Team Hustle D 8 TD

Uncategorized
Produkt variationer:
259 DKK
Score 89/100

Fakta

Lager status

yes

Opsummering

6 Grunde til at købe

  • — En anmelder siger, at det er en stor sko til 6th som hendes søn er meget tilfreds med disse sko.
  • — En anden korrekturlæser siger, at hendes søn sagde, at det følte sig behageligt, men som D8 flyve lethed bedre. Det er en letvægtssko og vil også fungere godt på basketballbanen.
  • — En anden mor reviewer siger, at hendes søn har brugt dem i skole og elsker dem! Han sagde, at de er gode til PE, ikke bare basketball. De ser rigtig cool ud, og han siger, at de er super komfortable.
  • — Han siger, at de er komfortable, nemme at komme videre, og jeg elsker velcroen over toppen, der holder snørebåndene i kontrol - baseret på en anmeldelse
  • — Min datter har brede fødder med en høj arch og det var ikke et problem med disse sko baseret på en anmeldelse.
  • — En anmelder siger, at hendes barn elskede ankelen støtte de gav og sagde de var så komfortable! Stærkt anbefale disse sko!

2 Grunde til ikke at købe

  • — Selvom nettet ikke giver meget luft, så det bliver varmt meget hurtigt ifølge en korrekturlæser.
  • — På trods af størrelsen de annoncerede dette er så for lille ifølge en korrekturlæser.

Kort resume

Nike Team Hustle D 8 Little Kids Basketball Shoes er et godt sko til småbørn, da det har teknologier, der er bedst til børn, i retten og uden for retten. Den første ting, du vil bemærke i dette sko, er krogen og låsens lukning på midterfoden, der holder fødderne lukket og fastgør blonder, så det ikke bliver ubundet. Det har velcro for nemme at snappe og tage af systemet. Det er lavet med læder på sin øvre med bagved skumnet, som er slidstærk og åndbar. Det har også skum på mellemsålen, der giver stor komfort og beskyttelse for børnene. Anklerne er også sikret med skummet, der omgiver ankelen. Ydersålen er lavet af tynd gummi, der skaber lige nok trækkraft.

Af

Team Hustle D 8 TD

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.