b_skaal og den slatne skulder


b_skaal
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

absolut basis-kemi og fysik - bare hvad vi får brug for på fysioterapeut... Kan du sådan noget?

tirsdagstræning:

morgenspinning - gode prygl til stængerne

+ 15 minutter på kondicykel med Arne ( hver sin cykel :lol: ), for lige at være lidt hyggelig + få lidt aftenpuls.

+ 5 prøvetimer med deraf følgende semi-træning

onsdagstræning:

1½ times yoga

min spinningtime er aflyst, der var ikke nok tilmeldte... ÆV... det er noget med en fodboldkamp eller sådan noget. Heldigvis er der suppe-rester i køleren og vægtløfning på eurosport, så det skal nok blive en god aften alligevel.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kender da lidt til kemi og fysik, men jeg tænkte bare, at det var fornuftigt at fortælle, hvilket niveau det drejede sig om, hvis folk skal overfalde dig for at få lov at hjælpe. (Det lader jo ikke til, at mol videoerne er motivation nok i sig selv.)

Det kan jo også skyldes at resten af året plejer at være optaget for de fleste på dette tidspunkt?

Var det ikke noget med at B går på gymnasiet i Holstebro, hvis hun altså findes endnu?

Link to comment
Share on other sites

Nå, Jeg spekulerede på, om du var aktuel på det punkt, men jeg kunne ikke huske det.

Bemærk at B er kajakroer fra Holstebro, hvorimod b_skaal er fitness sild fra København under omvendelse til styrkeløfter (og fra årsskiftet under omvendelse til jyde i Holstebro)

Link to comment
Share on other sites

hej x-jyden og tulle

jeg tror jeg er ved at få en aftale i gang herovre, men må jeg ikke få lov at holde fast i tanken, tulle - jeg vil meget gerne møde dine fys-venner og friske op lige inden start sidst i januar (så er det også som om jeg kender nogen i Jylland...) - og x-jyden, hvis tulles venner nu ikke er for kloge, så vil jeg gerne have dig i baghånden...hihi.

nå, lidt træning er det også blevet til:

torsdag:

dødløft

4 x 5 x 50-50-50-60 kg

1 times dødskørsel på spinningcykel

og så kom kæresten hjem efter en uge på skydelejr, juhu! ( ved ikke om det skal stå under træning...)

Nyt idol (AF er væltet af skamlen, sorry): Den græske juniorløfter i 58 kg klassen, hun var da for lækker på den stærke måde... - når jeg vejer 10 kg mindre og kan støde nogen hundrede kilo, så finder jeg et nyt idol igen, haha.

og så afsted til mormor og morfars diamantbryllup på Hørby færgekro, det er bare så eksotisk...

Link to comment
Share on other sites

Min mor brugte familie-middagen på at annoncere at " mette går til vægt-løftning" - så måtte jeg jo lige korrigere lidt ( jeg havde vist hende klippet fra mol-træffet og hun var lidt chokeret)

Nå, lørdagstræning:

Incline DB press

10 x 4 kg

4 x 6 x 12 kg

Flyers

2 x 8 x 4 kg

2 x 8 x 6 kg

Bagside af skulder á la frøstyle

3 x 10 x 3 kg (PR, haha)

Bent Åge

3 x 10 x 30 kg

1 spinning time :devil:

Link to comment
Share on other sites

Min mor brugte familie-middagen på at annoncere at " mette går til vægt-løftning"  - så måtte jeg jo lige korrigere lidt ( jeg havde vist hende klippet fra mol-træffet og hun var lidt chokeret)

Du har måske set det men vil godt lige dele min oplevelse med dig.

En af mine venner havde set det klip med mig - og sendt det rundt til nogle fælles venner. (O.k. jeg har aldrig rigtig været eller lignet en der har trænet styrkeløft - så der er vel ikke noget underligt i at han morede sig). Anyhow en af disse fællesvenner kontaktede mig på MSN og spurgte så om jeg nogensinde fik den løftet :lol:

Iøvrigt er der ikke meget forståelse for styrkeløft i den brede befolkning - næsten alle som har sel klippet har ment at jeg er sindsyg, dum, fjollet eller i hvert fald mindst i gang med at ødelægge min ryg :(

P.S. går det helt galt med din fysik/kemi kan jeg måske være behjælpelig. Jeg har ikke rigtig haft kemi siden gymnasiet - men jeg er blevet cand. scient i fysik (det der populært hedder en fysiker) for ikke så længe siden.

P.P.S. Jeg bor i Silkeborg

Edited by DaDane
Link to comment
Share on other sites

mandag:

1 times spinning med en anden instruktør, skal jo prøve noget nyt ind i mellem. Jeg kan nu bedre lide at køre med mig, haha...

min knæ hænger i laser, tossen ville jo ikke give op, når der var en anden instruktør, der kiggede - så jeg cyklede for tungt og for hurtigt stående (ja, kom så, bare 9 minutter stående i dobbeltakt...jeg burde vide bedre). havde i øvrigt samme oplevelse som Arne i fredags - ikke så fedt at hænge tilbage over sadlen, når man er syret til allerede i opvarmningen. Baller af stål, hm, jo tak, min bare røv! Med mindre man stikker en nilfisk direkte i flæsket og suger i en uge, vil jeg nok aldrig komme i den klub. Pulsen går ned, syren fiser rundt og gør hvert tråd til en oplevelse. Ikke optimalt til at få høvlet nogle kalorier af og få lidt ilt rundt i en fart. Mine lunger kedede sig!

Og nej, jeg fik ikke styrketrænet - er så spasset med knæet at jeg ikke engang kan vise en squat, selv uden vægt... så det.... restituerer til jul!

Link to comment
Share on other sites

min knæ hænger i laser, tossen ville jo ikke give op,
Det i mine øjne groteske er, at han forsvare sin tilrettelæggelse med, at den er sundere for knæledene - "hvis man sidder ned og køre hurtigt kommer knæene for langt ud til siderne" ordret citat slut...
Jeg kan nu bedre lide at køre med mig
Så er vi 2 :) Edited by Arne
Link to comment
Share on other sites

tak, arne - så har jeg da en på holdet på fredag....

tirsdagstræning:

spinning med mig selv som instruktør...alle tiders.... der var ikke så meget snak, vi var vist alle sammen lidt søvnige, men en rar time, selv om jeg kom til at spille DAD, hvor jeg ville have spillet Digge loo Digge ley... men flere af fyrerne lyste helt op og så lod jeg den bare køre... fedt med noget morgenrock....

kører forbi Matas og får mig et knæbind til at overleve december med

Link to comment
Share on other sites

dag 1 efter knæbind:

om det er placebo eller hvad ved jeg ikke, men det gør ikke lige så ondt i mit knæ i dag. Jeg har solgt min cykel time i aften til en vikar, så jeg kan så slappet lidt af.

der sidder en stor edderkop på min skærm, men jeg er for træt til at hidse mig op over det....

tirsdags aftens træning:

bænkpres:

10 x 20 kg

3 x 5 x 30 kg

Hyperextension:

3 x 10 x mig

Mave på bænk:

3 x 10 x mig

nu er edderkoppen på vej ned langs siden af skærmen, let forhøjet puls men endnu ingen panik

siddende roning:

5 x 5 x 30 kg

jeg slukker nu inden jeg bliver hys

Link to comment
Share on other sites

der sidder en stor edderkop på min skærm, men jeg er for træt til at hidse mig op over det....

Araknofobi?

nu er edderkoppen på vej ned langs siden af skærmen, let forhøjet puls men endnu ingen panik

Uden tvivl - jeg tror det er nu du skal fortælle dig selv

  • Edderkopper gør ikke noget.
  • Du har muligheden for at slå først

jeg slukker nu inden jeg bliver hys

Hvordan kan en kvinde der kan løfte 100 kg være bange for noget så uskadeligt som en lille edderkop?

Link to comment
Share on other sites

Araknofobi?

Jeg hentede en kasse med lidt brænde ind ude fra garagen i søndags, kassen havde stået der siden jeg flyttede ind, og nu skulle den alstå fyres af. Imellem brændet var der en faens masse spindelsvæv.

Nå, jeg fik fyret op i brændeovnen og lagde mig hen på sofaen for at læse lektier. Mens jeg lå der i tusmørket med læselampen tændt, anede jeg ud af øjenkrogen noget der bevægede sig hurtigt hen over gulvet mod sofaen. Jeg fløj op af sofaen, tog mit 400-siders strafferetskompendie i A4 størrelse (som jeg jo lige havde ved hånden) og smed det hårdt ned ovenpå monstret (som var den største edderkop jeg har set live, ca. 5 cm med ben).

Oven i SLAM'et fra bogen hørtes der et lille "iiiik", og Lillepeter fyldte nu et halvt A4 ark på bagsiden af bogen...

Morale: Vær aldrig for træt til at hidse dig op over en edderkop, man kunne jo blive spist (jeg er sikker på, at det monster var på vej over for at æde mig :) )

Link to comment
Share on other sites

(jeg er sikker på, at det monster var på vej over for at æde mig  )

det er der overhovedet ingen tvivl om at den var. Det er set før. Stærkt at du turde tage kampen op... specielt fordi du nu skal tænke på det hver eneste gang du læser strafferet... det giver ligesom bogen et særligt præg ikke? var det eller var det ikke lovligt nødværge?

Edited by Litopsi
Link to comment
Share on other sites

De nævnte i dagens radioavis at man i England havde fundet et par eksemplarer Sorte Enker blandt nogle økologiske vindruer. Der var ikke brugt sprøjtegift, hvorfor de var overlevet. Leverandører lovede at tjekke vindruerne ekstra godt i fremtiden... måske der burde følge et strafferetskompendie med hver klase vindruer. :dead:

Link to comment
Share on other sites

Hvis nu efterladenskaberne fra denne edderkop havde været velbevaret nok, og jeg kunne udføre en retslægelig obduktion på den, så er jeg sikker på, at jeg ville have fundet ligdele fra mennesker inden i den :)

...

-> Litopsi: Klart lovligt nødværge; den var da i gang med et overhængende uretmæssigt angreb ;)

Edited by Armoured female
Link to comment
Share on other sites

det værste er, at nu er den væk... HVOR ER DEN SÅ?

nå, ingen træning i dag... men et besøg i Multisport, der lugtede rigtig meget af MOL! I en bisætning blev ordene motion online nævnt og ellers var det bare en snak mellem en nydelig ung mand og mig selv om træning og protein og instruktøruddannelser og for lette vægte o.s.v.

så kom frit frem - hvem var det, der lige skulle se giraffen og checke, om jeg vidste, hvad jeg snakkede om?

kom, kom - jeg gør ikke noget.

Link to comment
Share on other sites

Så tvivler jeg på, I havde sat pris på denne spøg:

I HSK er der en kasse med magnesium-pulver. En vittig fyr havde snuppet en meget livagtig plastic-edderkop med, og smider den i kassen med magnesium. Da en stor, stærk styrkeløfter (navnet er redaktionen bekendt) så skulle bruge lidt af det magiske, hvide pulver, får han øje på edderkoppen og springer mindst 5 meter (i runde tal) lige op i luften og brøler.

Naturligvis var alle flade af grin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share