Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   389,448
   posts
  2. 128,289
   posts
  3. 27,252
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,528
   posts
  5. 40,173
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,692
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,622
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,309
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,147
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,823
   posts
  12. Billedgalleri   (243,000 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Concept 2 (niveau 4) 4000m 17:39.8 (2:12.4) Ikgen gas på ballonen i dag. Husets største kæledyr har vi nogle problemer med. De bliver desværre en stor del af familien   
  • 89,6kg efter 2775kcal i går. Sidst jeg var under 90kg var 22ende oktober 2018, så det er et stykke tid siden. Til gengæld restituerer jeg elendigt og benene er bare totalt umulige. Jeg lider også som et svin når jeg skal op på tredje, inde på Hovedbanen - for en måned siden nærmest svævede jeg derop. Der en grund til at jeg altid tager på om sommeren, når cykelsæsonen er godt i gang.

   Jeg fik kørt en hurtig gang tabata. Bagefter en styrketræning. Normalt har jeg “ild i øjnene” men i dag nok bare et opgivende blik. Efter weekenden må jeg overveje om jeg skal holde fast i månedsmålene eller tage en hvileuge. Jeg tror bare ikke det gør den store forskel, diæten i betragtning. 3 sæt tåhævninger på et ben
   4 sæt skateboardsquat
   2 sæt kropshævninger
   2 sæt dips
   2 sæt skulderpres
   2 sæt mave

   Pga PCR-testen i morgen før jeg skal møde, regner jeg ikke med at kunne nå noget andet, så jeg har planlagt med en nuldag.
  • 90,0kg efter 3200kcal - måske lidt noget fusk, for efter alt have været i kælderrummet (jeg fik btw IKKE mine ting men kun tømt mit rum - hen som ejer rummet hvor alle mine ting står, var der ikke) gik jeg i seng igen og stod først op lidt over 10. Men... stadig tæt på at runde en ti´er. Jeg var også nødt til at handle alternativt. Fik lige en mail om, at der skal skiftes faldstammer i vores afdeling på Hovedbanegården og de næste tre dage er køkkenet lukket af - ergo intet køleskab til madpakken. Stadig sjovere end når de kommer til toiletterne men så håber jeg at vi ikke er Corona-isolerede, så vi kan bruge “fjerns” toiletter og ikke behøver at rende ned i skurvognen nede på vejen. Nå men jeg fik kørt 2 x 15 min sweet spot. Åbenbart en træning jeg har skruet sammen en gang jeg har været presset, for blok nr to lå lidt lavere på watt end den første. Der gik lidt tid før jeg opdagede det og korrigerede. Ellers ret let igen i dag. Tror min FTP skal rettes tilbage som den stod.
  • Bænkpres med stop 6x105 6x105 6x105 6x105 6x105 6x105
  • Endnu en uge er i bogen, og det sidste mål for januar opnået. Måske jeg skal have lidt flere målsætninger på for februar :D I går havde jeg en tur på Zwift, og tog endnu et løb. Nu er jeg så småt ved at forstå hvordan man skal køre dem, i hvert fald mere end jeg havde i starten, og endte da også med en 8. plads ud af 41-42 startende i B klassen. Det er jeg egentlig ret godt tilfreds med, og i modsætning til sidste gang var jeg ikke fuldstændig smadret bagefter. Så efter lidt restitution fik jeg alligevel hamret et 10 minutters SS interval af. I alt 2 timer på hjemmetræneren.  I dag lander der forhåbentlig et sæt Etap skiftegreb herhjemme, og så kan jeg for alvor komme igang med at bygge den nye cykel op. Finanserne er for tiden ikke til at købe alle stumperne, så der skal flyttes lidt over fra den nuværende. Men det vigtigste for mig var egentlig også at få et sæt ekstra skiftegreb, så de kan sidde helt rigtigt på den gamle, når der engang er penge til forskifter og bagskifter :) 
 • Recent Status Updates