Forums

 1. Træning, kost og sundhed

  1. Online Logbog

   Opret en logbog og lad andre følge din træning

   389,175
   posts
  2. 128,289
   posts
  3. 27,252
   posts
  4. Træningsprogrammer

   Diskussion af specifikke træningsprogrammer, dit eget program eller dit bud på et optimalt program.

   42,528
   posts
  5. 40,173
   posts
  6. Ernæring

   Kost og Kosttilskud

   62,691
   posts
  7. Sport

   Alt om sport

   48,622
   posts
  8. Skader

   Diskussion af egne skader eller principielle forhold omkring skader.

   10,309
   posts
  9. Generelt

   Udstyr, træningssteder, holdninger etc. - Træningsrelaterede emner der ikke passer i andre fora

   61,147
   posts
  10. Artikler på forsiden

   Diskuter artikler på Motion-onlines forside. Kun Admin kan oprette emner, men alle kan svare.

   3,266
   posts
  11. Køb - Salg - Bytte

   Træningsudstyr, bøger, video etc.
   KUN træningsrelaterede ting! Kun for private.

   9,823
   posts
  12. Billedgalleri   (241,681 visits to this link)

   Brugernes egne fotoalbums

 • Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • Lol, jeg jeg anede ikke at de passede på hinandens... første tanke var, at Campagnolos kassetter griber fat med mange flere mm end Shimano... med tanke på bekymringerne, hvis hubben (var det det den hed, det tandhjulene skal sattes fast på?) er af alu. Min kollegas hub? var helt i smadder, ved de tandhjul der bruges til sprint. Men nu har jeg lige googlet priser. Hvis jeg skal have gear der ligger tæt på hinanden, 11-23, så koster den over 2000kr de steder jeg hurtigt har kunnet finde det. Med mere søgning kan det sikkert gøres billigere så det virker dyrt, men Camp skal vel også være dyrt. Jeg tror jeg stadig satser på en bytter men det er altid godt med en plan B. Jeg ville have kørt i morges før arbejde. Vækkeur sat til kl 7:45. Jeg vågner kl 7 og roterer panisk i sengen, for at få sovet det sidste. Kan ikke falde i søvn. Slår vækkeuret fra men uden held. Kommer op kl 8 - ganske rundforvirret.  Skal handle og 2 af husets 3 udgange er åbenbart lukkede, så bare det at komme ud, tager 5 minutter ekstra.
   Pedaler og klamper kommer OK på men cyklen står punkteret og min bagskærm er monteret på stikakslen, så det tager sgu også lidt ekstra tid, lige at erfare hvad der skal pilles af hvornår, også for at få hjulet på igen. Det ved jeg dog så til næste gang. Jeg bruger også lang tid på at prøve at finde stenen, der har udløst punkteringen men det må jeg opgive. Alt i alt skred tiden, så jeg kom ikke ud. Det bliver vist skide koldt søndag morgen men jeg vil gerne checke, at cyklen er til at køre på og klamperne ikke sidder helt tosset (det er et andet system end det jeg plejer at bruge) før jeg står i Hellerup på tirsdag. Testkører jeg først mandag, kan tøjet næppe når at tørre efter vask. Jeg gider bare ikke når det er for kold, så nu må vi se. Mine lår føles underlige, så tænker at det er et signal om at jeg har holdt pause nok, så et eller andet må jeg hellere få lavet.  
  • bah med sådan en fejl... men kører du ikke med 11 speed? Så kan du sætte en campa cassette på (som jo er bedre end shitmano ) og kører videre med det samme...Mener kæderne har samme mål på 11 speed over alle producnterne.    nå ville nok også selv afvente retur.
  • Typisk mit “held”. Først kommer ekspedienten op fra kælderen med et Bora 50 hjulsæt til skivebremser - det opdager han dog med det samme og render ned og bytter det til et nyt. Nu jeg er kommet hjem, ser jeg at det ganske vist er til fælgbremser men at det har Campagnolo-hub  Heldigvis skal jeg over til ex’en allerede om to uger og omvejen for at bytte det er overkommelig, men stadig....
   (btw virker det meget mere gedigent end til Shamano/Sram. Det er sjovt nok første gang jeg ser en Campagnolo-hub) Jeg fik mine bibs, en hjelmhue med et langt stykke ned foran halsen (mig + kold hals = snot og ondt i halsen) og jeg har også købt sko der ikke er Specialized, som jeg ellers har kørt i i mange år. De er blevet dyre og er blevet så spinkle, at tråden fra Bora-lukningen hurtigt borer sig ned i pløsen, så de gør ondt at have på. Mine gamle vintersko blev købt mens jeg boede i Nivå, så det er vel OK at kasserere dem og prøve noget nyt. Der var slået et par tusser af prisen på Vector 3-pedaler, så de kom også med hjem. Så er det mindre øv på vintergeden. Alt efter hvor meget jeg kommer til at køre med kollegaen, kan de flyttes over på tricyklen, hvis den skal luftes jævnligt. I sjov og spas, kan de komme på banecyklen en gang i mellem men der har jeg ikke til at til kigge på watt-tal, så der gør de som sådan ingen nytte. 

   Man bliver sløv og slatten af at sidde og nulre i slipstrømmen fra en lastvogn helt fra Jylland, så jeg er faldet ned i dovenskabens lune hyggehul. Til gengæld har jeg SLET ikke spist noget køresnolder og det er sjældent når jeg passerer broen  Den her vækkede mig i nat da den gik i radioen. Simpel. Lav BPM. Noget mørk i det Heldigvis er der andre end mig, der kan lide det (for en gangs skyld, kan man næsten tilføje)    
  • Hmm, må jeg lige ind og tjekke.   Fik selv snoldet en Edge 1030 til 2099 hos pulsure og lidt POC jerseys mm hos bike24.
  • Stjerne og stjerne... men tak 
   Det ER sikkert ikke snobbet men bare mine fordomme der løber løbsk, når man begynder at reklamere med speciale kafferistninger. Nå men jeg er tilmeldt til på tirsdag. Vejen er derop er håbløs, så planen er at tage cyklen med i toget til Hellerup, hvor vi har et skur med pausefaciliteter til dem der kører tog på Ringbanen. Så slipper jeg for at cykle gennem indre by kl 16 og er kun få mere simple km væk. Når jeg skal hjem er trafikken nok ikke så slem og jeg kan køre forkert en masse gange, uden at komme for sent. Største “frygt” er, at jeg koger over af varme før jeg skal ud i kulden men nu får det et forsøg. Jeg hader stadig mine vinterbibs og sidder elendigt i dem, da de er for små i lårene til at jeg kan få puden til sidde til. 
   Nu er det jo sorten fredag med tilbud hist og her. Jeg havde håbet at Heino Cykler var med på legen men der er ikke rigtigt noget. Jeg så lige et link hos Kermit men der er stort set kun str s og xxxl tilbage. Børkop cykler har gode priser i dag. Ikke så vilde rabatter så jeg forventer en masse udsolgt. Så forhåbentlig nye vinterbibs og lidt andet og så kan jeg lige så  godt købe mine hjul, nu jeg er derovre. Jeg kender mig også godt til at vide, at det er en mental gulerod hvis jeg har nyt udstyr jeg kan kigge på og glæde mig til at bruge.
   Så jeg skal lige under bruseren og så damper jeg til Jylland, så kommer der også en tur ud af det Hvis jeg når lidt træning når jeg kommer hjem er det fint og ellers er det bare en afslapningsdag mere. Det har gjort godt at holde træningsfri og matadorbogen var ikke til at slippe, da jeg først gik i krig med den. Det var virkelig godt timet. Vægten 91,3 her til formiddag. Min appetit har også været helt anderledes, da der kom fysisk ro over  kroppen.
 • Recent Status Updates