Langt pokker i MOL


Gregers TF
 Share

Recommended Posts

Jeg havde for meget tøj på, på vej hjem fra arbejde og blev hurtigt gennemsvedt. Da jeg alligevel var hjemme for at finde en tør og køligere svedtrøje, kunne jeg passende skifte til sommerlågen - med drikkedunk.

Jeg ville egentlig have kørt 60km bare for at runde de 1000 i september men da himlen var skyfri, forudså jeg at det ville blive koldt når solen gik ned. Så jeg vendte om så jeg kunne være hjemme lidt efter solnedgang og fortsætte hvis jeg kunne holde varmen. Det kunne jeg ikke - på det punkt er forår og efterår lidt upraktiske,

Fik kørt små 40km udover de 20 på pendlergeden. Quads var alt for ømme til narrestreger så lå bare og knurrede på ca. 75% af maxpuls.

Link to comment
Share on other sites

Så er jeg med i samlingen af skadeslogs.

Det begyndte ellers så godt i FW - trods den blå morgenhimmel lokkede med et Tour de Vest.

Romaskine: 5 min

Kondicykel: 5 min

Squat: 10x20, 10x20, 10x60, 5x100, 3x110, 3x120, 3x120, 3x120, 3x120, 3x120

Chinups: 6, 6, 6, 6 mellem jeg satte skiver på plads

Benpres: 10x160, 10x160, 10x160

Ss

Benpres halve reps: 10x160, 10x160, 10x160

Lægsatativ: 25x60, 25x60, 25x60

Kondicykel: 11 min

- skoskift

Dødløft: 10x110 - noget tungere end forventet men der skulle også kun have været 90kg. De ekstra 20 opdagede jeg først bagefter. Nå, men det var jo sådan set ikke noget problem så lod vægten blive siddende.

Dødløft: 0,001x110 - så kom der en skærende smerte i ryggen så jeg smed vægten og var lige ved at kaste op.

Overkroppen hænger 20cm ude i højre side og ethvert forsøg på at skifte stilling gør herrenaller.

Prøver om jag kan få en akuttid hos kiropraktoren i morgen og ser om det kan knækkes på plads. Ellers skal jeg satse på en fiber. Så længe det ikke er noget med smuttede hvirvler og smasket brusk, så er jeg sådan set også ligeglad.

Jeg må desværre nok erklære mig off-træning indtil videre.

Spændende om jeg når at blive smidt af banecyklingen mens jeg er fraværende.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Tak for hilsner :-)

Det går heldigvis bedre i dag omend jeg stadigvæk måtte sætte 2-3 minutter af til at få sokker på.

Jeg skal til kiropraktor i morgen - en ny. Min gamle er på ferie og det er måske meget godt at jeg fremover kan smutte hen om hjørnet i stedet for næsten at tage op til Nivå.

Et efter et kappes båndene til whiskeybæltet......

Link to comment
Share on other sites

Oss´ mig - og tak.

Jeg var til den nye kiropraktor i dag som er noget mere hårdhændet end den gamle - muligvis fordi ryggen ikke ville knække som han ønskede. Jag kan da gå rundt almindeligt rundt - hvis jeg kommer fra siddende skal jeg bare lige have 4-5 minutter til at rette mig ud.

Jeg kan mærke panikken nede i Stege - jeg skulle jo have leget Flyttemand Olsen både torsdag og fredag men kommer i stedet til at spille UNO med ungerne så de ikke render i vejen.

Ellers kan jeg også mærke "panikken" når jeg ser en i cykelkluns - jeg havde ikke regnet med at jeg ville savne det så hurtigt.

I går var jeg 3 steder på en gang: mors fødselsdag (gik tidligt - vejer 91,3kg i dag), ryttermøde i Ballerup Super Arena (fik hilst på træneren og vist mig interesseret trods jeg ikke kan cykle) og klubaften i Hvidovre CK (kom for sent. Nåede at høre at træneren, som åbenbart kender Morten Z temmeligt godt, er "on" på styrketræning om vinteren og bestemt synes at vi skal køre med wattmåler på vintercyklen. Vintertræningen består af individuelle intervaller, så sådan en bør vi ha´. Kassereren ville dog ikke betale - fedterøv!!!

Jeg kan se på publikum at jeg er gammel nok til Tønder Festival og hvis det her er stilen, er det lige før jeg kunne blive fristet

(teksten her er i øvrigt også ret morsom)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hold da op hvor ligger der mange underlige ting og sager på youtube og når man har masser af tid til at finde dem... et par klik væk fra en cykellygte kom denne lille fail med den store kæde (der sker dog ingenting andet end at store kæder rasler retti retti højt og især når man kommer et minuts tid ind)

Den menneskelige kemi er en sjov størrelse (0:58)

Link to comment
Share on other sites

Sikke en fest. Eller.....

De fleste af dem fra Stege skulle jo flytte til Gørding, som jeg for nyligt har lært ligger tæt på Esbjerg. Pga. ryggen var jeg tiltænkt rollen som børnepasser. Men da Ex'en i bedste stil fik snoet sig udenom, eller fordi det halve af Møn kom rendende for at sige farvel, endte jeg alligevel med at få slæbt en masse.

I første omgang indtil den forsmåede ægtemand kom anstigende og uden hverken at hilse eller noget, lavede en scene over to kaffekrus. Det eskalerede så vi måtte tage ungerne væk og så satte han sig i køkkenet på en stol og ville ikke gå før vi havde politiet inde over.

Sent aften var vi færdige. Men han har sq taget fjernebetjeningen til deres TV. Godt tænkt - ungerne vrælede i vilden sky da de ikke umiddelbart kunne se tv.

Det latterligt lille batteri i den lejede lastvogn kunne ikke lide at have stået med lys i lastrummet så dytten kunne ikke starte næste dag. Den første lader vi satte til, virkede ikke, så det blev småsent inden vi kørte fra Møn i går.

Der er vejarbejde på Møn-broen og chaufføren skulle både skifte gear og knævre i telefon, og smadrede sidespejlene ind i rækværket. BANG og farvel til 2 sidespejle. 10 min senere var han ved at køre op i en bil der skulle til højre. Alligevel var han kæk nok til fortsat at snakke håndholdt og jeg opgav at tælle hvor mange sms'er han læste og skrev på motorvejen, hmmm.... sådan er vi jo forskellige.

Derovre stod hans ex med 3 børn og lavede ny scene fordi vi kom for sent - åh suk.

I dag har der bare være larm som der nu er med 5 unger hvoraf 4 er piger fra 4 til 10 år. Meget larm. Rigtigt meget larm.

Jeg nåede heldigvis hjem til at se Matador:-) og nyder at her er stille.

Der er periodisk stadigvæk noget der "stikker" inde i lænden, men jeg tror at træningen stille og roligt kan genoptages - naturligvis uden DL og Squat i første omgang.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

- indtil videre er jeg ikke nået så langt. Den gode udvikling i lænden er nemlig gået i stå og i stedet er det begyndt er snurre/klemme i det ene ben når jeg sidder ned - det er desværre ret typisk for en diskusprolaps. Indtil videre er det en periodefejl men har ikke turdet træne med den uden at have forhørt om hvad jeg må og ikke må.

Eller... jeg har været lidt på cyklen i dag, på pendlergeden. Jeg plejer ellers at fise rundt for mig selv men i dag var der lidt konkurrence på både ud- og hjemturen. Normalt gider jeg ikke den slags pjat men er virkelig i underskud med at bevæge mig, så fik kørt lidt om kap. Indad prøvede jeg forgæves at sætte min legekammerat af på Gl Køge Landevej, men havde hans lyskegle under mig hele vejen. På hjemturen fik jeg smidt en kombetant af på Enghave-Valby-Bakken.

Desværre kunne jeg så konstatere at det nye kranksæt er noget pisselort når man skal forsøge at lave lidt watt. Af uvisse årsager har man monteret længere pedalarme end dem der sad i forvejen. Ved rolig kørsel gør det ikke så meget, omend det mærkes. Men øv, det er skidt når man træder igennem.

Derfor har jeg også besluttet at banecyklen skal have nyt kranksæt. Da jeg købte den for 4 år siden kunne man ikke få den rette pedalarmslængde hjem, og de er derfor for lange. Hvis tråd-forskellen bare er halvt så stor, den modsatte vej, når der kommer korte arme på, så tror jeg mit problem med at holde højt RPM bliver betydeligt mindre. Jeg var ude for at hente cyklen men burene var låste trods hjemmesiden havde lovet det modsatte. Træls.

Egenlig også lidt træls at der kom lidt uvarslet regn over Kbh i dag, for mit regntøj lå derhjemme. Ej, ikke lidt regn. Der kunne faktisk være voldsomt meget vand i de her skyer, som grinede til mig i et par timer inden de vendte vrangen ud.

post-1580-0-01815300-1349814553_thumb.jp

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Jo. Indtil videre betaler de min stakkels kiropraktor - stakkels, fordi han har et hyr med at få ryggen til at knække.

Jeg havde ikke tænkt tanken om at gå andet steds hen - det vil jeg huske hvis fremgangen stagnerer.

I dag har det været en god dag. Dels kunne jeg se på kiro'ens smerte/nervekort at mit trykken i det ene ben ikke kan være pga. ryggen, da det sidder helt forkert i forhold hvilke nerver der kan kunne klemme.

Dels gør det næsten ikke ondt - kun nu hvor jeg sidder og hænger i sofaen kan jeg mærke lidt. For første gang har jeg kørt bil uden at mærke det mindste.

Jeg håber at det var de sidste krampetrækninger i går men er selvfølgelig klar over at det kan gå baglæns igen. Lige nu er jeg lige så optimistisk som jeg var negativ i går.

Efter dagens knæk, fik jeg grønt lys til at genoptage træningen - med forsigtighed og omtanke.

Har til aften har jeg lavet en serie armstrækkere, en sideplanke til hver side og en wallsit uden at mærke noget. En brigde strammer med venstre ben løftet.

I morgen skulle jeg gerne en fornuftig tur på sommerlågen hvis man ikke salter vejene.

Hvis det stadigvæk går godt, tager jeg en forsigtig gang styrketræning (uden squat og dødløft, naturligvis) inden jeg skal knækkes igen fredag.

Så kommer der 3 arbejdsdage og skulle helst på cykelbanen mandag da man begynder at skære folk fra.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Eftersom jeg intet mærkede til ryggen, hoppede jeg som planlagt på cyklen.

Det er længe siden jeg har været på lorteøen, så tænkte at jeg ville tage en omgang derud og i vanlig stil kørte jeg forkert og røg under lufthavnen i stedet for udenom, som det ellers var meningen i det herlige solskinsvejr :sun:

Starten gik helt problemfrit men fra jeg gik op i noget der lignede vo2max-trænings-intensitet, stod lænden af. Efter nogle rolige minutter gik det væk men kom så tilbage hver gang jeg lagde pres på siddende. Stående op af Col de la Kalveboderne var der intet at mærke. Hjemme har den øffet lidt i sofaen men på kontorstolen går det fint. Stadig bedre end i forgårs men ikke som håbet.

Kørslen var der heller ikke meget spræl i men OK - der har været 10 dage med inaktivitet, jeg fik tappet blod i går og mad og drikke kører 100% efter lyst og det er nok ikke den mest optimale kost jeg indtager. Men dejlig lige at "rase af" inden det bliver alvor igen.

http://connect.garmin.com/activity/232363279

Men "sjovt" som pulsen opfører sig FULDSTÆNDIGT anderledes (er markant højere) nu jeg er frisk i kroppen end i sommers.

Dagen startede med en gåtur fra Vesterport St. til Rantzausgade =Trackbikeshop hvor jeg ville have købt en 51 tands klinge, nu træneren har tilladt en lidt højere gearing end før. Den var udsolgt, men meget sjovt at vandre i Kjøwnhavn og have tid til at se på krummelurer på tagene. Egentlig er der masser af se på hvis man tager sig tiden til det.

Men føj, der stinker af bilos og fatter ikke alle dem som løb rundt for motionens skyld. Det kan umuligt være sundt - så hellere et løbebånd på 3dje sal i et motionscenter.

Link to comment
Share on other sites

Velkommen tilbage.

Tak for tilbud men det er til banecyklen, så.....

Men snot, at jeg ikke tænkte på det, for det burde jeg jo have vidst hvis jeg havde tænkt mig om; inden jeg skiftede på vintergeden :4slap:

Sq dejligt igen at se lidt cykelaktivitet i loggen; det er her ikke meget af.

Link to comment
Share on other sites

Man kan ikke træne når tegnebogen med medlemskort ligger derhjemme :sneaky2:

Så det blev kiropraktoren først. Den ene af de to hvivler der har drillet, er faldet på plads :bigsmile:

Den anden er ret genstridig og jeg havde faktisk ondt som i knubs-ondt, et par timer efter han havde forsøgt at løsne den. Der var intet der sagde knæk men alligevel fik han udrettet noget - for første gang siden lænden stod af, kan jeg sidde og hænge i sofaen foran TVet uden den brokker sig. Helt godt er det ikke men først skal vi lige igennem en gang vægttræning:

Crostrainer: 5 min

Lægmaskine: 5 x 15 x bw+20

Legextension: 5 x 15 x 50

Lårcurl: 5 x 15 x 50

Lat pulldown: 5 x 15 x 40

Skrå bænkpres, DB: 5 x 15 x 16

Arnold pres: 5 x 15 x 10

Tricep pushdowns: 5 x 15 x 17½

Bicep curl: 5 x 15 x 10

Laterals: 5 x 15 x 4

Stiff arm kickbacks: 5 x 15 x 7

Lændemaskine: 5 x 15 x 40 - begrænset rom

Mave på bold: 5 x 15

Sideplanke: 5 x 10sek - turde ikke holde den længere

Trods lette vægte kan sådan en 5 x 15 godt mærkes :gal:

Imens havde Trackbikeshop ringet for at fortælle at min baneklinge var kommet hjem. Tænkte at en lille cykeltur nok ville være fint, så tog hjem og hoppede på pendlergeden og kørte ind i til byen. Meget mere by-agtig kørsel end det jeg er vant til, så det faldt helt naturligt at holde igen. Men modvinden kunne jeg ikke køre fra og den kunne godt mærkes i lænden men ikke mere end det forsvandt med det samme jeg stod af cyklen.

Det var meningen først at spise fornuftigt efter min lillebrors fødselsdag på tirsdag men nu synes jeg egentlig at jeg har fået nok af alt det forbudte: Tuc-kiks, durum-rulle, firanda helva, is, jødekager, pizza, klejner, ja endda pommes frites :freaked:

Målet er at være under 90½kg tirsdag morgen og så må jeg prøve at no... mig sammen til det lange træk fra onsdag.

Og nej, jeg har ikke fået min spiseforstyrrelse tilbage men må erkende, at når jeg skal drible rundt sammen med licensrytterne fra foråret, så vil det være et giga irritationsmoment hvis det er min fedt% der gør at de smider mig på Ada-bakken m.m. At jeg generelt er for tung og langsom, det er bare sådan det er. Men det andet er en faktor som jeg reelt kan påvirke - i hvert fald hvis jeg vil det nok.

Hele oktober har jeg ligget mellem 91,3 og 92,6 - de sidste 5 dage på 91,5. Nok kan det være Nuuk, som den gode Flemming Jensen sagde.

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Hmmm - nu går der lidt tanker i loggen.....

De 90kg burde være ret lette at nå. Men jeg skal en del længere ned før det bliver rigtigt sjovt at lege cykel. Godt nok er de fleste licenser i Hvidovre H40 og dermed vokset forbi nips-alderen, men jeg får alligevel de grimme bank opad. Skal jeg have fred for de andre på holdet, kommer jeg nok også til at indløse et klippekort på et tidspunkt og gider ikke blive sat af på den første og bedste knold.

Det vigtigste er nu at det er sjovt og det er nu sjovest at kunne hele lege hele legen og ikke kun de første 95%. Jeg synes at der er sket en del i år og kunne fremgangen fortsætte lidt endnu, også gennem et vægttab, så kunne man måske møde op uden at være bange for at være i vejen for de andre.

Så for en sjælden gangs skyld har jeg faktisk et mål med noget og det burde kunne motivere mere end "bare fordi".

Så kan jeg jo også håbe at jeg ikke igen bliver modarbejdet. Ikke kun med kcal-fristelser men også mentalt. Sidst jeg havde vægten rimeligt "cykelagtigt" nede, fik jeg at vide at det så ud ad Helvede til og blev ikke kaldt ved navn men "Vatarm". Selvfølgelig ligegyldigt men alligevel ikke skide motiverende. Især ikke det sidste da jeg sagtens kan huske spejlet for 15 år siden da kampvægten lå på +100 og et bibs-flæks på 43. Det var gode tider - trods alt.

Men det var dengang og nu skulle fokus gerne et andet sted hen. Når landevejssæsonen begynder her den 1ste :cold: bliver der skåret i styrketræningen. Især for overkroppen da der trods alt er noget at tage af - stængerne skulle helst ikke blive mere skravlede end nu, så der må jeg lige luske lidt hypertrofitræning ind over.

Men fokus er naturligvis at blive prinsevommen kvit og få fedtprocenten ned på 10-11stykker - det vil jeg umiddelbart gætte på er passende. Hvad vægten så lander på, er skråt ligemeget.

....

I dag har jeg intet haft at skyde med på pendlergeden - jeg har prøvet. I modsætning til i sommers, agter jeg at lytte efter den slags og anser det ikke mere som snyd at tage toget i stedet for at cykle. Det er blot en konsekvens af at jeg ikke evner ikke at køre mig i hegnet i lyskrydsfræs. Næste aktivitet bliver banecykling mandag aften, hvor der deles holdkort ud som afgør hvornår man må komme til træning. Spændende!!!

Nåja.... 40 dages vægttræning og en vægtøgning HAR faktisk sendt køllerne op i voksenstørrelse (=over 40cm). Fik lige skudt det. Måske for sidste gang - hvem ved?

post-1580-0-06987800-1350148834.jpg

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Ingen tvivl om at en stor del af din vægt sidder på overkroppen, og dermed er dødvægt set i cykelsammenhæng. Drop overkroppen, få trænet lidt ben, og fortsæt så ellers bare din udvikling. Så skal det nok komme. Men det vigtigste er at du rent mentalt sætter dig op til det.

Du skal ikke lade din vægt stå i vejen. Det kan godt være de andre kan sætte dig på en bakke, men hvis du har poweren til at komme tilbage efterfølgende, så er deres angreb jo annulleret. Da vi kørte løb ude på Tyren var jeg sikker på at der ville ske en udskildning på bakken, men det skete slet ikke. Og der er altså også et par tunge drenge med der.

Men jeg glæder mig til at følge projektet :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Hej Gregers!

Nu har jeg læst din log ón and off igennem et par år, og der er ingen tvivl om, at du har meget fokus på din kropsvægt, hvad du spiser, musklernes størrelse men også, hvad du kan på en cykel og om du overhovedet gider det, fordi du så ofte er blevet skuffet over dig selv ( jeg læser aldrig, at andre er skuffet over dig ).

Der er heller ingen tvivl om, at du rigtigt godt kan lide at styrketræne, med den virkning det kan have på kroppens muskelvolumen.

Nu håber jeg ikke, at du tager det ilde op, for sådan er det ikke ment, tværtimod faktisk, men det virker lidt som om, at du ikke helt har forstået eller indset, at man ikke kan blæse på samme tid som man har mel i munden.

Det er jo tydeligt, at styrketræningens positive indvirkning på din muskelvolumen giver dig noget positivt, akkurat lige som mange piger bliver glade for deres nye større siliconebryster ( kunne de træne dem større, havde dem, der ikke var for dovne til det, nok også gjort det ). Og det er helt fair. Nogle vil gerne være store, andre vil gerne være små. Heldigvis bestemmer man selv over sin egen krop, så langt så godt.

Men nu har jeg mange gange læst, hvor meget det irriterer dig, at du ikke kan følge med de bedste, når det går opad, hvorimod du er meget stærk og eksplosiv i accelerationerne og afslutningerne.

Det er jo ikke raketvidenskab, hvorfor det er sådan!! Du er en stor stærk gut, bl.a. pga. din styrketræning, og derfor har du dine spidskompetancer, hvor du nu har dem.

Som jeg ser det, skal du en gang for alle finde ud af, hvad du vil med din træning.

Du kan ikke både have en stor, flot og stærk krop som pigerne vender sig om efter, og så samtidig have en slank og let krop, der er effektiv når det går opad!! Derfor ser du så forskellige ryttertyper i et felt ( J. Rodrígues contra A. Greipel ). Ryttere der har erkendt deres styrker og svagheder og , som dyrker styrkerne 100% og accepterer, at de er "det tynde øl", når ruteprofilen ikke passer til deres kompetencer.

Så var jeg din træner ville jeg sige, sats 100% på dine evner som afslutter og træn efter det og accepter, at du aldrig bliver lige så stærk opad, som de lettere ryttere. Og hvis du insisterer på at afprøve, hvor langt talentet rækker ift., hvor god du kan blive til at køre opad, så træn på at forbedre de skils, og drop samtidig din forfængelighed og styrketræningen. At have "vat-arme" og dyrke seriøs cykling hører sammen, sådan er det desværre for de fleste. Du kan ikke både og.

Fra 1/1 - 1/7 smed jeg 8 kg, uden på nogen måde at være tyk d. 1/1 ( vejede 79 kg og havde en fedtprocent på 11 ). Jeg kan love dig for, at jeg havde "vat-arme", da jeg stod på startlinien i Bourg, men jeg kan også love dig for, at jeg var skarp opad!!

I foråret blev jeg single, og ville da gerne kunne vise pigerne nogle gode muller, men kunne jeg ikke. Jeg tror snarere, at de fleste syntes, at jeg lignede en KZ-fange, og mit vægttab var bestemt ikke et godt "score-trick", men jeg var ligeglad, for JEG HAVDE BESTEMT MIG!!

JEG VILLE KØRE EN GOD LM-TID. Det var mit mål, og et vægttab ( og de medfølgende "vat-arme" ) var, sammen med en målrettet træning, et af midlerne, til at opnå dette mål, hvilket jeg forøvrigt gjorde.

Så find ud af, hvad du vil med din træning, og træn efter det, i stedet for at blande det hele sammen, så resultatet bliver, at du er nogenlunde til det hele. For det er jo tydeligt, at det frustrerer dig meget, med al den "middelmådighed".

Det er egentligt så simpelt. DU BLIVER GOD TIL DET DU TRÆNER. Så du må til at bestemme dig for, hvad du vil være ( rigtig ) god til ( hvis det er det du vil ). Du kan ikke både være en god body-builder/styrketræner, og samtidig en god "klatrer"!!

DECIDE, AND FOLLOW THE ROAD!!

God fornøjelse.

Fyssen

Link to comment
Share on other sites

Tak for god respons.

Men jeg vil jo så gerne både blæse og have mel i munden. Eller et liv efter dette, til det jeg skal vælge fra her :please:

Nå ikke - pis oss!

Men er helt enig i at jeg skal koncentrere mig om det som jeg i forvejen er bedst til, nemlig at fyre den af i relativt kort tid. Heldigvis har jeg slet ingen ønsker om at komme sydpå og stege op af en eller anden bjergvej med sub 10km/t - det har jeg slet ikke tålmodighed til. For Helvede altså, på vej hjem fra arbejde havde jeg vinden durk i snotten og lå på 27-28 og var fortvivlet over at det gik så langsomt.

Heldigvis giver det så stadigvæk mening at træne ben (og core), for selve træningsprocessen er mindst lige så sjov som resultatet.

Et eller andet skulle jeg vel bare hoppe ud i med det samme for jeg ved jo godt hvad jeg helst vil.

Btw - nu er det sengetid og lænden har næsten været fejlfri i dag.

Kl 13:04 sad jeg lidt for henslængt i førerstolen (altså i toget - ikke i Adolfs :tongue: ) og kunne mærke noget give sig i ryggen. Jeg fik vist reddet den ved at krumme og svaje ryggen og lave sidesvaj også. De sidste slags udløste to gange knæklyde a la hos kiropraktoren. Derefter fuldt fokus på siddestilling og jævnlig stolegymnastik. Intet at mærke på cyklen og intet herhjemme. Den manglende lændestøtte i toget må jeg lige være obs på, så jeg ikke sætter det hele over styr.

Link to comment
Share on other sites

Lænden har teet sig fint lige indtil jeg sad i bilen på vej hjem fra arbejde og glemte at skubbe måsen HELT op i ryglænet. Ikke de store ulykker, men den kan alligevel mærkes igen nu.

Det er dog ikke så slemt at jeg ikke tog til banecyking, shit vi var mange.

Jeg fik kørt en rolig opvarmning uden de store eskapader.

Derefter skulle vi køre 20 omgange. Jeg røg på hold 2 som senere blev hold 1 i B-gruppen. Efter 17 omgange måtte jeg slippe grebet i hjulet foran.

Det var meget tiltrængt at få ny klinge på med en tand mere. Men pisset passede ikke! Hullerne sidder korrekt, med den kan ikke falde ned på plads, så nu er jeg spændt på om der er flere "serier" baneklinger. Har aldrig hørt om det men det skulle ikke undre mig om jeg har smidt 450 kroner i skraldespanden.

Nå, men den uventede tekniske modstand gjorde at jeg missede tur 2.

Tur 3 skulle også have været på 20 omgange men jeg blev sat efter 14.

Sidste tur var en på 12 omgange og så med spurt på hver mands sidste føring. Som det tynde øl skulle jeg tage første spurt og dermed kun køre 9 omgange. På min sidste, fik jeg kørt holdet foran op på under 100 meter, trods jeg på ingen måde accelererede igennem og så måtte jeg lette på gassen.

Det udløste den evindelige mistro til at jeg sidder og feder den i selve kørslen fordi jeg ikke kører hurtigere end jeg nu gør når jeg godt kan træde et antrit og faktisk kortvarigt havde sat de andre af.

Lidt ærgeligt, faktisk, at skulle argumentere for at man er dårligere end modparten sådan lige vil tro på.

Det blev ikke til voldsomt mange km men er blevet træt i stængerne alligevel.

Dejligt at være i hegnet igen

Link to comment
Share on other sites

Det lille delmål med at komme under 90½kg lykkedes med hele 100g i margin :tongue:

Jeg havde ellers regnet med at faile fra start, for de sidste to dage har vægten fortsat ligget klippestabilt på 91,5kg. Ikke komma fire eller komma seks men lige præcis på komma fem.

Dertil har jeg ikke sovet så længe som normalt på en fridag da jeg skulle til lægen (som dog var syg) og dels var jeg oppe i nat og drikke saltvand da jeg blev vækket af krampe i højre baglår.

Mellem det forgæves lægebesøg en tur til kiropraktoren, man er rigtigt kommet i reparationsalderen, var jeg i motionscenteret.

Meget, meget underlig ikke at træne overkrop. Det er stadigvæk skåekost aht lænden. Kiro´en vil på ingen måde guide mig til hvad jeg må og ikke må eller hvor tungt. Jeg skal bare passe på, være forsigtig, tænke mig om og passe på. Ok så......

I dag var i øvrigt første gang at det knækkede fint som det skulle, så det er tilsyneladende ved at løsne sig.

Crosstrainer: 5 min

Lægstativ: 5 x 20 x bw+30

Legextensions: 5 x 15 x 55

ss

Lårcurl: 5 x 15 x 55

Benpres: 15 x 50, kun til 100-110 grader. Intet at mærke, så satsede lidt og fortsatte

Benpres, et ben, semieksplosivt: 15 x 50, 15 x 50

Lændemaskine: 5 x 15 x 45 , begrænset rom

Mave på bold: 5 x 15

ss

Sideplanke 5 x 10-12 sek (talt i frihånd da mit stopur lå i omklædningen og jeg var for doven til at hente det)

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share