder, som kan matches med alle typer af mænd og alle budgetter. Så ligegyldigt om du skal give det til din bedste kammerat eller din kæreste, så kan det sagtens lykkedes.

Du kan faktisk også kombinere oplevelsesgaver og den personlige gave. Du kan for eksempel arrangere ’den perfekte dag’, hvor I laver alle de ting, som du ved, at han elsker.

Gaver til fyren på 18 år

Nu begynder vi på at kigge på, hvad specifikke aldersgrupper plejer at blive glade for, og vi starter med de 18-årige. Man kan generelt finde frem til nogle rigtig gode gaveideer ved blot at inddele efter alder, da alderen ofte giver en god indikation af, hvor en person er i sit liv. Så hvad kan man sige om den typiske 18-årige dreng? Han bor stadig hjemme, går som regel i skole og bruger meget tid med vennerne og muligvis også foran computeren.

Her er der nogle gaveideer til ham på 18 år:

 •         Computerudstyr: For eksempel gamermus, gamertastatur eller et nyt headset.
 •         Gavekort
 •         Ure
 •         Parfumer
 •         Skoleudstyr: For eksempel en smart skoletaske
 •         Oplevelser.

Dette var blot et par ideer til ham, der lige er blevet myndig. Herudover er pengegaver ofte øverst på ønskelisten hos unge mennesker, og selvom det måske ikke er den mest originale eller personlige gave, så er det altid noget, der skaber stor glæde.

Udover dette er den 18-årige fyr også ofte tæt på at skulle flytte hjemmefra, og derfor kan det være en god ide at forberede ham på dette.

Når man flytter hjemmefra, er der en helt masse ting, som man pludseligt skal anskaffe, og du kan hjælpe ham med at starte kollektionen af tallerkener, bestik, gryder eller lignende.

Gave til den 20-årige

Selvom der ikke er langt fra 18 til 20 år, så varierer gaveønskerne faktisk en del. Det er nemlig lige omkring 20 års alderen, at langt de fleste vælger at rive pløkkerne op og flytte for sig selv. Selvom det til tider kan være besværligt at flytte, så kan det også være en fordel – i hvert fald for dig, der skal købe gaver til personen. En flytning, især en første gangs flytning, bringer nemlig masser af  forskellige ønsker.

Her er, hvad den 20-årige ofte mangler, inden han flytter ud:

 •         Køkkenudstyr
 •         Støvsuger
 •         Møbler
 •         Værktøj
 •         Toiletartikler
 •         Elektronik
 •         Rengøringsudstyr.

Derved kan du uden tvivl finde noget til den unge, der skal til at flytte hjemmefra.

Men så forskellige er de 20-årige fyre dog ikke fra de 18-årige. Måske er der stadig en lille gamer gemt i ham, som stadig mangler noget lækkert computerudstyr, som han kan bruge til gaming. Udover gaming, så har mange unge mænd også en stor interesse for sport – især fodbold. Så hvis han er fan af denne sport, kan du overveje at købe ham en trøje fra yndlingsholdet, en bold eller måske en dag en fodboldrejse til en destination i Europa? Mulighederne er mange, når det gælder gaver til unge fyre.

Gave til manden på 30 år

Om mænd på 30 kan man sige mange ting. Omkring 30 års alderen og måske lidt før er ofte det tidspunkt, hvor de fleste går fra at være en drengerøv til en mand.

Som 30-årig er der mange, der endeligt er blevet etableret på arbejdsmarkedet og endeligt har lagt skolebøgerne på hylden for altid. Det er også tidspunktet, hvor mange er begyndt at slå sig ned med en kæreste eller kone og måske endda har startet sin egen familie. De fleste 30-årige ser dog stadig ikke sig selv som gamle mænd, og derfor åbner der sig en bred vifte af gavemuligheder, som du kan glæde personen med.

Du kan for eksempel vælge at købe ham noget lækkert tøj, som han kan bruge til de store begivenheder, som ofte finder sted i disse år. Vennerne bliver gift, man skal til barnedåb, og måske holder han selv en stor fest i anledningen af de 30 år?

Du kan også tale til hans indre drengedrøm og prøve at give ham en oplevelsesgave, der matcher disse drømme – det kan for eksempel være et faldskærmsudspring eller måske bare en tur på gokartbanen.

Gode gaver til ham på 40 år

Her hos os tror vi ikke på, at der er noget, der hedder fyrre, fed og færdig. Vi tror derimod på, at dette er noget, man kalder ’en mand i sin bedste alder’.

Når mænd når denne fjerde runde fødselsdag, så har de meget ofte slået sig ned. De har muligvis købt et hus, fået en familie eller en karriere. Der er stadig en drengerøv gemt derinde, men personen er uden tvivl blevet rigtigt voksen for længst. Men hvad køber man så til mænd på 40? Her er nogle ideer til den voksne mand:

 •         Ølsmagning
 •         Weekendophold
 •         Smart tøj
 •         Vin
 •         Specialøl
 •         Elektronik
 •         Køkkenudstyr.

Udover disse ting er der rigtig mange mænd omkring denne alder, der er helt vilde med gadgets og teknologi. Så hvis han også er typen, der bliver yderst fascineret af små smarte stykker elektronik, og som altid viser noget nyt frem, så skal du måske overveje dette? Gadgets og elektronisk udstyr fås i alle prisklasser, og du kan købe alt fra en elektronisk peberkværn til en robotstøvsuger.

Gave til ham 50 år

Manden på 50 er ofte begyndt at være lidt af en hyggefar. Han går måske rundt og venter lidt spændt på nogle børnebørn, men for mange er dette dog stadig lidt tidligt endnu. Men hvad kan man ellers sige om mænd på 50?

Mænd i denne alder begynder faktisk ofte at interesse sig for nye hobbyer. Dette kan være alt fra en sportsgren til en motorcykelklub. Disse mænd har nu haft omkring 50 år til at lære sig selv at kende, men de bliver ofte ved med at udforske mulighederne. Hvis manden, som du gerne vil give en gave, også har fundet en ny hobby, så kan du eventuelt bruge denne hobby til at inspirere din gave. Måske har han brug for en ny ketsjer til badminton? Nogle nye fodboldstøvler? Eller måske en smart styrthjelm til motorcyklen? Muligheder er mange, så du skal nok kunne træffe det rette valg.

En anden ting, som størstedelen af mænd på 50 år har tilfælles, er kærlighed til biler. Måske er han nu på et sted i hans liv, hvor han selv har købt drømmebilen? Ellers har vi en god ide til dig, som han uden tvivl vil blive glad for.

Hvis du gerne vil vække den indre drengerøv, kan du give ham en af de fedeste oplevelser. Du kan nemlig invitere ham til at prøvekøre eller være passager i en luksusbil. Der er masser af muligheder for dette på markedet, og du kan vælger mellem blandt andet Ferrari, Porsche og Lamborghini.

Gaver til den 60-årige

Når mænd når denne aldersgrupper, er der rigtig mange, der begynder at sætte pris på de lidt finere ting i livet. Dette kan være god mad, lækker vin eller oplevelsesrige rejser. Og dette kan du bruge til din fordel.

Hvis du ved, hvad der gør den 60-årige mand glad, så bør du uden tvivl fokusere på denne ting. Det kan være virkeligt simpelt faktisk. Hvis han elsker whisky, kan du købe ham en fin flaske, som han kan nyde til specielle begivenheder, hvis han er vild med mad, kan du invitere ham på en gourmetrestaurant og så videre.

Der er også mange mænd, der begynder at blive lidt mere sentimentale, når de når lidt op i alderen. Derfor kan du også ramme plet med en hjemmelavet gave. Dette kan dog også være en oplevelse – måske noget I kan opleve sammen?

Det er dog ikke altid lige let at købe gaver til mænd – især ikke i denne alder. Hvis du spørger dem, vil de ofte sige, at de ikke mangler noget, og ønskelisten vil ofte være domineret af kedelige ting som sokker og boxershorts. Derfor er det til tider nødvendigt at smide ønskelisten ud og prøve at være en smule kreativ, så man kan anskaffe den helt perfekte gave til ham på 60 år.

Gaver til 70-årige mænd

Nu er vi nået til den sidste alderskategori – de 70-årige. Men hvad køber man til disse modne mænd?

Der er mange, der synes, at det bliver sværere og sværere at købe gaver til personer, der kommer op i alderen. Den største grund til dette er, at de allerede har mange ting, og at de allerede har oplevet en hel masse gennem deres lange liv. Men hvad gør man så?

Du bliver nødt til at fokusere på, hvad der er vigtigt for denne person. Dette er selvfølgeligt individuelt, men der er én ting, som ofte går igen. Jo længere vi mennesker når op på aldersstigen, jo vigtigere bliver det at tilbringe tid med dem, vi har kær.

Det kan være at den 70-årige har fået nogle børnebørn? Hvis dette er tilfældet, kan du uden tvivl have succes med at arrangere en dag, hvor han kan tilbringe en masse tid med børnebørnene, så de kan skabe nogle fantastiske minder sammen.

Herudover kan det også være, at han efterhånden har haft et meget langt og lykkeligt ægteskab? Dette skal naturligvis også fejres, og derfor kan du også give ham en gave, som han kan nyde sammen med sin partner.

Gaveideer til gourmet manden

Væk fra aldersgrupperne og til interesseområderne. Mad er en sikker vinder blandt stort set alle mænd, og du har måske hørt udtrykket: ”Vejen til en mands hjerte er gennem hans mave”. Dette udtryk er meget sandt, og derfor får du her nogle gode gaveideer til gourmet manden.

 •         Et besøg på gourmetrestaurant
 •         En lækker flaske vin
 •         Køkkenudstyr til hjemmet
 •         En kulinarisk rejse.

I Danmark har vi flere lækre Michelin-restauranter, som serverer noget af verdens bedste og fineste mad. Hvis din mand er en rigtig madentusiast, så kan et besøg på en af disse restauranter uden tvivl være en fed oplevelse, som han ikke vil glemme lige foreløbigt.

Mange gourmet-mænd nyder ikke blot at besøge restauranter og spise fin mad, mange af dem kan også godt lide at lave den selv, og det kan du udnytte. Udover mad er mænd også utroligt fascinerede af teknologi og udstyr. Derfor kan du prøve at købe en ny køkkenmaskine til ham, så han kan afprøve nogle nye teknikker hjemme i sit eget køkken. Dette kan for eksempel være en sous vide, en termomixer, en røgmaskine eller noget lignende.

Hvis budgettet er stort, kan du også invitere ham på en rejse. Rundt om i verden kan man opleve nogle fantastiske madkulturer, og hvis man rejser til disse steder, så kan man uden tvivl få en madoplevelse, der er 100% autentisk og 200% velsmagende.

Gaveideer til grillmesteren

Mænd og grill hænger sammen, det er der ingen tvivl om. Mænd elsker at nørde med grillen og at tilberede lækker mad til gæsterne på denne. Så nu når grillen for det meste er gjort til mandens domæne, så kan man med fordel gøre oplevelsen endnu bedre for ham.

Hvis han trænger til en opgradering, kan du eventuelt undersøge muligheden for at købe en ny gasgrill til ham?

Hvis budgettet ikke er helt så stort, så findes der heldigvis et hav af grilludstyr. Her er nogle ideer til, hvad du kan købe til manden, der elsker at grille: Grillforklæde, grilltang, stegetermometer, pizzasten eller grillovertræk. Der er altså masser af muligheder, du skal blot finde ud af, hvad han mangler til grillen.

Dette kan også blive til en sjov ekstragave, som han få ham til at smile lidt. Der findes nemlig en masse grilludstyr, som også er lidt sjovt og lidt af en gimmick. Man kan for eksempel købe en grilltang, som har en indbygget øloplukker i sig, hvilket han uden tvivl vil nyde godt af, når der skal grilles næste gang.

Gaveideer til vinentusiasten

Mad og vin hænger ofte sammen – næsten ligesom grill og øl. Så hvis manden er interesseret i mad, vil han også ofte være lidt af en vinentusiast.

Hvis manden, som du skal købe en gave til, elsker vin, så har vi nogle ideer til, hvad du kan købe:

 •         Vinsmagning
 •         En god flaske vin
 •         Vinkøler
 •         Vinbøger.

Vidste du for eksempel, at man flere steder i verden kan komme og besøge en vinplantage, hvor vinen bliver produceret? Dette er muligt i rigtig mange lande og faktisk også i Danmark. Der findes for eksempel en intim og hyggelig vingård på Bornholm, som I kan besøge, hvis han gerne vil opleve stemningen og vinen på en dansk vingård.

Hvis han elsker vin og endnu ikke har en vinkøler, så er dette en oplagt gave. Disse kan dog godt blive lidt dyre, og derfor kan det være en god ide at gå flere personen sammen om gaven, hvis han skal have et stort vinkøleskab i høj kvalitet.

En bog omkring vin er også en oplagt gave. Disse kan både indeholde en masse tips og tricks, så han kan blive en bedre vinkender, men de kan også være fyldt af inspiration til oplevelser, der involverer vin.

Gaveideer til gameren

Vinentusiaster og madelskere er ofte lidt mere modne mænd, men hvad med de unge? Her får du nogle gaveideer til gameren:

 •         Gamermus eller tastatur
 •         Hørebøffer
 •         Computerskærm
 •         Nye spil
 •         Kontorstol
 •         Skrivebord.

Som du kan se, er der masser af muligheder. Det kan dog være en smule svært at købe gaver til gameren, især hvis man ikke selv er den store gamer.

Der er nemlig rigtig mange gamere, der går højt op i kvalitet, og som ved, hvad de vil have. Så hvis han har skrevet ”headset” på ønskelisten, så kan du med fordel spørge ham eller en anden kompetent gamer om, hvad et godt headset er. Derved undgår du at købe et headset, som han ikke ønsker at bruge alligevel.

Hvis du ikke helt kan finde ud af, hvad du skal købe til ham, så har vi også en anden løsning, der er en sikker vinder hver eneste gang. Du køber blot et gavekort til en af de store elektronik forretninger eller webshops. Gameren kan altid opgradere et eller andet udstyr, og hvis han har fået et gavekort i gave, så har du hjulpet ham godt på vej.

Gaveideer til den sporty type

Når det gælder gaver til den sporty type, så bør du overveje, hvilken type af sport han dyrker. Der vil nemlig være stor forskel på en gave til løberen og en gave til badmintonspilleren.

Her giver vi dig et par ideer til, hvad den generelle sport type vil blive glad for, og så skal du blot have sportsgrene med i dine overvejelser:

 •         Fodtøj – for eksempel fodboldstøvler, indendørssko eller løbesko.
 •         Sportstøj
 •         Sportsudstyr – for eksempel håndvægte, ketsjere, bolde eller løbeur
 •         Sportsoplevelser – for eksempel en fodboldkamp.

Der er altså en del muligheder. Hvis han er typen, der går meget op i sundhed og styrketræning, kan du også købe kosttilskud til ham. Dette er noget, som langt de fleste seriøse atleter anvender, og det kan samtidig være ret dyrt, og derfor kan det være en stor gave, hvis du hjælper ham med at købe dette.

Mange mænd elsker fodbold, og den ultimative gave til disse mænd vil uden tvivl være en fodboldrejse. Selvom dette lyder meget dyrt, så kan det være gøres for et par tusinde kroner. Du kender sikkert hans favorit hold, og derved kan I måske tage på en weekend tur til Tyskland, England eller Spanien for at opleve live fodbold, der er en smule bedre end vores egen Superliga herhjemme.

Gaveideer til den outdoor-manden

Der er rigtig mange mænd, der er interesseret i outdoor og adventure. Og det kan du sagtens bruge som inspiration til din gave til ham.

Dette er nemlig en fritidsaktivitet, som ofte kræver en masse udstyr. Men hvilke hobbyer ligger der egentligt i disse kategorier? Her finder du for eksempel trekking, jagt, fiskeri og meget andet. Blot de tre nævnte ting her, kræver en masse udstyr, hvis det skal være sjovt. Det er for eksempel ikke spor komfortabelt at vandre i et par gamle gummistøvler, og det kan være svært at gå på jagt, hvis man ikke har et ordentligt våben.

Så hvis du ved, at det er vigtigt for ham at være ude i naturen, så kan du med stor fordel købe ham en gave, der afspejler dette.

Gaver på budget – Gaver til max 100 kr.

Det er ikke alle mennesker, som man giver gaver til, som man nødvendigvis er så tætte med. Det kan være en søn af en ven, en fætter eller blot et af dine kammerater, hvortil du plejer at give nogle små gaver.

Små gaver skal der også være plads til, og derfor har vi her nogle gaveideer, som kan koste under 100 kroner.

 •         Hjemmelavede gaver – for eksempel en hjemmelavet middag
 •         T-shirts
 •         En flaske vin
 •         Specialøl
 •         Små gadgets
 •         Nips.

Der findes faktisk en hel masse ting, som du kan købe til under 100 kroner – og som faktisk ikke altid ser ud til, at de kun har kostet 100 kroner. Du kan for eksempel sagtens finde en flot T-shirt i en nogenlunde kvalitet til mellem 50 og 100 kroner.

Herudover kan du prøve at besøge en genbrugsforretning, hvor du ofte finder nogle virkeligt flotte nipsting til billig penge.

Der findes en lang række af webshops, der sælger nogle uhørt billige gadgets, som er meget sjove. De er godt nok ikke altid af den højeste kvalitet, men de kan sikkert få modtageren til at trække på smilebåndet.

Der er intet galt i at købe billige gaver, og man kan jo af gode grunde ikke købe dyre gaver til alle sine bekendte.

Gaveideer til max 200 kroner

Når vi når op i 200 kroners klassen, så åbner der sig lidt flere muligheder. Men du kan i mange tilfælde bruge cirka de samme ideer, som hvis du købte til 100 kroner.

Der er dog mulighed for at købe gaver i en lidt højere kvalitet. Især når det gælder de bløde gaver, så får du en del højere kvalitet, hvis du ofrer 200 kroner. Du kan eventuelt finde en pakke med to par boxershorts af ret høj kvalitet til disse penge.

Du finder også en masse udstyr til hjemme, som passer helt fint til dette budget. Du kan for eksempel købe skåle, buketter, dekorationer, forklæder eller noget lignende.

Det er altid en fordel at have en lang ønskeliste at gå ud fra, og dette gælder især, når man skal købe på budget. Spørg derfor gerne modtageren om, hvad han ønsker sig og se, om der ikke gemmer sig nogle billige ønsker et sted på listen. Derved får han en god gave, som han kan bruge, uden at det har kostet særligt mange penge.

Gaver til max 500 kroner

500 kroner er et ret almindeligt beløb at købe gaver for til de personer, der står en nær. Dette kan være din far, din bror eller din søn. Derfor vil vi naturligvis også gerne give dig nogle ideer til, hvad du kan købe til max 500 kroner.

Der er faktisk ikke ret mange ting, som er udelukket, når dette er budgettet. Du kan naturligvis ikke købe en rejse til ham, men der er en masse andre gode ting at vælge imellem. For eksempel:

 •         Ur
 •         Tøj
 •         Computerudstyr
 •         Produkter til personlig pleje
 •         Oplevelser.

Dette er blot nogle få ideer til nogle kategorier, du kan overveje. Du kan finde virkeligt mange lækre skjorter eller T-shirts til ham, som koster lige omkring 500 kroner. Så hvis du synes, at han mangler en lækker skjorte i høj kvalitet i klædeskabet, så er dette uden tvivl en god mulighed.

Til den store gave: Gaveideer til omkring 1.000 kroner

Hvis du vil bruge omkring 1.000 kroner på en gave, så er mulighederne endnu flere.

Jo flere penge, man bruger, jo flere overvejelser kan det også være nødvendigt at lægge bag gaven.

Hvis du køber en T-shirt til ham til 99 kroner, gør det ikke så meget, hvis han ikke bruger den særligt mange gange, men hvis du køber en gave til 999 kroner, så ville det være surt, hvis han ikke blev glad for den.

Derfor bør du tænke dig godt om og måske endda snakke med ham, inden du går ud og køber en dyr gave. Budgettet udelukker ikke særligt mange ting, og derfor er der frit spil, ligegyldigt om du vil købe tøj, gadgets, oplevelser eller noget helt andet.

Men hvad kan man få til omkring 1.000 kroner? Her er der nogle oplevelser, som du kan købe til ham, som alle ligger inden for dette budget: Kroophold for to personer, en tur i Tivoli, et minicruise til Oslo for to personer eller kørsel af sportsvogn på racerbane.

Der findes altså en helt masse fede oplevelser, som du kan købe til mellem 500 og 1.000 kroner – så skal du blot finde den, som han vil blive gladest for.

Fødselsdagsgaver til ham

Er der egentligt forskel på de gaver, som man giver til fødselsdage, jul eller årsdage? Det kan diskuteres. Her får du dog nogle gode ideer til hans fødselsdag.

Fødselsdage er ofte karakteriseret ved at være festlige arrangementer med glade mennesker og lykkelige stunder. Så hvorfor ikke få dette indarbejdet i gaven? Her er der nogle gaveideer til ham, som kan sætte gang i fødselsdagsfesten:

 •         Musikanlæg
 •         En god flaske spiritus
 •         Vin
 •         Grilludstyr
 •         Lækkert tøj
 •         Haveudstyr.

Herudover kan en god fest også være en gave i sig selv. Surprise-fester har været populære i mange år, og de bliver især brugt på helt specielle mærkedage. Dette kan for eksempel være en af hans runde fødselsdage.

Hvis du arrangerer en fed fest som en overraskelse, hvor alle hans familiemedlemmer og venner ankommer, så vil dette helt sikkert være en gave, som han vil sætte stor pris på og tænke tilbage på resten af livet.

Julegaver til manden

Når fødselsdagen er defineret af fest og farver, så er julen i højere grad defineret af hygge, god mad og kvalitetstid med familien. Men hvad køber man så til ham i julegave?

Hvis vi tager fat i hygge og god mad, så har vi nogle gode ideer.

Der er mange mænd, som elsker at eksperimentere med nye ting – også i køkkenet. Måske har han tidligere snakket om at prøve at grille julestegen? Hvis han skal opnå succes med dette, så er det nødvendigt, at han har det rette udstyr ved hånden. Dette kan for eksempel være en god grill, et effektivt stegetermometer og nogle store fade.

Der findes mange hyggelige gaveideer. Dette kan for eksempel været brætspil, som I kan spille sammen, men det kan også være nogle bløde gaver, der kan holde ham varm i løbet af vinteren – for eksempel nogle flotte og bløde hjemmesko.

Gaveønsker: Hjælp ham lidt på vej

Når du skal købe en gave til ham, er det ikke helt sikkert, at han giver dig så meget hjælp. Mange mænd skriver nogle ultrakorte ønskelister, og derfor kan det være meget udfordrende at finde ud af, hvad han faktisk ønsker sig.

Derfor bør du gøre, hvad du kan for at få ham til at tale om, hvad han egentligt godt kunne tænke sig. Du behøves ikke at spørge ham en uge før hans fødselsdag, du kan med fordel gøre det flere måneder før.

De bedste gaver er nemlig dem, som man har glemt, at man ønsker sig. Så hvis du tænker tilbage, har han så nogensinde fortalt dig om et eller andet, han godt kunne bruge? Hvis du kommer i tanke om noget, så har du en virkeligt god kandidat til en gave.

Hvis du ikke kan komme i tanke om noget, så kan du med fordel give ham et lille skub i den rigtige retning ved at lægge lidt pres på ham, så han får skrevet en lidt længere ønskeliste, så du har lidt flere valgmuligheder.

Den helt perfekte gave til ham

Vil du gerne købe den helt perfekte gave? Så giver vi dig nogle gode råd. Der er rigtig mange, der gerne vil give den perfekte gave til den nærmeste familie. Og det forstår vi godt. Men hvordan gør man?

Her er opskriften på den perfekte gave: Det skal være noget, som han virkeligt ønsker sig, men som han samtidig aldrig regnede med at få.

Overraskelsesmomentet er ofte det, der gør en god gave til en perfekt gave.

Perfekte gaver kan dog også være ret dyre. Det kan være, at han altid har drømt om et specifikt ur, men som han aldrig har haft råd til. Du skal selvfølgeligt ikke ødelægge dit eget budget for at indfri hans ønske, men der er faktisk en løsning.

Hvis du taler med alle de personer, som giver ham en gave, så kan I aftale, at I alle går sammen om én helt perfekt gave. Han vil uden tvivl blive meget overrasket, og måske kan du være heldig, at I tilsammen har købt den perfekte gave.

Perfekte gaver behøves dog ikke nødvendigvis at være dyre. En dag, som er skarpt planlagt, og som indeholder de bedste mennesker i hans liv og hans favorit aktiviteter, kan uden tvivl også blive en helt perfekt dag og derved en perfekt gave til ham.

Den bedste indflyttergave til ham

Det er ofte ret let at købe en indflyttergave, da der ofte er en masse ønsker på listen. Hvis du er inviteret til en indflytterfest hos ham, så er en af de vigtigste ting dog at koordinere en smule med de andre gæster – derved står han ikke pludseligt med fem toiletspande eller fire forskellige sæt bestik.

Du kan med fordel købe noget til ham, som han kan tage med sig igennem sit liv, også når han skal flytte næste gang. Dette kan være alt fra en flot skål til et lækkert vægur, som rammer perfekt ind i hans stil.

Den bedste indflyttergave passer nemlig ikke nødvendigvis perfekt til hans nye lejlighed, men den passer perfekt til ham, og derfor kan din gave blive en af de ting, der kendetegner ’hjem’ for ham, og som han vil have i sit hjem resten af livet, ligegyldigt hvor han bor.

Sjove og fjollede gaver

Der skal være plads til sjov og leg – også når det gælder gaver. Det kan være, at du skal til en polterabend eller en studenterfest? Der er nogle anledninger, der passer perfekt til sjove og fjollede gaver. Men hvad kunne disse være? Her er nogle ideer:

 •         T-shirts med sjove print
 •         Fjollede plakater
 •         Udklædninger
 •         Sjove nipsting.

Der er et væld af muligheder, og hjemmelavede gaver kan faktisk også være sjove. Hvis du skal til en polterabend, kan du og nogle af gutterne måske skrive en sjov sang til ham? Det vil uden tvivl sætte gang i festen og et smil på modtageren læber.

I skal blot sørge for, at sangen er gennemarbejdet. Hvis den virkeligt skal skabe latter hos ham, så skal den være personlig. Den kan måske handle om nogle sjove ting, som I har oplevelet sammen? Eller en pinlig episode for ham? Der er rig chance for at få skrevet nogle guldkort ned, hvis alle gutterne samler sig og skriver den sammen.

Kærestegave: Hvad giver man til sin eneste ene?

Gaver kan også vær lig med kærlighedserklæringer til sin eneste ene. Så hvad giver du til ham, der er den vigtigste person i dit liv?

Det vigtigste med romantiske gaver til kæresten er, at de viser, at du er den person, som kender ham allerbedst. Du bør altså overveje, om du kan købe en gave til ham, som ingen andre nogensinde har tænkt på at købe.

Du er ligeledes den person, som taler mest med ham, og måske er du så heldig, at han engang har fortalt dig, hvad han ønsker sig allermest?

Hvis du tror, at en god kærestegave skal være dyr, så har du misforstået noget. De bedste gaver er ikke dem, der har det højeste nummer på prisskiltet, det er de gaver, som du har lagt mest energi og tanke i.

Årsdagsgave – her er der tre gode ideer

Kærestegaver og årsdagsgaver hænger lidt sammen, og det er meget de samme ideer. Her får du tre konkrete ideer til, hvad du kan købe til ham.

Et ur

Der er rigtigt mange fyre, der elsker flotte ure. Derfor er et ur en oplagt gave til ham til jeres årsdag. Ure findes ligeledes i alle prisklasser, så ligegyldigt om du vil købe en gave til 200 eller 2.000, så kan du finde et flot ur, som han helt sikkert vil blive glad for.

Som hans kæreste eller kone har du også fordelen af, at du er den, som kender ham bedst, og du ved, hvad han kan lide, og hvad han ikke kan lide.

En skjorte

En flot skjorte, som han kan tage på i byen eller til fester, er uden tvivl også en oplagt gave, som du kan give ham til jeres årsdag.

Skjorter findes i mange forskellige kvaliteter, og hvis du køber en utroligt lækker skjorte til ham, så vil han kunne bruge den i mange år til specielle anledninger.

En oplevelse

Oplevelser kan også være meget romantiske. Hvis du køber en oplevelse til din kæreste i årsdagsgave, så vil vi anbefale dig, at du finder en oplevelse, som I kan få sammen. Der findes masser af muligheder, som er indrettet til kærestepar. Du kan for eksempel købe et romantisk kroophold med middag eller en lækker spa-date, hvor I kan blive forkælet sammen. Denne romantiske gestus vil han sætte pris på, og så får du jo også selv en hyggelig dag eller weekend ud af det.

Romantiske gaver til ham

Romantiske gaver er et hit til ham, selvom han måske ikke altid selv vil indrømme det. Dette betyder dog ikke, at du behøves at overdynge ham med røde roser og digte – der er sikkert andre romantiske gaver, som han vil blive mere glad for.

Det er dog ikke kun til årsdage og fødselsdage, at du kan give ham en romantisk gave. Der er nemlig endnu en anledning.

Valentinsdag gave

Normalvis køber man ikke helt det samme til valentinsdag, som man køber til årsdage eller fødselsdage. Disse gaver må gerne være lidt mindre og måske endda hjemmelavede. Vi kan jo ikke gå rundt og købe dyre gaver hele tiden, så her får du et par ideer til, hvordan du kan lave eller arrangere en romantisk gave til ham på valentinsdag, som ikke koster mange penge.

 •         Skriv ham et romantisk brev
 •         Lav en lækker middag til ham
 •         Køb hans favorit chokolade
 •         Giv ham en lækker omgang massage.

Dette er alle gaver, der ikke koster det store, men det er samtidig ting, som han vil sætte stor pris på. Selv de mest hårdføre mænd trænger nemlig til at blive forkælet engang imellem.

Hvis du hellere vil købe en lille gave til ham, så er der også en del ting, som du kan vælge, som ikke koster så meget. Hvad med en klassisk date? Du kan invitere ham ud at spise og så en tur i biografen – men du må hellere lade ham vælge filmen, hvis du vil være sikker på, at det bliver en aften efter hans hoved.

Gaver ideer til bolig

Hvis du ikke bor sammen med fyren, som du skal give en gave, så han du overveje at give ham noget lækker til indretningen af hans bolig. Grunden til, at det er bedre at købe dette til en person, som man ikke bor med, er, at det kan virke en smule egoistisk, hvis man køber indretningsartikler til sin egen bolig som gave til ham.

Der er mange, især unge mænd, som lever utroligt minimalistisk. Dette er dog ikke altid et stilistisk valg, men nærmere en konsekvens af, at de ikke rigtigt gider at indrette sig. Derfor kan du sagtens hjælpe ham lidt på vej. Dette kan du for eksempel gøre ved at give ham en gave til hans indretning. Dette kan være alt fra pyntepuder til vaser.

Dette er helt sikkert ikke de gaver, som han får flest af, men hvis du finder noget flot, som passer til hans hjem, så er vi sikre på, at han nok skal sætte pris på at få lidt flere flotte ting til boligen.

Gaver der gør hans fritid sjovere

Vi mennesker arbejder meget, og vi sover meget. Derfor er der ikke alverdens tid tilbage til at have det sjovt i fritiden. Derfor kan det være en god ide at købe en gave til ham, som kan gøre hans fritid sjovere.

Man skal aldrig gå ned på udstyr, og dette gælder i høj grad også for udstyr til fritidsaktiviteter. Du ved sikkert, hvad han godt kan lide at lave i fritiden, og derved skal du blot vælge ud fra disse aktiviteter. Men her får du nogle ideer:

 •         Fiskeudstyr
 •         Jagtudstyr
 •         Sportsudstyr
 •         Udstyr til hans kæledyr
 •         Gavekort til restauranter eller caféer.

Vi trænger alle til at have det sjovt engang imellem, og hvis du køber en gave, som han kan bruge i fritiden, så kan du hjælpe ham med netop dette.

Gode gaveideer til hans hverdag

Hverdagen kan være hård engang imellem. Men ligesom regnvejr ikke er så slemt, når man har en paraply, så kan du også gøre hans regnvejrsdage lidt lettere ved at give ham en gave, der gør hans hverdag lettere. Men hvad kunne dette være?

Hvis man arbejder hårdt i hverdagene, så er det ofte de små ting, der kan gøre dagen god. Du kan for eksempel købe ham en ny kaffemaskine, så han kan starte dagen godt ud med en lækker kop kaffe, inden arbejdet kalder?

Herudover er der også rigtig mange mænd, der oplever, at deres hverdag føles langt lettere, hvis de føler sig godt tilpas. Derfor kan du med fordel købe ham noget nyt tøj, som han kan bruge på arbejde i hverdagen. Hvis han er fyldt med selvtillid, så vil hver dag blive god.

Det behøves faktisk ikke engang at være tøj, det kan også blot være en lækker parfume, så han kan dufte rigtig godt og få ekstra selvtillid på den måde.

Find en gave, som I kan dele

Der er ikke noget selvisk i at give en gave, som du også får del i. Det kan især være en fordel at give en gave, som I kan dele, hvis du har en meget tæt relation til personen. En af de største gaver her i livet er nemlig at opleve ting sammen med dem, vi elsker.

Så hvis du skal købe en gave til din bedste kammerat, din ægtemand eller din søn, så kan du med stor fordel tænke dig selv med ind i gaven. Måske plejer dig og din bedste makker altid at se fodbold sammen? Så kan du arrangere en dag, hvor I skal på stadion og se fodbold. Når I sidder på tribunen med en kold fadøl, så vil I begge sætter stor pris på denne gave.

Det samme gælder, hvis du gerne vil købe en gave til din søn. Er der noget, som I to altid har gjort sammen? Så kan du eventuelt konstruere gaveideen ud fra denne aktivitet og måske gøre den lidt ekstra speciel.

Minder sammen med dig vil være en god gave til ham i sig selv, og derfor behøver du ikke at tænke over, om det virker egoistisk eller ej.

Gaver til de små drenge

Indtil videre har vi kun givet gaveideer til de myndige mænd. Men hvad med drengene? Det er heldigvis en del lettere at købe gaver til de små fyre, da de ofte har en meget lang ønskeseddel. Og hvis du vil være sikker på, at gaven falder i god jord, kan du med fordel vælge ud fra denne ønskeliste.

Her er nogle af de mest populære gaver til drenge:

 •         Indendørs legetøj
 •         Udendørs legetøj
 •         Plakater
 •         Spil til PlayStation, GameBoy eller computer
 •         Tablet
 •         Merchandise fra hans yndlingsfilm eller serie.

Der er næsten ikke noget bedre end at give gaver til yngre drenge, og derfor kan du sagtens glæde dig til at overrække den gave, som du ender med at købe.

Gaver til teenagedrengen

Når drengen når op over de 12-13 år, så er det ofte nogle lidt andre interesser, der begynder at dominerer.

De fleste drenge mellem 12 og 18 år går rigtig meget op i disse ting: Computerspil, sport og venner. Herudover bliver det også vigtigere og vigtigere for dem, hvordan de ser ud. Så hvis du enten køber noget, der er relateret til gaming, sport eller personlig pleje, så kan du ikke gå helt galt i byen, når du køber gaver til teenageren.

Gaven til manden, der har alt

Hvad køber man til ham, der har alt? Dette er et af de mest stillede spørgsmål af personer, der er på gavejagt. Han har et lækkert hus, der indeholder alt, hvad man kunne tænke sig, og der er ikke den elektroniske dims, han ikke har ejet på et tidspunkt. Så hvad skal man købe til ham, når han tydeligvis ikke mangler noget som helst?

Som vi ser det, kan du gå i to retninger: Personlig gave eller oplevelse.

Personlige gaver går aldrig af mode, og hvis du gør dig umage og viser, at du faktisk ved, hvad han kunne tænke sig, så er dette en sikker vinder. Derved gør det ingenting, at han har meget i forvejen, man kan nemlig aldrig få for meget af noget, der er købt eller lavet med hjertet. Personlige gaver behøves ikke at være dyre – de skal blot være velovervejede, hvis de skal skabe den størst mulige glæde.

Oplevelsesgaven er ofte den perfekte løsning til ham, der har alt. Man kan godt få for meget skrammel i hjemmet, men man kan aldrig få for mange gode oplevelser, især ikke hvis disse er i godt selskab.

Man kan dog godt komme til at opleve de samme ting flere gange, og derfor bør du muligvis sætte dig ind i, hvad han egentligt allerede har prøvet før. Derved undgår du at invitere ham på Bridge Walking, hvis han har prøvet dette for nylig.

Konklusionen er altså, at en god gave er en velovervejet gave, og hvis manden har mange ting i forvejen, så kan det være nødvendigt at lægge lidt ekstra tanker og arbejde bag gaven.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *