Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 08/24/2020 in all areas

 1. 4 points
  Kermit

  Got legs?

  Der var i den grad hul til stængerne i går da jeg var ude og træne. Foruden en gang pasta til frokost, en cola i timerne inden træning, så tog jeg også lige en koffeinpille inden jeg kørte afsted for yderligere at booste energien, men også fordi koffein åbenbart har en positiv effekt på fedtforbrænding. Bare godt pres i pedalerne, og ved Hareskoven lå jeg og en pendler og skiftedes til at tage føringer. Han var typen der trådte alt for meget til på bakkerne, og alt for lidt på de flade stykker og nedkørsler, så han fik lov til at føre på bakkerne, så tog jeg mig af resten. Op til Bregnerød og her føltes det bare som om der var diamanter i stængerne, så jeg holdt egentlig bare et fornuftigt pres og så mine gennemsnitswatt stige stille og roligt. Jeg kørte en rute jeg har kørt meget her på det seneste, hvor jeg kører igennem Høvelte, op til Københavnsvej mod Hillerød, Overdrevsvejen, ud til Fredensborg Kongevej, ind omkring Auderød, tilbage til Stumpedyssevej, igennem Kettinge og så hjem nogenlunde samme vej som ud. Pludselig stod mine gennemsnitswatt på 232, og jeg blev enig med mig selv om at de bare skulle holdes over 230. Altså indtil jeg passerede 240 watt, så blev det målet, og da de to timer var gået stod der sørme 247 watt i snit. På turen hjem fra Farum kørte der en anden rytter, som konsekvent kørte over for rødt, hvilket jeg synes er super ulirens, specielt når der er så meget øvrigt trafik. På Fiskebækbakken kørte han endda hen til fodgængerfeltet og kørte så over for rødt der i stedet for. Jeg fik stille og roligt halet ham ind igen, efter at have stået og ventet på grønt, og så blæste jeg forbi. Jeg kunne se at han lige gjorde antrit til at skulle med, så jeg bankede lidt ekstra power i pedalerne, og så gav han op. Da turen var slut havde jeg kørt 69,7 km på lige over 2 timer med 34,5 km/t i snit. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har gjort. Samtidig satte jeg nye årlige PR's i 60 minutter og 90 minutters gennemsnitwatt på 258 og 254. Sådan som jeg kørte i går, har jeg ikke oplevet i rigtig lang tid. Jeg fik helt minder om dengang jeg var i rigtig god form, og man nærmest kunne krølle de andre sammen når man havde lyst til det. Om det var kombinationen af kulhydratholdig frokost og koffein, eller noget andet der spillede ind, aner jeg ikke, men håber jeg kan gøre det kunsten efter på en konsekvent måde.
 2. 2 points
  Tinapigen

  Tinapigens log!

 3. 2 points
  Kermit

  Got legs?

  I går var det endnu engang blevet tid til at hoppe på rammen, og med sidste uges erfaringer havde jeg sørget for både at få en god mængde kulhydrat til frokost og så en koffeinpille da jeg skulle afsted. Planen var også at udvide min normale rute med en lille afstikker så jeg fik et par ekstra km i benene. Og benene var i den grad på plads. Meget lig sidste tirsdag så væltede det nærmest ud med power, og jeg følte at jeg bare kunne fortsætte uden problemer. Op til Farum, rundt på Bregnerød, igennem Høvelte, ud til Københavnsvej mod Hillerød, en lille afstikker mod Fredensborg inden turen gik tilbage ud mod Hørsholm Kongevej, Fredtofte, Stumpedyssevej og så samme vej retur. Efter de første 20 minutter lå mine gennemsnitswatt på omkring de 250, og det blev så bare målsætningen at holde dem derover. Heldigvis var der mere at skyde med, og i slutningen af turen kunne jeg åbne lidt mere op, så jeg endte med at komme hjem med 74,6 km i bogen, 35,9 km/t i snit på en solotur, små 2000 kcal brændt af, 265 watt i snit, og en NP på 275 watt. Samtidig satte jeg ny rekord for 2020 i 10 minutter power med 294 watt, nummer 2 all time 60 minutter power med 271 watt og ny all time rekord for 90 minutter med 269 watt. Turen blev kørt med mine Hed Belgium hjul som er et lavprofil hjul, men som ruller afsindigt godt. Får nok mine Enve hjul på snart igen, og så skal det blive sjovt at se om der er en forskel i hastighed. Det skulle der jo egentlig være, men jeg er sgu ikke helt sikker. Det foranleder også at jeg måske snart bør få testet min FTP igen, for på de 60 minutter hvor jeg kørte 271 watt i snit, holdt jeg faktisk 279 i NP, og jeg tror sgu ikke længere min FTP kun er 275 watt.
 4. 1 point
  Davai

  Davai, davai!

  Har fået kørt lige godt 8 timer i snit om ugen siden august. De sidste tre uger har jeg kørt nogle træninger, hvor jeg er startet ud med 30/30s on/off intervaller, på 120% af FTP-værdien og bygget op til 2 minutters intervaller på dagens tur. Det skal ende med at jeg kører 6x3 minutter på fredag. Derefter står den på en uges restitution og så test igen. Dagens tur startede ud i tåge, men endte i solskin og stykker med blå himmel. Kørte først 3x3x2 minutter med 3 minutter i mellem hver gentagelse og cirka seks minutter i mellem sættene. Trillede nordpå for at se om vinden var god til et strava segment, det var den desværre ikke, men jeg fik kørt et udmærket 7 minutters interval og så ellers nogenlunde stram kæde hjemover.
 5. 1 point
  kahlua-kalv

  Got legs?

  Tag målingerne med et gran salt. Estimatet af fordelingen mellem muskel, fedt og vand er meget usikre. Smider du dem i et regneark, så kan du måske se en udviklingen der er reel, men næppe fra uge til uge.
 6. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Vægten viste 91,1kg efter et kig i spejlet have jeg gættet på små 93... Ud på cyklen - jeg træk den lige for at få den værste morgenkulde væk. Planen var Amagerrunden med lidt vo2max på diget. fik kørte 2 x3/2 på udturen - medvind og ikke plads til mere. Jeg havde vanvittigt hul til stængerne, så det gik hurtigt tons i den. På hjemturen tømte jeg tanken og fik hevet 362w henover diget - klart PR. De 278 snitwatt da jeg var hjemme er sgu OK på en rute med sløve lyskryds, slingrebomme osv. Min computer har også hævet min FTP med ca 15w og jeg har vist aldrig set så mange PRs på en gang. Og så brokker fok sig over 2020
 7. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Du har helt sikkert ret i det med vægten. Sådan en Red-forskifter vejer sgu ikke mange gram, og det kan godt være, at det kommer ud på et med den større kassette. Jeg har i mellemtiden fundet ud af, at bl.a. SRAM laver noget, der hedder en Narrow-Wide klinge, som skulle være endnu bedre til at gribe fat i kæden, så det med at den skulle falde af, er nok ikke en udfordring.
 8. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Det vil jeg gøre - skal lige have den nye “klods” i hus først. Jeg fik ikke cyklet i dag. Jeg var tidligt oppe og kunne ikke finde energi. Jeg er sikkert også sløv efter tre dage med meget bilkørsel og eftersom jeg har spist meget anderledes end jeg plejer plejer herhjemme. Har btw fået et lille kilo chokolade i fødselsdagsgave. Af min mor, som jeg eller ikke har hørt fra i et halv år. Min Kitchen Safe er en sand ven når jeg har sådan noget i huset. Men dejligt at høre fra hende igen.
 9. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Jaaaa, det er SÅ dejligt På vej ril Ry (v Silkeborg) gik vejen til Børkop Cykler for at købe en ventilforlænger. Fik spurgt om man kunne spurte på en Stagesbike.... Det kunne jeg da bare prøve. Så de satte klikpedaler på den og koblede den på Zwift og jeg trak i cykelskoene og nu er jeg 23K fattigere. Der afventes dog levering, da deres første sending blev revet væk. Herefter op og køre. Det blev ikke mange km (vist 48) men jeg kom op til Himmelbjerget og fik kørt op af serpentinervejene i Laven og holdt en masse hyggepauser for at nyde naturen. Det var en ren turist-tur men vældigt hyggeligt og hold op, der er dejligt. Det “sjove” er, at jeg følte mig meget mere hjemme, end når jeg er derhjemme. Både på vejene, hvor jeg ikke følte mig lost, når jeg ramte en forkert sidevej og endte et andet sted end planlagt og så passer jeg bedre ind mentalt. Fik knevret med alle mulige mennesker og det sker BARE ikke på Djævleøen. Mødte en ældre mand i elkørestol modkørende på en cykelsti. Han hilser/vinker helt umotivet. Det samme med en hundelufter og en anden tilfældig. Næsten alle cykelryttere - og der var mange - gav også lige et vink når vi passerede hinanden. Total landsby-hygge. Det kunne jeg godt vænne mig til. Jeg er vist ret fejlplaceret som bybo
 10. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Nej, bare rolig, jeg har ikke købt flere cykler. Men der er altså et eller andet fedt ved sådan et 1 x 11 setup. Her er der en Standert Kreissäge (= Rundsav) til salg på den engelske eBay. Den minder mig om mine cykler i ungdomsklassen, hvor der heller ikke var behov for frontskifter. Gad vide, om ikke der er rigeligt med gear til de fleste danske landeveje (undtagen lige dem omkring Vejle). Standert er i øvrigt et super-cool firma, der har hjemme i Berlin, men får smedet deres alurammer i Italien. Se mere her: https://standert.de/collections/road-bikes
 11. 1 point
  Henrik S.

  Got legs?

  Den der fødselsdagssituation er rigtig dum og skal landes på en eller anden måde. Ikke at jeg har løsningen, men de har jo helt sikkert ikke planlagt det af ond vilje, men af tankeløshed. Der har nok været en masse kalendere plus corona, der skulle falde på plads, og så blev det sådan. Kunne du ikke bare tage med og blive medfejret, når nu hele udtrækket er sat i gang? PS: Problemstillingen er helt vildt oplagt til Mads & Monopolet. Seriøst. Ring til dem i morgen. I øvrigt kan jeg nikke genkendende til cykelsituationen. Jeg overvejede på et tidspunkt at forsyne min selvbygger-Boreas med den seneste Ultegra-gruppe, men den var simpelthen ikke til at finde nogle steder. Det samme med Campagnolo Potenza, som også ville have været flot. Det der corona trækker godt nok en lang hale af konsekvenser efter sig
 12. 1 point
  kahlua-kalv

  Got legs?

  Pæne tal :-)
 13. 1 point
  vestjyden

  Got legs?

  Pr og vægttab på samme tid. Noget gør du rigtig. Hep herfra.
 14. 1 point
  Tinapigen

  Tinapigens log!

  Hej Bjergtrold, Tusind tak! Det føles også rigtig fedt, når det "lykkes" at være meget ude og få "nået" en hel masse :-) Har følt mig lidt i underskud efter 7 mdr på krykker uden en eneste "gå-tur".. Jeg er glad for at du synes, at det er umagen værd at læse med ind i mellem. Det er også mægtig dejligt, at du "gider" skrive en lille hilsen af og til... Jeg smugkigger også gerne med i din log, når jeg har tid...og synes også vældig godt om at læse dine indput! Tænkte lige på, at det kunne være sjovt med et "MOL-træf" - når det en gang kan lade sig gøre... Mindes at have været med til en fælles MOL-træning engang... Nåh, vil lige prøve om jeg kan nå lidt videre med opdateringen af loggen - det er så rart at "være med" også på den front...
 15. 1 point
  Velkommen tilbage til andedammen og især da med de positive nyheder om helbred. Jeg kunne godt forestille mig at yogaen er mere afslappet, når den er... ja afslappet. Ville ønske at jeg kunne tage mig sammen til at lave lidt herhjemme men det ved jeg bare aldrig kommer til at ske, så det bliver med ønsket.
 16. 1 point
  Tak x 3 kære Gregers og ja du har så meget ret mht ikke at give op men blive ved med at prøve at få tiltusket sig noget træning. Det er du jo imponerende god til. Ja og jeg vil også stadig forsøge. Tak søde og sikke en grim oplevelse for dig som lille pige. Glæder mig til vi ses lige om lidt. Tak kære Vestjyde og ja det gjorde det heldigvis Thx Tak kære Henrik og ja havde 50 stk med og fik da brugt en hel del = særligt i Frankrig og Italien, som på en god måde havde retningslinier, som blev fulgt. Evt læsere kender mine bekymringspunkter vedr mundbind mht falsk tryghed, forkert brug etc etc, men syntes faktisk, at der var en rigtig god skærpet opmærksomhed og passen på hinanden både i Frankrig og Italien, hvor vi havde mundbind på de få gange, hvor vi var i nærheden af andre mennesker. Og hvor man fx også tog det alvorligt, at det var personalet, der serverede fra morgenmads buffetten bag plexiglas osv. I Schweiz var det meget mere afdæmpet/loose men der var fx et hotel, hvor vi og flere andre hele tiden blev irettesat i morgenmadsrestauranten. Fx kom jeg til at tale med min vandremakker J foran kaffe automaten - altså jeg tappede varmt vand til teen men jeg tror, at J så cappuccino blikket i mine øjne og følte sig kaldet til at interferere, så at jeg ikke faldt i Er nu på dag 48 og ligegyldigt, hvor meget at jeg kan længes efter en kop, så må jeg bare erkende, at det ikke duer til min mave og det duer ikke pga det med, at jeg ender med at sove alt for lidt. Ellers så kunne jeg jo skrive en lang historie omkring vores 8 dages vandretur på Tour de Mont Blanc, der strækker sig rundt om Mt Blanc massivet. Denne gang gik vi strækningen fra Chamonix til Col de La Forclaz mod uret mens vi for 2 år siden med uret gik de første etaper fra Chamonix til Champex. Således både nyt terræn og godt gensyn med gamle steder. Via Kipling og Eurotrek så var det jo så denne her luksus udgave, hvor vi, i stedet for at sove i primitive hytter oppe i terrænet, gik ned til(og dermed efterfølgende op fra) små byer og overnattede på hoteller. På den måde blev vores bagage transporteret for os og ude i bjergene havde vi så "kun" dagstursrygsæk. Med 4 l (kg) vand, regntøj, varmt tøj, hue + vanter, førstehjælpstaske, madpakke osv osv, så vejede den nu også lidt. Men alt andet lige så var det dejligt at kunne få en kjole på om aftenen, ikke at behøve at vaske sokker/t-shirts og i det hele taget ikke føle mig helt så beskidt, som jeg til nogle tidspunkter har haft gjort. Vejret artede sig helt fantastisk og kun en enkelt formiddag var vi i regntøjet og bortset fra en blå lille tå negl, så havde vi ikke skader eller uheld. At kroppen så værker konstant og at jeg nogle morgener kravlede ud på badeværelset og næsten ikke kunne overskue dagens etape, ja det er jo så nu engang bonus, eller sådan, at jeg slapper bedst af. Også selvom, at det vil lyde mærkeligt i nogens ører. Især ovenpå det her sidste år, så var det så godt at mærke, i hvor høj grad, at jeg elsker at røre mig. Ja i det hele taget bare har det så meget bedre, når det bliver en del af den daglige trummerum at bevæge mig. Altså det har jeg haft vidst i mange mange år men det sidste år, har det haft været betydeligt sværere for mig at få til at lykkes. Det skal jeg så bare blive bedre til. Havde så også pga luksus set uppet fået min yoga måtte med og samtidigt nogle uger inden afgang fundet et canadisk yoga par, der via appen "Becoming balance" udbyder super skøn online yoga. Ja så nåede i hvert fald 4 gange at rulle måtten ud på en solfyldt altan og kravle mig igennem knapt en times skøn yoga. Ja og dermed til min måske pt aller aller vigtigste erkendelse = nemlig at det med træning og fx yoga, alt alt for ofte har haft indebåret, at jeg stræbte efter et eller andet ideal og nok ofte på den måde kom til at holde vejret og stå anspændt i den ene eller den anden stilling. På en eller anden måde netto anstrengende og derfor nok ind imellem svært at vende tilbage til. Det fede ved hjemmeyoga er så netop, at jeg kan gøre lige, hvad der føles rigtigt. Jeg kan stå i split med det ene ben kun lidt løftet, eller krybe sammen i barnets stilling på et tidspunkt, hvor jeg ellers skulle stå på hovedet eller på hænder. Ved at slappe af med det, så bliver min vejrtrækning meget mere rolig, flydende og jeg får en oplevelse, som jeg får meget mere lyst til at gentage. Det gælder for yoga men også for så meget andet i livet. Slap af og træk vejret ... i går fik jeg fx også temmelig nemt svømmet 1100 m, bare alene ved at slappe af og trække vejret. For mange vil det jo lyde helt banalt men for mig føles det næsten som en åbenbaring. Ellers gode træningssessioner med coach i tirsdags, fredags og senere i dag. Løb også en enkelt tur onsdag, som føltes lidt træt og langsom. Torsdag svøm 750 m. Vil også nå noget yoga inden dagens session. Mht helbredet så har infektionsmedicinerne nedgraderet ormen til nok bare at have være en almindelig Askaris spolorm = ret almindelig og ikke farlig. Dog mærkelig, at der ikke var æg eller cyster og min orm var mere regneormefarvet end hvid men ja det betyder i teorien, at jeg i princippet ikke behøver at være bekymret for allergi overfor frosne/døde larver i sushi og begynder også at føle mig frisk. Har også opdaget, at jeg på undersøgelse i slut maj havde SARS COVID 19 antistoffer= helt vel foreneligt med, at min infektion i slut februar var COVID 19. Ikke at det er nogen garanti for ikke at blive syg igen, men håber måske også, at noget af min træthed og følelsen af at være helt ude af form i foråret/sommeren, lidt kan relatere sig til den omgang. Muligt at jeg på et tidspunkt skriver mere detaljeret om turen For nu håber jeg bare, at jeg kan være kreativ mht at få puttet træning ind i en hverdag, der tegner sig som et travlt efterår. Fortsat dejlig sensommersøndag til Jer derude
 17. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  3450 kcal i går , så beder jeg jo selv om at vægten igen er over 92 nemlig 92,1kg - senere viser det sig måske at være meget godt alligevel, at være carbed op..... I går lavede jeg aftale med kollega, at han skal skrive en SMS efter han har haft knægten til fodbold, så jeg kunne køre alene, hvis han ikke ville med. Lidt i fem begynder det at være kritisk med solnedgangen, så jeg skriver og hører om han vil med eller... det vil han ikke, for han sidder og hygger med familien. Jaja... Så ASAP i klunset og ud på den nye rute om Ll Skensved. Friske stænge og Garminen melder også at jeg er frisk i dag. Da jeg vender i Køge har jeg et snit på 271 watt og er ret bekymret for at eksplodere på vejen hjem. Men der var hul igennem og trods lyskryds, rundkørsler og stisystemet i Solrød, så er tallet højere, da jeg er hjemme. TrainingsPeaks kvitterede også med to all-time PRs i watt, så det eneste der er lidt ærgeligt, at jo så bare (og der den så igen) at jeg er for fed til rigtigt at få fart ud af wattene. Men alligevel 51 år om to uger og PRs for anden gang i år, det kan jeg jo kun være mega glad over.
 18. 1 point
  vestjyden

  Vestjysk dagligdag

  27-08-2020 Løb 8,2 km 53m07s Så er benene normale igen. Dejligt. Ellers stille og rolig social tur i det gode vejr.
 19. 1 point
  Henrik S.

  Got legs?

  Lyder som virkelig friske ben
 20. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  91,7kg efter 2950kcal Banecyklingen begyndte med en dejlig rolig opvarmning - benene var som beton, så jeg skulle nok have rullet lidt i går. Første interval var kombineret pointløb med 5 spurter og så 15 omganges løb til sidst. Jeg lå forrest ved den første spurt, så den antrittede jeg hjem. Det tog sin tid at få syren ud af de gamle ben. Jeg burde nok have kørt efter den sidste spurt, for der var jeg også godt placeret men jeg havde ondt af mig selv, før de 15 omgange. Der knækkede feltet med 6-7 omgange tilbage. Jeg fik lukket hullet men de kørte lige vel hurtigt, så jeg slog ud og slaskede rundt de sidste omgange.. Så en italiensk, hvor jeg sad som 4 af 8 - det var vist fint Øvelsen med 6 minutters interval i blandet og ukendt længde over ca 12 minutter. Til sidst “pointløbudskilningsløb”, hvor der sikftevis udskilles forfra og bagfra. En udskilt rytter tossede rundt på banen og jeg troede han var med, så jeg kørte i komfortzonen da jeg røg ud. Afrulning. DagenS “højdepunkt” var nu nok, at en af dem jeg følger på Instagram havde taget sin nye banecykel med. Faktisk havde begge parter i forholdet fået nye ens cykler. Rammesæt til 50K pr cykel og hjul til 20K pr styk. Altså banecykler der hver koster 90.000 i udsalg Heldigvis er de “rapha-typer” i det rigtige tøj, der tager selfies på de rigtige caféer med de rigtige mennesker og så betaler men en sjovere pris, som de dog ikke ville ud med. Men sjit nogle fede cykler!!! (uagtet at jeg også lIiiidt synes det er vanvid, at motionister kører rundt på den slags men det styrer de naturligvis selv). Både kollegaen og jeg har fri i morgen og han har selvfølgelig spurgt om vi skulle køre en tur. Det fristede men jeg var fornuftig og takkede nej, så jeg så kan få hvilet stængerne. Det kan måske blive en lille rulletur men det får han jo ikke noget ud af.
 21. 1 point
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  91,7kg efter 3050kcal - en del indtaget efter kl 22:30, hvor jeg kom hjem fra arbejde. Jeg havde en aftale med kollegaen om en 3-ish timers tur her til morgen, så derfor spiste jeg en del og sent. Han brændte mig så af. Det er OK, for jeg havde sovet elendigt og gad faktisk ikke. SLET ikke i regnvejr, selvom sommerregn generelt er hyggelig. Men våd blev jeg. Jeg kørte ud på til en gang intervaller på diget og efter 10 minutter begyndte regnen. Det blev til 5 sørgelige antrit og 6 lige så sørgelige 40/20. Bevares, jeg kunne nok ikke forvente alverden efter tre hviledage og ben der var gået i dvale. Men det er også klart, at jeg har forsømt DDR-træningen og det nu kan mærkes. Det skal der strammes op på her i 11. time. Jeg havde jo den dejligste muskulære træthed i lårene da jeg kom hjem - helt anderledes end slitagen efter en længere tur og jeg elsker den følelse. Jeg tror også det holder aldringen bedre fra døren, end bare at høvle km af. Heldigvis giver det nok lidt sig selv, nu vejret går mod vinter. Vasketøjet er klaret, og støvsugning/gulvvask klares med et tryk. Den robotstøvsuger er et af de bedste køb jeg har gjort i lange tider. Til gengæld har jeg møg-projekt. Jeg har lånt et USB-stik med nogle ret interne tog-ting, så jeg skulle helst have gang i min bærbare. Jeg købte den dengang jeg skulle køre licens (ja, det er længe siden) og skulle aktivere chippen. Siden har jeg ikke rigtigt brugt den og jeg kan desværre ikke huske åbne-koden. Så nu vil jeg lave en spand mokka og så skal der gættes koder. Jeg har prøvet en gang før og der lykkedes det ikke at finde den
 22. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Første testtur på Boreas-banditten gik over stok og sten. Indtil Ledøje, hvor saddelpinden begyndte at arbejde sig nedad. Til sidst sad jeg urimeligt lavt og måtte løfte og spænde den igen. Det gentog sig hver ottende km cirka, så det var ikke den store sammenhængende træning. Vel hjemkommet gik det op for mig, at der var sat en muffe i saddelrøret for at gøre det smalt nok til moderne racersaddelpinde. Det virker umiddelbart OK, men pludselig har man to flader, der kan rykke sig, og det bliver aldrig sådan rigtig godt. Efter turen pillede jeg muffen op, og voila! saddelpinden fra min seneste vinterracer var stor nok til at fylde hele saddelrøret ud - uden muffe. Den er 31,6 mm, og det var vist det normale mål til alustel. Det er en ordentlig MF'er. Nå, men jeg prøver igen i morgen.
 23. 1 point
  Henrik S.

  Motion i balance™

  Det har været en varm dag på landevejen, men det blev da da til en solid morgentur på 108 km. Jeg kørte alene, fordi vi skulle til et arrangement i eftermiddag, og det viste sig at blive en kæmpe fordel. Dels kørte jeg faktisk og småfrøs den første halvanden time, fordi jeg kørte hjemmefra klokken 7. Dels havde mine normale medmotionister åbenbart stort frafald på dagens tur, fordi en efter en bukkede under for varmen, og så var der desuden styrt undervejs. Som om Remco Evenepoels horror-crash i går ikke var nok :/ Op ad formiddagen måtte jeg kapitulere på tanken uden for Hørsholm og købe friske forsyninger af kold drikkelse til dunken. Jeg har kun 1 x 75 cl med, og det er sgu ikke nok at komme hjem på, når asfalten sveder som i dag. Har godt nok også drukket meget hele eftermiddagen. OBS! Det lyserøde lyn er færdigt. Den er bygget med alt fra reservedelskassen plus strategiske indkøb via DBA. Alle kabler og bremsekløer er dog nye, så der er styr på sikkerheden. Som det fremgår, er jeg gået efter den lettere spraglede stil. Glæder mig til en prøvetur en af dagene.
 24. 0 points
  Gregers TF

  Langt pokker i MOL

  Et eller andet sted er jeg glad for, at jeg ikke er totalt hysterisk men andre også tænker i de baner. I denne uge bliver det godt vejr og så der det let at blive væk - derefter driller arbejdet og så må jeg se med smittetallene til den tid. 92,1kg efter 3275kcal - i dag forsvandt de sidste chokolade. Det gik hurtigere end jeg havde håbet. Solen fik hurtigt has på tåge og skyer. Alligevel er det ikke RIGTIGT lunt. Jeg fryser i skyggen og det er ikke kvart så hyggeligt, som det ser ud til. Jeg ville køre den fartleg jeg ikke fik kørt i går. Vinden kom fra modsatte retning i forhold til diverse vejrkort. Kystklima? Jeg kørte ind i landet og forventede at vinden ville vende (det er sket før) men det gjorde den ikke. Fik leget lidt, før jeg ville sætte kursen i modvind. Jeg kartede voldsomt rundt i vejene og cykelstien var skiftevis i højre og venstre side, før den forvandt fra vejen. Så vendte jeg om, inden jeg for vild. I starten af Roskildevej fik jeg også trykket lidt watt. Dog ikke SÅ meget, for de er ved at køre klar til ny asfalt, så det var nogle skarpe kanter, hvor der var fræset og de var ikke markeret. Heldigvis er jeg en kujon når der bliver for meget trafik. Jeg skal ligeud i et kryds der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer til højre.... nummer to holder tilbage og jeg fortsætter selvfølgelig. Damen i den sorte bil i modsatte retning skal til venstre og opfatter den holdende bil som en invitation til at køre og klonk, så får jeg laver en halv kolbøtte henover forskærmen. Heldigvis fik jeg taget næsten al farten af, så udover at cyklen tabte kæden og jeg slog knæet en lille smule, skete der ikke mere. Jo, vi fik en skideballe af en snotboille i en håndværkerbil, over at vi blokerede trafikken. Jeg tror sgu bare jeg snupper lidt DDR-intervaller på diget, næste gang jeg skal ud - men lige så meget pga vejret. Men sjovt nok... jeg har ellers ikke oplevet nogle nærved-situationer i lang, lang tid. Jo i dag og så to gange på Amagerrunden forleden. En der skal ud fra en sidevej som holde stille men så sætter i gang, så jeg må bremse hårdt for ikke at køre ind i siden og så ligesom i dag et kryds, der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer bare til højre og den var også lige oppe over.