Blackmoore


Blackmoore
 Share

Recommended Posts

  • Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dagens max... en blandet omgang..noget skidt, noget OK og noget vildt fedt

Jeg var helt klart ikke 100% Fysisk på toppen. Lidt hovedpine, lidt snottet, da jeg ankom til centeret. Ikke det bedste. men jeg kom igang, og vi fik gejlet hinanden lidt op

Først bænk

Opvarmningen gik godt og de 120 fløj op

Men så kom PR forsøget med 130..den døde lige før lockout... var bare helt død og stod stille. ventede 5 minutter og forsøgte igen..samme resultat. PIS!!! Så ingen ny max i bænk. jeg er dybt skuffet, men tror jeg kender forklaringen...det kommer senere

Squat

1*140 (ny PR)

1*150 (ny pR)

1*155 (ny PR)

Yesss.... 20 kg+ i squat! Føltes kanongodt. Meget god kontrol. men det hjalp også at jeg nu har et godt bælte. Det var en stor psykisk sejr at komme over de 150 kg i squat.Det har føltes lidt som en magisk grænse.

Dødløft

1*175 kg (ny pr) men i ringe stil. Alt for lidt leg drive (benene var toast efter squat)

1*180 kg failure

1*180 kg failure.. leg drive helt væk, men +5 kg til min PR.

Alt i alt + 25 kg til min total.

Jeg tror bænk fejlede, da jeg , med deload og bænk først i mit program, ikke har haft en tung bænk i 2 uger... og det er simpelt hen for længe! Det må jeg lære af. Dødløft..skal arbejde mere på min styrke helt i bunden..det er der min svaghed er nu.

Squat var fed..og der er mere at hente, kan jeg føle!

Næste gang vil jeg nok lægge mit max forsøg i dødløft en anden dag end squat.eller holde en længere pause mellem løftene.

Ny total: 457,5 kg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er i bænkpres gået over til at kun at træne med vægte jeg kan eksplodere op. Stangen skal ikke arbejdes op men derimod skal den gerne løftes med samme acceleration som hvis du kører med lav vægt. Jeg er begyndt at køre en del 3-reps med 80% for at få hurtigheden og teknikken iorden og jeg tror faktisk det giver en del. Du burde overveje det.

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med rekorderne i squat og dødløft :) .

Angående dine oplevelser med bænkpresset, så er det en overvejelse værd, om du overhovedet har nogen glæde af en deload uge før max-forsøget. Jeg ved godt, at det her på MOL betragtes som den endegyldige sandhed, at deload er godt, men der findes altså andre synspunkter omkring dette spørgsmål ude i verden. Hvis du ser på peaking programmer fra Tom McCollough, Ed Coan, Fred Hatfield m.fl., så indeholder de ingen deload uge. Her laver man sit max-forsøg som en naturlig forlængelse af peakingperioden.

Personligt bryder jeg mig ikke om deload uger, da jeg føler, at toppen af styrken forsvinder i løbet af den lette deload uge. Måske er det mentalt, måske er det CNS, som gearer ned...hvad ved jeg? Men virkningen er ihvertfald negativ. Hvis du også er en af dem, som reagerer negativt på en deload uge, så overvej helt at droppe den og lad dit program går direkte over i et max-forsøg.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har kørt 6*3*80 kg (altså omkring 60-65% af max), på min lette bænk dag. Men det er nok i virkeligheden for let til CAT.

Men nu ryger det hele på stand by da jeg skal i felten de næste 6-7 uger= kun tid til at træne i weekenden. Jeg skal have fundet et 1 dags program, der gør jeg ikke mister alt for meget..

Arbejdet er hårdt fysisk, med en del tunge løft og meget med at bære tunge ting.. men min bænk kommer nok til at miste en hel del. Jeg har tænkt på at træne eksplosive armbøjninger 2 gange om ugen, og så bænk i weekenden.

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med rekorderne Black. Ærgeligt du ikke fik de 130 kg med i bænkpres, men de kommer næste gang.

BK>

Hvis du ser på peaking programmer fra Tom McCollough, Ed Coan, Fred Hatfield m.fl., så indeholder de ingen deload uge.

Nej, der er ingen deload. Tilgengæld stopper de deres tunge træning lang tid før konkurrencen. Jeg mener både Tom M og Ed Coan tager deres sidste tunge dødløft 14 dage før konkurrencen. Og hele den sidste uge før konkurrencen hviler de. Der er meget få styrkeløftere som går direkte fra +100 % træning ind i en konkurrence.

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Selvom du lyder skuffet, så er det alligevel meget flot med PR'erne. ;) Specielt squaten er flot. :) Mht. bænkpres så...., på den igen, næste gang er den der.

Lige et dumt spørgsmål: Hvorfor kører du squat før dødløft? Man skal da tage den største øvelse først. :)

:wave:

Link to comment
Share on other sites

Jarvig> squat og dødløft er begge store øvelser. Grunden til at de fleste tager squat først skyldes at det er rækkefølgen i styrkeløft. Squat - bænkpres - dødløft. Noget andet er at det er umuligt at squatte korrekt med træt lænd. Så tung dødløft efterfulgt af tung squat er ikke altid det bedste. At jeg selv gør det nogen gange, er en anden side af sagen ;)

Thomas

Link to comment
Share on other sites

Jeg tog bænk først, da jeg forventede det var der, jeg havde mest brug for at være 110% på

Squat bagefter, fordi at jeg kan smide stangen i dødløft hvis jeg er bombet og kikser..det er sværere i squat, når vi ikke har et powercage. Så jeg skal bruge mere fokus på squatten.

Men indrømmet... benene er bombet nu.. og det kunne mærkes i dødløft. jeg havde fået de 180 med friske ben.

Link to comment
Share on other sites

jaja så fik du ikke de 130, men for f***** kan det ikke være ligemeget når nu resten gik så godt? :) du kan jo altid tænke på at du løfter ca 100 kg mere end mig i dødløft og bænk... jeg ved godt jeg ikke er det fede sammenligningsgrundlag, men 100 kg er immervæk også lidt vægt ik? Jeg synes du er stærk ;)

Jeg kiggede efter dig da jeg cyklede i skole, det kunne jo være jeg lige kunne nå at sige held og lykke, jeg så dig ikke, men jeg tænkte på dig da jeg kørte forbi AUS' lokaler!!

/din lærling :lol:

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig gør du det!

Tillykke med de nye PR! Ærgerligt med bænken, husker selv da jeg missede de 130 kg. Træls fornemmelse :angry: Men det tænder et eller andet i mig at misse. Det er en fornemmelse jeg har lidt svært ved at beskrive, jeg ved ikke om du har det på samme måde?

God squat og måske der endda havde været til 185-190 stykker i dødløft, hvis du havde været 100% ovenpå?

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning..

Det var "bare for sjov" idag.

Men det endte med at blive en relativt stor volumen...

Squat:

10*60

6*90

6*90

Eksplosiv barbell scrugs

10*60

6*90

6*90

4*120

Incline dumbell presses

15*20

12*25

8*30

7*35

1 arm bent rows

10*22,5

10*30

8*35

5*45

4*50 (PR)

Strict laterals

3*12*12,5 kg

Dumbell curls

3*7*20 kg

Triceps pushdowns

3*10*80 kg

Lat pulldowns (strict)

3*10*70 kg

Eksplosive chins

3*2

Dumbell curls:(igen)

2*10*17,5

1*12*15 kg

sådan kan man jo bruge 1 time og 40 minutter på at gå og hygge sig.Ren lal, men meget sjovt!

Der var en narrehat (faktisk 2) der kørte curls i squat stativet..æv!

Til gengæld var der 2 gutter er virkelig fik kørt squat.Både tunge og 20 rep breathing squats med 100 kg! De kørte gså overhead squat! det er en brutal øvelse.. Men fedt at se nogen gå til den!!

venlig hilsen Blackmoore

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja..jeg er ikke helt død, men der er ikke tid til træning for tiden.. men med alle de timers hårdt fysisk arbejde jeg har i felten for tiden , er der heller ikke den store energi til det..og derudover er jeg ikke hjemme, mens centeret har åbent. Håber at få en omgang træning lørdag. Men jeg er nu ellers også godt øm i arme og ben efter at slæbe tungt grej :) men det er helt Okay :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dagens træning

spændt på hvor meget styrke der var forsvundet efter denne temmelig lange layoff fra træningslokalet.

Mit arbejde er fysisk hårdt, og der er mange tunge løft, så jeg regnede med at ben og ryg ikke havde mistet så meget, men jeg vidste godt at bryst til gengæld manglede noget

Bænk:

3*5*90 Kg

et par singles med 100. Kunne godt mærke der manglede en del her!

Jeg skal igang med at lave eksplosive armbøjninger efter arbejde i løbet af ugen, så jeg kan få noget fart på igen

Dødløft:

10*100

6*130

1*160

og så tog fanden ved mig

1*180 kg (PR) .. +5 kg til PR.:devil::devil::devil: .der har alle de tunge løft i arbejdet åbenbart givet en masse. Giver mig håb om at der er meget gemt i dødløft for mig endnu, når jeg kan lave sådan et løft uden at være psyket op..uden kalk og uden mit eget bælte.

Biceps: Lidt leg med 20 kg vægtene. Har ikke rigtigt mistet noget der

triceps: Pushdowns med hele stacken. Har heller ikke rigtigt mistet noget der.

Forresten var der en pige nede i centeret idag der virkelig trænede eksplosivt..Jumping squats med 50 kg på stanbgen. det ser altså vildt ud :)

Det er tydeligt at det er bryst/bænk der lider under arbejdet. Resten får meget godt med alle de Kg. jeg slæber rundt på. Det skal så lige siges at jeg også har tabt mig 4 kg, så jeg nu er nede på 103 kg. Skal liiige passe på jeg ikke taber for meget for hurtigt.

Kører squat i morgen...

venlig hilsen Kammerat Blackmoore

Link to comment
Share on other sites

dagens træning..fik fri fra arbehjde da der var udstyrsproblemer. Skal nok arbejde i weekenden, så det var med at få trænet nu!

Squat:

arbejdede mig op til 3*3*130 kg

Leg curls: 3*6*30 kg, 2*4*40 kg

Bænk:

1*6*90 kg

1*100 kg

1*105 kg

1*110 kg

2*1*120 kg

6*3*90 kg

Ikke så svag i bænk som jeg havde frygtet

Dødløft

10*100 kg

1*130 kg

2*1*170 kg

triceps pushdowns

2*6*hele stacken

Biceps curls

1*8*20 kg DB

Chins

3*3

side bends

10*25 kg, 10*35 kg, 6*40 kg

Egentlig en god workout..giver den også en skalle i morgen

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

7 dages hårdt feltarbeje overstået--smidt endnu 1,5 kg. skal passe på det ikke går for hurtigt med at smide vægt, men det er umuligt at holde vægten med alt det fysiske arbejde jeg har lige nu :)

har rent faktisk fået noget, der minder om antydninger af abs ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share